75 ten 55 e giden yolumda...

Pazar gününüz nasıl geçiyor nasılsınız bu sabah uyanınca 1 bardak limonlu su
Kahvaltı yarım domates yarım salatalık peynir ve cay ekmek yok 1 çatal tahin helvası
Arada 3-5 leblebi yarım şeftali
Şimdilik böyle umarım bu günü de karlı kapatırız yarın tartı günü:)

Arada 1 Türk kahvesi(az şekerli) yanında 2 kayısı öğle yok akşam üzeri 4 kaşık kısır salata yarım bardak ayran 1 kaçamak 1 dilim su böreği yedim bugünü böyle kapatırım acıkırsam leblebi veya 2 form kraker ya da 1 meyve yerim akşama yine görüşürüz

Günü bu saatte kapatırsan birşey olmaz.Bende dışarıdaydım bugün salata yedim ama salatanin yanina 2 kaşik kısır varmış orda pndan koydum.Akşam yemek yemem artık saat 3 te yedim çünkü.Saat 7 de yürüyüş e çikicam dönerken 10 dk koşmayı denicem.Hadi hayırlısı.Akşama görüşmek üzere...

Evet herşey tam planladığım gibi oldu bugün.sporumu yaptım akşam birşey yemedim.Gönül rahatliğıyla yatabilirim.
Su 2 lt içebiliyorum.Yatmadan hemen önce limonlu yeşil çayımıda içince günü tamamlıyorum.

Yarın tartı günüüü.Sabahtan tartı resimlerinizi bekliyorum.iyi yada kötü hiç farketmez...

Akşam 2 form kraker çeyrek şeftali yedim şu spor işini de halledebilsem çok güzel olacak bakalım

Iyi geceler kızlar yarıni sabirsizlikla bekliyorum sonuç hepimiz için iyi olur inşallah

Eveett şeytanın bacağını kırmış bulunuyorum.
1 hafta önce 72.5
3 gündür. 71.4
Veeee bugün 70.9

Diyete 20 ağustos ta başladım.
17 günde 4 kilo 400 gr vermiş bulunmaktayım.Çok sevindim bu sabah yaa.Bu herşeye değer...

Günaydın bugün tartı günü miraytos çok güzel vermişsin çok güzel gidiyo
Bu da benim sonucum:) az kaldı 60 li sayılara

Günaydın bugün tartı günü miraytos çok güzel vermişsin çok güzel gidiyo Eki Görüntüle 1625872
Bu da benim sonucum:) az kaldı 60 li sayılara
Maşallah

Evet gülcüm daha sıkı konsantre olmamız gerek.60 lı kilolarda işimiz çok daha kolay olacak çünkü kıyafetler iyice bollaşacak ve bu hevesle devam edicez inşallah.
Sabah:2 dilim kepekli ekmek
1 Yumurta
Peynir
Öğlen: 1 kase yulaf kepekli yoğurt
Akşam:Buharsa pişmiş yoğurtlu brokoli
1 dilim kepekli ekmek
Saat 7 de 1 saat çok tempolu yürüyüş

Bugün planım böyle.Hadi bismillah...

Sabah uyanınca limonlu bir bardak su ardından 2 kuru kayısı 1 saat sonra kahvaltı 2 dilim kepek ekmek yarım dilim peynir yumurta domates salatalık ve az şekerli çay
Ara 12 üzüm
Öğle yarım közlenmiş patlıcan yarım domates 1 dilim ekmek
Şimdilik böyle akşam kesinlikle ekmek yok salata ve zeytinyağlı sebze yemeği düşünüyorum

Kepek yulaflı yoğurt öğlen ne işe yarıyor? Soran olmuştur elbet ama okuyamadım sayfaları

Kepek yulaflı yoğurt öğlen ne işe yarıyor? Soran olmuştur elbet ama okuyamadım sayfaları
Yulaf kepeğinin kalorisi yok denecek kadar az ve midede çok fazla şiştiği için çok tok tutuyor ve bağırsak hareketleri içinde çok çok güzel.Yanlız günlük 3 çorba kaşığını geçmeyin diyorlar.Günlük bir öğün için tavsiye ederim...

Iyi geceler akşam yemeğinde salata yanında 3 kaşık pilav ve ayran inşallah bu hafta da iyi geçecek

Iyi geceler akşam yemeğinde salata yanında 3 kaşık pilav ve ayran inşallah bu hafta da iyi geçecek
Bizde bu azim varken iyi geçer tabi.Diğer günlük lere bakiyomusun.En azimli kaçamaksız biz götürüyoruz bu işi valla.Pazartesiye 6 lıları görücez ikimizde inşallah.

Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…