Günü bu saatte kapatırsan birşey olmaz.Bende dışarıdaydım bugün salata yedim ama salatanin yanina 2 kaşik kısır varmış orda pndan koydum.Akşam yemek yemem artık saat 3 te yedim çünkü.Saat 7 de yürüyüş e çikicam dönerken 10 dk koşmayı denicem.Hadi hayırlısı.Akşama görüşmek üzere...Arada 1 Türk kahvesi(az şekerli) yanında 2 kayısı öğle yok akşam üzeri 4 kaşık kısır salata yarım bardak ayran 1 kaçamak 1 dilim su böreği yedimbugünü böyle kapatırım acıkırsam leblebi veya 2 form kraker ya da 1 meyve yerim akşama yine görüşürüz
Yarını heyecanla bekliyorum :) inş güzel sonuçlar görücezYarın tartı günüüü.Sabahtan tartı resimlerinizi bekliyorum.iyi yada kötü hiç farketmez...
MaşallahGünaydın bugün tartı günü miraytos çok güzel vermişsin çok güzel gidiyo Eki Görüntüle 1625872
Bu da benim sonucum:) az kaldı 60 li sayılara
Günaydın bugün tartı günü miraytos çok güzel vermişsin çok güzel gidiyo Eki Görüntüle 1625872
Bu da benim sonucum:) az kaldı 60 li sayılara[/QUO
Sende çok güzel vermişsin gül cüm.maşallah bize.senin toplamda kaç kilo oldu.
3 hafta önce ilk kilom 74,9 du bugün 71,2 toplamda 3,700 gram olmuşMaşallah
Yulaf kepeğinin kalorisi yok denecek kadar az ve midede çok fazla şiştiği için çok tok tutuyor ve bağırsak hareketleri içinde çok çok güzel.Yanlız günlük 3 çorba kaşığını geçmeyin diyorlar.Günlük bir öğün için tavsiye ederim...Kepek yulaflı yoğurt öğlen ne işe yarıyor? Soran olmuştur elbet ama okuyamadım sayfaları
Bizde bu azim varken iyi geçer tabi.Diğer günlük lere bakiyomusun.En azimli kaçamaksız biz götürüyoruz bu işi valla.Pazartesiye 6 lıları görücez ikimizde inşallah.Iyi geceler akşam yemeğinde salata yanında 3 kaşık pilav ve ayran inşallah bu hafta da iyi geçecek
Çok teşekkür ederim.Yulaf kepeğinin kalorisi yok denecek kadar az ve midede çok fazla şiştiği için çok tok tutuyor ve bağırsak hareketleri içinde çok çok güzel.Yanlız günlük 3 çorba kaşığını geçmeyin diyorlar.Günlük bir öğün için tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?