75 ten 55 e giden yolumda...

Salıya günaydın...Bir sabaha daha eksiyle girmenin mutluluğuyla başlıyorum güne
Birazdan 2 bardak limonlu suyumu içerim.
Kahvaltı: 1 yumurta
2 dilim kepek ekmek
Az peynir

Öğlen: yoğurtlu brokoli
Akşam: bir avuç leblebi ve nescafe
1 saat yürüyüş...
Yatmadan hemen önce yeşil çay...

Bu sabah uyanınca 2 bardak limonlu su
Kahvaltı yumurta peynir domates salatalık 6 zeytin semızotu 2 ince dilim kepekli ekmek
Ara yarım şeftali yarım elma

Bizde bu azim varken iyi geçer tabi.Diğer günlük lere bakiyomusun.En azimli kaçamaksız biz götürüyoruz bu işi valla.Pazartesiye 6 lıları görücez ikimizde inşallah.
İnş ama bu kadar azimli olmam da senin etkin büyük yalnız olsam çoktan gitmişti diyet falan kalmamıştı teşekkür ederim desteğin için
Diğer günlükleri de fırsat buldukça okuyorum çoğu beraberinde spor da yapıo sen yürüyüş yapıyorsun ama bende spor eksik kalıo
Bu arada yeşil çayın zayıflamada etkisi gercekten var mı varsa hemen bugün bende alıym

Gerçekten sende bana çok çok iyi geldin canım çok teşekkür ederim.yeşil çay limon tarçın çubuğu sıcak suya koyuyorum demlenince içindekileri çıkarıp içine biraz soğuk su koyup içiyorum.Bende bu kadar etkili olacağını ummamıştım ama inan kilo değişimi hızlandı.uykuda etki ediyo resmen.hiç ihmal etme hemen al.ben sadece yatmadan önce soğuk içebiliyorum.sen içebilirsen günde 2 bardak içebilirsin...

Bugün akşam yemeğini erken yedim 4 kaşık patatesli tavuk yemeği arkasından yeşil çayımı da içtim:) günü erken kapattım yani:)

Günaydın lar olsun çarşambaya.4.5 kilo vermenin inceliğiyle başlıyorum yine güne.Kıyafetlerim çok rahatladı artık.Planladığım menü:
Önce 2 bardak limonlu su

Kahvaltı:1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Az peynir

Öğlen: yumurtalı ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği

Akşam:1 avuç leblebi
Yarım paket light yulaflı bisküvi( 3 adet)
1 saat yürüyüş
Yatmadan hemen önce yeşil çay

Günaydınlar
Sabah uyanınca 2 bardak limonlu su
Kahvaltı domates salatalık peynir zeytin 2 dilim kepekli ekmek ve az şekerli çay

Ara meyve tabağı
Öğle 2 mercimek köftesi salata 1 kaşık patates yemeği
Akşama da bamşa pilav var
Bu haftayı 6 lılarla kapatacaz sanırım hadi hayırlısı

Evet bugünü de bir fıstık tanesi bile fazladan yemeden sıfır kaçamakla planıma tamamen uyarak bitirdim.Yürüyüşüde yaptımmı tamamdır.Böyle kararlı olunca kendime daha çok saygı duyarak yatıyorum yatağıma.Acıkmıyorum da artık.Midem o kadar küçüldü ki 2 bardak suyu üst üste içince midem ağrıyor.O mide bir daha o kadar büyümeyecek.İşin güzeli canım da istemiyor daha önceden ağzımın suyunun aktığı şeyleri.Çok ilginç dimi.İnsan vücudu herşeye alışıyor.Şekersizliğe, hele yağsız yemeklere.Şimdi özellikle dışarıda gördüğüm her yemek vıcık vıcık yağ akıyomuş gibi geliyor gözüme.Madem bu düzene alıştım bırakırmıyım hiç bu kiloları bitirmeden.Ha gayret...

Perşembeye günaydınlar olsun.Bu günü de planlayalım 6 lı kilolara bir kıdım kalmışken.
Kahvaltı:1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Az peynir
Çay tabi ki de

Bugün öğlen dışarıda olduğumdan bir avuç leblebi ve 3 veya 4 kuru kayısı

Akşam:5 ymk kaşığı sebze yemeği (saat en geç 5 te) ve kapanış.

Saat 18.30 tempolu yürüyüş ve içebildiğim kadar su

Gün güzel geçer umarım hepimiz için.

Akşam sebze yemeği değil ysprak sarması yedim saat 5 te.O kadar halsizdim ki yürüyüş yapacak değil su içecek halim yoktu.Malesef 1000 kalorinin çok altında besleniyorum her gün.Çok sağlık lı değil bu.Yediklerimi biraz arttirmaya karar verdim çünkü hiç yemeyince hiç bir şey olmadiğından bağırsak hareketleri aşiri yavaşliyo ve metabolizma hızı sıfırlanıyor sanki.Vücudu biraz daha diri tutarak daha fazla hareketi denicem yarindan itibaren.

Cumaya günaydın olsun.
2 bardak limonlu suyumla başladım güne
Kahvaltı:
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Peynir

Ara: form bisküvi ve çay
Öğlen: yulaf kapekli yoğurt 1 kase
10 adet küçük yaprak sarma
Akşam: Pırasa yemeği (5 ymk kaşığı)
1 dilim çavdar ekmeği

1 saat tempolu yürüyüş ve yeşil çay
Kapanış

Merhaba dünden beri fırsat bulup yazamadım çok kötü baş ağrım vardı halen geçmedi dün kahvaltı 2 dilim ekmek peynir domates salatalık çay öğle form bisküvi Elmalı arada leblebi akşam 1 şeftali 3 kaşık yoğurt üzerine tarçın
Bu sabah uyanınca limonlu su 2 bardak
Kahvaltı 1 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalık 1 çay kaşığı bal az şekerli çay
Ara 3 form kraker
Ara 1 şeftali 1 avuç leblebi
Akşam henüz belli değil :)

Çok geçmiş olsun canım göremeyince meraklanmıştım bende.Tüm gün yediklerini yazdığın ve kalorilerini hesaplayan bir program var telefonda.Çok güzel.1000 kalorinin altındaysa yediklerin hemen hesaplıyor.Tavsiye ederim.

Programın adı ne ben bi tane indirdim 1 gün çalıştı adını yazabilirsen ben de yüklerim teşekkürler

1 aydır yemeğe korktuğum çikolata cips kola hayatımdan çıktığından beri günde 1000 kalori ondan karlıyım çünkü en kötü ihtimalle 1 cips 1 çikolata mutlaka oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…