İnş ama bu kadar azimli olmam da senin etkin büyük yalnız olsam çoktan gitmişti diyet falan kalmamıştı teşekkür ederim desteğin içinBizde bu azim varken iyi geçer tabi.Diğer günlük lere bakiyomusun.En azimli kaçamaksız biz götürüyoruz bu işi valla.Pazartesiye 6 lıları görücez ikimizde inşallah.
Gerçekten sende bana çok çok iyi geldin canım çok teşekkür ederim.yeşil çay limon tarçın çubuğu sıcak suya koyuyorum demlenince içindekileri çıkarıp içine biraz soğuk su koyup içiyorum.Bende bu kadar etkili olacağını ummamıştım ama inan kilo değişimi hızlandı.uykuda etki ediyo resmen.hiç ihmal etme hemen al.ben sadece yatmadan önce soğuk içebiliyorum.sen içebilirsen günde 2 bardak içebilirsin...İnş ama bu kadar azimli olmam da senin etkin büyük yalnız olsam çoktan gitmişti diyet falan kalmamıştı teşekkür ederim desteğin için
Diğer günlükleri de fırsat buldukça okuyorum çoğu beraberinde spor da yapıo sen yürüyüş yapıyorsun ama bende spor eksik kalıo
Bu arada yeşil çayın zayıflamada etkisi gercekten var mı varsa hemen bugün bende alıym
afiyet olsunEki Görüntüle 1626980
Tabi bu brokoli tabağının yarısını ancak yiyebildim.Öğle öğünüm...
Akşam sebze yemeği değil ysprak sarması yedim saat 5 te.O kadar halsizdim ki yürüyüş yapacak değil su içecek halim yoktu.Malesef 1000 kalorinin çok altında besleniyorum her gün.Çok sağlık lı değil bu.Yediklerimi biraz arttirmaya karar verdim çünkü hiç yemeyince hiç bir şey olmadiğından bağırsak hareketleri aşiri yavaşliyo ve metabolizma hızı sıfırlanıyor sanki.Vücudu biraz daha diri tutarak daha fazla hareketi denicem yarindan itibaren.Perşembeye günaydınlar olsun.Bu günü de planlayalım 6 lı kilolara bir kıdım kalmışken.
Kahvaltı:1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Az peynir
Çay tabi ki de
Bugün öğlen dışarıda olduğumdan bir avuç leblebi ve 3 veya 4 kuru kayısı
Akşam:5 ymk kaşığı sebze yemeği (saat en geç 5 te) ve kapanış.
Saat 18.30 tempolu yürüyüş ve içebildiğim kadar su
Gün güzel geçer umarım hepimiz için.
Çok geçmiş olsun canım göremeyince meraklanmıştım bende.Tüm gün yediklerini yazdığın ve kalorilerini hesaplayan bir program var telefonda.Çok güzel.1000 kalorinin altındaysa yediklerin hemen hesaplıyor.Tavsiye ederim.Merhaba dünden beri fırsat bulup yazamadım çok kötü baş ağrım vardı halen geçmedidün kahvaltı 2 dilim ekmek peynir domates salatalık çay öğle form bisküvi Elmalı arada leblebi akşam 1 şeftali 3 kaşık yoğurt üzerine tarçın
Bu sabah uyanınca limonlu su 2 bardak
Kahvaltı 1 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalık 1 çay kaşığı bal az şekerli çay
Ara 3 form kraker
Ara 1 şeftali 1 avuç leblebi
Akşam henüz belli değil :)
Programın adı ne ben bi tane indirdim 1 gün çalıştı adını yazabilirsen ben de yüklerim teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım göremeyince meraklanmıştım bende.Tüm gün yediklerini yazdığın ve kalorilerini hesaplayan bir program var telefonda.Çok güzel.1000 kalorinin altındaysa yediklerin hemen hesaplıyor.Tavsiye ederim.
Fatsecret canımProgramın adı ne ben bi tane indirdim 1 gün çalıştı adını yazabilirsen ben de yüklerim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?