Hesapladım bugün yediklerim tam 1001 kalori 9 bardak da su içtim :)Fatsecret canım
Canım yulaf ezmesini ben yoğurtla tüketiyorum.çok tok tutuyor özellikle öğlen için çok güzel.fiyatıda uygun.tavsiye ederim.Sevgili Miraytos şu yulafı soracağım sana. Ben hiç yemedim de ne şekilde kullanıyorsunve tok tutuyor mu gerçekten?
Valla canım ben 6 lıları görmek için çok uğraşıyorumda inat ediyor malesef. Bakalım pazartesiye ne olacak...Evet tartı günü yaklaşıyor :) inş 6 mı rakamları görecez bugün arada leblebi ve su ile günü geçiriyorum birazdan bi sütlü nescafe akşam da salata ağırlıkta olur yanında da annem ne yemek yaptıysa 2 kaşık tadına bakarım :)
sabah yanlışlıkla mı oldu bilmiorum 69,90 gördüm ama bi daha görmedim bakalım ne olacakValla canım ben 6 lıları görmek için çok uğraşıyorumda inat ediyor malesef. Bakalım pazartesiye ne olacak...
Tabi ki gidecekler sen hiç merak etme.Bak 1 ay bile olmadı ama 5 kiloyu verdik bile.Bir 5 kilo sonra 65 olacağız sonrası daha kolay.İnşallah canım inşallah beraberce kurtulucaz inşallah...Bugün akşam yemekte ızgara tavuk ve salata vardı ekmek yemedim 1 bardak da ayran içtim
İş çıkışı yaklaşık bir aydır görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm ve çok zayıflarığımı söylediler 4,5 5 kilo ama farkediliyor demek ki mutlu oldum
Gerçi giydiğim kıyafetten ben de hissediyorum önceden zorla içine girmeye çalıştığım pantolon şu an çok rahat:)
İnş seninle hedefimizi gerçekleştirecez miraytos cum ve koruma da kalacak kilolarımız bir daha gelmemek üzere gitsinler :)
Yabi ki layds cim ne demek.yürüyüş yapabilmen çok güzel.herkes nulamayabiliyor bu fırsatı.Hazır bu kadar eziyet çekmişken yediklerimizi de burda takip ederiz olur biter.Hallederiz hiç meraklanma...Bende gelim mi aranızagnde bi saat yürüyorum ama yediklerimi bazen kaçırıyorum onun için ilk başlarda güzeldi kilo vermem şuan 67.100de kaldım veremiyorum
Selam mavlicim seni burda görmek çok güzel.ben hergün okurum senin günlüğünü.çok sevindim valla.tabi ki gelitim bundan böyle.Ben de burda sizi okuya okuya motive olmaya çalışıyorum çok iyi oldu burası bana.grşmek üzere canım takipteyimselam miraytos arkadaşım konu başlığını görünce hemen daldım buraya hedefimiz aynı ve aynı günlerde başlamışız ama maşallah sen 5 kilo vermişsin ben 3 hafta diyetisyenin verdiği listeyle ilk zaman 2 kilo ancak verebildim sonra oda durdu bir kaç gündür listemde değişiklikler yaptım kilo vermeye başladım seni takipteyim 55 e en kısa zamanda ulaşmak duası ile görüşürüz canım...... bu arada benim günlüğümede beklerim
a.s aaaaa gerçekten mi?bak çok sevindim şimdi arada bana da yaz o zaman bende seni takipteyim arkadaşım hayırlı günlerSelam mavlicim seni burda görmek çok güzel.ben hergün okurum senin günlüğünü.çok sevindim valla.tabi ki gelitim bundan böyle.Ben de burda sizi okuya okuya motive olmaya çalışıyorum çok iyi oldu burası bana.grşmek üzere canım takipteyim
Teşekkür ederim:) bundan sonra bende takibinizdeyimYabi ki layds cim ne demek.yürüyüş yapabilmen çok güzel.herkes nulamayabiliyor bu fırsatı.Hazır bu kadar eziyet çekmişken yediklerimizi de burda takip ederiz olur biter.Hallederiz hiç meraklanma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?