75 ten 55 e giden yolumda...

Sevgili Miraytos şu yulafı soracağım sana. Ben hiç yemedim de ne şekilde kullanıyorsunve tok tutuyor mu gerçekten?

Günaydınlar olsun
Bu sabah kalkınca 2 bardak limonlu su
Kahvaltı annemin ısrarıyla 8 dilim patates kızartması çeyrek gözleme ekmeği ve çay :) bugün sabah ipin ucu kaçtı bakalım gün nasıl geçecek ama başka hiç bi şey yemedim die kurtarabilirim umarım

Günaydıınn.Bugün lahana suyu kürüne başladım.Sabah aç karnına içtim bir bardak.
Kahvaltı:1 yumurta
Çok az peynir
2 zeytin
2 dilim tb ekmeği

Öğlen: Pırasa yemeği. 5 ymk kaşığı
Aç karnına lahana suyum

Akşam: 1 adet küçük but tavuk...
40 dk steper
Haydi bakalım kolay gelsin cumartesiye...

Evet tartı günü yaklaşıyor :) inş 6 mı rakamları görecez bugün arada leblebi ve su ile günü geçiriyorum birazdan bi sütlü nescafe akşam da salata ağırlıkta olur yanında da annem ne yemek yaptıysa 2 kaşık tadına bakarım :)

Valla canım ben 6 lıları görmek için çok uğraşıyorumda inat ediyor malesef. Bakalım pazartesiye ne olacak...

Dün
Valla canım ben 6 lıları görmek için çok uğraşıyorumda inat ediyor malesef. Bakalım pazartesiye ne olacak...
sabah yanlışlıkla mı oldu bilmiorum 69,90 gördüm ama bi daha görmedim bakalım ne olacak

Bu arada bugün yarım saat yürüyüş yaptım cocukları anneme bırakıp dönerken :) ne kadar yürüsem kar

Bugün akşam yemekte ızgara tavuk ve salata vardı ekmek yemedim 1 bardak da ayran içtim
İş çıkışı yaklaşık bir aydır görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm ve çok zayıflarığımı söylediler 4,5 5 kilo ama farkediliyor demek ki mutlu oldum
Gerçi giydiğim kıyafetten ben de hissediyorum önceden zorla içine girmeye çalıştığım pantolon şu an çok rahat:)
İnş seninle hedefimizi gerçekleştirecez miraytos cum ve koruma da kalacak kilolarımız bir daha gelmemek üzere gitsinler :)

Tabi ki gidecekler sen hiç merak etme.Bak 1 ay bile olmadı ama 5 kiloyu verdik bile.Bir 5 kilo sonra 65 olacağız sonrası daha kolay.İnşallah canım inşallah beraberce kurtulucaz inşallah...

Bende gelim mi aranıza gnde bi saat yürüyorum ama yediklerimi bazen kaçırıyorum onun için ilk başlarda güzeldi kilo vermem şuan 67.100de kaldım veremiyorum

selam miraytos arkadaşım konu başlığını görünce hemen daldım buraya hedefimiz aynı ve aynı günlerde başlamışız ama maşallah sen 5 kilo vermişsin ben 3 hafta diyetisyenin verdiği listeyle ilk zaman 2 kilo ancak verebildim sonra oda durdu bir kaç gündür listemde değişiklikler yaptım kilo vermeye başladım seni takipteyim 55 e en kısa zamanda ulaşmak duası ile görüşürüz canım...... bu arada benim günlüğümede beklerim

Bende gelim mi aranıza gnde bi saat yürüyorum ama yediklerimi bazen kaçırıyorum onun için ilk başlarda güzeldi kilo vermem şuan 67.100de kaldım veremiyorum
Yabi ki layds cim ne demek.yürüyüş yapabilmen çok güzel.herkes nulamayabiliyor bu fırsatı.Hazır bu kadar eziyet çekmişken yediklerimizi de burda takip ederiz olur biter.Hallederiz hiç meraklanma...

Selam mavlicim seni burda görmek çok güzel.ben hergün okurum senin günlüğünü.çok sevindim valla.tabi ki gelitim bundan böyle.Ben de burda sizi okuya okuya motive olmaya çalışıyorum çok iyi oldu burası bana.grşmek üzere canım takipteyim

a.s aaaaa gerçekten mi?bak çok sevindim şimdi arada bana da yaz o zaman bende seni takipteyim arkadaşım hayırlı günler

Pazar gününe günaydınlar olsun.Yarın tartı günümüz.Haliyle bugün daha sıkı davranmak gerek.
Önce aç karnına 1.5 bardak lahana suyuyla başlıyoruz güne.
Kahvaltı:
1 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
Çok az peynir
Yarım domates

Öğlen: Dışarıda olurum muhtemelen onun için salata alırım kuvvetle büyük ihtimal.
Aç karnına lahana suyum...
Akşam: Yapmamam gerekiyor ama tartı gününün heyecanı ile birşey yemeyebilirim
Aralarda çok acıkırsam 3 kuru kayısı ve 1 avuç leblebi
Bugünlük planım bu.Planlarımı harfiyen uyguluyorum hergün.Diyete başlayalı 24 gün oldu bir defa bile kaçamak yapmadım ayol.
Haydi kızlar hepimize iyi gelsin bu gün.Sıfır kaçamaklı günleerrrr...

Yabi ki layds cim ne demek.yürüyüş yapabilmen çok güzel.herkes nulamayabiliyor bu fırsatı.Hazır bu kadar eziyet çekmişken yediklerimizi de burda takip ederiz olur biter.Hallederiz hiç meraklanma...
Teşekkür ederim:) bundan sonra bende takibinizdeyim

Eveet şimdi spor zamanı .Gerçi saat 18.00 dan önce çıkamıyorum deli gibi sıcak burası.Bugün 1 saat 20 dk kadar yürüyüş yapıcam.20 dk sı yarınki tartı günü için...Yarın son tartı fotoğrafımla kilo verme geçmişimi yazarım bir daha.Lahana suyumu içmeyi unutmuşum.Yarın görüşürüz güzeller öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…