8 aylık hamilelikte havalimanına karşılamaya gelmeyen aile

34 haftalıkken ailemin yanına geldim çok uzak bir şehir değil eşim otobüse bindirdi babam otogardan aldı doğuma birkaç gün kala da eşim gelecek, sizinki gibi bir durum yaşasam gelmez bulunduğum şehirde yalnız olmak pahasına yapardım doğumumu zaten pek yardımcı olacağa benzemiyor aileniz.

Yollarda ne işin var bence gitme stres vs erken doğumu bile tetikliyor uçakta yollarda mı doğurcaksın ya otur oturduğun yerde annenler gelmeli yanına. Bir sürü riskin var. Millet kontrollu hastahaneyi bile ayarladığı halde çocuk yolda giderken arabanın içinde tünelde doğmuş haberler de gördüm.
Ne seni almaya gelen var ne düşünen bavullarla çok yazık gerçekten değer mi ya riske girmeye. Gönül hatır olmaz bu durumda isteyen kendi gelir dünyanın bin türlü hali var.

Kadınlar neden kendi evlerinde eşlerinin yanında doğurmuyor da baba evine dönüp doğuruyorlar anlamak mümkün değil böyle bir saçmalığı. Eşiniz nasıl gönderiyor peki, orası daha da saçma
Çünkü tebrübesiziz ve biz de bakıma muhtaç olduğumuz için annemiz yardımcı olsun lohusa depresyonuna girmeyelim ilk zor günleri aile desteğiyle atlatalım ki bebeğe daha güzel bakım verelim istiyoruz. Eşimiz de geliyor herhalde doğuma ve sonrasında da kalıyor yani, ayrıca gönderip göndermemek nedir ya kaç yaşında insanlarız böyle uygun görüyoruz demekki karı koca eve mi zincirleyecek adam? Size saçma gelebilir herkesin fikri kendine

Doktorum uçak yolculuğunu riskli buldu dersin. En rahatı kendi evin.

Bir de babalar en başta sorumluluk almayınca sonrasında sorumluluk almaları daha zor oluyor. Diğer ebeveyn değil de yedek ebeveyn gibi kenarda duruyorlar.

32 haftalık hamilelik ve elinizde valizlerle gitmeyin. Hastayım gelemiyorum deyin. Haftasonu olsa gelecekler miydi? İlla gitmek istiyorsanız keşke biraz daha para verip hafta sonu bilet aldaydınız.

Bence eviniz de, eşinizin yanında doğurun.

Kendi değeriniz bile bu kadarr şu hayatta.hâlâ bu rezil dünyaya çocuk getirmeye devam ediyorsunuz.

Kadınlar neden kendi evlerinde eşlerinin yanında doğurmuyor da baba evine dönüp doğuruyorlar anlamak mümkün değil böyle bir saçmalığı. Eşiniz nasıl gönderiyor peki, orası daha da saçma
Sevişirken, keyif çatarken aile akıllarına gelmiyor, nerede dertli bir durum var o zaman anam babam yetiş oluyor çünkü.

Bir de babalar en başta sorumluluk almayınca sonrasında sorumluluk almaları daha zor oluyor. Diğer ebeveyn değil de yedek ebeveyn gibi kenarda duruyorlar.
Kesinlikle doğru. Zaten adamın da o işine geliyor, aman ben şimdi sorumluluk almayayım. Gitsin anası baksın, bedeli de bebeğini 2 gün görüp geri dönmek. Umurunda değil ki adamın...
Yani söyleyeceklerim acı ama bu düşünce yapısında insanların çocuk sahibi olmaması lazım. Çocuk oyuncağı değil ki bu. Dünyaya bir can getirmenin yükünü anlamamışlar.
O bebeği bir şeyden anlamaz sanıyorlar ama nasıl anlar bir bilseler... babasını, anne karnında her gün duyduğu sesin nerede olduğunu merak edecek. Yatağını, düzenini değiştirmek zorunda kalacak. Zaten çocuk dünya değiştirip gelmiş, bir de başka bir evin düzenine eklenti olacak. Sonra bebeğim kolik, hep ağlıyor durmuyor...

Bu konu bana o kadar saçma geldi ki. Konu sahibi hadi siz istanbula gittiniz doğumu orda yapacağım diyorsunuz hiç orada ki bir doktora göründünüz mü yoksa ben geldim beni doğurtun mu diyeceksiniz. Nerede muayene oldunuz bu zamana kadar neden eşinizin yanında doğum yapmıyorsunuz. Zaten ailede size çok sıcak davranmamış ne işiniz var ki başka yere doğuma gidiyorsunuz. Değişiksiniz.

Bende bunu düşünüyordum 38 hafta hamile zaten uçağa binememesi lazım konu sahibi kendi kafasından bilet almış hiçbir doktor izin vermez ki sanırım düzenli gittiği bir doktoru bile yok.

Bebek hormek isteyen gelir gorur esin gormeyecekmi ne sacma kafalar evinizde yapin dogumunuzu isten izin almak istememeleri cok normal geldi

Doğuma yakın diye bir şey yok. Doğum bi anda olup başlayabilen bir şey. Benim ilk oğlumda doğum iznine ayrılır ayrılma kanamam oldu. Normal zamanından 3 hafta kadar erken doğdu oğlum. Annem uçak bileti almıştı yaktı mecbur yeni aldı geldi hemen.

Eşiniz doğumunuza gelemeyebilir bile bu durumda. Üstelik anneniz bir de yaşlı bakıyormuş. Ona mı bakacak sizle mi ilgilenecek.

Zaten gebeliğiniz ilerlemiş, uçağa bile doktor izniyle binmeniz gerekiyor. Ki bence bebeğin doğması gereken yer babasının olduğu şehir olmalı. Üzerine birde sizi karşılamayacak olmaları çok üzücü. Gitmeyin, aileniz gelsin doğuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…