8 aylık hamilelikte havalimanına karşılamaya gelmeyen aile

Yaptığınız doğum planına karisamam ama böyle geliş gidiş planı yaparken , sizi alacak olacak olan kişinin uygun gününe göre yapmak gerekir.Kendimi onların yerine koydum ,belki izin isteyebilecekleri bir durumda değillerdir.Ben de isteyemem mesela.Benim yanıma gelecek olan da bizi arar bileti ona göre alır

Dediğim gibi herkesin fikri kendine. Tüm sülalem ve eşimin sülalesi aynı şehirde yaşıyor biz eşimle farklı şehirdeyiz, annem bir yandan dedeme de bakıyor dedem yalnız. Herkesin cümbür cemaat gelmesi kalması vs yerine benim gelmem daha mantıklıydı bana göre o yüzden böyle tercih ettim. İnsanların kişisel hayatlarında neler olduğunu bilemeyiz tabiki abartanlar da olabilir bilemiyorum herkesin süreci aynı işlemiyor sonuçta

Uçakla en fazla 2 saatlik yol ama yinede Eşyalar yanındaysa metro, otobüs zor olur konu sahibi için..

Taksiyle gitse bile yanında bir desteğe ihtiyacı olabilir.
Yahu zaten bisürü valizle 8 aylık hamile istanbulda ne işi var. Sadece bebek eşyası bile bir dünya. Bunun bi de bebekle dönüşü var. Saçmalık.

Sevişirken, keyif çatarken aile akıllarına gelmiyor, nerede dertli bir durum var o zaman anam babam yetiş oluyor çünkü.
Ya gerçekten sevişirkn neden anne baba düşünülsün iyi misiniz? Konu başlığı bile bdv. O işi yaparken ailesini düşünen insanlar zaten doğru düzgün ilişki hayatı olmuyor psikolojik bi hastalık bu o kafaya girememek. Nedense biz Türklerde var bu evli insanlar tabiki de sevişeck neden anne babasını düşünsün

Yahu zaten bisürü valizle 8 aylık hamile istanbulda ne işi var. Sadece bebek eşyası bile bir dünya. Bunun bi de bebekle dönüşü var. Saçmalık.
O konuda haklısınız ben de gitmemesi taraftarıyım..

Ama gelen evlada da gelme der gibi muamele edilmez ki..

Buda var evet ama şuan o bile gözükmüyor gözüme

Ay yok artık valla doğum yeri İstanbul yazsa ne olur yazmasa ne olur. Bir de son dakika doktoru nasıl ayarlayacaksanız.
İlk doğum olduğu o kadar belli ki, doğumdan sonra evdeki kalabalık üstünüze üstünüze gelecek yalnız kalmak isteyeceksiniz hiç o instagramdaki gibi prenses prenses olmuyor memeler açıkta geziyorsunuz resmen. Kanama bir yandan ağrı bir yandan 2 dk sessizce uyumak isteyeceksiniz.

Bir de şimdi abiler vs de izin almamakta haklı yani, kardeşi evli çok istiyorsa İstanbulda doğurmak kocası sabah uçağı ile getirip akşam uçağı ile evine dönsün kendisi izin alıp. Bunun daha doğumu bilmem nesi var abinler hep izin alamaz ki

Bu arada birilerine ulaşımda muhtaç olacağınızı baştan biliyormuşsunuz o zaman o kişilere müsait zamanları sorulup öyle bilet alınır. Ben bilet aldım beni alın denmez.

Ayy neyse onu demedim.isin zevksiz kısmı gelince akıllarına geliyor demek istedim.

Bu ülkede milyonlarca memur çocuğunun doğum yeri bu şekilde zaten. Kütük olsa neyse de doğum yeri insanların profili hakkında pek fikir vermiyor bence. Mesela Ümit Özdağ Tokyo doğumlu. Eee yani, ne anlamı var şimdi bunun?

Valla ben İstanbul’da elit bir semtte doğdum ama gel gör ki baba kütüğü doğuda bir yer kaç kez gittin diye sor neredeyse hiç. Nüfusta yazıyordu
Yani doğduğu yer de önemli değil neyse evlendim de Ege’ye geldi kütüğüm

Yani konu sahibini de gücendirmek istemem, üstelik ben de doğma büyüme istanbulluyum ama memleketin hangi şehrinde doğduğunuzun bir önemi yok, İstanbul’da doğdum deyince bir ayrıcalığınız olmuyor, ki şimdi birbirimizi kandırmayalım İstanbul yurdun her yerinden göç almış, 7 kuşak İstanbullu olanların pek nadir bulunduğu, boğazı, tarihi dokusunun güzelliği dışında eskisi kadar cazibesi kalmamış, hatta aman fırsatını bulsak da başka şehirlere kaçsak denilen bir metropol.

Şu an bir Ege kasabasındayım, burada da bazen ama ben İstanbulluyum diyenlere rastlıyorum bir de Ankaralılar yapıyor bunu :) eee yani ben de İstanbulluyum İstanbul gibi bir metropolde büyüdük kültür bizde görgü bizde demek isteniyor zannımca ama burada trafiği pert edenlerin hepsi 34 ve 06 plakalar, adamlar kendilerini ayrıcalıklı görüp yolun ortasında bile cart diye duruyor, buranın insanı tatilleri bitse de gitseler diye gözlerinin içine bakıyor

Eski kimlik kartlarında kütük mütük her şey yazıyordu da yenisinde doğum yeri bile yazmıyor diye hatırlıyorum.
Hani görüp dalga geçecek deseler o da yok artık

Benim kütük de Ege'de 3-5 haneli bir köydeyken evlenince istanbul'un sosyete semtlerinden birine geçti

Yanlış anlaşılmasın ama Suriyelilar çatır çatır doğuruyor ,İstanbul nüfusunu tek başlarına katkıda bulunuyorlar doğum yeri İstanbul eeee bu bir ayrıcalık değil ki İstanbul'da doğunca vizesiz ülkeler arası gezme özgürlüğü de yok.........

Tüm aileniz sırf orda ve bebekle hasret gidersinler diye mi doğumu orda yapmayı düşünüyorsunuz gerçekten?

ay neden ya bu gayet monşer bir ailesi olduğu fikrini veriyo
60 sene önce tokyoda kim doğar hariciyeci ya da akademisyen ebeveyni olandan başka?

Ama İstanbul monşer aile fikri vermiyor işte, aslında demek istediğim oydu.
takılıyorum.
elbette canım, benim kardeşlerimin doğum yeri babamın görev yeri olan bir ilçe. alakasız bir yer.
ben memlekette doğmuşum ama saçma sapan sebeplerle doğum yerim başka bir ilçe yazıyor mesela, çok da mühim bir şey değil.

Cocugu tek basina mi yaptiniz da ailenizin yanina gidiyorsunuz ne kadar da bencilce bir davranis esinizin yerinde olsam kesinlikle gonul koyardim. Kaldi ki kendi caninizi da tehlikeye atiyorsunuz dogumz az bir sure kalmis oturun evinizde. Bebeginizin kendi evinde var olmasi daha iyidir
Sulale gorecek diye bir bebegi evinden , babasindan bu sekilde uzak tutmak cok bencilce kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…