- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
Eee tüm bu olanların nedeni bu.daha alakalı bir konu var mı?Sevişmek: Ben ne alaka
Sevişmek: Aaa pardon; yorum yapan Ferhans ise emrinize amadeyim
Eee doğal bir olay değil mi? Annesi babasıda sevişmiş..Kimse kimseden yardım istemesin o zaman çünkü herkes sevişgenEee tüm bu olanların nedeni bu.daha alakalı bir konu var mı?
Dediğim gibi herkesin fikri kendine. Tüm sülalem ve eşimin sülalesi aynı şehirde yaşıyor biz eşimle farklı şehirdeyiz, annem bir yandan dedeme de bakıyor dedem yalnız. Herkesin cümbür cemaat gelmesi kalması vs yerine benim gelmem daha mantıklıydı bana göre o yüzden böyle tercih ettim. İnsanların kişisel hayatlarında neler olduğunu bilemeyiz tabiki abartanlar da olabilir bilemiyorum herkesin süreci aynı işlemiyor sonuçtaHerkes tecrübesiz doğum yapıyor. Aile evinde doğum yapmak bana da çok saçma geliyor. Anne gelebilir yardıma, birkaç hafta yeterli zaten sonrasında toparlaniyorsunuz.Kaldi ki illa birileri olacak diye birsey de yok.Sahsen benim annem yoktu herseyi eşimle yaptık.bir şekilde oluyor, yapılıyor yani.evet doğum lohusalik özel süreçler ama bizim kadınlarımız da biraz abartmıyor degil bence.
Yahu zaten bisürü valizle 8 aylık hamile istanbulda ne işi var. Sadece bebek eşyası bile bir dünya. Bunun bi de bebekle dönüşü var. Saçmalık.Uçakla en fazla 2 saatlik yol ama yinede Eşyalar yanındaysa metro, otobüs zor olur konu sahibi için..
Taksiyle gitse bile yanında bir desteğe ihtiyacı olabilir.
Ya gerçekten sevişirkn neden anne baba düşünülsün iyi misiniz? Konu başlığı bile bdv. O işi yaparken ailesini düşünen insanlar zaten doğru düzgün ilişki hayatı olmuyor psikolojik bi hastalık bu o kafaya girememek. Nedense biz Türklerde var bu evli insanlar tabiki de sevişeck neden anne babasını düşünsünSevişirken, keyif çatarken aile akıllarına gelmiyor, nerede dertli bir durum var o zaman anam babam yetiş oluyor çünkü.
O konuda haklısınız ben de gitmemesi taraftarıyım..Yahu zaten bisürü valizle 8 aylık hamile istanbulda ne işi var. Sadece bebek eşyası bile bir dünya. Bunun bi de bebekle dönüşü var. Saçmalık.
Buda var evet ama şuan o bile gözükmüyor gözüme
Ayy neyse onu demedim.isin zevksiz kısmı gelince akıllarına geliyor demek istedim.Ya gerçekten sevişirkn neden anne baba düşünülsün iyi misiniz? Konu başlığı bile bdv. O işi yaparken ailesini düşünen insanlar zaten doğru düzgün ilişki hayatı olmuyor psikolojik bi hastalık bu o kafaya girememek. Nedense biz Türklerde var bu evli insanlar tabiki de sevişeck neden anne babasını düşünsün
Bu ülkede milyonlarca memur çocuğunun doğum yeri bu şekilde zaten. Kütük olsa neyse de doğum yeri insanların profili hakkında pek fikir vermiyor bence. Mesela Ümit Özdağ Tokyo doğumlu. Eee yani, ne anlamı var şimdi bunun?Bu da ilginç, Amerika’da doğum yapacağım Amerikan vatandaşı olsun denilse anlarım da, nüfusta ha İstanbul yazmış ha Erzincan ne farkı varBebek baba kütüğü neredeyse oraya kayıtlı olacak zaten.
Yani konu sahibini de gücendirmek istemem, üstelik ben de doğma büyüme istanbulluyum ama memleketin hangi şehrinde doğduğunuzun bir önemi yok, İstanbul’da doğdum deyince bir ayrıcalığınız olmuyor, ki şimdi birbirimizi kandırmayalım İstanbul yurdun her yerinden göç almış, 7 kuşak İstanbullu olanların pek nadir bulunduğu, boğazı, tarihi dokusunun güzelliği dışında eskisi kadar cazibesi kalmamış, hatta aman fırsatını bulsak da başka şehirlere kaçsak denilen bir metropol.Bu ülkede milyonlarca memur çocuğunun doğum yeri bu şekilde zaten. Kütük olsa neyse de doğum yeri insanların profili hakkında pek fikir vermiyor bence. Mesela Ümit Özdağ Tokyo doğumlu. Eee yani, ne anlamı var şimdi bunun?
Bu ülkede milyonlarca memur çocuğunun doğum yeri bu şekilde zaten. Kütük olsa neyse de doğum yeri insanların profili hakkında pek fikir vermiyor bence. Mesela Ümit Özdağ Tokyo doğumlu. Eee yani, ne anlamı var şimdi bunun?
Valla ben İstanbul’da elit bir semtte doğdumama gel gör ki baba kütüğü doğuda bir yer kaç kez gittin diye sor neredeyse hiç. Nüfusta yazıyordu
Yani doğduğu yer de önemli değilneyse evlendim de Ege’ye geldi kütüğüm
Yanlış anlaşılmasın ama Suriyelilar çatır çatır doğuruyor ,İstanbul nüfusunu tek başlarına katkıda bulunuyorlar doğum yeri İstanbul eeee bu bir ayrıcalık değil ki İstanbul'da doğunca vizesiz ülkeler arası gezme özgürlüğü de yok.........Yani konu sahibini de gücendirmek istemem, üstelik ben de doğma büyüme istanbulluyum ama memleketin hangi şehrinde doğduğunuzun bir önemi yok, İstanbul’da doğdum deyince bir ayrıcalığınız olmuyor, ki şimdi birbirimizi kandırmayalım İstanbul yurdun her yerinden göç almış, 7 kuşak İstanbullu olanların pek nadir bulunduğu, boğazı, tarihi dokusunun güzelliği dışında eskisi kadar cazibesi kalmamış, hatta aman fırsatını bulsak da başka şehirlere kaçsak denilen bir metropol.
Şu an bir Ege kasabasındayım, burada da bazen ama ben İstanbulluyum diyenlere rastlıyorum bir de Ankaralılar yapıyor bunu :) eee yani ben de İstanbulluyumİstanbul gibi bir metropolde büyüdük kültür bizde görgü bizde demek isteniyor zannımca ama burada trafiği pert edenlerin hepsi 34 ve 06 plakalar, adamlar kendilerini ayrıcalıklı görüp yolun ortasında bile cart diye duruyor, buranın insanı tatilleri bitse de gitseler diye gözlerinin içine bakıyor
ay neden ya bu gayet monşer bir ailesi olduğu fikrini veriyoBu ülkede milyonlarca memur çocuğunun doğum yeri bu şekilde zaten. Kütük olsa neyse de doğum yeri insanların profili hakkında pek fikir vermiyor bence. Mesela Ümit Özdağ Tokyo doğumlu. Eee yani, ne anlamı var şimdi bunun?
Ama İstanbul monşer aile fikri vermiyor işte, aslında demek istediğim oydu.ay neden ya bu gayet monşer bir ailesi olduğu fikrini veriyo
60 sene önce tokyoda kim doğar hariciyeci ya da akademisyen ebeveyni olandan başka?
takılıyorum.Ama İstanbul monşer aile fikri vermiyor işte, aslında demek istediğim oydu.
Cocugu tek basina mi yaptiniz da ailenizin yanina gidiyorsunuz ne kadar da bencilce bir davranis esinizin yerinde olsam kesinlikle gonul koyardim. Kaldi ki kendi caninizi da tehlikeye atiyorsunuz dogumz az bir sure kalmis oturun evinizde. Bebeginizin kendi evinde var olmasi daha iyidirKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?