- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
Aa ben İstanbul'dan Erzincan sandım. İstanbul'dan gitmeniz çok zor. Havalimanından nereye gideceksiniz. Havaş imkanı var miUçakla bir saat evet benim dert ettiğim uçak yolcuğu değil İstanbul içi ulaşım ve gördüğün değer
Burdayım . Annem yaşlı anneanne dedeme baktığı için ben gitmek istedim yanına. Torununu görür morel olur anneme diye . Annemin ehliyeti olsa fizana da gelirdi ama ehliyeti yok 3 kişi dediğim de evin erkeklerinden bahsediyordumÖyle deseler el üstünde tutarlardı bu hanımefendinin özel isteği bence. Gelirse açtığı konuya öğreniriz.
Gelecekti tabiki ama şuan gidicekmiyim muamma bileti yakmayı bile düşünüyorum içim cız ediyor eşimi bırakıp gitmeye iki tarafında gönlü olsun derkenkendimi ihmal ettimEvinizde doğum zamanı gelecek mi?
Eğer gelmeyecekse eşinize çok büyük haksızlık. O kocaya yazık değil mi?
Buda var evet ama şuan o bile gözükmüyor gözümeCocugun nufusunda erzincan degil de istanbul yazsin diye mi o kadar yol yapacaksınız acaba ya o geldi aklimacunku baska aciklamasi yok gibi bu cilginligin
Sizin durumunuz daha özellikli ama. Bence kendi konforunuzdan ödün vermeyin bu çok farklı bir durum doğum yani. Ha bebek 2-3 aylık olur gider el öpersiniz o ayrı. Ama orda doğum yapıp kalma planı çok saçma gönül yapmak için. Bir de moral diye düşünmeyin, kadına sizin sorumluluğunuz eklenecek onu da düşününBurdayım . Annem yaşlı anneanne dedeme baktığı için ben gitmek istedim yanına. Torununu görür morel olur anneme diye . Annemin ehliyeti olsa fizana da gelirdi ama ehliyeti yok 3 kişi dediğim de evin erkeklerinden bahsediyordum
Sanmıyorum ısrar ettiklerini, buradan hiç öyle durmuyor. Kendi işgüzarlığı gibi.ya bakın benim babam normalde 22.30 bilemedin 23.00 de uyur
sabah namazından sonra yatmaz çünkü
senelerdir düzeni bu
ama 40 yaşındaki kızını, yani benikarşılar bırakır, pegasus sağolsun çoğu kez benim çıkmam geceyarısını buluyor eve geliyoruz saat 01 oluyor neredeyse.
annem mutlaka yemek ayarlar -benim kronik bir hastalığım var, yola çıkmadan yemek yiyemiyorum rahatsız oluyorum. bu kız aç geliyor diye.
benim de kardeşlerim var kim gelse karşılamaya ve yemek yapmaya çalışırım
yapılır yani ama h.içi, çalışan insana gel beni al denmez ki. istanbulda bir de. sabiha nerde yeni h.alanı nerde istanbulun %90ı için ikisi de cehennemin bi dibinde yani....
bir de alacaklar
doğuma götürecekler
bırakacaklar -kaç sefer izin alacak bu insan-lar?
evde bebek varken bu insanlar işe gidecekler
3+1 ev olur standart türk evi, kış günü istanbul gibi yerde milyon insanla muhatap olmuş kişiler olacak evde
ne kadar izole kalabilirler
ay ne biliyim ya, ne gerek var tüm bunlara?
kök ailesi illa gel kızım burada doğur mu dedi acaba?
Erzincan yazsa ne olur ki? İnşallah İstanbul’da Kadıköy’de falan doğum yapmayı düşünüyorsunuzdur.Buda var evet ama şuan o bile gözükmüyor gözüme
ÜsküdarErzincan yazsa ne olur ki? İnşallah İstanbul’da Kadıköy’de falan doğum yapmayı düşünüyorsunuzdur.
Doğumumu eşimin yanında yapmak isterdim. Gelmek, görmek isteyende gelirdi.Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Eh yine hiç yoktan iyidir. Eşinizi nasıl ikna ettiniz İstanbul’da doğuma? Ailenizin yanına pek gelmiyormuş çünkü.Üsküdar
Hafta sonu gidin siz de. Çalışmıyor olacakları için almaya gelirler sizi. Ayrıca, siz böyle doğumu orada yapma planı yapmışsınız ama aileniz belki de bunu istemiyor. Gelmeyin diye böyle davranmış olabilirler.Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Peki siz kendinizi ve bütçenizi düşünüp hafta içine uygun bilet alırken sizi havaalanından kimin alacağını, o insanların çalıştığını ve izin alamayabileceklerini düşündünüz mü? Ne bu emrivaki tavır? Havaalanında inince taksiye binip gidebilirsiniz eve.1 ay önceden aldım bileti hafta içi uygun olduğu iç
Eşimi tabiki seviyorum . Zaten fikir eşimden çıkmıştı burda kalsan kim gelip bakacak sana anneni oraya bağlayan sebep var sen git doğuma yakın ben gelirim diye öyle plan yaptık ama son zamanlar işler değişti sanırım gitmicem annem çok hevesli torunu geliyor diye ama en kötü 2 ay 3 ay geç görür torununuO kadar garip düşünüyor ve konuşuyorsunuz ki. Siz eşinizi seviyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?