8 aylık hamilelikte havalimanına karşılamaya gelmeyen aile

Öyle deseler el üstünde tutarlardı bu hanımefendinin özel isteği bence. Gelirse açtığı konuya öğreniriz.
Burdayım . Annem yaşlı anneanne dedeme baktığı için ben gitmek istedim yanına. Torununu görür morel olur anneme diye . Annemin ehliyeti olsa fizana da gelirdi ama ehliyeti yok 3 kişi dediğim de evin erkeklerinden bahsediyordum

Evinizde doğum zamanı gelecek mi?
Eğer gelmeyecekse eşinize çok büyük haksızlık. O kocaya yazık değil mi?
Gelecekti tabiki ama şuan gidicekmiyim muamma bileti yakmayı bile düşünüyorum içim cız ediyor eşimi bırakıp gitmeye iki tarafında gönlü olsun derkenkendimi ihmal ettim

Aslında İstanbul'daki hastanelerde doğum yapmak daha iyi olabilir ama o kadar eşya vs çok zor olur size. Dönüşü de eziyet olur. İade seçeneği varsa bileti iade edin. Elazığ da kaldığınızda sizinle kim ilgilecek. Aile konforu tabi daha iyi oluyor. Ama yine de zor. Evinizde daha rahat edersiniz. 1-2 hafta anneniz gelse daha iyi olu

Cocugun nufusunda erzincan degil de istanbul yazsin diye mi o kadar yol yapacaksınız acaba ya o geldi aklima cunku baska aciklamasi yok gibi bu cilginligin
Buda var evet ama şuan o bile gözükmüyor gözüme

Sizin durumunuz daha özellikli ama. Bence kendi konforunuzdan ödün vermeyin bu çok farklı bir durum doğum yani. Ha bebek 2-3 aylık olur gider el öpersiniz o ayrı. Ama orda doğum yapıp kalma planı çok saçma gönül yapmak için. Bir de moral diye düşünmeyin, kadına sizin sorumluluğunuz eklenecek onu da düşünün

İstanbul’da havaalanı çok uzak, iş yerinden izin alsalar bile al bırak tekrar işe dön saatler geçecek. Hadi giderken taksiye bindiniz, doğuma kim götürecek mesai saati doğarsa bebek? Bunun aşısı, topuk kanı olacak kim götürecek? Babaların doğumdan sonra resmi izni oluyor, diğerlerinin izin alması gerekecek bunlar için. Bir de büyükler sevsin diye babadan ayrı yerde doğurmak çok anlamsız. Eşinizin de çocuğu değil mi? Yazın beraber gidersiniz yanınızda eşiniz olur. Bebek de biraz büyümüş olur. Bebeğin beşiği, banyo gereçleri, puseti falan olacak mı orada?
Ben doğumumu yaşadığım şehirde yaptım 4 aylıkken gittim memlekete iki bebeğimde de, orada ayrı beşik, banyo küveti, kovası, filesi vs ayrıca aldık. Hala da duruyor. Bir de ne olursa olsun insanın eşi en yakını, bazen annemden çekinirim eşimden çekinmem. Eşimden daha rahat isterim. Ki benim ailem Ankara’ya 200 km mesafede beni ve çocukları Ankara havalimanından alalım derler. Ben otobüsle geliriz derim.

Sanmıyorum ısrar ettiklerini, buradan hiç öyle durmuyor. Kendi işgüzarlığı gibi.

Doğumumu eşimin yanında yapmak isterdim. Gelmek, görmek isteyende gelirdi.

Dogumunuzu evinizde yapın,lohusa kafası sessizlik istiyor,kendi evini düzenini istiyor,sık sık emzireceksin,en rahat evinde eşinle atlatırsın bu süreci,bebek biraz büyüyünce gidersin

Hafta sonu gidin siz de. Çalışmıyor olacakları için almaya gelirler sizi. Ayrıca, siz böyle doğumu orada yapma planı yapmışsınız ama aileniz belki de bunu istemiyor. Gelmeyin diye böyle davranmış olabilirler.

1 ay önceden aldım bileti hafta içi uygun olduğu iç
Peki siz kendinizi ve bütçenizi düşünüp hafta içine uygun bilet alırken sizi havaalanından kimin alacağını, o insanların çalıştığını ve izin alamayabileceklerini düşündünüz mü? Ne bu emrivaki tavır? Havaalanında inince taksiye binip gidebilirsiniz eve.

O kadar garip düşünüyor ve konuşuyorsunuz ki. Siz eşinizi seviyor musunuz?
Eşimi tabiki seviyorum . Zaten fikir eşimden çıkmıştı burda kalsan kim gelip bakacak sana anneni oraya bağlayan sebep var sen git doğuma yakın ben gelirim diye öyle plan yaptık ama son zamanlar işler değişti sanırım gitmicem annem çok hevesli torunu geliyor diye ama en kötü 2 ay 3 ay geç görür torununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…