- 20 Ocak 2015
- 9.627
- 14.073
- 448
- 41
- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
Ben bir sene önce doğum yaptım kendi evimde eşim ve annem kaldı hastanede evde de 10 gün babalık izni vardi bence evimizde doğum yapin. Annem yurt dışında yaşıyor o geldi gitti ama insanin evinde olmasi ayri , şuanda zaten doğum icin dolu esya gotureceksin bebek bu doğumdan sonra geri dönmesi var, her yerde hastalık filan , şuandaki gittiğiniz hastane ve doktora güven vermiyor musunuz ?Benim bildiğim doğum yapana gelinir anneniz gelsin yeter şimdilik . hamileyken kolay geliyor ama bebek olunca gerçekten cok zorGelecekti tabiki ama şuan gidicekmiyim muamma bileti yakmayı bile düşünüyorum içim cız ediyor eşimi bırakıp gitmeye iki tarafında gönlü olsun derkenkendimi ihmal ettim
Geç görmesin ziyade size doğum sonrası ilk başta bakmak için birileri olacak mı. Eşiniz yemek vs yapabiliyor mu. İsinden izin alabilecek mi. Bunları da düşünün. Anneniz gelemeyecek gibiyse sizin gitmeniz iyi olabilir. Tüm boyutları ile düşünün. Erkekler özellikle abiler düşüncesiz olabiliyor. Annenizle konuşmadan karar vermeyinEşimi tabiki seviyorum . Zaten fikir eşimden çıkmıştı burda kalsan kim gelip bakacak sana anneni oraya bağlayan sebep var sen git doğuma yakın ben gelirim diye öyle plan yaptık ama son zamanlar işler değişti sanırım gitmicem annem çok hevesli torunu geliyor diye ama en kötü 2 ay 3 ay geç görür torununu
Eşiniz tabii ki. Eşinizin babalık izni var, üzerine de yıllık iznini alır olur biter. Asıl İstanbul’da kim bakacak? Anneniz dedenize bakıyormuş, diğerleri çalışıyor.Eşimi tabiki seviyorum . Zaten fikir eşimden çıkmıştı burda kalsan kim gelip bakacak sana anneni oraya bağlayan sebep var sen git doğuma yakın ben gelirim diye öyle plan yaptık ama son zamanlar işler değişti sanırım gitmicem annem çok hevesli torunu geliyor diye ama en kötü 2 ay 3 ay geç görür torununu
Bence gitmeyin.Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Eşim arabayla geleceği için doğuma vs eşim götürecek eşim yanımda olmayacak diye bişey yoktu sadece doğuma yakın gelecekti . Annemde hem dedeme hem bana bakacaktı . Şimdi üzülüyorum ben geliyorum diye hazırlık falan yapıyor kadıncağız ama benim gözüm hiç kesmiyor hem bu mevzu hemde geri dönüş yolu gözümde büyüyor anacığımın kalbi kırılsın gönlü kalsın istemiyorum ama arada ben kalıyorum belki çok yanlış düşünüyorum.. şu son iki gündür zaten hiç mantıklı değilim kafam çok karışıkEşiniz tabii ki. Eşinizin babalık izni var, üzerine de yıllık iznini alır olur biter. Asıl İstanbul’da kim bakacak? Anneniz dedenize bakıyormuş, diğerleri çalışıyor.
Onceden de yorum yaptim cevap yazmadiniz benzer cok yorum var diye galiba. Ama lutfen once bebeginizi ve kendinizi dusunun. Bir anne olarak diyorum ki anneniz esiniz herkes yetiskin, o kırılmasın bu uzulmesin diye bebeginizi riske mi atacaksınız? Allah korusun bu kadar ağırlaşmışsınız yolda falan basiniza bir is gelse herkes eninde sonunda hayatina bakar . Ama sizin üzüntünuz bir ömürboyu surer, once bebeginizi dusunun lütfen.Eşim arabayla geleceği için doğuma vs eşim götürecek eşim yanımda olmayacak diye bişey yoktu sadece doğuma yakın gelecekti . Annemde hem dedeme hem bana bakacaktı . Şimdi üzülüyorum ben geliyorum diye hazırlık falan yapıyor kadıncağız ama benim gözüm hiç kesmiyor hem bu mevzu hemde geri dönüş yolu gözümde büyüyor anacığımın kalbi kırılsın gönlü kalsın istemiyorum ama arada ben kalıyorum belki çok yanlış düşünüyorum.. şu son iki gündür zaten hiç mantıklı değilim kafam çok karışık
Anlatamadım sanırım tam doğuma yakın eşimde gelecek annemin evineBu sacma fikir neden onu anlayamadim ? Bebeginizi neden esinizden ayri baska şehirde doguruyorsunuz ilk onun gormesi hakki. Anne babanizin gormesi ne alaka ?
Babam kanser hastası, doğurduğumda annem ona bakıyordu. Babam kendini toparlayabildi ve annem gelebildi diye çok sevinmiştik. Gelemese eşim izin alır bana bakardı. Çok gerekirse 1 hafta hasta bakıcı tutmayı düşündük. Her şeyin bir çözümü var.Eşiniz tabii ki. Eşinizin babalık izni var, üzerine de yıllık iznini alır olur biter. Asıl İstanbul’da kim bakacak? Anneniz dedenize bakıyormuş, diğerleri çalışıyor.
Haklısınız sanırım .. evet yorumların içinde kaynamış olabilir kusura bakmayın. Yarın annemi kırmadan incitmeden konuşmayı planlıyorumOnceden de yorum yaptim cevap yazmadiniz benzer cok yorum var diye galiba. Ama lutfen once bebeginizi ve kendinizi dusunun. Bir anne olarak diyorum ki anneniz esiniz herkes yetiskin, o kırılmasın bu uzulmesin diye bebeginizi riske mi atacaksınız? Allah korusun bu kadar ağırlaşmışsınız yolda falan basiniza bir is gelse herkes eninde sonunda hayatina bakar . Ama sizin üzüntünuz bir ömürboyu surer, once bebeginizi dusunun lütfen.
Doğum bedenen ve psikolojik olarak çok zahmetli bir süreç. Başkalarının moralinden çok kendi moral ve sağlığınız önceliğiniz olmalı. Fikriniz de planınız da bana çok mantıksız geldi. Anneniz gerçekten sizi düşünse sizi aldıracak birini kendi ayarlayıp bu zahmete sokmazdı bence. Kendi evinizde eşinizle birlikte rahatça yapın doğumunuzu lohusalığınız da rahat geçsin. Kalabalık içinde lohusalık geçirmek çok zor olurBurdayım . Annem yaşlı anneanne dedeme baktığı için ben gitmek istedim yanına. Torununu görür morel olur anneme diye . Annemin ehliyeti olsa fizana da gelirdi ama ehliyeti yok 3 kişi dediğim de evin erkeklerinden bahsediyordum
Bazen fazla fedakarlık hep kendinizden goturur gerek yok bence kendinizi yormayın ve üzmeyin takmayın bunlarıKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Başka bir çocuğunuz var mı bilmiyorum ama doğumda kendi aileniz kadar hatta ondan daha önemlisi bence eşinizin yanınızda olması. Sonuçta anne baba olan sizsiniz, lohusalıkta zor bir süreç en çok eşe ihtiyaç duyar insan. Görmek isteyen kendi gelir görür siz sırf onlar görsün diye hamile hamile o kadar yolu gitmeyin benceKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?