- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
Doktor izin süresi de bitmek üzere. 35 haftayı doldurunca hiç bir doktor uçağa binebilir raporu vermez, hiç bir havayolu da almaz uçağa.Zaten gebeliğiniz ilerlemiş, uçağa bile doktor izniyle binmeniz gerekiyor. Ki bence bebeğin doğması gereken yer babasının olduğu şehir olmalı. Üzerine birde sizi karşılamayacak olmaları çok üzücü. Gitmeyin, aileniz gelsin doğuma.
Valla eşten uzakta dogum yapmak nedir oncelıkle???Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
eee işte burada kendiniz yazmışsınız1 ay önceden aldım bileti hafta içi uygun olduğu iç
doğumu kendi evinde mi yapacaksın
Yani bilet tarihiniz ne zaman bilmiyorum ama görmeye gidin bir hafta kalıp dönün geri evinize eşyasız bir şekilde. O tarafın da gönlü kırılmamış olur. Burda biraz acemilik olmuş herkes için orta yolu bulmak gerekiyor. Bir de doktorunuza danışın, benim doktorum bana izin verdi gidebilirsin diye, bir arkadaşıma riskli gitme dedi.Eşim arabayla geleceği için doğuma vs eşim götürecek eşim yanımda olmayacak diye bişey yoktu sadece doğuma yakın gelecekti . Annemde hem dedeme hem bana bakacaktı . Şimdi üzülüyorum ben geliyorum diye hazırlık falan yapıyor kadıncağız ama benim gözüm hiç kesmiyor hem bu mevzu hemde geri dönüş yolu gözümde büyüyor anacığımın kalbi kırılsın gönlü kalsın istemiyorum ama arada ben kalıyorum belki çok yanlış düşünüyorum.. şu son iki gündür zaten hiç mantıklı değilim kafam çok karışık
Anneninde cok umrunda olsaydi bir hafta 10 gün gelirdir dogum olunca....Eşim arabayla geleceği için doğuma vs eşim götürecek eşim yanımda olmayacak diye bişey yoktu sadece doğuma yakın gelecekti . Annemde hem dedeme hem bana bakacaktı . Şimdi üzülüyorum ben geliyorum diye hazırlık falan yapıyor kadıncağız ama benim gözüm hiç kesmiyor hem bu mevzu hemde geri dönüş yolu gözümde büyüyor anacığımın kalbi kırılsın gönlü kalsın istemiyorum ama arada ben kalıyorum belki çok yanlış düşünüyorum.. şu son iki gündür zaten hiç mantıklı değilim kafam çok karışık
Dedeye birkaç hafta bakacak kimse yok mu? Başka teyzeniz,dayiniz ? Annenizin birkaç haftaligina gelmesi çok daha mantıklı. Evde bakıma ihtiyaci olan dede var. diğer aile fertleri de varmış.epey kalabalık sanırım. Rahat olacağınizi sanmıyorum.esinizle halledersiniz..dönüş de zor olacaktır bebekle.Eşim arabayla geleceği için doğuma vs eşim götürecek eşim yanımda olmayacak diye bişey yoktu sadece doğuma yakın gelecekti . Annemde hem dedeme hem bana bakacaktı . Şimdi üzülüyorum ben geliyorum diye hazırlık falan yapıyor kadıncağız ama benim gözüm hiç kesmiyor hem bu mevzu hemde geri dönüş yolu gözümde büyüyor anacığımın kalbi kırılsın gönlü kalsın istemiyorum ama arada ben kalıyorum belki çok yanlış düşünüyorum.. şu son iki gündür zaten hiç mantıklı değilim kafam çok karışık
Herkes tecrübesiz doğum yapıyor. Aile evinde doğum yapmak bana da çok saçma geliyor. Anne gelebilir yardıma, birkaç hafta yeterli zaten sonrasında toparlaniyorsunuz.Kaldi ki illa birileri olacak diye birsey de yok.Sahsen benim annem yoktu herseyi eşimle yaptık.bir şekilde oluyor, yapılıyor yani.evet doğum lohusalik özel süreçler ama bizim kadınlarımız da biraz abartmıyor degil bence.Çünkü tebrübesiziz ve biz de bakıma muhtaç olduğumuz için annemiz yardımcı olsun lohusa depresyonuna girmeyelim ilk zor günleri aile desteğiyle atlatalım ki bebeğe daha güzel bakım verelim istiyoruz. Eşimiz de geliyor herhalde doğuma ve sonrasında da kalıyor yani, ayrıca gönderip göndermemek nedir ya kaç yaşında insanlarız böyle uygun görüyoruz demekki karı koca eve mi zincirleyecek adam? Size saçma gelebilir herkesin fikri kendine
Eşim arabayla geleceği için doğuma vs eşim götürecek eşim yanımda olmayacak diye bişey yoktu sadece doğuma yakın gelecekti . Annemde hem dedeme hem bana bakacaktı . Şimdi üzülüyorum ben geliyorum diye hazırlık falan yapıyor kadıncağız ama benim gözüm hiç kesmiyor hem bu mevzu hemde geri dönüş yolu gözümde büyüyor anacığımın kalbi kırılsın gönlü kalsın istemiyorum ama arada ben kalıyorum belki çok yanlış düşünüyorum.. şu son iki gündür zaten hiç mantıklı değilim kafam çok karışık
Umarım İstanbul’a gitme fikrinden vazgeçersiniz çünkü hiçbir mantıklı yanı yok, anneniz zaten yaşlı anne babasına bakarak yoruluyor bir de lohusa kızına bakacak, gelen giden olcak onları ağırlayacak, anneanne ve dedeniz orada diye toplanıp toplanıp gelenler eve hastalık getirecek, ki anneniz, anneanne dedeniz 3’de evin erkeği toplam 6 kişi, siz, bebeğiniz ve eşiniz oldu size 9 kişi, bu kadar kalabalık bir ortamda lohusalık olmaz bebekle size özel alan kalmaz, ayrıca annenize de yazık anne babasıyla mı ilgilensin lohusa kızıyla mı ilgilensinBurdayım . Annem yaşlı anneanne dedeme baktığı için ben gitmek istedim yanına. Torununu görür morel olur anneme diye . Annemin ehliyeti olsa fizana da gelirdi ama ehliyeti yok 3 kişi dediğim de evin erkeklerinden bahsediyordum
Bu da ilginç, Amerika’da doğum yapacağım Amerikan vatandaşı olsun denilse anlarım da, nüfusta ha İstanbul yazmış ha Erzincan ne farkı varErzincan yazsa ne olur ki? İnşallah İstanbul’da Kadıköy’de falan doğum yapmayı düşünüyorsunuzdur.
18 saatlik yolda kadın ne hale gelecek biliyor musun sen?18 saatlik yol giden, metroyla da eve gidebilir bence ne var bunda ?
Uçakla gidecekmiş18 saatlik yolda kadın ne hale gelecek biliyor musun sen?
Gitmeyin sizde.Uçakla bir saat evet benim dert ettiğim uçak yolcuğu değil İstanbul içi ulaşım ve gördüğün değer
Sevişirken mi anam babam yetiş desinSevişirken, keyif çatarken aile akıllarına gelmiyor, nerede dertli bir durum var o zaman anam babam yetiş oluyor çünkü.
Uçakla en fazla 2 saatlik yol ama yinede Eşyalar yanındaysa metro, otobüs zor olur konu sahibi için..Uçakla gidecekmiş
Bencede eşi haklı gitmesin onlar gelsin? 8 aylık karın burunda yaniEşiniz haklı, bencede gitmeyin. Hem eşiniz doğduğu gün yanında olabilecek mi bebeğinin? Eğer o gelemeyecekse gitmeniz hiç doğru degil.
Sevişmek: Ben ne alakaSevişirken, keyif çatarken aile akıllarına gelmiyor, nerede dertli bir durum var o zaman anam babam yetiş oluyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?