8 aylık hamilelikte havalimanına karşılamaya gelmeyen aile

Doktor izin süresi de bitmek üzere. 35 haftayı doldurunca hiç bir doktor uçağa binebilir raporu vermez, hiç bir havayolu da almaz uçağa.

Valla eşten uzakta dogum yapmak nedir oncelıkle???

Dayı hala teyze amca babaanne dede mi önde gelir yoksa babası mı?

Ne alaka seni isteyen, yegen torun gormek isteyen kendisi gelecek!

1 ay önceden aldım bileti hafta içi uygun olduğu iç

doğumu kendi evinde mi yapacaksın
eee işte burada kendiniz yazmışsınız
insanlara sordunuz mu ben hafta içi alıcam bileti beni alabilecek var mı diye

kim beni alacak çalışan insanlara biraz emrivaki olmuyor mu?
bu arada takip eden doktorunuz erzincandadır siz hiç bilmediğin bir doktorda mı doğum yapacaksınız?

Aile büyükleri çocuk görsün diye neden başka ilde doğum yapıyorsunuz ki kusura bakmayın ama çok saçma bir fikir
Bir de küçücük bebekle geri döneceksiniz eve saatlerce yolculuk
Kendi evinizde yapın doğumunuzu anneniz gelsin 2-3 hafta yardım etsin dönsün evine.

Yani bilet tarihiniz ne zaman bilmiyorum ama görmeye gidin bir hafta kalıp dönün geri evinize eşyasız bir şekilde. O tarafın da gönlü kırılmamış olur. Burda biraz acemilik olmuş herkes için orta yolu bulmak gerekiyor. Bir de doktorunuza danışın, benim doktorum bana izin verdi gidebilirsin diye, bir arkadaşıma riskli gitme dedi.

Benim anlamadığım doğum yapmak için neden ailelerinizin yanına gidiyorsunuz?
18 saat yol gidebiliyorsaniz aile evinede gidebilirsiniz sonuçta taksiyle vs

Anneninde cok umrunda olsaydi bir hafta 10 gün gelirdir dogum olunca....

Dedeye birkaç hafta bakacak kimse yok mu? Başka teyzeniz,dayiniz ? Annenizin birkaç haftaligina gelmesi çok daha mantıklı. Evde bakıma ihtiyaci olan dede var. diğer aile fertleri de varmış.epey kalabalık sanırım. Rahat olacağınizi sanmıyorum.esinizle halledersiniz..dönüş de zor olacaktır bebekle.

Herkes tecrübesiz doğum yapıyor. Aile evinde doğum yapmak bana da çok saçma geliyor. Anne gelebilir yardıma, birkaç hafta yeterli zaten sonrasında toparlaniyorsunuz.Kaldi ki illa birileri olacak diye birsey de yok.Sahsen benim annem yoktu herseyi eşimle yaptık.bir şekilde oluyor, yapılıyor yani.evet doğum lohusalik özel süreçler ama bizim kadınlarımız da biraz abartmıyor degil bence.

Umarım İstanbul’a gitme fikrinden vazgeçersiniz çünkü hiçbir mantıklı yanı yok, anneniz zaten yaşlı anne babasına bakarak yoruluyor bir de lohusa kızına bakacak, gelen giden olcak onları ağırlayacak, anneanne ve dedeniz orada diye toplanıp toplanıp gelenler eve hastalık getirecek, ki anneniz, anneanne dedeniz 3’de evin erkeği toplam 6 kişi, siz, bebeğiniz ve eşiniz oldu size 9 kişi, bu kadar kalabalık bir ortamda lohusalık olmaz bebekle size özel alan kalmaz, ayrıca annenize de yazık anne babasıyla mı ilgilensin lohusa kızıyla mı ilgilensin

Doğumdan sonra eşinizle evinize dönmeye kalksanız ha deyince dönemezsiniz, annenize moral olsun istiyorsanız doğumu kendi evinizde yapın, bebek de siz de toparlanınca şöyle Haziran ayı gibi mesela, teyze veya dayınız varsa onlar anneanneyle dedenize baksın, siz uçak biletini alıp annenizi yanınıza çağırın, o otursun torunuyla vakit geçirsin iliği kemiği dinlensin, arabanız da varmış kadına Erzincan’ı gezdirin böylesi çok daha güzel bir moral olur.

Erzincan yazsa ne olur ki? İnşallah İstanbul’da Kadıköy’de falan doğum yapmayı düşünüyorsunuzdur.
Bu da ilginç, Amerika’da doğum yapacağım Amerikan vatandaşı olsun denilse anlarım da, nüfusta ha İstanbul yazmış ha Erzincan ne farkı var Bebek baba kütüğü neredeyse oraya kayıtlı olacak zaten.

Konu sahibi ailenizin özenip özenmemesini bilemiyorum belki de gerçekten yollar, iş güç haklılar..

Fakat, eşinizde haklı bebeğnizi Eşinizin yanında doğurun oturun birlikte bakın.

Uçakla bir saat evet benim dert ettiğim uçak yolcuğu değil İstanbul içi ulaşım ve gördüğün değer
Gitmeyin sizde.
Lütuf mu orada dogum yapmanız anlamadım. Size de kolaylık olacaği için gidiyorsunuz muhtemelen ailenizin yanına. Bu da normal olabilir gayet sorun değil ama özel sektörde çalışiyorlarsa izin alamamıs olmalari da normal bence.
Illaki gideceğim diyorsanız taksi ile gidin biraz maliyetli olur ama konforlu olur sizin icinde. En azından elinizde eşyalarla rahat bir yolculuk olur.

Dogum anında eşinizin yaninizda olmasi gerekmiyor mu ? Bebgi gormek önce onun hakki nene dede görsun diye orada doğum nedir görmek isteyen yanınıza gelir yaptiklari da ekstra kabalik bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…