- 22 Kasım 2020
- 6.508
- 93.444
- 498
- 32
- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
Ay sahne gözümde canlı yaaaAllah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsinadamlar haklı, bebek bu durduğu yerde durmuyorlar, benim kuzenlerden biri şehiriçi gezerken az kalsın takside doğuyordu, taksici abi Karadeniz’liydi bende uşak çoktur ha buna da ebeluk ederum sıkma kizum ikun da diye diye hastaneye yetiştirmişti
Bence gitmeyin aileniz ne kadar iyide olsa size çokta iyi baksa inanin eşinizi hep gözünüz aricak. 2 doğum yaptım evden benimle cıkıp doğum sürecinde dakikasısı dakikasına hep benimleydi baş ucumda durdu. Onda başka kimseyide istemem yanımda. Aile içine girince aile kalabalık olacak yeni doğmuş bebek daha o sese gürültüye dayana bilecekmiKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
1 ay önceden aldım bileti hafta içi uygun olduğu iç
eşiniz öğretmen filan mı?Ben de olsam takılırdım buna çünkü ben aileme asla böyle bir şey yapmam. Güzel bir sofra hazırlarım ben evde, eşimle oğlum da havaalanından almaya gider genelde. Özen gösteririm böyle şeylere, aynı özeni ben de beklerim. Resmen sizi sallamamışlar. Doğumu orada yapma sebebiniz ne? Ben olsam gitmezdim.
Eşim öğretmen daha doğrusu idareci, çok rahat izin alır havaalanına gider ama düşündüm de şimdiye kadar bizimkiler de hep akşam uçağıyla gelmiş zaten. Çünkü ben akşam yemeği hazırlıyorum onlar için, beraber oturup yiyoruz.eşiniz öğretmen filan mı?
çünkü benim mesela babam da kardeşim de özel sektörde çalışıyor.
ve ikisinin de izin alma durumu yok
kaldı ki senede 14 gün izni olan bir insan neden h.alanından birini almak için izin alsın çok saçma, ölüm değil düğün değil.
ha gelmiyorlar mı geliyorlar ama ben bileti gece 10-11de inecek şekilde alıyorum mesela. çünkü kafam o kadarına çalışıyor.
zaten kadınlar kocasının yanında kendi evi neredeyse orada doğurmalı bence
illa gitmek isteyen doğum yapanın yanına gitsin - mümkünse de toplaşıp gitmesin tek tek gitsin giden bi işin ucundna tutusın bi işe yarasınbu kadın doğuruup bir de geir dönecek 30-40 gün (oda en az) kocasından ayrı anasının evinde kalacak, el kadar bebeyle geri dönecek, e dönerken bu sefer kesin bırakacaklar bebe kvar, yine bileti mesai saati içine alırsa bir de dönerken izin alacaklar, normal mi bu yahu?
halam teyzem görsün diye kalkıp istanbula gelip doğurmam ben olsam
bu plan başından sonuna her aşamasında tuhaf benim gözümde.
ya bakın benim babam normalde 22.30 bilemedin 23.00 de uyurEşim öğretmen daha doğrusu idareci, çok rahat izin alır havaalanına gider ama düşündüm de şimdiye kadar bizimkiler de hep akşam uçağıyla gelmiş zaten. Çünkü ben akşam yemeği hazırlıyorum onlar için, beraber oturup yiyoruz.
Doğum planı bence de çok saçma. O kadar ısrara rağmen, evin şartları iyiyken, eşim de yanımda olabilecekken ben yapmadım aile yanında.
Normalde aileler yardimca olmaya hamile kadinin yanina gelir , sen ne gidiyorsun ne alaka ? Esininde cocugu oluyor fatkinda misin adam niye cocuguna esine hasret kalacak dinin didisi bebek gorsun diye .konu en bastan sacma .cocugu oncelikli gormek anne ve babanin hakki. Anneanne dayınin degilKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
ya bakın benim babam normalde 22.30 bilemedin 23.00 de uyur
sabah namazından sonra yatmaz çünkü
senelerdir düzeni bu
ama 40 yaşındaki kızını, yani benikarşılar bırakır, pegasus sağolsun çoğu kez benim çıkmam geceyarısını buluyor eve geliyoruz saat 01 oluyor neredeyse.
annem mutlaka yemek ayarlar -benim kronik bir hastalığım var, yola çıkmadan yemek yiyemiyorum rahatsız oluyorum. bu kız aç geliyor diye.
benim de kardeşlerim var kim gelse karşılamaya ve yemek yapmaya çalışırım
yapılır yani ama h.içi, çalışan insana gel beni al denmez ki. istanbulda bir de. sabiha nerde yeni h.alanı nerde istanbulun %90ı için ikisi de cehennemin bi dibinde yani....
bir de alacaklar
doğuma götürecekler
bırakacaklar -kaç sefer izin alacak bu insan-lar?
evde bebek varken bu insanlar işe gidecekler
3+1 ev olur standart türk evi, kış günü istanbul gibi yerde milyon insanla muhatap olmuş kişiler olacak evde
ne kadar izole kalabilirler
ay ne biliyim ya, ne gerek var tüm bunlara?
kök ailesi illa gel kızım burada doğur mu dedi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?