8 aylık hamilelikte havalimanına karşılamaya gelmeyen aile

Bu arada iş saatiyse gelip almamaları normal taksi de bir seçenek mesela. Ama ben yine de doğumumda evimde olmak isterim. Ev konforu bambaşka.

Bu kadar uber saçma planı kim yaptı merak ettim. Konu sahibi ve konuyu açmış gitmiş ama:))
Doğum sonrası emzirme sorunu kanama sorunu derken insan iç çamaşırı dahi giyemiyorken, babanın yada erkek kardeşin olduğu eve gitmek hiç mantıklı gelmedi. En konforlu yer kendi eviniz kendi yatağınız olur.

Karda kışta küçücük bebekle nasil döneceksiniz? Üstelik her yerde salgın var virüs kaynıyor ortalık.

Kalabalık ortamda bebeğe hastalık bulaşsa yaziktir el kadar cocuk. Eminim ki bebeği en cok annesi olarak siz düşünürsünüz. Ancak yaptığınız planda bebeğinizin hasta olma ihtimali cok yuksek. En doğrusu kendi evinizde düzeninizde doğum yapmanız. Cok seven torun gormek isteyen gelip görür. Siz buyukler gorsun herkes bebegi gorsun diye orda dogum yapayım derken en onemlisi kendi çocuğunuzun sağlığını düşünmüyorsunuz. Bebegin en az kırkı çıkana kadar hatta bana kalsa kış ayları geçene kadar kalabalık misafir kabul etmeyin, kalabalık ortamlarda bulunmayın.

Geçen haberlerde izledim, bir yenidogan bebek görme ziyaretinde birisi bebegi öpmüş ve virüs bulaşmış, çocuk konuşamıyor yürüyemiyor çocuğun hayatı kararmış. Ne cesaretle boyle kalabalık icinde sakınmadan bebek sevdirip ziyaretçi kabul ediyor insanlar şaşırıyorum, lütfen bilinçlenelim. Bilmeyenler varsa da uyarıp soyleyelim, yaziktir el kadar bebekler cok üzülüyorum. Savunmasızdır bebekler, bizim onlarin haklarını savunmamız korumamız lazım.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah, burda çoğu kisinin dedigi gibi hic macera aramayın derim. En guzeli kendi evinizde kalmak.

Ay sahne gözümde canlı yaaa

Ablamm güzell ablamm ablasının gülüüü 6 sayfa okudumda bu mükemmel doğum planınızın sebebini bulamadım neden gezelim görelim programı çeker gibi oralarda doğurcan de bize. Genç yaşının cesaretine veriyorum acılara yürüyor korkmuyorsun

Bence gitmeyin aileniz ne kadar iyide olsa size çokta iyi baksa inanin eşinizi hep gözünüz aricak. 2 doğum yaptım evden benimle cıkıp doğum sürecinde dakikasısı dakikasına hep benimleydi baş ucumda durdu. Onda başka kimseyide istemem yanımda. Aile içine girince aile kalabalık olacak yeni doğmuş bebek daha o sese gürültüye dayana bilecekmi

Esinize bebek dogar dogmaz bebegi tutmayi altini degistirmeyi ogretin. Bu onun gorevi. Annenizin veya ailenizdeki baska bir kadinin yardim etmesine de izin vermeyin. Kocaniz yapsin. Eger bastan adama sorumluluk vermezseniz cevremizde gordugumuz sorumsuz babalardan birine donusur.

1 ay önceden aldım bileti hafta içi uygun olduğu iç

İyi de siz kendinize göre plan yapmışsınız. Uygun fiyatlı olsun diye cuma gününe bilet alıp insanlara emrivaki yaptıysanız izin alamamalarını da normal karşılamalısınız.
Gelip almalarını istiyorsanız uygun oldukları günleri sormalı, gerekirse kendi bütçenizi zorlayıp başka bir güne bilet almalıydınız.

Bebeği görmek herkesten önce babanın hakkı. Bu kara kışta, herkes hastalıktan kırılırken ne işiniz var başka ilde doğurmaya gidiyosunuz? Çok merak eden müsait zamanda kendi gelsin bu çocuğun babası yok mu? Oturun evinizde ne işiniz var başka ilde doğurmaya

eşiniz öğretmen filan mı?
çünkü benim mesela babam da kardeşim de özel sektörde çalışıyor.
ve ikisinin de izin alma durumu yok

kaldı ki senede 14 gün izni olan bir insan neden h.alanından birini almak için izin alsın çok saçma, ölüm değil düğün değil.
ha gelmiyorlar mı geliyorlar ama ben bileti gece 10-11de inecek şekilde alıyorum mesela. çünkü kafam o kadarına çalışıyor.

zaten kadınlar kocasının yanında kendi evi neredeyse orada doğurmalı bence
illa gitmek isteyen doğum yapanın yanına gitsin - mümkünse de toplaşıp gitmesin tek tek gitsin giden bi işin ucundna tutusın bi işe yarasın bu kadın doğuruup bir de geir dönecek 30-40 gün (oda en az) kocasından ayrı anasının evinde kalacak, el kadar bebeyle geri dönecek, e dönerken bu sefer kesin bırakacaklar bebe kvar, yine bileti mesai saati içine alırsa bir de dönerken izin alacaklar, normal mi bu yahu?
halam teyzem görsün diye kalkıp istanbula gelip doğurmam ben olsam

bu plan başından sonuna her aşamasında tuhaf benim gözümde.

Eşim öğretmen daha doğrusu idareci, çok rahat izin alır havaalanına gider ama düşündüm de şimdiye kadar bizimkiler de hep akşam uçağıyla gelmiş zaten. Çünkü ben akşam yemeği hazırlıyorum onlar için, beraber oturup yiyoruz.

Doğum planı bence de çok saçma. O kadar ısrara rağmen, evin şartları iyiyken, eşim de yanımda olabilecekken ben yapmadım aile yanında.

8 aylık hamile 3 vesait valizlerle İstanbul'da dolanamaz ki, sanciniz tutsa suyunuz gelse neolacak Allah aşkına, hem aileniz çalışıyormuş doğumdan sonra size kim bakacak. Eviniz de doğum yapın, lohusalık da çok zor, nazinizi eşinizden başkası çekmez bunu da bilin.

ya bakın benim babam normalde 22.30 bilemedin 23.00 de uyur
sabah namazından sonra yatmaz çünkü
senelerdir düzeni bu

ama 40 yaşındaki kızını, yani beni karşılar bırakır, pegasus sağolsun çoğu kez benim çıkmam geceyarısını buluyor eve geliyoruz saat 01 oluyor neredeyse.
annem mutlaka yemek ayarlar -benim kronik bir hastalığım var, yola çıkmadan yemek yiyemiyorum rahatsız oluyorum. bu kız aç geliyor diye.
benim de kardeşlerim var kim gelse karşılamaya ve yemek yapmaya çalışırım

yapılır yani ama h.içi, çalışan insana gel beni al denmez ki. istanbulda bir de. sabiha nerde yeni h.alanı nerde istanbulun %90ı için ikisi de cehennemin bi dibinde yani....

bir de alacaklar
doğuma götürecekler
bırakacaklar -kaç sefer izin alacak bu insan-lar?
evde bebek varken bu insanlar işe gidecekler
3+1 ev olur standart türk evi, kış günü istanbul gibi yerde milyon insanla muhatap olmuş kişiler olacak evde
ne kadar izole kalabilirler

ay ne biliyim ya, ne gerek var tüm bunlara?
kök ailesi illa gel kızım burada doğur mu dedi acaba?

Normalde aileler yardimca olmaya hamile kadinin yanina gelir , sen ne gidiyorsun ne alaka ? Esininde cocugu oluyor fatkinda misin adam niye cocuguna esine hasret kalacak dinin didisi bebek gorsun diye .konu en bastan sacma .cocugu oncelikli gormek anne ve babanin hakki. Anneanne dayınin degil

Eşinizden ayrı yerde doğum yapmanız saçma 8 aylık hamile kadının valizle istanbul yollarında olmasını beklemeleri ayrı saçmalık. Ben sizin yerinizde olsam annemi getirtirim, sonra da herkesi gönderirim.

Öyle deseler el üstünde tutarlardı bu hanımefendinin özel isteği bence. Gelirse açtığı konuya öğreniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…