8 aylık hamilelikte havalimanına karşılamaya gelmeyen aile

Bebeğinizi kendi evinizde doğurmanız en doğru olan. Doğumdan sonra bırakın hasret gidermeyi el kadar bebeğin başına 1000 kişi üşüşecek. Zaten hastalık dolu her yer. Yok emmiyor mu? Sütün mü az? Uyumadı mı? Banyosunu şöyle yaptır. Lohusalıkta bunları duymak isteyeceğini hiç sanmıyorum ama yine de sen bilirsin. Seni alandan almaya gelmeyenler kucağında bebekle tekrar gönderirler merak etme.

Ay tabi ki gitme

Sen dur kocanın yanında doğur. Ne işin var annenlerde. Koca istanbul doğumdu kontrollerdi hepsi için hastaneye gitmek icab edecek, bunlar için de abinin desteğine ihtiyaç duyacaksın. Gelseler götürseler hay hay ama bi nahame bulsqlar insan üzülüyo doğal olarak. Bide lohusa kafası iyice etkilenirsin

Evinde doğur bebegini. Hepsi etrafında pervane olsa yine evinde kocanın yanında doğur derdim. Annen çalışmıyorsa yanına gelsin, calisiyorsa zaten İstanbul'da da destek olmaz. Bir kadın içgüdüsel olarak bebeğine nasıl bakacağını biliyor bence. Iki çocuğumu da eşimle ikimiz büyüttük, desteksiz. İmkanınız varsa yanına bir ay yardımcı tut...

hafta içi.herkesin çalıştığı saate neden aldınız bileti?
istanbulda havalanına git gel kolaymı ki.
e birde doğum sancınız gündüz tutarsa kaç kere izin alacak insanlar.

Karnı burnunda o kadar yol iyi cesaret... Bir de insanlar çalışıyormuş,herkesin duzeni ona göredir.iş ortamları,izin durumları nasıl bilemiyoruz.
Bir de sülale görsün diye evinizin konforu varken o kadar rezillik çekmeye gerek yok.biraz büyüyünce de görebilirler. Dogumdan sonraki süreç emzirmesiydi,kanamasıydi,rahat oturup kalkamamasiydi bir sürü rahatsız edici şeyle dolu. E o yolun bir de dönüşü var.ortalik salgın dolu ,minicik bebek asilari yok.bence gitmeyin,evinizin rahatını çok ararsınız.gelebilen varsa birkaç hafta gelebilir doğuma.o daha mantıklı.

Hayattaki tecrübelerim bana bir işi yardımsız halledebiliyorsam o işe girişmeyi öğretti . Ve bu kararımdan sonra şunu farkettim İnsanlar lüzumsuz zamanlarda yardım için yarışırken asıl ihtiyaç zamanlarında ortalarda olmayabiliyorlar. Neyse bu konu bir yana ben yerinizde olsam 1,5 ay eşimden ayrı sırf aile büyükleri bebeğimi rahat görsün diye farklı bir şehirde doğum yapmazdım. İsteyen fizana bile gelip görür . Sizin aile bütünlüğünüz önemli olan 1,5 ay doğuma var sonra da 40 ı bekleyeceksiniz bu sürede evinizden eşinizden ayrı olmak sizi olumsuz etkiler. Acele doğuma alınsanız eşiniz yetişemez. Ve inanın insanın doğum sonrası en rahat ettiği yer kendi evi .

Ailenizin sizi karşılamaması üzücü bi şey ama 8 aylık hamile halinizle kalkıp 18 saatlik yol giderseniz onlarda o kadar yolu geliyorsa ordan evede gelebilir diye düşünmüş olabilirler. Ayrıca kendi eviniz ve eşiniz varken aile büyükleri sevsin diye orada doğum yapmak istemeniz çok ilginç geldi. Ben doğum yaptığımda bebeği ilk eşim görsün isterim, büyüklerde gelsinler evimde sevsinler bebeği.

Ben olsam gitmem şahsen eşiniz doğru söylemiş.

Kamuda bile çoğu alanda ( özellikle sağlık) izin almak çok zor. İnsanlar nasıl bu kadar rahat çıkışmış anlamadım. Karşı tarafın işi ne, izin durumu ne bilmiyoruz.

Kendi evin kendi düzenin,ben eşimi isterim doğumda yanımda,git çatır çatır doğur al bebeni gel evine,buzluğa da at yemek,kurabiye, birini tutar temizliğini yaptırırsın zorlanırsan da doğuma yakın,sonra kucak kucağa yatarsın bebenle ohh bol bol mutlu olursun ha bu kadar yawen iyisi çekirdek aile

Dogum yapacaksaniz aileniz sizin yanina gelmeli.Esinizin yaninizda olmasi gerek.Aile gorsun diye bir yere gidip dogum yapani gormedim hic.Hic kimsenin evi insanin kendi evi gibi olmaz.Ustelik lohusa olacaksiniz.Insanin hormonlari ayri bir dert.Aileniz niye yanina gelmiyor ki anlamis degilim.
Valla bir de 8 aylik hamile bir kadini karsilamaya gelemiyorlar.Ben olsam biletim yanma pahasina olsa iptal ederim.
Haa birde 8 aylik hamileleri ucaga almiyorlar ki.

Üzücü gerçekten de e sizi havaalanından almaya vakitleri yoksa doğumda nasıl ilgilenecekler? Evinizde doğum yapın, eşinizle halledersiniz çocuk bakımını. Görmek isteyen gelsin görsün. Çocuk doğurmak, bakmak gerçekten zor bir şey değil yani Allah veriyor gayretini, illa aile yanında doğurmanız gerekiyormuş gibi düşünmeyin.

Abla tavsiyesi, evinde doğur. Kimse kimsenin yanına sığamıyor. Hele lohusa halinle çok daha zor olur. İki cahil onca insandan iyi bakarsınız bebeğinize, en azından sütün az mı, bebek aç mı diye beynini yiyen olmaz. Çok merak eden evine gelip görsün. Hele bu tavıra bakınca değmez de zaten. 8 aylık hamile kadın 1 küçük valizle de gelse karşılayacak birinin olması lazım.

Valla sizi almamaları garip orası ayrı da bence evinizde doğum yapın kalabalıkta lohusalık zulüm birde salgın hastalıklar çok bebek yeni doğmuş olacak kendi evinizde eşinle beraber daha iyi olur sürekli bebek emmek isteyecek cidden evinizde daha rahat edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…