- 12 Mart 2021
- 2.338
- 4.547
- 83
- Konu Sahibi isimsizzzbiriiii
-
Ay tabi ki gitmeKızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Hayattaki tecrübelerim bana bir işi yardımsız halledebiliyorsam o işe girişmeyi öğretti . Ve bu kararımdan sonra şunu farkettim İnsanlar lüzumsuz zamanlarda yardım için yarışırken asıl ihtiyaç zamanlarında ortalarda olmayabiliyorlar. Neyse bu konu bir yana ben yerinizde olsam 1,5 ay eşimden ayrı sırf aile büyükleri bebeğimi rahat görsün diye farklı bir şehirde doğum yapmazdım. İsteyen fizana bile gelip görür . Sizin aile bütünlüğünüz önemli olan 1,5 ay doğuma var sonra da 40 ı bekleyeceksiniz bu sürede evinizden eşinizden ayrı olmak sizi olumsuz etkiler. Acele doğuma alınsanız eşiniz yetişemez. Ve inanın insanın doğum sonrası en rahat ettiği yer kendi evi .Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Ailenizin sizi karşılamaması üzücü bi şey ama 8 aylık hamile halinizle kalkıp 18 saatlik yol giderseniz onlarda o kadar yolu geliyorsa ordan evede gelebilir diye düşünmüş olabilirler. Ayrıca kendi eviniz ve eşiniz varken aile büyükleri sevsin diye orada doğum yapmak istemeniz çok ilginç geldi. Ben doğum yaptığımda bebeği ilk eşim görsün isterim, büyüklerde gelsinler evimde sevsinler bebeği.Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Ben olsam gitmem şahsen eşiniz doğru söylemiş.Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
Kamuda bile çoğu alanda ( özellikle sağlık) izin almak çok zor. İnsanlar nasıl bu kadar rahat çıkışmış anlamadım. Karşı tarafın işi ne, izin durumu ne bilmiyoruz.eşiniz öğretmen filan mı?
çünkü benim mesela babam da kardeşim de özel sektörde çalışıyor.
ve ikisinin de izin alma durumu yok
kaldı ki senede 14 gün izni olan bir insan neden h.alanından birini almak için izin alsın çok saçma, ölüm değil düğün değil.
ha gelmiyorlar mı geliyorlar ama ben bileti gece 10-11de inecek şekilde alıyorum mesela. çünkü kafam o kadarına çalışıyor.
zaten kadınlar kocasının yanında kendi evi neredeyse orada doğurmalı bence
illa gitmek isteyen doğum yapanın yanına gitsin - mümkünse de toplaşıp gitmesin tek tek gitsin giden bi işin ucundna tutusın bi işe yarasınbu kadın doğuruup bir de geir dönecek 30-40 gün (oda en az) kocasından ayrı anasının evinde kalacak, el kadar bebeyle geri dönecek, e dönerken bu sefer kesin bırakacaklar bebe kvar, yine bileti mesai saati içine alırsa bir de dönerken izin alacaklar, normal mi bu yahu?
halam teyzem görsün diye kalkıp istanbula gelip doğurmam ben olsam
bu plan başından sonuna her aşamasında tuhaf benim gözümde.
Yeni cüzdanda yazmıyorCocugun nufusunda erzincan degil de istanbul yazsin diye mi o kadar yol yapacaksınız acaba ya o geldi aklimacunku baska aciklamasi yok gibi bu cilginligin
Abla tavsiyesi, evinde doğur. Kimse kimsenin yanına sığamıyor. Hele lohusa halinle çok daha zor olur. İki cahil onca insandan iyi bakarsınız bebeğinize, en azından sütün az mı, bebek aç mı diye beynini yiyen olmaz. Çok merak eden evine gelip görsün. Hele bu tavıra bakınca değmez de zaten. 8 aylık hamile kadın 1 küçük valizle de gelse karşılayacak birinin olması lazım.Kızlar merhaba. Konu size gereksiz alınma gibi gelir mi bilmiyorum ama yinede içimde tutacağıma buraya yazmak istedim. 1 buçuk ay sonra doğum yapıcam ailemin yanına Erzincan’dan İstanbul’a gitmeyi planlıyordum bu cuma ve acayip şekilde bel ağrılarım var. Tüm aile büyüklerim orda olacağı için bebeği görmeleri hasret giderme vs. İçin orda yapıp gelirim diye düşünüyordum doğumu taaa kiii abimle konuşana kadar havalimanından kim alacak beni diye sorduğumda hafta içi hepimiz çalışıyoruz metroyla 3 aktarma yap gel dediler bana .. yani önemsenmemek çok kötü normalde her gittiğimde kendi imkanlarımla giderdim eve kadar ama şimdi hamileyim çocuğumun eşyaları benim eşyalarım tek başıma çok zor eşimde diyor bu kadar özensizler sana karşı bence burda yap hem ayrı kalmamış oluruz . Gereksiz bir konu mu sizce ben onları düşünüp 18 saatlik yolu hamile halimle gidiyorum onlar beni havalimanından alamıyorlar 3 kişiler hadi biri işinden izin alamadı diğeri de mi almadı …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?