86.5 ile başladım 22 kilo verdim.son 15 kilo için sıkı bir diyet arkadaşı arıyorum.

somun dedğimiz yani benim bakkaldaki ekmek içi beyaz renkli olan ekmek.tam buğday dediğimiz ise içinde kepeğinden buğdayın her kısmına kadar bulunan ekmek.rengi esmer içinde kepeklerini görüyorsun.eğer o ise sorun yok.sorun çiğ köftede değil sorun ekmeğinde. 1 ekmeğin 200-250 gr olduğunu düşünürsen çeyrek ekmek 2.5-3 dilime falan denk gelir yani bugün ekmeği fazla tükettin sadece.o kadar ekmek + lavaş fazla oldu. akşam yemeğinde de yine protein yoooooook? biberi domatesi kalori almış sayamazsın.akşam yemeğin 1 çorba desek sen aksam da az yedin aç bıraktın kendin.sen bunun ortasını bulamayacak mısın?

Aksam bi kase corba
Kocaman domest ve biberi kavurarak bi yemek yaptim yagsi az..
Ewde yogurt kalmamus yogurt yiyemedm.
Son olarak 1 dilim ekmek..

Bugun fazla kacti haklisin ayrica ben hep bakkal ekmegi kullaniyodum yarindan itibaren kepek yada tam bugdaya baslayacagim ins.
Bal kilo yaoarmi sana bunu soracaktim tatli krizimiz gelince bir cay kasigi bal ve tarcinli cay yaosam ise yarar diye duymustum..

söyle basit ve bonkör bir hesap yapmama rağmen bugün aldığın kalori 600ü geçmez.senin boy ve kilona göre bunun 3 katını alman gerek diyette.bu sekilde kilo vermen durur.metabolizman yavaşlar cok hızlı sarkarak çatlayarak kilo verir hatta allah korusun yataklara düşersin .kesinlikle böyle beslenme.kaçta uyanmış olursan ol kahvalrı aksam yemeği arası 6 7 saasaattlik açlık cok fazla.(ara öğün sadece metabolizmayı canlandırmak için yoksa 5 fındık ne açlığını geçirir ne midende durur onu yemek gibi sayma) ardından 6 7 saatlik açlığı 4 kasık yemkle bastırmıssın ve bu 4 kasıgın seni yarın sabaha kadar en en en az 12 saat tutmasını bekliyorsun. sen kendine öyle büyük bir kötülük yapıyorsun ki farkında değilsin.yerinde olsaydım mantar sote gibi yağda pişmiş seylerden uzak dururdum.öğle yemeğini 1 kase yoğurt 1 ekmek ,çorba salata ,ekmek domates peynirden olusmus bir sandviç bile olsa mutlaka mutlaka yerdim.kaçta uyanırsan uyan mutlaka 5 öğün az yapma.ha öğünler ona göre ayarlanır.ayran dediğin kase yoğurt gelmez.ben olsam 1 kase yoğurt yerdim veya 2 3 aiç.fasulyeyi orta boy dolu bi tabak suyunu yemeden yerdim belki yanına ekmek bile yerdim 2 saat sonra birde meyve yerdim.ben senden daha zayıf daha kısa ve daha yavaş zayıflıyor olmama rağmen senin kaç katın yedim bugün.kendine işkence etme.aramıza hoşgeldinn sve seve sana da yerimiz var ama siz kendinize böyle yaparsanız ağlarım ben ya dayanamam.biz zayıflamak istiyoruz ama siz bilmeden kendinize cok büyük kötülükler yapıyorsunuz.nolur dikkat edin.

Çiğköfte ye bende dayanamıyorum ne olcak böyle bilmem. Ben malesef 100 kilonun üstündeyim. Erk arkadaşımla tanıştığımda 94 kiloydum bu kiloya düşünce haftada bir yicem diye avutuyorum kendimi :))
lavaşsız 3 4parca yanına bi salata + ayran veya yoğurt fıstık gibi menü olur bundan. olur siz 94e gelin bizden size haftada 1 olmasa bile 2 haftada 1 böyle ödüller olur :)

bu devirde gerçek balı kim bulmuş ya? bal diye alacksınız glikozu artık onun yerine 1 minik kare çikolata at ağzına yada 1 kasıkcık tatlı ye yada ara öğünde 2 tane form bisküvi ye.ama illa bal istiyorsan ye 1 kasık bişi olmaz.bu gün ekmeği cooooooook kaçırdın+ bulgur (çiğ köfte) cok abartı oldu ve aksam yemeğin yine aşırı az günün yine proteinsiz.dengelemeyi öğren artık

Burayı cok begendim insanları kosulsuz kabul etmissiniz birde oyle tatlıdillisiniz ki masallah..
Bende gelsem olarmı buraya

ay kusura bakmayın destancıklar yazdım da :) sizde hosgeldiniz aramıza ne güzel büyüyoruz :)
:) Estf. Hoşbuldum.. Aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim
Kendimden bahsedeyim: 21 yaşındayım, üni öğrencisiyim, istanbulda yaşıyorum.. Boyum 1.60 Kilom 70
Son zamanlarda çok kilo aldım, özellikle göbek bölgemden çok şikayetçiyim

ay ne güzel ya maşallah boyuna.boyuna göre kilon gayet iyi ama 53 ile cok uygun bulmadım.iyice düşündün mü? ama bize tabiki katılabilirsin seve seve ?benim boyum 160-61 falan kilom 64-65.
İdeal kilo aslinda ama ben iri yapiliyim balik etlide diyebiliriz cidden dusundum 10 kilo versem cok ciliz kalirim, 5 kilo falan vereyim nasil olur sence

kepek olmaz tam bugdaaay :) hem ekmekten b12 karşılayalım hem buğdayın samanını yiyip kendi besleyici kısmını elimizin tersiyle itmiş olmayalım hem sadece kabuk sindirmek bağırsak tembelliği yapar hem kepeğin demir eksikliğine yol açtığı yönünde iddialar var.birde iksinde de aman aman protein olmasa da tam buğdayda dha cok yararlanalım :)

Play storeda gobek eritmek icin basen eritmek icin diye uygulamalar var yada youtube da orda ki hateketleri gunluk yarim saat yap beslenmenede azcik dikkat et farki goreceksin canim :)

Play storeda gobek eritmek icin basen eritmek icin diye uygulamalar var yada youtube da orda ki hateketleri gunluk yarim saat yap beslenmenede azcik dikkat et farki goreceksin canim :)
Bi ara düzenli yapıyodum çok farkettim cidden.. Okuldan fırsat olmuyo ama zor da olsa zaman ayrımaya çalışacağım bundan sonra :)
Forum kuralları var mı?.. Günlük bildirimlerimizi ne zaman yapıyoruz, tartınma günlerimiz vs var mı?..

genç hızlı bir metabolizma :) oh oh maşallah işimiz kolay olur.hele kilolar yeniyse vermekte kolay olur benimkiler cok alıştık gitmeyiz diyorlar :) ben hiç bahsetmedim kendimden yas 18cik :) boy ancak 160-61. diyetisyenlik okuyacağım şimdilik hazırlıktayım İngilizceyle boğuşuyorum daha bölümün hayrı yok yani.ama bölümdeki zombi gibi kızlar maşallah sinirime güzel dokunuyor suan 64 kilo civarıyım :) 6.5 ay önce 87 idi :) 15 daha gitsin istiyorum

Olur :) haftada 1 kilolari yaziyoruz dimi
yok ya haftada 1 değil kilo verdiğini gören o sevinçle günlerce haykırıyo bizde :) (kendimden bahsediyorum) utanmasam ilan edecem herkese de göbek atmakla yetiniyorum.her gün böyle menü sohbet muhabbet kilo konuşuyoruz iste.kural yok rahat basit sağlıklı kilo veriyoruz. saplıklı bir düzen bizimkisi sadece.dikkat ediyoruz gidiyo kilolar.diyet listemiz kurallarımız yarışımız günümüz yok dostluk var bide arada 5 kardeş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…