- 8 Ağustos 2013
- 294
- 114
- 83
- Konu Sahibi elifecenaz
-
ben yurtta kalıyorum cıkan yemeklerden ne yiyebilirsem yiyorum.tavuk+ salata. çorba salata. bazen yarım kase kuru baklagil+ salata. bazen yemekler bana uymuyor sadece yoğurt salata bazen sebze yemeği+ yoğurt veya salata. genelde yemekler kızartma makarna gibi öğrenci yemeği oluyo o yüzden düzensiz.yoğurt ekmek domates ile geçiştirdiğim oluyo. ama aksam yemeğii aç kalınca(aslında doyuyor midem ama yetmeyeceğini düşünüyorsam) 1 saat sonra meyve veya süt/yoğurt tüketiyorum tam bastırıyoozellikle aksamları ne yıyecegimi sasırıyorum siz ne yiyorsunuz mesela :)
olur.kendini aç bırakma gerekirse 2 tabak ye ama kilo aldırmayacak seyler ye .yani miktar değil cesit.tabi canın pilav istiyorsa 3 kasık ye fazla yeme ama demem o ki kilo vereceğim diye 2 kasık yiyip aç kalkmak cok daha büyük zarar.birde protein yoğurt ihmal etmeyin.doymak için her yemeğe yağsız bir salata isteğe bağlı eklenebilir.+suuuu:)Yarindan itibaren size uyuyorum
hem abarttın cok kaçamak yaptın hem az yemeye kalkıştın ac kaldın ben uyardım seni dimi.acıkırsın iste böyle.olur ye ama yine kesmeyecek seni süt sabaha dek 10 saat tutar mı?bu saatten sonra bişi de yenmez.Ben cok aciktim..
3 ceviz bir cay bardak sut icmeyi dusunuyorum
ya yarın kısa abartmadan bir ara vereceksin tabi sonraki 3 4 gün uslu duracaksın ya da yarın diyetine uygun yiyeceksin?OffKotuyum bugun..
Yarinda esimle yemege gidicez ben diyetteyim off.. Ne zormus.
OffKotuyum bugun..
Yarinda esimle yemege eme dicez ben diyetteyim off.. Ne zormus.
ekmek beyaz olmasaymış keşke ya bide sanki biraz fazla olms? kız sahlep oldu mu ama simdi?Gunaydiin :) sabah kahvaltimi yaptim , bi heves yazmaya geldim
1 haslanmis yumurta (metabolizmayi hizlandirsin diye bol pul biberli yedim)
2-3 dilim beyaz ekmekten
Birazda beyaz peynir birde salep ictim
Beyaz ekmegi bugun birakiyorum bugun evde yoktu ondan mecbur kaldim, salep icinde pismanimekmek beyaz olmasaymış keşke ya bide sanki biraz fazla olms? kız sahlep oldu mu ama simdi?
ya ama sadece kaloriyle diyet mi olur? o zaman 1 kalıp çikolata ye başka bişi yeme? kızartma yiyerek tatlıları sekerlileri götürerek kalori ne olursa olsun kilo verilmez hele sağlıklı sekilde asla.1 kare çikolata 20 kalori 1 domateste 20 kalori.domates yemezsem bugün çikolata yiyebilir miyim?üzgünüm ama böyle diyet olmaz. zayıflamak istiyorsanız kaloriye değil porsiyona yediklerinize bakmanız gerek. 1 yumurtayla 1 patates arasında kalori olarak fazla fark yok.ama yumurta yersen yarısı sindirilirken harcanız kalanı kas olarak sağlık olarak döner size.patates yersen nişasta alırsın kan sekerini yükseltir yağlanmaya sebebiyet verir yakılamayan da kilo olarak döner.belki patatesi yakarız canım gün boyu diyorsunuz ama bunu günlük tüketilen onca seye vurduğunuzda yediklerin hepsi yakılmıyor öyle olunca kilo oluyo.Kizlaar play storeda harika bir uygulama bulduum, adı cep diyeti ve asiri kullanisli, yedigin yiyecekleri porsiyona gore yaziyorsun kalorilerini soyluyor boylece yediginiz seylere daha cok dikkat ederiz benim hic silmeyecegim bir uygulama vallabayildim
Haklisin canim tabi ki kalori diyeti yanlis ama yedigimiz seylerin kalorilerini bilmeliyiz benceya ama sadece kaloriyle diyet mi olur? o zaman 1 kalıp çikolata ye başka bişi yeme? kızartma yiyerek tatlıları sekerlileri götürerek kalori ne olursa olsun kilo verilmez hele sağlıklı sekilde asla.1 kare çikolata 20 kalori 1 domateste 20 kalori.domates yemezsem bugün çikolata yiyebilir miyim?üzgünüm ama böyle diyet olmaz. zayıflamak istiyorsanız kaloriye değil porsiyona yediklerinize bakmanız gerek. 1 yumurtayla 1 patates arasında kalori olarak fazla fark yok.ama yumurta yersen yarısı sindirilirken harcanız kalanı kas olarak sağlık olarak döner size.patates yersen nişasta alırsın kan sekerini yükseltir yağlanmaya sebebiyet verir yakılamayan da kilo olarak döner.belki patatesi yakarız canım gün boyu diyorsunuz ama bunu günlük tüketilen onca seye vurduğunuzda yediklerin hepsi yakılmıyor öyle olunca kilo oluyo.
ama oluyor mu böyle börekler?bazen süphe ediyorum kendimden ya ben yanlış diyet yapıyorum galıba? beyaz un yufka yağlı?yeniyo mu bunlar diyette?ama ben anlatamıyorum.siz bir lokmadan birsey olmazdiye yiyorsunuz sonra kendinizi ac bırakıyorsunuz yoruyorsunuz gün içinde besini proteini ekmeği eksik almış oluyorsunuz bu sağlıklı değil ki? kilo vermek istiyorsanız ana öğünler yeterli sağlıklı düzgün yenmeli ara öğünler yapılmalı zararlı seylerden uzak durulmalı?ha haftada 1 defa kaçamak olur ama kaslarıma protein vermiyim mideme beynime besin vermiyim onun yerine börek yiyimn yağ veriyim de olmaz ki?Gunaydiinnn :) sabah boregimi yedim 2 saattir iste ki kosusturmayla yaktim sanirim onu da
6.5 ayda 22 kilo verdim.86.5ten 64.5 oldum.hedefim 50 kilo olmak.bana yardımcı olabilecek kararlı bir diyet arkaşı arıyorum.hem motivasyona hem yardıma hem önerilere açığım.seve seve başkalarına da yardım ederim.tek basına gitmiyor bu süreç
ama oluyor mu böyle börekler?bazen süphe ediyorum kendimden ya ben yanlış diyet yapıyorum galıba? beyaz un yufka yağlı?yeniyo mu bunlar diyette?ama ben anlatamıyorum.siz bir lokmadan birsey olmazdiye yiyorsunuz sonra kendinizi ac bırakıyorsunuz yoruyorsunuz gün içinde besini proteini ekmeği eksik almış oluyorsunuz bu sağlıklı değil ki? kilo vermek istiyorsanız ana öğünler yeterli sağlıklı düzgün yenmeli ara öğünler yapılmalı zararlı seylerden uzak durulmalı?ha haftada 1 defa kaçamak olur ama kaslarıma protein vermiyim mideme beynime besin vermiyim onun yerine börek yiyimn yağ veriyim de olmaz ki?
ama oluyor mu böyle börekler?bazen süphe ediyorum kendimden ya ben yanlış diyet yapıyorum galıba? beyaz un yufka yağlı?yeniyo mu bunlar diyette?ama ben anlatamıyorum.siz bir lokmadan birsey olmazdiye yiyorsunuz sonra kendinizi ac bırakıyorsunuz yoruyorsunuz gün içinde besini proteini ekmeği eksik almış oluyorsunuz bu sağlıklı değil ki? kilo vermek istiyorsanız ana öğünler yeterli sağlıklı düzgün yenmeli ara öğünler yapılmalı zararlı seylerden uzak durulmalı?ha haftada 1 defa kaçamak olur ama kaslarıma protein vermiyim mideme beynime besin vermiyim onun yerine börek yiyimn yağ veriyim de olmaz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?