86.5 ile başladım 22 kilo verdim.son 15 kilo için sıkı bir diyet arkadaşı arıyorum.

Çok memnun oldum canım :) Güzel bölüm, tebrik ederim :) Aynen ben de fit gibi kızları görünce ''bu ne göbek! Gören de hamilesin sanıcak'' diyorum kendi kendime :) Verdiğin kilolar için de ayrıca tebrik ederim..

ben cok sımardım :) bu mutlulukla oynadığım horon sayenizde -10 kalori :) hosgeldiniz :)
Hosbuldum hakketiniz Sımarmayı siz
Bana gelince 70 Kiloyum 15 külo vermek istiyorum hedefim 55 Altıda olsa olur :)
Bugun 3 mile yurudm ve 6 ogun yedim aksam yemeginde cok yedim ama neden hala karnım acc

kilo verdin mi bildir hep beraber sevinelim alırsan kalabalığız çaktırma tehlikeli olur :) saka bi yana hiç bişi yok normal yenmesi gerekenler yenmesi gerekn ölçüde aç kalmadan sağlıklı bir hayat düzeni olacak sekilde takılıyoruz. tek kural sağlıklı kendinizi aç bırakmadan verin :)

Oo ben grubun en sagliksiz beslenen insaniyim bugun
Sabah:
1 cay bardagi ada cayi
1 yumurta(yağda)
1 kibrit kutusunda azcik daha buyuk beyaz peynir
1 domates
2 yesil biber
Oğlen
Ciğ kofte lavas arasi 5 tane falan yanina ayram
1 saat sonra cilekli sicak cikolata
Aksam
1 simit
1 saat sonra yağsiz makarnaben makarnayi yağsiz sadece peynirli severim ondan oyle

Sabah 2 dilim beyaz ekmek yedim onu atlamisim

hele rüzgardan uçabilecek kızlar kilo muhabbetine girince deli oluyorum :) ay hamile olaydım 9 aya geçerdi bu bildiğin kaçak balkon cıkılmıs :) bende sorun kalça basen .pek göbeğim yok ama bel çevrem kalın

Peki, çok teşekkür ederim :)

Valla ya geçerdi 9 aya Benim poponun maşallahı var ama seviyorum ben şikayetçi değilim :) göbek sinir ediyo beni, inşallah fazla kilolarımızı verir de kurtuluruz

bunu diyetten sayma :) görmedik biz bunu :) yumurta yağda simitler çikolatalar makarnalar lavaşlar ooooh :)

Hosbuldum hakketiniz Sımarmayı siz
Bana gelince 70 Kiloyum 15 külo vermek istiyorum hedefim 55 Altıda olsa olur :)
Bugun 3 mile yurudm ve 6 ogun yedim aksam yemeginde cok yedim ama neden hala karnım acc
cok yemek yasak değil ama doğru seyler yiyin yeter :) bende yemek yedim doymadım oturdum küçük ama dolu bi tabak salata yedim sistim :)

cok yemek yasak değil ama doğru seyler yiyin yeter :) bende yemek yedim doymadım oturdum küçük ama dolu bi tabak salata yedim sistim :)
Patates hasladım ekmek yememek icin yanına yogurt ve corba bir ıkı kasıkta bulgur pilavı

Valla ya geçerdi 9 aya Benim poponun maşallahı var ama seviyorum ben şikayetçi değilim :) göbek sinir ediyo beni, inşallah fazla kilolarımızı verir de kurtuluruz
veririz ya ben geçtiğimiz hafta diyete ara verip memlekete gittim nasılsa veririm demeler benim için hazırlanan sofralar.bide ruhum aklım doymak bilmedi üst üste yenmeyecek seyler yedim porsiyonlar büyüdükçe büyüdü.yarım ekmek banarak 2 tabak yemekler gece yarısı tatlılar bide 6 aydır diyet yüzünden aklımda kalan hersey yendi.makarnalar tabak tabak .son gün oyle cok yedim ki mide ağrısından ağlıyodum:)haliyle 1.5 haftada 4 kilo aldım.şimdi yeniden devam süreci hala aklım yemeklerde ve aldığım kiloda :)

Patates hasladım ekmek yememek icin yanına yogurt ve corba bir ıkı kasıkta bulgur pilavı
bence sorun yok :) eger porsiyonlar doğru ise tabi yani 2 kasık derken yemek kasıgı ise hiç sorun yok.patates cok değilse sorun yok :)

Yemek yemek gibisi yok! :) Ohh iyi yapmışsın arada şımartmak gerek ama :)

bence sorun yok :) eger porsiyonlar doğru ise tabi yani 2 kasık derken yemek kasıgı ise hiç sorun yok.patates cok değilse sorun yok :)
4 tane kucuk patates canım :) dun basladım bende zaten umarım bırakmam her sabah yumurta yiyorum :)

4 tane kucuk patates canım :) dun basladım bende zaten umarım bırakmam her sabah yumurta yiyorum :)
ay sanki azıcık fazla olmuş :) ama sorun olmaz ya telafi edilir yani en azından sağlıksız seyler değil :) vücuda yarar.en fazla kilo alırsanız 1 öğün dikkat etmeye bakar patates :)

ay sanki azıcık fazla olmuş :) ama sorun olmaz ya telafi edilir yani en azından sağlıksız seyler değil :) vücuda yarar.en fazla kilo alırsanız 1 öğün dikkat etmeye bakar patates :)
ozellikle aksamları ne yıyecegimi sasırıyorum siz ne yiyorsunuz mesela :)

bende yazıyım menümü .normalde yoğurttan nefret eden diyette olmasam asla yemeyecek olan ben nasıl bir yoğurt açlığı ile yoğurt yedim sürekli :)
sabah:
yarım domates
1 kk beyaz peynir
1 dilim tambugday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
ara:
1 activia çilekli (canım yoğurt istedi reyonda çilekli yoğurt çarptı gözüme nasıl cekti canım yoksa diyetle alakası yok)
öğle yemeği için çorba salata yoğurt düşünüyordum 1 kase çorba içtim doydum kalktım :) sonra kalan 1 kase yoğurdun yarısını yarım saat sonra yedim kalan yarıyı da 1 saat sonra yedim.
ara: 3o leblebi
akşam:
2 yk kuru fasülye (2 kasık zor yedim pişmemişti bile. yurt sartları)
1.5 yk pirinç pilavı(tadına baktım zor durdurdum kendimi )
kuru fasulyeden çıkan 3 parça et :) (anca 20 gr gelir)
yarım kase cacık :)
ara:
3 kasık yoğurt (öğrenci ac olunca odada başka sey olmuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…