89/3 tertipler haydi buraya...

benimkide 89/3 :) beklioruzz walla inşallah değişipde gelmez oralardan.yoksa ben bu 15 ayınn hıncını gelince ondan cıkarırımm [özledim zaten]

topiği açmış bulunmaktayım herkese günaydınlar şafağımız:238turkbayragi

kıslar bende geldim 89/3 tertip olarak cok sevindim bu topigin acılmasına... hayrlı ugurlu olsun hepimize safaklarımız tez zamanda tükensin inş.....

kıslar bende geldim 89/3 tertip olarak cok sevindim bu topigin acılmasına... hayrlı ugurlu olsun hepimize safaklarımız tez zamanda tükensin inş.....

hoşgeldin canım saol bitanemm hep beraber yicez şafaklarımızı burada

merrhabalaaarrrrra.s.

bizde89/3 üzzzzzzzzzzzz sevgilimle:asigim:...

izmirde yapıyor askerliğini...turkbayragi

en son 299 da kaldı şafak...22 marta kadar saymak yok dedi sevdiceğim...

böylesi daha kolay gibi geliyoropuyorumnanaktan

merhaba tatlım

izmirin neresinde yapıo canım nie 22 martta 200 lerden kurtuluonuz canım:))yoksa izine mi gelio canım

merhaba tatlım

izmirin neresinde yapıo canım nie 22 martta 200 lerden kurtuluonuz canım:))yoksa izine mi gelio canım

yok tatlım 22 mart yıldönümüüz...

şimdi sanırım 268 lerdeyiz öyle bişiler...

eski foçada sevgilim...denizci olarak yapıyor...

mart ayında 2 günlüğüne gelicek inşlllah 4 aydır görmüyorum vee inanılmaz özledik:asigim:

senin sevgili nerde canım...ilk sayfaları okuyamadım da kusura bakma...bilmiyorumkismile

hımm ayy ne güzel canım

senin sevgili nerde canım...ilk sayfaları okuyamadım da kusura bakma...bilmiyorumkismile

konuyu açan benim ama nerde olduğunu yazmadum:roflol:

balıkesir gökçedağ karakolu bi köyde yani anlıcağın çarşoıya felan inemior çok uzakmış yaa:sinifsinif:

bnim abimde izmir buca da yapmıştı çk rahattı eminim senin sevgilinde rahattır canım

caınım evet rahat..boshayallersmile

birlikte olmayınca annesinin evi de olsa fatda etmiyo ne yazıkki...
çok bunaldık demi artık...:asigim:

caınım evet rahat..boshayallersmile

birlikte olmayınca annesinin evi de olsa fatda etmiyo ne yazıkki...
çok bunaldık demi artık...:asigim:

ewet canım ya o kadar çok bunaldımki bu aralar birazdaha ii 200 lerden kurtulmaya pek bişe kalmadı çünkü:roflol:

ewet canım ya o kadar çok bunaldımki bu aralar birazdaha ii 200 lerden kurtulmaya pek bişe kalmadı çünkü:roflol:

ohhh ne güzelll bizimdeeeee ööle olcakk inşallah...opuyorumnanaktan

düşünsene 460lardan indik 200lere....

şaka gibi çok heycanlandım kız şimdiŞeniz

Kıss benm bi arkadşın sevgilisi denizci olarak yaptı ve iyi para alıolarmış sebebi nedir acep ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…