- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi december90
-
Kıss benm bi arkadşın sevgilisi denizci olarak yaptı ve iyi para alıolarmış sebebi nedir acep ???
tatlıkızcım...sen çalışıyomusun napıyosun??
allah alah ilk defa snden duydum bunu büşracım
büşracımKıss benm bi arkadşın sevgilisi denizci olarak yaptı ve iyi para alıolarmış sebebi nedir acep ???
kıss bin lira gibi bi rakam alıolarmış, kıza yolluyodu parayı çeyiz yapsın diye, hani çocukta lise mezunu, ünversite faln olsa anlıcam da :bbo:
büşracım
İyi para alıyolarmış derken?kafamçokkarıştı
meslek olarak yapıyorsa şayet evet çok iyi para alıyolar...
ama şu an da sadece bahriyeli asker...vee ayda 17 tl gibi komik bi rakam yatıo bankayaturkbayragi
Canım oda bahriyeydi sanıırm yani askerdi ama yurtdışına çıkıolarmış ozamnlar para alıolarmış her çıktıklarında bilmiyorum bende böle bişeyler dedi..
tamam ben sorucam şekerim ben şimdi yemeğe gidyorum herkeseee selam eder öperimopuyorumnanaktan
o nasıl oluo canım ya acemi birlik mi seninki
ya acemiliği ıspartada yaptı sonra bayburt .. ataamalıymış 26 askeri siiirte göndericeklermiş içlerinde benimkide varmışş öle yani
HIMM anladım canım içini ferah tut hep dua et üzüldüğünü hiç belli etme aradığında hep neşeli konuş balım bizim elimizden bunlardan başka bişe gelmez beklemek ve sabır canım
merhaba bayanlar nasılsınız
ben 89/2 ama bi yazım dedim :) hayırlı ugurlu olsun tatlı kız konunartık buraya gelirim bende
bnde varım boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?