- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
Benim de aynı şuan hiç bir belirtim yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti bu ayda olmadı diye düşünüyorum bende çünkü diğer günlerden farklı birşey yok maalesefHmm.. Kendini dinlemeyenler demek ki belirti hissetmedim diyorlar. Sen de dinlememişsin çok. Bir yerden sonra kendini belli etti ağrılar değil mi?
Benim bu ay da olmadı gibi hissettim şimdi
Benimde öyle. Hiç belirti mi şey yok. Normal sanki her şey. Olmadı sanırım bu aydaBenim de aynı şuan hiç bir belirtim yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti bu ayda olmadı diye düşünüyorum bende çünkü diğer günlerden farklı birşey yok maalesef
Kadınlar hissediyor gene de belirti aramıyorum ben zaten sürekli oldu mu olmadı mj diye de gene de vücudundaki farklılıkları anlayabiliyorsun diğer aylara göreBenimde öyle. Hiç belirti mi şey yok. Normal sanki her şey. Olmadı sanırım bu ayda
Evet en iyisi öyle. Bizde ara vereceğiz. Stresten de olmuyor bence. 4. Ay olacak bu ay. Nasip diyelim vardır bir hayır.Kadınlar hissediyor gene de belirti aramıyorum ben zaten sürekli oldu mu olmadı mj diye de gene de vücudundaki farklılıkları anlayabiliyorsun diğer aylara görehayırlısı bakalım vardır zamanı artık ovulasyon testi yapmam demiştim oda stresli oluyo en güzeli iki güne bir düzenli olarak devam etmek önümüz kurban bayramı artık bayramdan sonra yola devam. Bizim köyde kabalık oluyo eşimle aynı odada bile kalamiyoruz malesef yoksa köyde de ara vermeden devam etmek isterdim bende bir ay dinlenmis olurum as artık siz ne zamandır uğraşıyorsunuz benim 1 yıl olacak
İnşallah canım ya inşallah tutunmustur haberimiz yokturÇatlamadan 8.9. Günler de belirti olabiliyormuş
Adetine kaç gün vardi kuruma çizgisi de olabilir inşallah öyle değildir deKızlar dün ve bugün test yaptım ikisinde de hayalim çizgi çıkıyor ama daha çok erken değil mi? Test mi bozuk acaba?
Yok kuruma değil ondan eminim. Bence test sorunlu. Çok var daha adetime. Yalancı pozitif veriyor galiba. Ama araştırdım da aşırı hassas çok düşük hcg yi gösteriyormuşAdetine kaç gün vardi kuruma çizgisi de olabilir inşallah öyle değildir de
Sanırım bu test yalancı pozitif veriyor diyorlardıKızlar dün ve bugün test yaptım ikisinde de hayalim çizgi çıkıyor ama daha çok erken değil mi? Test mi bozuk acaba?
İnşaAllah vardır o zaman yenileyerek devam et istersen koyulaşırsa bu var demekYok kuruma değil ondan eminim. Bence test sorunlu. Çok var daha adetime. Yalancı pozitif veriyor galiba. Ama araştırdım da aşırı hassas çok düşük hcg yi gösteriyormuş
Evet öyleymiş ama araştırdığımda çok düşük hcg algılıyor falan yazmışlar. Neyse zaten çok var.Sanırım bu test yalancı pozitif veriyor diyorlardı
5-6 gün sonra deneyeceğim tekrar farklı bir testleİnşaAllah vardır o zaman yenileyerek devam et istersen koyulaşırsa bu var demek
Ben de yapcam bugünHatueL
Bende yumurtlamanın 6.günündeyim bugün ovulasyon yaptım bu şekilde çıktı yeniden koyulaşmaya başlamış.
Ben de yapcam bugünHatueL
Bende yumurtlamanın 6.günündeyim bugün ovulasyon yaptım bu şekilde çıktı yeniden koyulaşmaya başlamış.
Ben de yapcam bugün
İki ihtimal var ya tekrar yumurtlama , ya da gebelik belirtisi
Beklemekten başka çaremiz yokBen de yapcam bugün
İki ihtimal var ya tekrar yumurtlama , ya da gebelik belirtisi
Kaç gün geçti çatlamadan sonra canımBenim de aynı şuan hiç bir belirtim yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti bu ayda olmadı diye düşünüyorum bende çünkü diğer günlerden farklı birşey yok maalesef
Evet ikinciye yumurtluyor da olabilirim çünkü yumurtlamadan sonra tamamen silinmişti
5. Gün senin 6 demiKaç gün geçti çatlamadan sonra canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?