9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Hmm.. Kendini dinlemeyenler demek ki belirti hissetmedim diyorlar. Sen de dinlememişsin çok. Bir yerden sonra kendini belli etti ağrılar değil mi?
Benim bu ay da olmadı gibi hissettim şimdi
Benim de aynı şuan hiç bir belirtim yok ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti bu ayda olmadı diye düşünüyorum bende çünkü diğer günlerden farklı birşey yok maalesef

Benimde öyle. Hiç belirti mi şey yok. Normal sanki her şey. Olmadı sanırım bu ayda
Kadınlar hissediyor gene de belirti aramıyorum ben zaten sürekli oldu mu olmadı mj diye de gene de vücudundaki farklılıkları anlayabiliyorsun diğer aylara göre hayırlısı bakalım vardır zamanı artık ovulasyon testi yapmam demiştim oda stresli oluyo en güzeli iki güne bir düzenli olarak devam etmek önümüz kurban bayramı artık bayramdan sonra yola devam. Bizim köyde kabalık oluyo eşimle aynı odada bile kalamiyoruz malesef yoksa köyde de ara vermeden devam etmek isterdim bende bir ay dinlenmis olurum as artık siz ne zamandır uğraşıyorsunuz benim 1 yıl olacak

Evet en iyisi öyle. Bizde ara vereceğiz. Stresten de olmuyor bence. 4. Ay olacak bu ay. Nasip diyelim vardır bir hayır.

Kızlar dün ve bugün test yaptım ikisinde de hayalim çizgi çıkıyor ama daha çok erken değil mi? Test mi bozuk acaba?

Eklentiler

• IMG_5181.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5182.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 43
Yok kuruma değil ondan eminim. Bence test sorunlu. Çok var daha adetime. Yalancı pozitif veriyor galiba. Ama araştırdım da aşırı hassas çok düşük hcg yi gösteriyormuş
İnşaAllah vardır o zaman yenileyerek devam et istersen koyulaşırsa bu var demek

Bende yumurtlamanın 6.günündeyim bugün ovulasyon yaptım bu şekilde çıktı yeniden koyulaşmaya başlamış.

Eklentiler

• 20250518_110113.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 42
HatueL
Bende yumurtlamanın 6.günündeyim bugün ovulasyon yaptım bu şekilde çıktı yeniden koyulaşmaya başlamış.
[/QUOTE]
Ben de yapcam bugün
İki ihtimal var ya tekrar yumurtlama , ya da gebelik belirtisi

Son düzenleme:
HatueL
Ben de yapcam bugün
[/QUOTE]

Evet ikinciye yumurtluyor da olabilirim çünkü yumurtlamadan sonra tamamen silinmişti

Ben de yapcam bugün

Evet ikinciye yumurtluyor da olabilirim çünkü yumurtlamadan sonra tamamen silinmişti
[/QUOTE]

Ben de yapcam bugün
Beklemekten başka çaremiz yok ben de test yaptım. Ama hiç bu kadar silik görmemiştim. Hatta t çizgisi hiç yok dün yapmıştım. T cizgisi belirgin vardı. Bugün sanki t çizgisini koymayı unutmuşlar. Ağrılarım da kayboldu zaten. Benim de yok sanırım bu ay

Benimde ovü testim koyu çıkıyor
[/QUOTE]
Senin yumurtlamadan kaç gün geçmişti ?

Beklemekten başka çaremiz yok ben de test yaptım. Ama hiç bu kadar silik görmemiştim. Hatta t çizgisi hiç yok dün yapmıştım. T cizgisi belirgin vardı. Bugün sanki t çizgisini koymayı unutmuşlar. Ağrılarım da kayboldu zaten. Benim de yok sanırım bu ay

Benimde ovü testim koyu çıkıyor
[/QUOTE]
Senin yumurtlamadan kaç gün geçmişti ?
[/QUOTE]

4 gün geçti canım tahminimce. paikopata bağladım iyice ben ya. Her ay bu ay takmayacağım diyorum yine aynı devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…