- 7 Ekim 2020
- 2.943
- 3.928
- 83
Senin yumurtlamadan kaç gün geçmişti ?Beklemekten başka çaremiz yokben de test yaptım. Ama hiç bu kadar silik görmemiştim. Hatta t çizgisi hiç yok dün yapmıştım. T cizgisi belirgin vardı. Bugün sanki t çizgisini koymayı unutmuşlar. Ağrılarım da kayboldu zaten. Benim de yok sanırım bu ay
Benimde ovü testim koyu çıkıyor
Bu test yalancı pozitif çok çıkartıyor ya üzmek istemem ama inşallah doğrudur tabiKızlar dün ve bugün test yaptım ikisinde de hayalim çizgi çıkıyor ama daha çok erken değil mi? Test mi bozuk acaba?
Senin son durumun ne oldu canım. Hala koyulasma var mıPik olduğu zamanları değerlendirdim ama sizce çatlama olmuş mu kızlar. Sonradan koyulaşmaya başladı gibi geldi. Kasıklarım biraz ağrıyor. Ama reglime daha 10 gün var. Bu testlerden anlayan varsa yardımcı olabilir mi
Senin yumurtlamadan kaç gün geçmişti ?
Evet evet öyleymiş. Yok canım zaten imkansız şu anda pozitif çıkmasıBu test yalancı pozitif çok çıkartıyor ya üzmek istemem ama inşallah doğrudur tabi
Hepimiz de biraz delilik var sanırım.4 gün geçti canım tahminimce.paikopata bağladım iyice ben ya. Her ay bu ay takmayacağım diyorum yine aynı devam ediyorum
Hepimiz de biraz delilik var sanırım.Ben de bazen aman ya oluruna bırak. Diyorum ama işte.
İnşallah gerçeğini görürüz bu ayHayırlısı olsun inşallah sağlıklı gebelikler olur.
Evet evet öyleymiş. Yok canım zaten imkansız şu anda pozitif çıkması
İnşallah inşallahİnşallah gerçeğini görürüz bu ay
Bende öyle bir belirti olmuştu canım ama şimdi boş yerede ümit vermek istemiyorum bazen cikmayadabiliyor öyle diyenler oluyorİnşallah inşallahbugün sağ kaşık ağrım başladı hafif hafif. Sağ baldırıma kramp gibi bir şey giriyor yürütmğuor. Belirtli olabilir mi bilmiyorum
Bende öyle bir belirti olmuştu canım ama şimdi boş yerede ümit vermek istemiyorum bazen cikmayadabiliyor öyle diyenler oluyor
Bence olabilir benziyor. Benim ilk hamileliğimde yaşadığım belirtiler bunlar.kızlar ne durumdasınız? benim yumurtlama akıntıdan anladığım kadarıyla 15inda oldu ve o gün şans eseri değerlendirildi3 gündür de acayip derecede bel ve kasık ağrım, böyle kramp olayım oluyor. hatta dün eğilip kalkarken yol yumurtalığımda batma oldu. mesela normalde uyandığımda aç olmam ama sabahları çok aç uyanıyorum ve tansiyonum düşüyor resmen. akıntım da devam ediyor. göğüslerim de iyice şişti ve acıyor sizce gebelik mi oluşuyor? regle tahmini 9 gün var ve belirtilerim bu kadar önceden başlamazdı.
ayyy inşallah kız ağzından bal damlıyor şuanBence olabilir benziyor. Benim ilk hamileliğimde yaşadığım belirtiler bunlar.
3 yıl oldu canım çok detay hatırlamıyorum ama regle 4 gün kala öğrenmiştim. Ama evet o ağrı oluyordu. Hatta benim ileri hamileliğimde bile oluyordu o ağrıayyy inşallah kız ağzından bal damlıyor şuanpeki başka ne belirtin olmuştu, ne zaman öğrenmiştin? yani regle benzemeyen ne gibi bir belirtin olmuştu?
Benim de 5.gün. En erken yarından itibaren belirti başlayabilir bence ya..5. Gün senin 6 demi
Aynı durumdayiz. Benim bel ağrım var. Başka ağrım kalmadı nerdeyse. Geçen hafta epey ağrım vardı. Minik bir iki kere batma hissettim ama yok desem yeridirBenim belirtiler gitti sadece ufak bel ağrısı var o da rutin de hep oluyor bat 7 bekleyeceğiz artık ya şu ovülasyonda ki gebelik testi en erken ne zaman bakılır sizce kızlar
Senin yumurtlamadan kaç gün geçmişti ?Beklemekten başka çaremiz yokben de test yaptım. Ama hiç bu kadar silik görmemiştim. Hatta t çizgisi hiç yok dün yapmıştım. T cizgisi belirgin vardı. Bugün sanki t çizgisini koymayı unutmuşlar. Ağrılarım da kayboldu zaten. Benim de yok sanırım bu ay
Benimde ovü testim koyu çıkıyor
Ay bilmiyorum canım bende ovulasyon yapacağım bakalım artık aynen resmen tüm belirtiler gittiAynı durumdayiz. Benim bel ağrım var. Başka ağrım kalmadı nerdeyse. Geçen hafta epey ağrım vardı. Minik bir iki kere batma hissettim ama yok desem yeridirben bugün ovulasyon yaptım çıkmadı. Bizim nerdeyse aynı seninle zaten. eger varsa ovulasyon en erken ne zaman pozitif olur bilmiyorum. İlk gebeliğimde battan bir gün önce pozitifti. Tahmini betam 150 iken falan. Ertesi gün 228 çıktı çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?