9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Senin yumurtlamadan kaç gün geçmişti ?
[/QUOTE]

4 gün geçti canım tahminimce. paikopata bağladım iyice ben ya. Her ay bu ay takmayacağım diyorum yine aynı devam ediyorum
[/QUOTE]
Hepimiz de biraz delilik var sanırım. Ben de bazen aman ya oluruna bırak. Diyorum ama işte.

Kızlar dün ve bugün test yaptım ikisinde de hayalim çizgi çıkıyor ama daha çok erken değil mi? Test mi bozuk acaba?
Bu test yalancı pozitif çok çıkartıyor ya üzmek istemem ama inşallah doğrudur tabi

Senin son durumun ne oldu canım. Hala koyulasma var mı

4 gün geçti canım tahminimce. paikopata bağladım iyice ben ya. Her ay bu ay takmayacağım diyorum yine aynı devam ediyorum
[/QUOTE]
Hepimiz de biraz delilik var sanırım. Ben de bazen aman ya oluruna bırak. Diyorum ama işte.
[/QUOTE]

Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı gebelikler olur.
Bu test yalancı pozitif çok çıkartıyor ya üzmek istemem ama inşallah doğrudur tabi
Evet evet öyleymiş. Yok canım zaten imkansız şu anda pozitif çıkması

[/QUOTE]

[/QUOTE]
İnşallah gerçeğini görürüz bu ay

[/QUOTE]
[/QUOTE]
İnşallah inşallah bugün sağ kaşık ağrım başladı hafif hafif. Sağ baldırıma kramp gibi bir şey giriyor yürütmğuor. Belirtli olabilir mi bilmiyorum

[/QUOTE]
İnşallah inşallah bugün sağ kaşık ağrım başladı hafif hafif. Sağ baldırıma kramp gibi bir şey giriyor yürütmğuor. Belirtli olabilir mi bilmiyorum
[/QUOTE]
Bende öyle bir belirti olmuştu canım ama şimdi boş yerede ümit vermek istemiyorum bazen cikmayadabiliyor öyle diyenler oluyor

[/QUOTE]
Bende öyle bir belirti olmuştu canım ama şimdi boş yerede ümit vermek istemiyorum bazen cikmayadabiliyor öyle diyenler oluyor
[/QUOTE]

Umut işte olur belki.

[/QUOTE]

Umut işte olur belki.
[/QUOTE]
Ayy olsun isterim tabiki benim yaşadığım gibi yazmışsın Allah büyük

Umut işte olur belki.
[/QUOTE]
Ayy olsun isterim tabiki benim yaşadığım gibi yazmışsın Allah büyük
[/QUOTE]

İnşallah isteyen herkesin olsun

kızlar ne durumdasınız? benim yumurtlama akıntıdan anladığım kadarıyla 15inda oldu ve o gün şans eseri değerlendirildi 3 gündür de acayip derecede bel ve kasık ağrım, böyle kramp olayım oluyor. hatta dün eğilip kalkarken yol yumurtalığımda batma oldu. mesela normalde uyandığımda aç olmam ama sabahları çok aç uyanıyorum ve tansiyonum düşüyor resmen. akıntım da devam ediyor. göğüslerim de iyice şişti ve acıyor sizce gebelik mi oluşuyor? regle tahmini 9 gün var ve belirtilerim bu kadar önceden başlamazdı.

Bence olabilir benziyor. Benim ilk hamileliğimde yaşadığım belirtiler bunlar.

Bence olabilir benziyor. Benim ilk hamileliğimde yaşadığım belirtiler bunlar.
ayyy inşallah kız ağzından bal damlıyor şuan peki başka ne belirtin olmuştu, ne zaman öğrenmiştin? yani regle benzemeyen ne gibi bir belirtin olmuştu?

ayyy inşallah kız ağzından bal damlıyor şuan peki başka ne belirtin olmuştu, ne zaman öğrenmiştin? yani regle benzemeyen ne gibi bir belirtin olmuştu?
3 yıl oldu canım çok detay hatırlamıyorum ama regle 4 gün kala öğrenmiştim. Ama evet o ağrı oluyordu. Hatta benim ileri hamileliğimde bile oluyordu o ağrı

Benim belirtiler gitti sadece ufak bel ağrısı var o da rutin de hep oluyor bat 7 bekleyeceğiz artık ya şu ovülasyonda ki gebelik testi en erken ne zaman bakılır sizce kızlar

Benim belirtiler gitti sadece ufak bel ağrısı var o da rutin de hep oluyor bat 7 bekleyeceğiz artık ya şu ovülasyonda ki gebelik testi en erken ne zaman bakılır sizce kızlar
Aynı durumdayiz. Benim bel ağrım var. Başka ağrım kalmadı nerdeyse. Geçen hafta epey ağrım vardı. Minik bir iki kere batma hissettim ama yok desem yeridir ben bugün ovulasyon yaptım çıkmadı. Bizim nerdeyse aynı seninle zaten. eger varsa ovulasyon en erken ne zaman pozitif olur bilmiyorum. İlk gebeliğimde battan bir gün önce pozitifti. Tahmini betam 150 iken falan. Ertesi gün 228 çıktı çünkü.

[/QUOTE]

[/QUOTE]
Yumurtlamadan sonra beş günde rahme bile gelmemil oluyor kızlar 6. Gün yerleşmeys ve hch hormonu salgılanmaya başlıyor. Sabretmemiz gerekiyor

Ay bilmiyorum canım bende ovulasyon yapacağım bakalım artık aynen resmen tüm belirtiler gitti

Kızlar bu test pik degilmi ? 13 Mayıs gecesi bu şekilde çıktı sonraki gün biraz daha azdı ama hemen hemen aynı koyuluktaydı 14 Mayıs'ta 15 Mayıs'ta tamamen siliklesti 3 Mayıs sat 10. Gün pik gördüm. Biz 12 Mayıs 14 Mayıs ve 15 mayısı değerlendirebildik tam pik oldugu gün eşim çalışıyordu sizce tutma ihtimali varmıdır

Eklentiler

• IMG-20250514-WA0002(1).webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…