9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

3 yıl oldu canım çok detay hatırlamıyorum ama regle 4 gün kala öğrenmiştim. Ama evet o ağrı oluyordu. Hatta benim ileri hamileliğimde bile oluyordu o ağrı
darısı başıma o zaman inşallah

Baksana çıkmadı bile ovulasyon

Eklentiler

• image.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 43
Pil canım inşallah tutmuştur

Senin yumurtlamadan kaç gün geçmişti ?

4 gün geçti canım tahminimce. paikopata bağladım iyice ben ya. Her ay bu ay takmayacağım diyorum yine aynı devam ediyorum
[/QUOTE]
Yumurtlamadan sonra beş günde rahme bile gelmemil oluyor kızlar 6. Gün yerleşmeys ve hch hormonu salgılanmaya başlıyor. Sabretmemiz gerekiyor
[/QUOTE]

Ya biliyorum da işte. Aman bat a kadar bakmayacağım
darısı başıma o zaman inşallah
İnşallah inşallah

Baksana çıkmadı bile ovulasyon
Benim de sabah bundan daha silik çıktı dün de yapmıştım böyleydi. Ama daha bir hafta var. Belki HCG hormonuyla bu yükseliyordur. Eğer var bu hafta hafif uyku hali ve adet ağrıları olması lazım. Yani 2 gebelikte te bunu yaşadım. Bakalım ne olacak

4 gün geçti canım tahminimce. paikopata bağladım iyice ben ya. Her ay bu ay takmayacağım diyorum yine aynı devam ediyorum
Yumurtlamadan sonra beş günde rahme bile gelmemil oluyor kızlar 6. Gün yerleşmeys ve hch hormonu salgılanmaya başlıyor. Sabretmemiz gerekiyor
[/QUOTE]

İnşallah inşallah
[/QUOTE]
Ben de öyleyim ki aklım sürekli bedenimde. Bir şey hissetmeye çalışıyorumm

İnşallah inşallah
[/QUOTE]
Ben de öyleyim ki aklım sürekli bedenimde. Bir şey hissetmeye çalışıyorumm
[/QUOTE]

Evet evet aynen bende

Hadi toplaşalim kızlar yeni ay yeni başlangıçlar.
Bu ay benim doğum günüm bana ve sizlere uğur getirsiallahim hepimize eli ayağı düzgün saglikli sıhhatli allah yolunda evlatlar nasip eylesin insallah
kendime gelirsem aslında belki bende zevk suyundan belki kalmış olabilirim çünkü dikkat ediyorduk 6 gün var adet olmama ve dün et doğruyordum bianda kokusundan midem bulandı sonra tansiyonum düştü bir anda bugünde biraz düştü tansiyonum çokta hamileliğe yormak istemiyorum ama cevremdekilerden birkaçı bu sekilde öğrendin söyledi dedim birde kızlar size sorayım dedim siz ne diyorsunuz

Ben hiç gebelik yaşamadım 35 yaşındayım inşallah benimde yükselir 1 haftamız var canım

Merhaba kızlar, daha önce mimea erken gebelik testi kullanan var mı? Yalancı pozitif çıkarıyor mu biliyor musunuz?

Merhaba kızlar, daha önce mimea erken gebelik testi kullanan var mı? Yalancı pozitif çıkarıyor mu biliyor musunuz?
Ben Şubat ayında kullanmıştım ilk defa ve bidaha almicam markalardan bitanesi canım bende belli belirsiz bir silik cikartti kan verdim negatifti.. sanırım çok düşük betalari bile algiliyor benim o ay 2 miydi neydi sanki bilemiyorum adet olmuştum inşallah sende benimki gibi olmaz doğrudur

Sanırım 9.gunden sonra lh yükselmeye başlıyor benim geçen ay öyle oldu ama sonra geri siliklesti olmadı yani yoksa geçen ay hep takiplemistim kimyasal sonrası gebe olanlar çok fazla diye aşırı umutlanmistim ama olmadi

Senin nasıl olmuştu canım ben hiç gebelik yaşamadım bilmiyorum ki bat 7 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_0927.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 32
Umutlanmamaya çalıştım ama yine de inşallah doğrudur ilk kez kullandım. Yarın bat günüm regli gelmezse başka bir markayla deneyeyim bulabilirsem.

Senin nasıl olmuştu canım ben hiç gebelik yaşamadım bilmiyorum ki bat 7 gün kaldı
Ben bı 8 gün kala ovulasyon yapmıştım ondada neden yaptim unuttum ağrım olabilir çünkü o ay Yumurtlamadan itibaren ağrım olmuştu sağ kasık ağrısı. Normalde ben regle yakın sol kasık ağrısı çekerim bide regl günleri alt karın hiç sağ kasık olmadı ovulasyon yaptım ki pik olur mu ondan mı dedim bilinçsiz yaptım yani oikte değildi aman gebelik yok dedim normal bir ağrı dedim geçtim ama sonraları uykular başladı hiç kabullenmedim ramazan ayı yoruluyorum uykusuz kalıyorum ondan dedim taa ki uykumu aldığım halde yine uymuş olarak buldum ve o zaman yaptım testi ondada pozitif gördüm Erken gebelikte

Umutlanmamaya çalıştım ama yine de inşallah doğrudur ilk kez kullandım. Yarın bat günüm regli gelmezse başka bir markayla deneyeyim bulabilirsem.
Bencede .. ya da ovulasyon testi varsa yarın dene pik olacak mi

Bunu bilmiyordum canım. O zaman eğer varsa 9.10. gün anca pik olur ovulasyon da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…