darısı başıma o zaman inşallah3 yıl oldu canım çok detay hatırlamıyorum ama regle 4 gün kala öğrenmiştim. Ama evet o ağrı oluyordu. Hatta benim ileri hamileliğimde bile oluyordu o ağrı
Baksana çıkmadı bile ovulasyonAynı durumdayiz. Benim bel ağrım var. Başka ağrım kalmadı nerdeyse. Geçen hafta epey ağrım vardı. Minik bir iki kere batma hissettim ama yok desem yeridirben bugün ovulasyon yaptım çıkmadı. Bizim nerdeyse aynı seninle zaten. eger varsa ovulasyon en erken ne zaman pozitif olur bilmiyorum. İlk gebeliğimde battan bir gün önce pozitifti. Tahmini betam 150 iken falan. Ertesi gün 228 çıktı çünkü.
Pil canım inşallah tutmuşturKızlar bu test pik degilmi ? 13 Mayıs gecesi bu şekilde çıktı sonraki gün biraz daha azdı ama hemen hemen aynı koyuluktaydı 14 Mayıs'ta 15 Mayıs'ta tamamen siliklesti 3 Mayıs sat 10. Gün pik gördüm. Biz 12 Mayıs 14 Mayıs ve 15 mayısı değerlendirebildik tam pik oldugu gün eşim çalışıyordu sizce tutma ihtimali varmıdır
Senin yumurtlamadan kaç gün geçmişti ?
İnşallah inşallahdarısı başıma o zaman inşallah
Benim de sabah bundan daha silik çıktıBaksana çıkmadı bile ovulasyon
Yumurtlamadan sonra beş günde rahme bile gelmemil oluyor kızlar4 gün geçti canım tahminimce.paikopata bağladım iyice ben ya. Her ay bu ay takmayacağım diyorum yine aynı devam ediyorum
Yumurtlamadan sonra beş günde rahme bile gelmemil oluyor kızlar6. Gün yerleşmeys ve hch hormonu salgılanmaya başlıyor. Sabretmemiz gerekiyor
kendime gelirsem aslında belki bende zevk suyundan belki kalmış olabilirim çünkü dikkat ediyorduk 6 gün var adet olmama ve dün et doğruyordum bianda kokusundan midem bulandı sonra tansiyonum düştü bir anda bugünde biraz düştü tansiyonum çokta hamileliğe yormak istemiyorum ama cevremdekilerden birkaçı bu sekilde öğrendin söyledi dedim birde kızlar size sorayım dedim siz ne diyorsunuzHadi toplaşalim kızlar yeni ay yeni başlangıçlar.
Bu ay benim doğum günüm bana ve sizlere uğur getirsiallahim hepimize eli ayağı düzgün saglikli sıhhatli allah yolunda evlatlar nasip eylesin insallah
Ben hiç gebelik yaşamadım 35 yaşındayım inşallah benimde yükselir 1 haftamız var canımBenim de sabah bundan daha silik çıktıdün de yapmıştım böyleydi. Ama daha bir hafta var. Belki HCG hormonuyla bu yükseliyordur. Eğer var bu hafta hafif uyku hali ve adet ağrıları olması lazım. Yani 2 gebelikte te bunu yaşadım. Bakalım ne olacak
İnşallah vardır. Rabbim en yakın zaman da sağlıklı bir şekilde nasip etsin.Ben hiç gebelik yaşamadım 35 yaşındayım inşallah benimde yükselir 1 haftamız var canım
Amin inşallah hepimizinİnşallah vardır. Rabbim en yakın zaman da sağlıklı bir şekilde nasip etsin.
Ben Şubat ayında kullanmıştım ilk defa ve bidaha almicam markalardan bitanesi canımMerhaba kızlar, daha önce mimea erken gebelik testi kullanan var mı? Yalancı pozitif çıkarıyor mu biliyor musunuz?
Sanırım 9.gunden sonra lh yükselmeye başlıyor benim geçen ay öyle oldu ama sonra geri siliklesti olmadı yani yoksa geçen ay hep takiplemistim kimyasal sonrası gebe olanlar çok fazla diye aşırı umutlanmistim ama olmadiBenim de sabah bundan daha silik çıktıdün de yapmıştım böyleydi. Ama daha bir hafta var. Belki HCG hormonuyla bu yükseliyordur. Eğer var bu hafta hafif uyku hali ve adet ağrıları olması lazım. Yani 2 gebelikte te bunu yaşadım. Bakalım ne olacak
Senin nasıl olmuştu canım ben hiç gebelik yaşamadım bilmiyorum ki bat 7 gün kaldıSanırım 9.gunden sonra lh yükselmeye başlıyor benim geçen ay öyle oldu ama sonra geri siliklesti olmadı yani yoksa geçen ay hep takiplemistim kimyasal sonrası gebe olanlar çok fazla diye aşırı umutlanmistim ama olmadi
Umutlanmamaya çalıştım ama yine de inşallah doğrudur ilk kez kullandım. Yarın bat günüm regli gelmezse başka bir markayla deneyeyim bulabilirsem.Ben Şubat ayında kullanmıştım ilk defa ve bidaha almicam markalardan bitanesi canımbende belli belirsiz bir silik cikartti kan verdim negatifti.. sanırım çok düşük betalari bile algiliyor benim o ay 2 miydi neydi sanki bilemiyorum adet olmuştum inşallah sende benimki gibi olmaz doğrudur
Ben bı 8 gün kala ovulasyon yapmıştım ondada neden yaptim unuttum ağrım olabilir çünkü o ay Yumurtlamadan itibaren ağrım olmuştu sağ kasık ağrısı. Normalde ben regle yakın sol kasık ağrısı çekerim bide regl günleri alt karın hiç sağ kasık olmadı ovulasyon yaptım ki pik olur mu ondan mı dedim bilinçsiz yaptım yani oikte değildi aman gebelik yok dedim normal bir ağrı dedim geçtim ama sonraları uykular başladı hiç kabullenmedim ramazan ayı yoruluyorum uykusuz kalıyorum ondan dedim taa ki uykumu aldığım halde yine uymuş olarak buldum ve o zaman yaptım testi ondada pozitif gördüm Erken gebelikteSenin nasıl olmuştu canım ben hiç gebelik yaşamadım bilmiyorum ki bat 7 gün kaldı
Bencede .. ya da ovulasyon testi varsa yarın dene pik olacak miUmutlanmamaya çalıştım ama yine de inşallah doğrudur ilk kez kullandım. Yarın bat günüm regli gelmezse başka bir markayla deneyeyim bulabilirsem.
Bunu bilmiyordum canım. O zaman eğer varsa 9.10. gün anca pik olur ovulasyon daSanırım 9.gunden sonra lh yükselmeye başlıyor benim geçen ay öyle oldu ama sonra geri siliklesti olmadı yani yoksa geçen ay hep takiplemistim kimyasal sonrası gebe olanlar çok fazla diye aşırı umutlanmistim ama olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?