Böyle bir ortamda büyümüş. Benden birkaç sene saklamayı başardı gerçek yüzünü. Ama artık hep böyleBaşından beri mi böyleydi? Neden 9 senedir çekiyorsunuz? Hiç söylemek istemiyorum ama böyle bir adamdan neden 2 çocuk yaptınız?
Boşanın hiçbir şey yapamaz, iki çocuğa da nafaka alırsınız, malları paylaşırsınız kurtulursunuz bu lüzumsuz adamdan.
Ayrıca ne siz ne de evlaylarınız anasının tırnağı edemeyeceğini düşünüyorsa eğer, defolsun gitsin anasına ya. EdepsizLütfen yanlış anlamayın kırılmanızı istemem. Eşiniz insan dışı bir varlık. Ama kadınlar olarak biz çektikçe bunlar hak görüyorlar kendilerine zulmu ya. Rabbim yardımcınız olsun Allah eşinizin içine vicdan merhamet versin inşallah
Ben boşanma aşamasına geldiğinde anlaşmalı boşandım ancak olur da çirkeflik yapıp iftira atar VS diye ses kaydı yapmıştım. Bunu da bna yap diye avukat söylemişti. Sana vurucağını anladığın zaman yada kavga etmeye başladığınızda ses kaydı al demişti. Senin avukatı anlamadım ben.Böyle bir ortamda büyümüş. Benden birkaç sene saklamayı başardı gerçek yüzünü. Ama artık hep böyleşimdi geldi bana baktı kimlen mesajlaşıyon lan o...u dedi gitti. Delirsem mi iyi delirmesem mi.
Allahım inşallah fake konudur cildiracagimBöyle bir ortamda büyümüş. Benden birkaç sene saklamayı başardı gerçek yüzünü. Ama artık hep böyleşimdi geldi bana baktı kimlen mesajlaşıyon lan o...u dedi gitti. Delirsem mi iyi delirmesem mi.
Ben konunun doğruluğuna inanmıyorum adam odaya gelip hakaret ediyor siz buraya mesaj yazmaya devam ediyorsunuz ilginç... böyle bir adam alır o telefonu duvara atar.. Ben pek inanmadimBen boşanma aşamasına geldiğinde anlaşmalı boşandım ancak olur da çirkeflik yapıp iftira atar VS diye ses kaydı yapmıştım. Bunu da bna yap diye avukat söylemişti. Sana vurucağını anladığın zaman yada kavga etmeye başladığınızda ses kaydı al demişti. Senin avukatı anlamadım ben.
O zaman durduğun kabahatÇalışıyorum
58 ne ?Sonu yine 58
Umarim gercekten yalan mesajdir. Fake olmasi, gercek olmasindan iyidirBen konunun doğruluğuna inanmıyorum adam odaya gelip hakaret ediyor siz buraya mesaj yazmaya devam ediyorsunuz ilginç... böyle bir adam alır o telefonu duvara atar.. Ben pek inanmadim
Sonu 58le nick alıp sürekli fake konu açan bi ablamız varda58 ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?