Aldığın her şeyin faturasını sakla sürekli tanıdık yerden alışveriş yap eve bir şey almıyor çocukları aç bırakıyor diye konuya komşuya yakın9 yıllık evliyim. Eşim çok garip davranıyor. 9 yıldır aile olamadık. 2 de evladımız var. Sürekli bana paramı yiyorsunuz, açlar gibi psikolojik şiddet uyguluyor. Halbuki ben de çalışıyorum. Bugün iyice çirkefleşti. Bana boğaz ağırlığı dedieve bir süredir hiç bir malzeme almıyor ekmek bile. Ben de evde yemek yapılacak bir şey yok diye dürüm söyledim üçümüz için. Ama böyle bir ortamda boğazımdan geçmedi. Hem benim dürümümü yemiş hem de çocukların yiyemediklerini. Bir de çocukla bana haber yolluyor. Enayi malı yemek güzel oluyormuş diye. Her durumda bana psikolojik şiddet uyguluyor. Akşam 9 da çocuğun karnı acıktı. O saatte tek gidemem hadi birlikte ekmek alalım dedim. Bana paran mı bitti. Artık benim paramı yiyemezsin diyor. 1.5 liranın lafını yapıyor. Beni tek yolladı ekmek almaya. Benim kendimin aldığı telefonu bana sürekli sana ben aldım o telefonu diyor. Annem ise senin sahibin yok ondan böyle yapıyor diyor. Boşanınca daha mı iyi olacak diyor. Eşim ise boşanma konusunda paralarımı ver git diyor. Ortak her şey dediğimde ancak mezarda yersin o paraları diyor. Babanın yanına yatarsın diyor. Bir de ne çocuklar ne sen annemin tırnağı olamazsınız diyor
Bence de umarım faketirUmarim gercekten yalan mesajdir. Fake olmasi, gercek olmasindan iyidir
öyleyse ne problemli insanlar diyeceğim nasıl bir kurgu bu yuhSonu 58le nick alıp sürekli fake konu açan bi ablamız varda
Cok umrunda olmayınca atmıyorlar maksat üzmek kırmak ezmek... adam tam gevsek hem telefon =para atar mı hic...Ben konunun doğruluğuna inanmıyorum adam odaya gelip hakaret ediyor siz buraya mesaj yazmaya devam ediyorsunuz ilginç... böyle bir adam alır o telefonu duvara atar.. Ben pek inanmadim
Bende şaşırıyorum vallahi nasıl bulup yakistiriyolar bilmiyorum . Burda harcanaklarina film felan cevirsinleröyleyse ne problemli insanlar diyeceğim nasıl bir kurgu bu yuh
Arkadaşım, muhtemelen hesabın sahte. E konu da uydurma tabii. Bak hamile halimle nasıl sinirlendim başta gerçek sanıp. Hayali kocana bayağı bayağı öfkelendim yani. Ne gerek var şimdi böyle bir saçmalığa?
Üyelik yeni, başka mesajı yok, konu absürt.Nerden anladın?
Her okuyanın sinirleri felç olur, vebali boynunaÜyelik yeni, başka mesajı yok, konu absürt.
Kaydet dursun cezası neyse ödersin.ona maliyeti daha çok olur .kaydetmedigin sürece pek şansın yokAvukatım ses kaydı yasal değil diyor. Ancak mesaj falan olur diyor. O da çok uyanık. Mesajda öyle şeyler yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?