9 yıllık evliyim. Eşim çok garip davranıyor. 9 yıldır aile olamadık. 2 de evladımız var. Sürekli bana paramı yiyorsunuz, açlar gibi psikolojik şiddet uyguluyor. Halbuki ben de çalışıyorum. Bugün iyice çirkefleşti. Bana boğaz ağırlığı dedieve bir süredir hiç bir malzeme almıyor ekmek bile. Ben de evde yemek yapılacak bir şey yok diye dürüm söyledim üçümüz için. Ama böyle bir ortamda boğazımdan geçmedi. Hem benim dürümümü yemiş hem de çocukların yiyemediklerini. Bir de çocukla bana haber yolluyor. Enayi malı yemek güzel oluyormuş diye. Her durumda bana psikolojik şiddet uyguluyor. Akşam 9 da çocuğun karnı acıktı. O saatte tek gidemem hadi birlikte ekmek alalım dedim. Bana paran mı bitti. Artık benim paramı yiyemezsin diyor. 1.5 liranın lafını yapıyor. Beni tek yolladı ekmek almaya. Benim kendimin aldığı telefonu bana sürekli sana ben aldım o telefonu diyor. Annem ise senin sahibin yok ondan böyle yapıyor diyor. Boşanınca daha mı iyi olacak diyor. Eşim ise boşanma konusunda paralarımı ver git diyor. Ortak her şey dediğimde ancak mezarda yersin o paraları diyor. Babanın yanına yatarsın diyor. Bir de ne çocuklar ne sen annemin tırnağı olamazsınız diyor
Avukatım ses kaydı yasal değil diyor. Ancak mesaj falan olur diyor. O da çok uyanık. Mesajda öyle şeyler yazmıyorSöylediklerinizi kanıtlayın ses kaydı mesaj vs boşanma davası açın. Evi için çocukları için harcamaya kıyamadığı paralarını da tazminat ve nafaka/çocuk yardımı ile alırsınız :) üzülmeye değmez. Allah kurtarsın.
Çok çirkef. Hiç birini yapmadım diyor. Sana iftira atarım diyorBu tür adamlara herşey müstehak, boşan nafakanı, tazminatını al içine otursun, görsün para hesabı nasıl yapılıyor
Benim de bulanıyor. Mahvetti hayatımı hayallerimiMidem bulandi esinizden
Ne iftirasıÇok çirkef. Hiç birini yapmadım diyor. Sana iftira atarım diyor
Boşanma davalarında atılan beni haksız gösterecek her türlü iftiraNe iftirası
Benim aklıma direkt "aldatma" iftirası geldi.Boşanma davalarında atılan beni haksız gösterecek her türlü iftira
ÇalışıyorumHasta adam
Ayrıl Kurtul.
Çalışıyor musun ?
Keşke öyle bir iftira atsa. En ufak bir açık bulamayacağı için hakim anlar iftira olduğunu. O zaman da dezavantajlı duruma düşerBenim aklıma direkt "aldatma" iftirası geldi.
Nasıl avukatmış o yahu? Bence yanlışınız var ya da konu fake. Casus yazılım, hukuksuz telefon dinlemeleri, kişinin özel makam odası vs gibi alanlar, kişi tehdit/baskı altındayken yapılan kayıtlar dışında hukuka uygun olarak yapılan bütün video ve ses kayıtları özellikle de boşanma davalarında kabul görüyor. Çocuğuna gizli kamera verip okulda olup biteni kaydettiren velilerin görüntüleri bile yasal kabul edilirken hiçbir hakim evinizde hakaret/psikolojik şiddete uğradığınız görüntüleri kabul etmemezlik yapmaz hanımefendi. Ayrıca ek olarak çocukların pedagog eşliğinde dinlenmesi dahi istenebilir. AvukatınızI değiştirin konu gerçek değilse de bunları yaşayan gerçek insanlar var bu hassasiyette yazacaklarınızı yazın.Avukatım ses kaydı yasal değil diyor. Ancak mesaj falan olur diyor. O da çok uyanık. Mesajda öyle şeyler yazmıyor
Lütfen yanlış anlamayın kırılmanızı istemem. Eşiniz insan dışı bir varlık. Ama kadınlar olarak biz çektikçe bunlar hak görüyorlar kendilerine zulmu ya. Rabbim yardımcınız olsun Allah eşinizin içine vicdan merhamet versin inşallah9 yıllık evliyim. Eşim çok garip davranıyor. 9 yıldır aile olamadık. 2 de evladımız var. Sürekli bana paramı yiyorsunuz, açlar gibi psikolojik şiddet uyguluyor. Halbuki ben de çalışıyorum. Bugün iyice çirkefleşti. Bana boğaz ağırlığı dedieve bir süredir hiç bir malzeme almıyor ekmek bile. Ben de evde yemek yapılacak bir şey yok diye dürüm söyledim üçümüz için. Ama böyle bir ortamda boğazımdan geçmedi. Hem benim dürümümü yemiş hem de çocukların yiyemediklerini. Bir de çocukla bana haber yolluyor. Enayi malı yemek güzel oluyormuş diye. Her durumda bana psikolojik şiddet uyguluyor. Akşam 9 da çocuğun karnı acıktı. O saatte tek gidemem hadi birlikte ekmek alalım dedim. Bana paran mı bitti. Artık benim paramı yiyemezsin diyor. 1.5 liranın lafını yapıyor. Beni tek yolladı ekmek almaya. Benim kendimin aldığı telefonu bana sürekli sana ben aldım o telefonu diyor. Annem ise senin sahibin yok ondan böyle yapıyor diyor. Boşanınca daha mı iyi olacak diyor. Eşim ise boşanma konusunda paralarımı ver git diyor. Ortak her şey dediğimde ancak mezarda yersin o paraları diyor. Babanın yanına yatarsın diyor. Bir de ne çocuklar ne sen annemin tırnağı olamazsınız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?