9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

offf beterin beteri var desene (( nasıl hissettim o acıyı biliyomusun içimde.yanımda olsa sarılırdım ona. çünkü aynı acıyı yaşayan anlayabiliyor. inşallah o arkadaş şu an iyidir Rabbim sabır versin ona. evet bencede bişeylerden kaçıyor ama kendinden mi benden mi vicdanından mı bilmiyorum....

Allah hepimize hayırlı güzel günler nasip etsin...

zaten beni sevdiğini ama eskisi kadar mı bunu bilmediğini söyledi. sevgi çok farklı bi duygu. bazen onu hoyratça kullanıyoruz. bitti diye köşeye atıyoruz ama bi zaman geliyor o köşesinden çıkıp hayır ben bitmemişim hatta büyükmüşüm diyor. tabi demeyedebiliyor :) dediğin doğru benimle bir gelecekle ilgili kaygıları vardı ve son anda dank etti. hayırlısı olsun ne diyim. ne ben ne o zaten böyle bir evlilik hak etmiyoruz. ne ben isterim onu mutsuz etmek ne de ben isterim mutsuz olmak.

sen sakın kendi ilişkine yontma, acaba deme, yansıtma.inşallah sizin ilişkiniz mutlu şekilde sonlanır ve bir ömür geçirirsiniz :)

Senin yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım. Yazdıkların benim yaşadıklarımla o kadar benziyor ki. Ben de nişanlımdan düğüne 1 hafta kala ayrıldım. 8 yıllık ilişkimiz vardı, Haziranda bitti.Ayrılma sebebi de çok basit bir tartışmaydı.Sonraki konuşmamızda 'evlenseydik de ayrılacaktık zaten' dedi. Sebep o tartışma değilmiş yani.Ben de hala şoktayım. Bir sürü şeyi iptal ettirmem gerekti ve çok zor geldi. Bazı işleri ailem halletti, gücüm yoktu. İnsanlara neden ayrıldığımızı açıklamak zor geliyor hala. Toparlanmaya çalışıyorum. 1 aydır kendimi yiyorum neden bitti diye. Belki de artık nedenini sorgulamak anlamsız. Çünkü sonuç belli. Toparlanmamız gerekiyor

canım eminim ki biz de en son gün bile öyle bişeyden patlardık. çünkü ben hissediyodum bişeylerin ters gittiğini. öyle olsa idi daha çok yıkılırdım inan. bir gün kala ne demek!!! Allah kimseye vermesin. senin adına da çok sevindim .Allah hiç bozmasın mutluluğunuzu hep böyle bebişinizle mutlu yaşayın :) ben de annen olmak istedim çok ama demek ki zamanı değilmiş kısmet...
bana söylediği şeylerden ben onun cidden zamana ihtiyacı olduğunu hissettim. bu bir teselli değil ben en kötüsünü yaşadım zaten ve kabul edip oturdum yerime. teslim oldum yani. çabalamıyorum.ve demişsin ya yalvardım diye. evet bende yalvardım ama bu saatten sonra yapmam. başını ellerinin arasına alıp düşünmesi gereken o. ben düşündüm zzaten yeterince. ben tam bir hafta aradım yalvardım ilk zamanlar ve her seferinde inan bana daha sertleşti ve kendime saygımı kaybettim. tabi onun gözünde de kaybettim.

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ededim. Rabbim yuvanızı bozmasın inşallah :)

Büyük ihtimalle barışırsınız konudan biraz alakasız olacak ama insanlara şaşırmayın.
Robot değiller ki hisleri,düşünceleri değişmesin.Aklınızın almamasını anlıyorum ama.
Kimseye sonsuz güvenmeyin asla değişmez demeyin bu şirktir.Allah işte kulum sen benim yarattığıma benden çok güvenirsen böyle olurun mesajıdır bu.
Bazen gözümüze perde çekilir net göremeyiz.Zamanın ne önemi var çok ağır bir tecrübe yaşamış oldun kardeşim üzülme demiyeceğim üzül.
Sertleştiğini ve aslında çok sevilmemesi gereken şeylere kalbinin katılaştığını göreceksin.Bu senin ileride daha güzel karar vermene olanak sağlar.
Yazım teselliden uzak biliyorum amam bir kaç zaman geçtiğinde hissedeceklerin bunlar.

Senin yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım. Yazdıkların benim yaşadıklarımla o kadar benziyor ki. Ben de nişanlımdan düğüne 1 hafta kala ayrıldım. 8 yıllık ilişkimiz vardı, Haziranda bitti.Ayrılma sebebi de çok basit bir tartışmaydı.Sonraki konuşmamızda 'evlenseydik de ayrılacaktık zaten' dedi. Sebep o tartışma değilmiş yani.Ben de hala şoktayım. Bir sürü şeyi iptal ettirmem gerekti ve çok zor geldi. Bazı işleri ailem halletti, gücüm yoktu. İnsanlara neden ayrıldığımızı açıklamak zor geliyor hala. Toparlanmaya çalışıyorum. 1 aydır kendimi yiyorum neden bitti diye. Belki de artık nedenini sorgulamak anlamsız. Çünkü sonuç belli. Toparlanmamız gerekiyor

ah canım bazen insan tek olduğunu düşünüyor ve nasıl geçecek bu acı diyor... demek sadece ben değlim. çok üzüldüm inan ve anlayabiliyorum ne yaşadığını...
evet aslında o çok beyfendi biridir ve cidden iyidir. o yüzden kızamam ona. evet çok büyük bi hata yaptı bana ama Allah affetsin onu ben bağışladım çünkü. ha belki tekrar yüzünü göremye bile cesaretim yok ama bağışladım. üzerimde o yükle yaşayamam. kin duygusu çok ağır bi duygu çünkü.saldım o kini ve biraz daha rahatım.

çok doğru yazmışsın evet bazı şeyleri ölçtü tarttı düşündü ve kendince mantıklı olanı yaptı ama biraz geç yaptı. keşke bu zamana bırakmasaydı da bu kadar acı çekmeseydim. o da çekiyodur belki çünkü vicdansız biri değil bunu biliyorum.

inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur rabbim bize yardım etsin sabır versin hayata tutunma gücü versin. inşallah sende bende bizim gibi hayal kırıklığı yaşayanlarda hayatın bundan sonra güzel yüzü ile karşılaşırız.
güzel dileklerin ve sözlerin için teşekkür ederim canım :)

canım ailesi ile ilgili babam da aynı şeyleri söylüyor. sen hüsnüzanda bulun Allah a bırak diyor. hayat bilmediğin nedenlerle süprizlerle dolu diyor. sen sana yakışanı yap bekle diyor.hayır hiç yakınlaşmamız dahi olmadı canım biz muhafazakar yapılardayız o da ben de. ama uzun süre bişeyler olmayınca belkide işin büyüsü kaçıyor haklılık payın var.
nedenlere gelince o kadar çok neden geliyoki aklıma zorlasam. ama artık sorgulamak çok ağır geliyor bana. çevresi değişmedi ama çevresinde hep şu şekilde insanlar vardı. işte başarılı ama ayrılmış kadınlar. uzun süre flört etmiş ve sonrasında evlilikleri bir yıl sürmüş insanlar. onlardı arkadaşları. tartışmalarımızı söylediğinde bunlar şimdeden böyleyse iilerde üzülüceğinize şimdi üzülün demişler. bence zaten var olan sorunlar ile bunlar birleşince sonuç bu oldu. belki bir gün önyargılarının sevgisinden daha az olduğunu görür yahut tartışmalar olsa bile eve girdiğinde bir sesin onu sesevn bir insanın varlığını özler kimbilir.

canım çok sağol güzel düşüncelerin için dileklerin için :)

Böyle düşünme şartları zorla biraz.Seven insan da gurur olmaz.Baktın hala istemiyor o zaman aramaktan vazgeçersin.
Sen üstüne düşeni yap en azından vicdanın rahat olur.İlerde keşke bende bir şeyler yapsaydım dememek için.

Son düzenleme:

neden teselliden uzak olsun teşekkür ederim canım. bak yazdıkların benzer bi şey :

Allah buyuruyor:

kimi benden çok seversen o’nu senden alırım.
ve ekler;
onsuz yaşayamam deme! seni onsuz da yaşatırım!
ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur.
sabır taşar.
canından saydığın yar bile bir gün el olur.
aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
düşman kalkar dost olur.
öyle garip bir dünya…
olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…
düşmem dersin, düşersin!
şaşmam dersin, şaşarsın!
en garibi de budur ya;
öldüm der durur yine de yaşarsın!

Sen ustune duseni yapmissin Canim tabi yalvarmakta bi yere kadar. Her konuda bu tavri surdurmek hem kendimize olan saygiyi goturur hem de karsi taraf saygi duymaz zaten.
Canim iyi dileklerin icin tesekkurler. Senin de emin ol yaran kabuk baglicak ve zamani geldiginde sen de mutlu oldugun yuvaya kavusacaksin sadece biraz zsman bu bi baskasiyla da olabilir nasibin kimse ve donup geriye baktiginda keske degil iyi ki diceksin. Ve seni oldurmeyen aci guclendircek olgunlastircak.Sadece zaman su an bu aciyi yasamak varmis kaderde yasancak maalesef sma bi gun kalbinin daha az acidigini farketcen boyle boyle silik izler kalcak sadece.
Bu mubarek gunler de dualarim da sana da yer vercem ins en kisa zamsnda acin hafifler ve ilerde cok mutlu bi aileye sahip olursun

canım yaa yaşadıklarınıza çok üzüldüm inanın ALLAH sabır versin hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah .

Biliyorum canım görmüşlüğüm var o yazıyı.İnanırmısın oğluma bile çok sevgiyle bakmamaya çalşıyorum onunla imtihan olmamak için.
Neyi çok fazla önemserseniz onunla imtihan oluyorsunuz bu yüzden çok kafanıza takmamaya çalışın hayatınızın odak noktası o olmasın.
Rabbim tez zaman da içindeki sıkıntıyı alsın.

Son düzenleme:

ay Allah ım!!! ne kadar çokmuş ben gibi acı çeken çok üzüldüm inan bana ve senin acını öyle paylaşıyorum ki!!! yani sen hiçbişey yazmasanda ben senin ne hissettiklerini anlıyorum inan bana!!! ah neden bunu yaparlar madem emin değilsin ne diye adım atarsın ( of gözlerim doldu yine. canım benim Allah a sığın. bana çok dediler doktora git diye hayır dedim. çünkü ilaçlar insanın acılarını öteliyor ve o acılar yaşanmadan kabuk bağlıyor sonra bi gün tekrar çıkıveriyor. sen de ben de yaşayalım acımızı ama dik durarak. sevmek ayrılmak bunlar onur meselesi değil ben gurur duyuyorum sevgimle de acımla da . biri ile yazışmak istersen ben hep burdayım dua etcem hepimiz için (

amin canım amin. Allah sevdiklerimile hele hele onların ölüm acıları ile sınamasın bizi. mutluluklar diliyorum sana ailenle :) teşekkür ederim :)

canım ben ilk hafta çok aradım konuştum. herşeyi denedim ama daha uzaklaştı ve agresfileşti. tatsız bi hal aldı. ben resmen yapışmış gibi oldum. bana en son msjda git dedi sana yakışır şekilde git dedi. bende peki dedim. başka da aramam çünkü kendime saygımı kaybederim....

canım çok teşekkür ederim hem güzel sözlerin hem de dileklerin için. aksine o beni duygusal mantıksız gördü. çünkü daha önce hep kalbimi dinlerdim. bana dedi ki ayrılırsak sen bana beddua edersin. çok üzüldüm çünkü bunca yıl beni hiç tanımamış. ne bileyim beni herkes bilir kimseye kin tutmam. Allah katında değerimi neden düşüreyim? Allah görmüyor mu benim O na hatırlatmam mı gerekiyor şu beni üzdü diye. hayır tabi ki. bana düşen susmak ve oturmak.bundan sonra şunu da görsün istyorum. o eski kız nerde neden gelmedi? evet bana dedi ki : EVET SEVİYOSUN BENİ BELLİ AMA SEVGİ BAZEN GİTMEKTİR. ONURLU VE SANA YAKIŞIR ŞEKİLDE GİT DEDİ. ben bunu unutmam biliyomusun. ne zaman elim tlfna gitse kendime dedim ki demek ki seni yıllaraca böyle tanıdı. işte o an sildim numarasını tlfndan.

hani derler ya kimse ile olmam ama dönmem de. sevgi başka bişey seviyorum ben hala severim de. çünkü sevgi maddesel varlıktan çıkıyor bi süre sonra. onun gelmesi gelmemesi de önemli değil.

Arkadaşım belki bana kızacaksın bilemiyorum ama nişanlın dolmuş taşmış gibi geldi bana.İlişkiyi yaşarken hep alttan alan taraf olmuş,sen kapris yapmışsın,hasta olmuşsun şu olmuş bu olmuş ve o hep arkanda durmuş ve hep daha hazlasını istemişsin.Yorulmuş.Yanlış anlamanı istemem,ben de öyleyimdir.Birden parlarım,Gözüm dünyayı görmez,alttan alamam.Eşim daha sakindir.Benzer şeyleri çok yaşadık.HAstayken sabahlara kadar başımı bekledi.İş hayatım,evim,yaşatımı kolaylaştıran biri...Ama ben zaman zaman o kadar hırçın olabiliyorum ki gözüm dünyayı görmüyor.Tüm yaptıklarını unutuyorum sanki.Senin hikayeni okuyunca kendime çeKİ düzen vermeye karar verdim.
Bence bir mail at,ona haksızlık yapığını kabul et.Herşey için teşekkür et.Bu ona iyi gelecektir.Belki bana çok kzıdın seni hatalı bulduğum içinama senin gibi davrandığım için tahmin ettim onun ne derece incindiğini.Eğer giden eşim olsaydı;hayat pratiklerimi devam ettirmekte bile zorlanırdım.Çünkü öyle doyumsuz bir sevgiyle ve anlayışla var ki hayatımda onsuz eksik kalırım.Keşke dememek için bir adım at. Yalvar yakar demiyorum sadece mail at.Sadece öneri...Sevgiyle kal...

.Tamam canım sen üstüne düşeni yapmışsın gerisi Allaha kalmış.Yazık bilmiyor ki ne kadar vicdan azabı çekecek ilerde.

Bunu yazdın ya sen çok akıllı bir bayansın belli.Beni çok iyi anladığını sayıyorum şu dk sonra.Kader ne çıkaracak karşına sabırla bekle.
Dayanamayacağın bir nokta olduğunu hissedersen yine sabret o noktadan sonra hayatın şeklide değişmeye başlar emin ol kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…