9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

canım kızmadım ben kızmam öyle :) evet haklı olabilirsin özellikle ona bağlılık kısmı ve onun sabırlı olması konusunda. ama ben bir yıllık nişanlılıkta hep alttan aldım. değiştim göstermeye çalıştım bana her seferinde hayır aynısın dedi. ben zaten onu önceden bi yerlerde kaybetmişim biliyomusun. ve onu kazanamk benim elimde değil. ona bağlı. çünkü bak sende evliymişsin. tamam kaprislisin ama belki de ona kimsenin veremeyeceği bi sevgi verdin. kimsenin bakamayacağı gözlerle baktın kimsenin öpemeyeceği gib öptün. vardır elbet bi nedeni senle olmasının. değilse bizler manken değiliz ki hep etrafımızda olsunlar. mutlaka sende vermişsindir sende ona güzel şeyler yaşatıyosundur. ve böyle devam eder inşallah böyle mutlu şekilde.

ama şu var. bir insan bunca yıldan sonra ve evliliğe ramak kala bu kadar sıkıntısı varsa alır karşısına beni konuşur ve der ki erteleyelim sen de hareketlerine çeki düzen ver ben senden yana kırgınım sen de bunları tamir etmeye çalış. hayır o beni isteseydi bunları derdi.kaçak dövüş yapmazdı. anlatabildim mi? değilse ben zaten beni istemediği tlfnlarımı açmadığı halde aradım ettim. bana dediği ajitasyon yapma ne olur. dirayetli ol hayatın sonu değil. ne acı bak kendine bi söyle bu lafları. emin ol anlarsın beni
sana da asla kızmam çünkü sen vakit ayırıp bana burda yazımışsın :) teşekkür ederim canım

teşekkür ederim canım. evet ben onu sevdim ve seviyorum inkar etmem. hatta onun iyiliğini isterim. benim olmadı diye laflar saymak bencilliktir. ben gurur duyuyorum ki böyle bir sevgim var. herkese nasip etmez Allah saf sevgiyi. belki bu acı beni çok başka bi olgunluğa eriştirir bilemem. tek istediğim ondan bi bebekti bak gözlerim doldu yine. ama bana şerde hayır aramak düşer ne diyeyim.
tekrar sağol canım....

ha ben böyle dik durmaya çalışıyorum ama ne kadar acı çekip özlüyorum Allah bilir. bazen gözümü kapatıp saçlarını ellerini hayal ediyorum. evimizi hayal ediyorum eski günleri hayal ediyorum.
şuraya yazarken bile her seferinde gözlerim doluyor. yiğenime bakıyorum ondan çocuk istediğim aklıma geliyor. forum sayfasını her yenilediğimde gözüme nişan evlilik gelinlik lafları çarpıyor her biri kalbime iğne gibi saplanıyor.daha neler neler.... bunu yaşayan anlar....
hayırlısı olsun demekten ve kabullenmekten başka elimde bişey yok çünkü....

Aynı şeyleri yaşasaydık arayamazdım,gururum engel olurdu.Ama bunca yıllık alışmışlıktan sonnra keşke dememem için söylemiştim.Ben eşim için çok fedakarlık yaptım onu çok sevdim.Ama bazen de çok fevri davrandım.Onu yok yere incittim.Ama tabi ki çok sevdim.Kendini şuçlu görmen ya da üzülmen için yazmadım.İnşallah şimdi hayal bile edemeyeceğin kadar güzel olur herşey.Hayat mücizelerle dolu buna inan.Bittim dediğin anda yepyeni bir kapı açılır.Belki çok güzel bir işin olur kariyerin aşkın yerine geçer.Alır tüm acını.Tekrar seversin sevilirsin.Belki şuan tahmin edemediğin bir sebeple kaçıyor ve kendi gelip yalvar yakar olacak düzelicek herşey.Hayat önünü ölçemeyeceğimiz kadar süpriz bir kutu.

Yerinde olsam karşısına geçer sorarım neden 9 yıllık ilişikiyi bitirdiğini, cevabı seni tatmin etsin yada etmesin, farklı illerde de olsan git.. Yoksa uzun yıllar içinde kalır bu canım.

Ne olursa olsun kimseye yaslama omuzlarını ayrılmak istiyosa güle güle diyeceksin ısrar etme o zaman sana senaryolar yazar eğer seni seviyosa sevgisi devam ediyosa ve pişmansa mutlaka açıklama yapmak için geri döner..

biliyrum canım benim iyiliğim için söylediğini o yüzden ne kırıldım ne bişey :) ama eğer sen de bi şekilde kendi hatalrını gördüysen ne mutlu. belki sizinde daha da güzel bi ilişkiniz olacak ve bunu dilerim. ben ne yazık ki bi dönem iş yada aşk düşünmicem çünkü yaralarım daha çok taze

canım ayrılmadan bir hafta önce zaten az çok nedenlerini söyledi ama kaçamak şekilde. yorulmuş ve haklı gerekçeleri var ona bişey diyemem.sevgisinin bu evliliği götürecek kadar yeterli olup olmadığını bilmiyormuş. benden yana kaygıları var. öyle yada böyle benimle bir evlilikten korktu. ben kendimi ve ne yaptığımı yapmadığımı biliyorum. gelirse ben de hatalarımı düzeltmiş olurum ama gelmezse de yapcak bişey yok zaten önceden kaybetmişiz biz birbirimizi.hayırlısı....

Bu aralar polen ye ve sarı kantaron çayı iç. Deriiiiin bir depresyona girme. Hiçbir fikrim yok geleceğinizin ne olacağı konusunda .Döner mi dönmez mi , mutlu olur musunuz birlikte olmaz mısınız ... Tek bildiğim bir şeye odaklı mutluluklar hayatın her aşamasında sıkıntı üretir. Sevginin de bir dozu olmalı. Onsuzluk yok etmemeli insanı. İnsanın hayatından birileri çıksa da kalsa da bir hayatı olmaya devam etmeli. Tüm her şeyini ,tüm hayallerini , tüm varlığını vererek sevmemeli . İnsanlar değişir...Çok küçük yaşlarda çok iyi niyetli oluyoruz bunu anlayamıyoruz ama bu dünya ne yazıkki sevgi üzerine değil kullanma üzerine kurulmuş. Arıların çiçekten çiçeğe atladığı gibi. Hayatı planlarken ailemiz , gelecek neslimiz , vicdanımız , ideallerimiz , huzurumuz üzerinden düşünmeliyiz. Ben de 6 yıllık arkadaşlık bir yıllık nışanlılık döneminden sonra evlendim. Geriye bakıyorum özetlersek yaşadığım HUZURSUZLUKTU . Bu sevgi beni içten içten tüm iyi niyetime rağmen eritti bir şekilde.

Dün bir aile dostumuza bebek ziyaretine gittik. Sülalece (kayınpederler kayınvalideler ) sağladıkları huzur o eve o denli sinmişti ki. Lohusa kadının tavrına , bebeğin hafif hafif kapanan gözlerine , hazırladıkları bebek odasının havasına kadar huzur vardı. Bir kadın kalbi kırılmadan evlenmeli huzurla bebeğini büyütmeli. Dünyadaki en önemli şey evdeki huzurdur bence. Sen lohusayken , başka bir sıkıntı yaşarken , çocuklarınız yaramazlık yaparken , çalışmıyorken ve birikimin yokken de gidebilirdi. Çok Çok acz içinde olduğun bir anda da gidebilirdi. iyiki öyle olmamış. Çok çok iyi çok az insan var dünya üzerinde . Birçoğu menfaatlerine uymadı mı gider. Aslında hepimiz de gidiciyiz bir anlamda. Kalbini sararak benim dün gördüğüm o huzurlu ortamı yaşayacağın aileyi ve eşi bulmayı dile . Kırık bozuk sevgilerle avutma kendini. Umarım bir gün o anlarını yazarsın.

canım bütün yazılanları dikkatle okudum.öncelikle Allah sabır versin herşey gönlünce olsun bu saatten sonrada hakkında hayırlısı olsun.ancak yazdıklarına göre vaktinde çok çaba göstermiş belkide bu yüzden artık ilerisi onu korkutmuş ki bu yorumu birçok arkadaşta yazdı.ancak telefondan bitirmesi fln bana kalırsa yüzyüze gelirse bence dayanamıcağı için gene duygularına yenik düşeceği için olabilir yani bir karar verir ama karşısında seni görünce dayanamaz.bence ne olursa olsun sen bir daha güvenemesemde desen gelirse eminim ki herşeyi unutursun çünkü seviyorsun.şimdi toparlan ve git onun olduğu şehire çık karşısına sor konuş eğer haallaa kararlı ise o zaman sende bitirirsin hani o eskiden herşeyi yapmış ya şimdide ben yaptım dersin ilerde olsada olmasada keşke demezsin.ondan sonrada kendnide ona göre bir hayat çizersin.

canım.. İnanki çok üzüldüm duruma.. Seni tam olarak anlamam elbette mumkun olmaz ama anlamaya calisiyorum.. Allah sabir kolaylik wersin.. Mumkun olduqunca dusunme diycem ama dusunmemek ne mumkun orasi mechul.. Ben 1sendir taniyorum suan sözlüyüm we 4sene bekliycez daha.. Sonu ayrilik die kmse cikmio elbet bu yola.. Ama ewliliqe sayili qunler warken bunu yasaman qercekten acı Allah sabrini wersin zamana birak.. Umarim hersey istediqin qibi duzene qirer..

Ben barışacağınızı hissettim, neden bilmem mantık kurarak değil sadece hissettim...

Nedense okur okumaz ben de böyle düşündüm ümit verip canını acıtmak istemem ama :26: Biraz bunalım takılıyor sanırım bu ara yoksa kimse dururp dururken 180 derce dönmez

canım evet bence de yüzyüze gelmekten korktu ama bana dediği başka laflar da var ve ben çok kırıldım. beni hep itti arama dedi gelme dedi. ben gittim onun yanına gelmedi buluşmaya git dedi sadece. bekledim kaç saat ama gelmedi artık bana düşen beklemek....

seni üzmek istemem ama ya kötü bi hastalığı varsa.. cunku dediğine göre hal sevio diosun yada böle düşünmek istiorsun bilemem

Nedense okur okumaz ben de böyle düşündüm ümit verip canını acıtmak istemem ama :26: Biraz bunalım takılıyor sanırım bu ara yoksa kimse dururp dururken 180 derce dönmez

yok canım acıtmazsın sağol desteğin için. biz ne desek de olacağına varır nasılsa.... teşekkür ederim sen iyi düşünmek istediğin için diyosun

Herkes kendine göre bişeyler yazar çizer, sen bizden akıl istesende sonunda kendi bildiğine gidersin bu hep böyledir Kalbinin sesini dinle acele etme bekle..

zaten ben gittim yanına denedim konuşmayı gelmedi sadece git dedi. evet evini barkını herşeyi biliyorum ama daha fazla küçültemem kendimi.. beklicem ben de....

seni üzmek istemem ama ya kötü bi hastalığı varsa.. cunku dediğine göre hal sevio diosun yada böle düşünmek istiorsun bilemem

yok canım hastalığı Allah a çok şükür. evet seviyor ama eskisi gibi değilmiş. aslında biraz kibarcası istemiyorum demenin bilmiyorum. belki de mantıığı ağır basıyodur. artık sorgulamak safhasını bıraktım ben çünkü çıkamıyorum işin içnden. terk etti mi etti. hem de olmadık bi zamanda. ama demem ki kötü biri hayır değil. ama yaptığı büyük bi hata

ah canım inşallahh... çok sağol ne güzel dilekler bunlar. ben de sana diliyorum bu dileklerin aynısını. inşallah bundan sonra siz de daha huzurlu ve mutlu olursunuz. Allah tan ümit kesilmez bi bakarsın senin evliliğinde istediğin gibi olur....

"Lâ ilâhe illâ inni kûntû minez-zalimîn"...

Rabb'im yardımcınız olsun, yüreğinizi ferahlatsın... yorum yapamıyorum, acınız karşısında.

İnşaAllah en hayırlı zamanda en hayırlısı olur...

canım tşk ederim... hz.Yunus un duası imiş bu. bunu da tesbih çekeceğim inşallah...Allah bana hz .İbrahim in teslimiyetini versin diyorum başıma gelenler karşısında ve tabi bir de sabır....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…