- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
en büyük erdem bu işte.
kabullenip olayları, yola devam etmekte insanın kendine yapacağı en büyük iyilik.
Unutacaksin canim unutacaksin
biz kandirildik, terkedildik, kiymet bilmeyenin eline düstük.
Rabbim büyük, yanina koymaz elbet
Onlar simdi gününü gün ediyor, hic akillarina geliyormuyuz onuda bilmiyorum,
yasiyorlar gülüyorlar, aglamiyorlar biz gibi
sende sakin aglama, aglamiyalim.
bizde yasiyalim, kiymetimizi bilmedi, kendi kaybetti diyelim
uzun zamandır girmiyordum siteye çok üzüldüm okuyunca şu saaten sonra söylenecek bişey yok allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda atlatır hayatını düzene koyarsın
keşke seni tanısaydım..
yardım etseydm.. bağrıma basasım geldi.. elini tutup birgün çok mutlu olacaksın diyesim geldi..
inan sanki kardeşim dostum bacım gibisn. bir an öyle hissettm.. sanki yakınımdaki birine böyle olmuşta bu denli üzgünüm..
öyle hissettm işte..
canımmm kıyamam hiç üzülme olur mu
canımmmm benimmm inşallah benden daha fazla mutlu olursun.. yüreğimden geliyor bu sözler... keşke tanısaydım da çok yakınında olabilseydm.. ne bileyim beraber ağlasaydık da atsaydık bu kara bulutu üzerimizdennn
ben fazlası sen fazlası yokhepimize en iyisi en hayırlısı olsun inşallah.....
şunu oku lütfen kötü zamanlarında
duvara dayanma yıkılır
suya dayanma kurur
ağaca dayanma çürür
insana dayanma ölür
Allah'a dayanan ne yıkılır, ne kurur, ne çürür ne de ölür...
Bu gerçekten çok ağır bir şey.Ben daha başlığı okur okumaz içim daraldı ama gördüğüm kadarıyla siz çok güçlüsünüz. Takdir ettim açıkçası.Allah yardımcınız olsun..
elifin tasavvuftaki anlamı çok güzel. şekli gibi dosdoğru insan demek.neden garip olsun ama iki isim taşımak zor....
elinden geleni yapıyosun zaten. okuyup iyi dileklerini buraya yazabiliyosun bana destek oluyosun daha ne olsun. çok teşekkür ederim.
sana,bebeğine yani ailene sağlık mutluluk dolu upuzun bir ömür diliyorum....
artık kabullendim durumu....
sorgulama, neden arama,suçlu ya da bir sorumlu arama durumunu geçtim çoktan. ama içim hala buruk.
düğün günümüz geçti,hem de nasıl geçti .... çok kötüydüm, o gece yasin okudum, ikimiz için hayırlı neyse o olsun diye. artık elden gelen birşey yok. alnıma ne yazılı ise onu yaşacağım, ister ağlayayım ister bağırayım ister üzüleyim....
ben düğün gününe kadar beklemek içn söz vermiştim kendime. ailecek altınları ve bohçalarını yollamak için düğününün geçmesini beklemiştik, çünkü bana bekle demişti, bende sözümü tuttum ve bekledim. en azından bir özür bir açıklama için ama yapılmadı.
ne garip bunca zaman bir açıklama ya da bir helallik için aramadılar ama altınları istemek için aradılar...canları sağolsun....
biz de zaten bugün yarın yollayacaktık zamanını bekledik,biz sizden kırgın değiliz hakkımız varsa helal olsun, siz de helal edin,biz oğlunuzdan da razıyız kader buymuş bi sorumlu yok bundan sonra elinize ulaşması için ne gerekiyosa biz yapacağız dedik.ben bu kadar nezaketli olmak zorundamıydık diye biraz sitem ettim aileme ama babam herkes kendine yakışanı yapar, önemli olan zor zamanlarda düzgün davranabilemek,biz kimseye zorla kız vermedik dedi.
sonra bana döndü babam, başlarken de söz etmedim biterken de söz etmedim ama son sözüm şudur ki eğer bundan sonra istersen kızım beni yok say dedi. o an çok üzüldüm.oysa ne çok sever sayarlardı onu. yazık oldu....
durum bu arkadaşlar. artık olmaz olmaz diye bi söz yok lugatımda. hayat olmazı olur yapıyormuş.
yine de söylüyorum hakkım varsa helal olsun, hem ona hem ailesine.kızgın değilim kinli değilim ah etmiyorum. ama kırgınım...hem de en ağırından kırgınım.....
iyi dileklerle uğurluyorum onca yılı, hayallerimi,sevgimi....
senın konunu okurken gozlerım doluyor. ne dıyım neler yazayım bılemıyorum kı.
ağlaya ağlaya okudum resmen.. rabbim yar ve yardımcın olsun ımtıhanını kolay eylesın güç versin
sabır versın demıyorum sabır ımtıhanı arttırır.. rabbım guc versın hem sana hhem aılene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?