- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.081
neden bilmiyorum bugün ben de çok kötüyüm...
arkadaşlarımla görüştüm. kimisi nişanlanmış,kimisi evlenmiş,kimisi işe girmiş... beni de soruyorlarmış birbirlerine,nasıl oldu atlatabildi mi acaba diye.bir de herkerin sorduğu şu : nasıl olurda hala bir açıklama yapmaz özür dilemez...yani bir tek ben değilim buna şaşıran...
evet hala hazmedemiyorum bu terk ediş şeklini...kendime soruyorum bu kadar mı değersizdim diye! bir günlük kaçamak mıydım ben öylece çekti gitti.
yoruldum artık çok yoruldum hem de...kendimi teskin etmekten,gülümsemekten,sabretmekten....
bir özür,bir veda...istedim ki onca yıl yanlış birini sevmedim diyebileyim,istedim ki saygım kalsın...ama yapmadı..bazen soruyorum kendime,acaba ben onun hayatının neresindeydim? sırtındaki kamburdum sanırım,attı gitti....
bugün şöyle köşeme çekilip sessiz sessiz ağlamak istiyorum....
sanki çatı katındaki tozlanmış unutulmuş eskimiş sandık gibi hissediyorum kendimi...
şarkıyı kaç defa dinledim bilmiyorum bugün....
[video=youtube;luxLf94jkhE]http://www.youtube.com/watch?v=luxLf94jkhE[/video]
Of Sezen Aksu bir başka yaa..
Ağlamadan, güzel günler görecek miyiz biz de acaba?
ATLANTİS
TOMVEJERRY
çok doğru çok güzel şeyler yazmışsınız kızlar...
bugün ne oldu bilmiyorum...
öğle vakti yattım...rüya gördüm. o takım elbise giymişti. evimizdeydik...bana dedi ki bak eşyaları nasıl da sığdırdım düzenlendim. gel bak...odaya adım atamadım,sadece kapıdan bakabldim ve hayır dedim ağlamaya başladım...
sonra eşyalarımı gönderdiğinin haberini aldım annemden....
durup durup ağlıyorum sadece...nedeni yok sadece ağlıyorum.sanki biri geldi de öylece duran nasırlı yüreğime bastı geçti...
bugün ne güçlüyüm,ne dirayetliyim ne de umudum var...bugün sanki karanlık bir kuyunun dibindeyim...
biraz önce ezan okunuyordu. içimden Allah'ım bana güç ver diye diye akşam yemeğinin bulaşığını yıkayayım dedim.sonra birden içlendim yine. kendi evimde akşam yemeği nasıl olurdu dedim ve ellerimin köpüğü ile oturdum tezgahın yanına ağlamaya başladım. annem geldi ne oldu başın mı döndü dedi. bi baktı ben ağlıyorum....
yazmazdım sanırım bunları ama bugün herşey boğazıma geldi,dayanamıyorum artık...
aileme,çevreme,hatta size bile iyiyim demekten yoruldum.....
Canım yaa(
Çok üzülüyorum seni böyle görünce. Of... Allahım sabırlar versin..
Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş.. Dayanıcaz atlatıcaz hep birlikte. Ne kadar dertli insan varsa hepimiz birlikte mutlu olucaz..
Sizinde duygulariniz surekli degisiyor mu ? Ben iki gundur onu cok ozluyorum. Son zamanlarda "aman bosver bende artik istemiyorum defolsun" derken iki gundur basa sardim, onu cok ozluyorum. Onu son gordugum gunun ustunden neredeyse 1 ay gececek. Bana sarilip beni dunyalar kadar ozledigini, koskoca iki gun boyunca beni gormemenin onun icin cok uzun oldugunu soyleyen adam nerde? Nereye gitti o adam, Allah'im bu nasil bi aci?
Ve bende eger vazgecersem sonsuza dek onu kaybederim, ama denemeye devam edersem belki bir sansim olur diye dusunuyorum boyle duygusal oldugum zamanlarda. Ama mantikli dusununce herhangi bi cabamin bosa oldugunu, cirpindikca daha cok batacagimi hatirliyorum.
Allah bizede dogru insanlarla sevip sevilmeyi nasip etsin!
Üzülme elifzeynepcim üzülme,
hepimizin bi günü bi gününe tutmuyor,
hepimizin icinde aslinda bi kandirilmislik var, kendimizi kandirilmis hissediyoruz,
banada bi aciklama yapilmadan gidildi, o yüzden seni bu konuda cok cok iyi anliyorum,
Neden sorusu bizi birakmiyor, neden ????
Sende benim gibi yap, bu dünyada bunun cevabini ögrenmekten ümidini kes, ben öbür dünyaya biraktim,
ahirette sorcam hesabini,
biz inancli insanlariz, biliyoruzki rabbim bizi karsi karsiya getircek, niye ? cünkü bizden helallik almadilar..
Gecen gün tam bunu düsünüyordum, ahirette sorcam hesabini diye, hemen aklima ardindan ne geldi biliyomusun ?
Acaba ozaman o benim aklima gelecekmi bakalim ???
Ozamana kadar neler yasamis neler görmüs olcaz, hepimiz insallah mutlu mesut evlenip, coluk cocuga kariscaz,
ondan sonra umrumuzda bile olmiyacak, bundan eminim, ve insallah öyle olsun zaten..
Bugun üzgün olmani anliyabiliyorum, bendede hala bitmedi, birgün iyi, birgün kötü haller.
ama gececek
bol bol dua edelim insallah
zamanla hatirlamicaz bile, ve o günü iple cekiyorum..
ElifZeynep bak daha 3 gun once bunu yazmisim. Bizim suanda psikolojimiz cok saglam degil. duygu seli yasiyoruz resmen. iyiyim derken yalan soylemiyoruz. Bazen iyi oluyoruz, bazen kotu. Cunku acimiz var. Ara sira sizliyor! O yuzden aglaman, bugun kendini kotu hissetmen, onu yasadiklarinizi hazmedememen ozlemen cok cok cok normal. Kendimizle barismaliyiz. Bazi duygulari yasamamiz icin kendimize izin vermeliyiz. Uzulecegiz, belki isyan edicez, ama iyilesicez. sancili bi donemden geciyoruz ne yazikki hepimiz. neden ben, nerede hata yaptim, sevip sevilmek mucizemi falan aklimizda hep bunlar. Normal daha cok yeni hersey. Ama bitecek emin ol. Gittikce gucleneceksin. Su aralar agliyorsun, dibe vurmus gibisin ya, bundan beteri de olmayacak. Gun gectikce gucleneceksin ve bir gun ayaklarinin ustunde cok saglam duracaksin. O gun o adam senin icin hicbirsey ifade etmiyor olacak. buna inan.. Ve o gun cabuk gelsin diye bu iliskinin bittigini kendine kabul ettir. "Eger?" "acaba" "keske" ler yok artik. Bitti.. Sen onun icin dogru kisi degilsen, o da muhtemelen senin icin dogru kisi degildi. Buna inan!
canım benim evet kabul ettim.hatta bazı şeyler tamamen flu kafamda. ne nefret ediyorum ne kızıyorum...hiçbirşey...kendimi inanılmaz güçsüz değersiz hissediyrum.
aileme,çevreme...herkese iyi olmaktan yoruldum sanırım. soran edene biz iyi ayrıldık,saygılı sevgili bitirdik,helalleşttik demekten yoruldum.bazen bağırmak istiyorum.sormayın artık sözylemeyin terk etti gitti işte yeter susun demek istiyorum...
ben bugün gerçekten kendimi bırakmak istiyorum. 2 ayı geçiyor hiç böyle olmadım.hep sabrettim ama en ufak açıkta çıkverdi içimdeki acı...
ne eğerlerim var ne de keşkelerim.kendime neden diye bile sormuyorum.hissettiğim sadece çok derin bir acı...
Seni cok cok iyi anliyorum. Bana da arkadaslarim "eee ne oldu XXX'le?" diye sorunca kufur ediyorlarmis gibi geliyor. "hic ya bitti onunla artik istemiyorum, cok sogudum" diye soylemekten yoruldum. Ki aslinda dogru da soyluyorum sogudum.. Ama Allah biliyor ya biraz cabalasa, 2-3 gun pesimden kossa ben ona omrumu vermeye hala hazirim. Ama bitti, ve bitmek zorunda. Bunu istesemde istemesemde artik kabul ediyorum. Bitti. Ne sonu olacak ne de basi artik. Herkes gibi biri olmak zorunda. Ve bende hayatima devam etmek zorundayim..
Gececek merak etme. Allah gelinligi sana ve hepimize mutlulukla giymeyi nasip etsin - bizi el ustunde tutan, bize cok deger veren, bizi seven adamlarin esleri olmayi Allah hepimize nasip etsin insallah
sizin için kocaman amin diyeyim canım...
ben o defterleri tekrar açmak istemiyorum...
paradise ben deli miyim!!! kafayı yiyorum galiba!!! yazsam gülersin ,ama ben açtım şu bi dizi vardı doktorlar diye. orda hani adam kızı terk ediyodu ya düğün günü. onu izledim!!!
yarabbim aynı sözler!!! bu ilişkiye çok çaba verdim....sana inancımı yitirdim,bu ilişkiye inancımı yitirdim!!! Allah ım sanki o günü tekrar yaşadım....ölüyorum sandım ağlamaktan.koymuşlar bi de bi şarkı iyice mahvolayım diye!!
galiba benim bu ağlamaya ihtiyacım var bugün.içimde çok birikti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?