9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Of of
Bazen herkes öyle hissediyordur eminim..
Allahım sen sabır ver hepimize, buradaki bütün dertlilere.. Amin..

İnsan aynı şeyleri yaşamadığı müddetçe karşısındakinin ne kadar yerine koymaya çalışsa da kendini anlamakta zorlanıyor, aynı süreçlerden geçtiğinde ise aynı acıları çeken bir insanın varlığına daha da üzülüyor biliyor çünkü insanın içinin nasıl kanadığını, nasıl çaresiz kaldığını...bazen sadece yalnız değilsin demek istiyor insan bazen güç vermek ya da güç almak... acılar paylaşılırsa eksilir mi bilmiyorum ama seni anlayan birilerinin olduğunu bilmek bile anlık da olsa insanı rahatlatıyor hele ki çevrende herkes "boşver takma kafana, geçer" diye seni teselli ederken daha fazla dibe vurmana neden oluyorsa...tüm mesajları okuyamadım ama sanırım nedenlerleri, sorgulamaları bir kenara bıraktınız bile, ki büyük bir gelişme. umarım en kısa sürede aydınlık günlere kavuşursunuz/ kavuşuruz. belki bu acılardan geçmek ilerde yaşayacaklarımızın güzelliğini anlamamız için gerekliydi. herşey karşıtıyla anlamlıdır. acı çekmeden belki mutluluğun da doruğuna ulaşmak ya da gerçek ve sonsuz sevginin kıymetini bilmek de mümkün olmazdı. neye inanırsak onu yaşarız, ya hayatımızın bittiğini düşünüp ömrümüzün geri kalanını yas tutarak geçiririz ya da yeni umutlar yeşertip içimizde sadece zamanının gelmesini bekleriz. ikisi arasında gidip geliyorum bir süredir, bir çeşit arafta olma hali ama ne demişler "beni öldürmeyen acı güçlendirir" umarım çok daha güçlü ve bilinçli çıkacağız bu karanlık günlerin ardından da...

Bugunler zor olsada gececek. Teselli ask acisini ne kadar hafifletiyor? Belki o anlik bir rahatlama, o anlik bi cosku, ama kalpten sevmissek bir kere o zaman tabii ki bir sure sessiz kaldiktan sonra o yara sizlamaya yeniden basliyor. Ama iyilesecek.

Oncelikle hic bir umut kalmadigina, onlarla iliskilerimizin bittigine inanmaliyiz. "soyle yapsam doner mi? boyle yapsam yine beni sever mi?" gecin bunlari. Bitti artik giden gitti, nedeni nicini, neticeyi de degistirmiyor ustelik. Vazgecebildiklerine gore sevmiyorlarmis. Sevip sogumus adama kendimizi yeniden sevdirmeye cabalayacagimiza, yeni birine kendimizi sevdirmeye calismak daha mantikli. Hic olmazsa hersey yepyeni, yeni heycan, sonu belli de degil belki cok saglam bir iliski, ve yeniden sana guzel ve degerli oldugunu soyleyen biri. Evet biliyorum.. Zahmetli. Yeni birini tanimak, ona alismak, onunla yapilacaklari dusunmek vs vs evet dusununce bana suanda cok zahmetli ve yorucu geliyor. Ama belki buna deger. Dogru zamanda, dogru adimlar atmaliyiz.

Ama bana suanda bizi terk etmis kisiler icin aglayip sizlamak cok gereksiz geliyor. Bazen beynime oksijen gitmedigi zamanlarda onu cok ozledigim oluyor elbet =))) Ama asil ozledigim bana yasattigi duygulardi, askti, BENDEN VAZGECEMEYECEGINI DUSUNDUGUM adamdi. Ama o beni yaniltti! "senden cok hoslaniyorum ama gelecek planlarimiz, hayallerimiz, hayattan beklentilerimiz cok farkli" deyip gitti. Oturup konusup anlasabilmek yerine, koparip atmayi tercih etti. Sebebi ne olursa olsun, bana benimle uzlasacak kadar deger vermeyen, sevmeyen adam icin deger mi uzulmeye gozyasi dokmeye?

Benim icin ilkte degildi, sonda olmayacak. Bundan 5 sene sonra umrumda da olmayacak, peki o zaman neden simdi uzuluyorum? Birak degmez, ona uzulmekle harcagim hergun omrumden bir israf.. O defolup gidip farkli yollara, yeni heycanlara yelken acarken ben zavalli gibi evde oturup onun arkasindan aglayacak miyim? kim ki o? Arkasindan aglamayi hak eden adam zaten GITMEZDI!

Karamsar olmayin! Bakin birbirinize, hepimiz ask acisini oyle veya boyle cekiyoruz. Benim uzuldugum erkek arkadasimi taniyan varmi? Ben sizinkini taniyor muyum? Yoo, farkli farkli kisilere duygular beslemisiz. Demekki hayatta asik olunabilecek cok insan var. Karamsar, umutsuz, ve tembel olmayin. Gecmisi dusunup, bugunu ve yarini karartmayin. Hayatta cok sey oluyor, ama buna ragmen hayat tam gaz devam ediyor! Siz onunuze cikan bir tasta takilip kalmayin!

ATLANTİS
TOMVEJERRY

çok doğru çok güzel şeyler yazmışsınız kızlar...

bugün ne oldu bilmiyorum...
öğle vakti yattım...rüya gördüm. o takım elbise giymişti. evimizdeydik...bana dedi ki bak eşyaları nasıl da sığdırdım düzenlendim. gel bak...odaya adım atamadım,sadece kapıdan bakabldim ve hayır dedim ağlamaya başladım...
sonra eşyalarımı gönderdiğinin haberini aldım annemden....
durup durup ağlıyorum sadece...nedeni yok sadece ağlıyorum.sanki biri geldi de öylece duran nasırlı yüreğime bastı geçti...
bugün ne güçlüyüm,ne dirayetliyim ne de umudum var...bugün sanki karanlık bir kuyunun dibindeyim...

biraz önce ezan okunuyordu. içimden Allah'ım bana güç ver diye diye akşam yemeğinin bulaşığını yıkayayım dedim.sonra birden içlendim yine. kendi evimde akşam yemeği nasıl olurdu dedim ve ellerimin köpüğü ile oturdum tezgahın yanına ağlamaya başladım. annem geldi ne oldu başın mı döndü dedi. bi baktı ben ağlıyorum....

yazmazdım sanırım bunları ama bugün herşey boğazıma geldi,dayanamıyorum artık...

aileme,çevreme,hatta size bile iyiyim demekten yoruldum.....

Son düzenleme:

Canım yaa(
Çok üzülüyorum seni böyle görünce. Of... Allahım sabırlar versin..
Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş.. Dayanıcaz atlatıcaz hep birlikte. Ne kadar dertli insan varsa hepimiz birlikte mutlu olucaz..

paradise ben deli miyim!!! kafayı yiyorum galiba!!! yazsam gülersin ,ama ben açtım şu bi dizi vardı doktorlar diye. orda hani adam kızı terk ediyodu ya düğün günü. onu izledim!!!

yarabbim aynı sözler!!! bu ilişkiye çok çaba verdim....sana inancımı yitirdim,bu ilişkiye inancımı yitirdim!!! Allah ım sanki o günü tekrar yaşadım....ölüyorum sandım ağlamaktan.koymuşlar bi de bi şarkı iyice mahvolayım diye!!

galiba benim bu ağlamaya ihtiyacım var bugün.içimde çok birikti galiba

Üzülme elifzeynepcim üzülme,
hepimizin bi günü bi gününe tutmuyor,
hepimizin icinde aslinda bi kandirilmislik var, kendimizi kandirilmis hissediyoruz,
banada bi aciklama yapilmadan gidildi, o yüzden seni bu konuda cok cok iyi anliyorum,
Neden sorusu bizi birakmiyor, neden ????
Sende benim gibi yap, bu dünyada bunun cevabini ögrenmekten ümidini kes, ben öbür dünyaya biraktim,
ahirette sorcam hesabini,
biz inancli insanlariz, biliyoruzki rabbim bizi karsi karsiya getircek, niye ? cünkü bizden helallik almadilar..
Gecen gün tam bunu düsünüyordum, ahirette sorcam hesabini diye, hemen aklima ardindan ne geldi biliyomusun ?
Acaba ozaman o benim aklima gelecekmi bakalim ???
Ozamana kadar neler yasamis neler görmüs olcaz, hepimiz insallah mutlu mesut evlenip, coluk cocuga kariscaz,
ondan sonra umrumuzda bile olmiyacak, bundan eminim, ve insallah öyle olsun zaten..

Bugun üzgün olmani anliyabiliyorum, bendede hala bitmedi, birgün iyi, birgün kötü haller.
ama gececek
bol bol dua edelim insallah
zamanla hatirlamicaz bile, ve o günü iple cekiyorum..

ElifZeynep bak daha 3 gun once bunu yazmisim. Bizim suanda psikolojimiz cok saglam degil. duygu seli yasiyoruz resmen. iyiyim derken yalan soylemiyoruz. Bazen iyi oluyoruz, bazen kotu. Cunku acimiz var. Ara sira sizliyor! O yuzden aglaman, bugun kendini kotu hissetmen, onu yasadiklarinizi hazmedememen ozlemen cok cok cok normal. Kendimizle barismaliyiz. Bazi duygulari yasamamiz icin kendimize izin vermeliyiz. Uzulecegiz, belki isyan edicez, ama iyilesicez. sancili bi donemden geciyoruz ne yazikki hepimiz. neden ben, nerede hata yaptim, sevip sevilmek mucizemi falan aklimizda hep bunlar. Normal daha cok yeni hersey. Ama bitecek emin ol. Gittikce gucleneceksin. Su aralar agliyorsun, dibe vurmus gibisin ya, bundan beteri de olmayacak. Gun gectikce gucleneceksin ve bir gun ayaklarinin ustunde cok saglam duracaksin. O gun o adam senin icin hicbirsey ifade etmiyor olacak. buna inan.. Ve o gun cabuk gelsin diye bu iliskinin bittigini kendine kabul ettir. "Eger?" "acaba" "keske" ler yok artik. Bitti.. Sen onun icin dogru kisi degilsen, o da muhtemelen senin icin dogru kisi degildi. Buna inan!

canım ben bugün cidden dağıldım! bilmiyorum neden ama dağıldım resmen....
öylece bi parkta otursam saatlece ağlasam ve kurtulsam şu içimde son kalan zehirden!!

bugün çöktüm yere ağlıyorum...artık ayaklarım diremiyor sanki beni,kollarım kalkmıyor sanki...

Allah'ım yardım etsin bana...hepimize!!!

canım benim evet kabul ettim.hatta bazı şeyler tamamen flu kafamda. ne nefret ediyorum ne kızıyorum...hiçbirşey...kendimi inanılmaz güçsüz değersiz hissediyrum.

aileme,çevreme...herkese iyi olmaktan yoruldum sanırım. soran edene biz iyi ayrıldık,saygılı sevgili bitirdik,helalleşttik demekten yoruldum.bazen bağırmak istiyorum.sormayın artık sözylemeyin terk etti gitti işte yeter susun demek istiyorum...

ben bugün gerçekten kendimi bırakmak istiyorum. 2 ayı geçiyor hiç böyle olmadım.hep sabrettim ama en ufak açıkta çıkverdi içimdeki acı...

ne eğerlerim var ne de keşkelerim.kendime neden diye bile sormuyorum.hissettiğim sadece çok derin bir acı...

Seni cok cok iyi anliyorum. Bana da arkadaslarim "eee ne oldu XXX'le?" diye sorunca kufur ediyorlarmis gibi geliyor. "hic ya bitti onunla artik istemiyorum, cok sogudum" diye soylemekten yoruldum. Ki aslinda dogru da soyluyorum sogudum.. Ama Allah biliyor ya biraz cabalasa, 2-3 gun pesimden kossa ben ona omrumu vermeye hala hazirim. Ama bitti, ve bitmek zorunda. Bunu istesemde istemesemde artik kabul ediyorum. Bitti. Ne sonu olacak ne de basi artik. Herkes gibi biri olmak zorunda. Ve bende hayatima devam etmek zorundayim..

bir de böyle acır gibi bakmalar yok mu ((
ben altından olsa dönüp bakmam artık...elimde gelinliğimle kaldığım günü,bana seni sevdiğime emin değilim, inancım isteğim yok bu evililiğe dediği günü unutamam. sevgi ayrı,hala seviyorum ama onunla olmak istemiyorum. isterse yıllarca kapımda beklesin....

inşallah geçecek,Allah'ım yardım et ne olur bize....

Gececek merak etme. Allah gelinligi sana ve hepimize mutlulukla giymeyi nasip etsin - bizi el ustunde tutan, bize cok deger veren, bizi seven adamlarin esleri olmayi Allah hepimize nasip etsin insallah

Canım ya nolur yapma böyle.. İzleme sen öyle diziler.
Of dilekçe vericem o diziyi de kaldırsınlar artık yetti yani yıllardır....
İlişkiye olan inancını falan yitirmedi.Evliliğin sorumluluğu bir an korkuttu bence onu..
Seni hala çok seviyor ben inanıyorum.O da yanıyor o da üzülüyor yalnız kalınca o da sessizce ağlıyor biliyorum ben..
Üzülme canımın içi ya nolursun.. Bak burada hepimizin küçük büyük derdi var.Ne diyorum: beraber atlatıcaz hatta yeni bir konu açıp MUTLUYUM yazıcaz inşallah bak gör
Hem derdim var deme, derdimden büyük allahım var de.. O her şeyi ayarladı her şeyi biliyor merak etme..

Bilmiyorum da bugün ufacıkta olsa birinden hoşlandım Ne bileyim içimde bir ışık parladı gibi. Tabiki kimseyi yara bandı yapmak istemem ama hafifte olsa kendime acıma hissinden uzaklaştırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…