9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

evet aynen şaşırıyorum.sanki günah işlemişim gibi.matemime ihanet etmişim gibi. ne kadar da kutsallaştırıyoruz herşeyi...

muhabbetin, neşen bozulmasın canım :))

tamamen geçmesin bu izler adriana.azıcık kalsın ki tecrübe olsun bize. düşün mesela hayırsızlık yapıp düşüp dizinin kanadığını ve günlerce o yara ile gezdiğini. her baktıkça tamam bi daha yapmıcam dersin.aynen bunun gibi. arasıra acı şekilde değil de ince bir sızı gibi hatırlatsın kendini-yani en azından bana :))))

benim de hep umudum var. babam söylemişti bana,inançlı insan,Allah'tan umudunu kesmemeli, çok günahtır diye...

Son düzenleme:

"Gönül derin küser yarasına yara açana..." demiş Murathan Mungan..ne güzel de sölemiş..çok sık giremiyorum nete pazartesi günü yeni okuluma öğretmenliğe başladım çok şükür...öğrencilerle birlikteyken hiçbir derdini hatırlamıyosun..iyi geliyo bana..
elif zeynep yazdıklarına bakıyorum da bu kadarr iyi yürekli gönlü güzel bi insanı kaybeden bi insan ya da kaybetmeyi seçen bi insan zaten seni haketmemiş...evet belki o da acı çekiyordur bilemeyiz ama bu durumu kendisi tercih etmiş..o yüzden sen yüreğini ferah tut, tut ki gelecek güzel günler güzel bir insan getirsin yüreğine...belki de sen çok iyisin (ki öyle olduğuna inanıyorum) rabbim seni ona layık görmemiştir...

Aynen bende okula başladım kendimi daha güçlü hissediyorum. Dersler yoğunlaşsın inşallah daha rahat edeceğim. Aklıma daha az gelir o şekilde. Bugün biraz biraz hatırladım ama nasıl diyeyim can yakıcı şekilde değil olmuş bitmiş biri diyerek.

Ben dun malesef dayanamadim onunla gorustum.. Ne yalan soyleyim, gozlerini cok ozlemisim..

Simdi kesinlikle 1 aylik "diyet" e giriyorum. 1 ay sonra benim dogum gunum. O zamana kadar kesinlikle ilk ben aramayacagim. Bakalim beni ozleyip arayacak mi? Hem de bu bir aylik surede bende derslerimle ilgilenir, gerekli yerlere is basvurusunda bulunur, diziler, filmler derken, iyicene kendime gelirim. Zaten gunden gune daha iyiye gittigimi hissediyorum.

Ayrildigi sevgilisiyle arkadas kalan, arkadasca gorusen var mi?

yok tatlım ben kalmadım,yani görüşmedim hiç,görüşmem de... ama bu nefret ediyorum demek değil....görüşmemek daha doğru diye düşünüyorum ben,çünkü yaranın iyileşmesi güçleşiyor....

keşke aramasaydın ama olmuş artık. üzülmeye düşünmeye gerek yok.belki de iyi olmuştur bazı kararlar alman için.

evet çok güzel bi karar vermişsin ama lütfen onun aramasını beklemekle geçmesin bu dönem. yani demek istediğim şu,ben de yapmıştım bunu.acaba diyrodum arar mı beni? ama sonra babam dedi ki: kızım sen zamana bırakmıyosun,böyle zamana bırakmak olmaz,sen sonuç bekleyerek zamana bırakıyosun.bu tevekkül etmek değil,hiçbir işe de yaramaz...oturup düşündüm o gece.evet haklıydı babam. böyle olmaz. bir ay az süre değil,belki o arayacak mı diye düşünmeden geçirsen.çok yol kat edeceksin...ben yaşamış biri olarak söylüyrum. diğer herşeyi yap,gez,toz,eğlen....ama onun aramasını bekleyerek değil.

amacım aklı vermek değil sana,yaşamış biri olarak uyarmak sadece.umarım bana kızmazsın...
:26:

Son düzenleme:

çok güzel söylemiş...derin ve suskun küstüm ben-biz....

yeni okul yeni öğrenciler yeni hayat olsun inşallah senin için inşallah tez vakitte sadece öğrencilerin umutların olur kalbinde yüreğinde....ay ne güzeldir şimdi o tatlı telaş....

o yazdığın güzel sözler için ise estağfurullah diyorum. ben öyle biri değilim,keşke olsam.....asıl sen ve senin gibi yazan arkadaşlar çok güzel gönüllüler ki hiç tanımadığı birine böyle yazabiliyor,diliyebiliyor...

ben mi ona layık değilim o mu bana? bilmiyorum.aslında bu layık olma meselesi de değil sanki,ikimizinde Allah katında elbet ayrı bir değerimiz var. kendimi sıyırıp ben iyiym de ondan olmadı demek gelmiyor içimden. belki de ben onu çok mutsuz edecektim bilmiyorum...bildiğim şey şu,şerde hayır vardır,her ikimiz için...senin için de diğer arkadaşlarım için de...

inşallah hepimiz,sen de ben de diğer kızlar da,tez vakitte hem kendi dualarımı hem birbizimize olan dualarımız ile daha iyi olacağız :))))

işte bu çok sevindim bunu gördüğüme!!!! daha iyi olacaksın inşallah,daha az gelecek aklına,hatta geldiğinde tebessüm edip,olsun hayırlısı diyip yoluna bakabileceksin!!!! karşımda iki güzel öğretmen var yahu,siz bu hayatı hak etmiyorsunuz.....

ne kadar güzel bak en azından işin var,meşgalen var...hem de ne meşgale,saf tertemiz çocuklar!!!! ( umarım lise değildir :)) onların sana bakışı güvenişi herşeyden daha güzeldir eminim...Allah yardımcın olsun işinde gücünde...

amacım aklı vermek değil sana,yaşamış biri olarak uyarmak sadece.umarım bana kızmazsın...
:26:

hic kizarmiyim ben sizin fikirlerinizi almak icin buraya yaziyorum. arkadas kalmayi kabul etmistim ve bunun arkasina siginip bi mesaj atayim dedim. Sonra o da konusmayi baya uzatinca gorusmeye karar verdik. 1.5 saat falan oturduk ama arkadas gibi konustuk, hic eski defterleri acmadik. sanki hic beraber olmamisiz, eski dostlarmisiz gibi bi ortam vardi. Zamana birakicam sizin de dediginiz gibi ve bunu onun aramasini bekleyerek degil, bu iliski veya arkadaslik adina elimden geleni yaptigima inandigim ve artik kendi hayatima bakmam gerektiginin farkinda oldugum icin. Arar aramaz bu bisey degistirmez, beklenti icersinde degilim. sadece artik bende biraktim.. ve bu konuda bu defa istikrarli davranacagimdan suphem yok

işte bu düşünceye yavaş yavaş sahip olmaya başlayınca gerisi geliyor. sen içinde muhasebe yapıp,yaptıklarının yeterli olduğunu düşündüğün ve gerçekten zamana bırakabildiğin an çok büyük bir adım atmış oluyorsun!!!

sanki ben de rahatlıyorum sizden böyle şeyler duyunca,benim muhasebem de kolaylaşıyor gibi geliyor.aksine içimizden biri kötü hissedince ben de kötü oluyorum.ama buna sevindim valla :)))

bu konuyu takip eden ve paylasimda bulunan sizde dahil bi 5-6 kisi var. Ve ben hepimizi bu yolda sanki kader arkadasi gibi goruyorum. Kesinlikle sizlerin iyi oldugunu ve ayrilikla mucadelenizde guclu durdugunuzu gormek bana da cok cok iyi geliyor. Bizi birbirimizden iyi kimse anlayamaz.

değil mi!! aynı acıları yaşayan anlayabiliyor. bazen empati yapmak yetmiyor anlamak için.hatta canımız ailelerimiz bile yetmiyor....

ben kalkınca hemen açıp okuyorum acaba kızlar ne yaptı diye. sanki ben de sizinle ayağa kalkıyorum iyileşiyorum.grup terapileri olur ya bir nevi öyle sanki.

inşallah herşey çok daha iyi olacak ve biz bi süre sonra daha güzel şeylerde birbimize daha güzel msjlar yazacağız....

Ben de oyle ((= Ne yaptiniz diye bilgisayari acar acmaz burdayim. Aslinda bilgisayarada gerek yok telefondan da surekli kontrol ediyorum burayi haha. Yok yok empati bi yere kadar, insan bazi seyleri kendi basina gelmeyince hic tam olarak anlayamiyor.

Hic yasamamis insanlar icin akil vermesi cok kolay. Zamaninda bende cok akil vermisimdir o sekilde. Bu duruma pek uymasada benim demeye calistigimi anlaticak bi soz var "hic kimse sinanmadigi gunahin masumu sanmasin kendini.. "

"hic kimse sinanmadigi gunahin masumu sanmasin kendini.. "

birçok insan başına gelmeyen olaya o kadar katı yaklaşıyor ki...o vakit insan kendini daha bir güçsüz daha bir aciz hissediyor...

"hic kimse sinanmadigi gunahin masumu sanmasin kendini.. "

birçok insan başına gelmeyen olaya o kadar katı yaklaşıyor ki...o vakit insan kendini daha bir güçsüz daha bir aciz hissediyor...

evet sert yorumlariyla "ben olsam ASLA!" diye baslayan cumleleriyle sana kendini aptal gibi hissettirmeleri de ayri bisey. Ama hayatta oyle seyler oluyor ki "basima asla gelmez" dedigin sey oyle bi basina gelir ki ne sen ne oldugunu anlarsin, ne kendini taniyabilirsin. Hayatta herseyler insanlar icin. Duse kalka ogrenicez bazi seyleri. Yasanmasi gereken hersey yasanacak

Son düzenleme:
canım ya nie güceniyim kendi basıma ayakta durmaya calışıorum nöbetim vardı ancak bakabildim nete bugün tekrr baktım fotolara sonra sinir oldum kendime eziyet ediorum aslında (

canım ya nie güceniyim kendi basıma ayakta durmaya calışıorum nöbetim vardı ancak bakabildim nete bugün tekrr baktım fotolara sonra sinir oldum kendime eziyet ediorum aslında (

canım zaten ayrılık bize yeterince eziyet ediyorken sen daha da zorlaştırma bu süreci ne olur (( bakma,görme,sorma..bırak kaldığı yerde kalsın....

neden bilmiyorum bugün ben de çok kötüyüm...
arkadaşlarımla görüştüm. kimisi nişanlanmış,kimisi evlenmiş,kimisi işe girmiş... beni de soruyorlarmış birbirlerine,nasıl oldu atlatabildi mi acaba diye.bir de herkerin sorduğu şu : nasıl olurda hala bir açıklama yapmaz özür dilemez...yani bir tek ben değilim buna şaşıran...

evet hala hazmedemiyorum bu terk ediş şeklini...kendime soruyorum bu kadar mı değersizdim diye! bir günlük kaçamak mıydım ben öylece çekti gitti.

yoruldum artık çok yoruldum hem de...kendimi teskin etmekten,gülümsemekten,sabretmekten....

bir özür,bir veda...istedim ki onca yıl yanlış birini sevmedim diyebileyim,istedim ki saygım kalsın...ama yapmadı..bazen soruyorum kendime,acaba ben onun hayatının neresindeydim? sırtındaki kamburdum sanırım,attı gitti....

bugün şöyle köşeme çekilip sessiz sessiz ağlamak istiyorum....

sanki çatı katındaki tozlanmış unutulmuş eskimiş sandık gibi hissediyorum kendimi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…