9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

ay karesim sen ne yazdın böyle!!! bitanem öyle tanıdık ki bu sözler...bugün benim evimde bulaşık yıkamak akşam yemeği nasıl oldurdu diye düşünüp çöküp mutfak tezgahının yanına ağlamam gibi...

şimdi de ağlattın beni....

ne diyeyim ki ne yapsam ki,Allah ım duanı duysun ne olur,sana huzur versin!!!

aynen hepimiz kotuymusuz megerse... aglamaktan da yoruldum yavas yavas yaticam ben. Dua edicez baska yapabilcegimiz bisey yok. Birde destek olucaz iste boyle

her zamanki gibi dua edip yatıcaz başka bişey yapamıyoruz zaten :S
ay mıdır merkür mü havanın pusundan mı nedir bilmem ama umarım yakın zamanda geçer bu negatif enerji durumu :S
sonbaharı hiç sevmezdim zaten tövbe Yarabbim ama insanın içine böyle kasvetler giriyo işte bu dönemde.
ama çok daha büyük acılar yaşadım ben gardım çook yükseldi.hani içim yandı tabiri vardır ya onun mecazi olmadığını yaşayarak anladım ben.ama ağlamadan da onu içinden atmadan da olmuyor işte.ateş böyle yitiriyor harını

karescim senin hikayen nedir anlatmak istemezsen anlarım canım bnm

canım şunu anlayamadım bitti diye telefonda mı dedi
aileler hiç görüşmedi mi seninle ya da ailenle bi görüşme olmadı mı
düğünü iptal ederken öyle söylediğini nerden biliyorsun
evlilikten korkmuş olabilir mi????

ateş böyle yitiriyor harını....bizler de böyle böyle hamlıktan çıkıp olgunlaşıyoruz.... elma gibi...güneş hem yakar hem olgunlaştırır kırmızı lezzetli yapar...

karescim senin hikayen nedir anlatmak istemezsen anlarım canım bnm

siteye gireli çok olmadı o yüzden kullanmayı pek bilmiyordum eski nişanlımla ortak arkadaşımız olduğu için başka bir profil açıp oradan paylaşmaştım ben.bu ortak arkadaş engellenebiliyormuş ama yeni öğrendim ben bunu :S
duygusuzum diğer profilim. gelinliğim arkamda bana bakıyor ben ona ağlaşıyoruz... konu başlığımda bu.
istersen oradan okuyabilirsin.

evet canım tlfnda söyledi bazı şeyler. yani bu evililiğe inancım kalmadı,isteğim kalmadı,seni ne kadar seviyorum bilmiyorum gibi sözler....sonra görüşcez bitmedi herşey dedi.ertesi gün aradım açmadı,4 saat falan bekledim o şehirde.gelmedi... msj ile git dedi... ne beni ne ailem arayan soran oldu....beni düğün yerinin sahibi aradı...ondan duydum...öylece gitti yani..ben de kalakaldım....

ya soğudu artık patlama noktasına geldi ya da evlilikten korktu...

bilmiyorum..hepsini anlarım.soğumak,patlamak..... ben gitmesine kırılmadım gücenmedim...sevgisi bitebilir,evilikten korkabilir...ama bir vedası olmalıydı.herşey yakışığı ile olmalıydı.işte o zaman böyle acı çekmezdim...

hayırlı olsun,kısmet...

canım bnce senin için en mantıklısı buymuş ya evlenince cok zor olurdu ( elifzeynebcim ben bigün en azından bi acıklama yapmak için seni arıcagına inanıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…