- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.121
8 gündür tutuyordum kendimi tutuyormuşum yani :S adını koyamıyordum duygularımın ama sizi okuyunca patladı benimkide
çizelgemi değiştiremedim hala 5 gün5 gün sonra ne yapıcam nereye gidicem nereye sığıcam ben
cumartesi gözlerimi bambaşka bi yerde açıcakken şimdi yine aynı yerde açıcam ve kendi evime yeniden mi alışmaya çalışıcam :S
bu gece bi kötü oldu sanki ya.((
aynen hepimiz kotuymusuz megerse... aglamaktan da yoruldum yavas yavas yaticam ben. Dua edicez baska yapabilcegimiz bisey yok. Birde destek olucaz iste boyle
evet salya sümük ağlayanlar kulubü gibi olduk
şimdi napsak da toplansak kievet salya sümük ağlayanlar kulubü gibi olduk
bigun kahkahalarla gulenler olmak dilegiyle
karescim senin hikayen nedir anlatmak istemezsen anlarım canım bnmher zamanki gibi dua edip yatıcaz başka bişey yapamıyoruz zaten :S
ay mıdır merkür mü havanın pusundan mı nedir bilmem ama umarım yakın zamanda geçer bu negatif enerji durumu :S
sonbaharı hiç sevmezdim zaten tövbe Yarabbim ama insanın içine böyle kasvetler giriyo işte bu dönemde.
ama çok daha büyük acılar yaşadım ben gardım çook yükseldi.hani içim yandı tabiri vardır ya onun mecazi olmadığını yaşayarak anladım ben.ama ağlamadan da onu içinden atmadan da olmuyor işte.ateş böyle yitiriyor harını
şimdi napsak da toplansak ki((
her zamanki gibi dua edip yatıcaz başka bişey yapamıyoruz zaten :S
ay mıdır merkür mü havanın pusundan mı nedir bilmem ama umarım yakın zamanda geçer bu negatif enerji durumu :S
sonbaharı hiç sevmezdim zaten tövbe Yarabbim ama insanın içine böyle kasvetler giriyo işte bu dönemde.
ama çok daha büyük acılar yaşadım ben gardım çook yükseldi.hani içim yandı tabiri vardır ya onun mecazi olmadığını yaşayarak anladım ben.ama ağlamadan da onu içinden atmadan da olmuyor işte.ateş böyle yitiriyor harını
bu gece bize huzur getirmicek o kesinleşti yarın hepimizi neseli bekliorummm inşay bilmiyorum ne oldu bize nazar mı değdi(( dua okuyup yatmak en iyisi sanırım...galiba biraz ağlayarak sızmak olcak ama olsun :26:
karescim senin hikayen nedir anlatmak istemezsen anlarım canım bnm
canım şunu anlayamadım bitti diye telefonda mı dedi
aileler hiç görüşmedi mi seninle ya da ailenle bi görüşme olmadı mı
düğünü iptal ederken öyle söylediğini nerden biliyorsun
evlilikten korkmuş olabilir mi????
ya soğudu artık patlama noktasına geldi ya da evlilikten korktu...
canım bnce senin için en mantıklısı buymuş ya evlenince cok zor olurdusiteye gireli çok olmadı o yüzden kullanmayı pek bilmiyordum eski nişanlımla ortak arkadaşımız olduğu için başka bir profil açıp oradan paylaşmaştım ben.bu ortak arkadaş engellenebiliyormuş ama yeni öğrendim ben bunu :S
duygusuzum diğer profilim. gelinliğim arkamda bana bakıyor ben ona ağlaşıyoruz... konu başlığımda bu.
istersen oradan okuyabilirsin.
bu gece bize huzur getirmicek o kesinleşti yarın hepimizi neseli bekliorummm inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?