evet balım bende duydum bulgur pilavı lifli olduğu için kilo aldırmıyormuş 1 kilo verdiğin için sevin bence hemencecik kilo verirsen sağlıklı olmaz bak tansiyonunda düşükmüş o yüzden dikkat et ben eve spor aletleri aldım mekik aleti minder aldım halının üstünde olmuyor çünkü birde eliptik bisiklet almıştım 5km yürüyüş yapıyorum mekik de 3x15 yapıyorum cnm
netten bak istersenisveç diyetine prensesim hiç duymamıştım
tatlım bi kilo önemli değil sıkma canını
buraya kadar güzel akşam abartmazsanmerhaba kızlar
bugünkü menüm şöyle
sabah :
iki galeta, bir bardak şekersiz çay, dört tane zeytin
öğle :
iki yumurta, bir tane zeytin, bir kase yoğurt, bir kase çorba
bende varımmm
netten bak istersen
resmen ölüm diyeti çok açım çok
kendimi oruçlu gibi hissediyorum
1 kilo yeni verilince almak önemli benim için zaten zor veriyorum
ama bugün yarısı gitmişti
buraya kadar güzel akşam abartmazsan
hoş geldin
bir türlü veremiyorum napimben öyle şok diyetlere karşıyım şekerim hem sağlık açısındanda zararlı
akşam abartmadım menümü yazacam şimdi
akşam menüm
bi tabak sulu köfte
üç kaşık yoğurtlu semizotu
bir türlü veremiyorum napim
belki bu kendime getirir
bugün menünü çok beğendim saracım
kilo verecem diye kendini hasta etme bitanem önemli olan sağlık
aşkolsun diğer menülerimi beğenmiyomuydun
kötü hissedersem bırakırım belki 2 gün bitti
biraz fazla geliyodu miktarlar bu gayet iyi
evet canım haklısın hizlı kilo verince geri alımıda daha kolay oluyo o yüzden yavaş yavaş ama kararlı devam etmek önemli
bende eve koşu bandı alacam yürüyüş yapmak için spor şart bide su içebilsem günde iki üç bardağı geçmiyor içtiğim su çay kahve maden suyu içiyorum ama bunlar suyun yerini tutmuyoki
aynı dert bende de var cnm yagünde 1 bardak su ya içiyorum yada içmiyorum masamın kenarında boş sürahi bana bakıyor bende ona doldursam içicem
bende hazır sulardan alıp iş yerime getiriyorum getirdiğim gibi akşam eve götürüyorumniye içmiyosam oysaki içebiliriz :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
günaydın canım benım su içmezsen zor olur zayıflaman suyu ilaç gibi duşunup zorlada olda bıtırecen en az 2 litre bak ozaman daha kolay olur
haklısın canım bugünden itibaren günde en az iki litre su içmeye çalışacam
sen günde ne kadar su içiyosun
günaydın kızlarr
ben iki gündür zorla 1,5-2 litre içiyorum
günaydın kızlarr
bende hazır sulardan alıp iş yerime getiriyorum getirdiğim gibi akşam eve götürüyorumniye içmiyosam oysaki içebiliriz :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
haklısın canım bugünden itibaren günde en az iki litre su içmeye çalışacam
sen günde ne kadar su içiyosun
günaydın cnm
birazdan içerim diye erteliyorum ertelemesem o an içsem sorun olmaz.. elimizin altındaki suya dönüp bakmayız zayıflatan çay nerde varsa koştura koştura almaya gideriz
ben 3 litleye tamamalamaya çalısıyorum benım kılom daha çok oldugu için ama ben buara diyete uyamıyorum bu hafta kılo almayımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?