90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

ben 3 litleye tamamalamaya çalısıyorum benım kılom daha çok oldugu için ama ben buara diyete uyamıyorum bu hafta kılo almayımda

nasıl içiyorsun o kadar suyu yahu ben içsem keban barajına dönerim

aynen canım çok haklısın ama bundan sonra ne yapıyoruz su içiyoruz ertelemek yok o su içilecek arkadaş o kadar

zorla da olsa içilecek

evet canım devam
1 fincan kahve 1 dlm ekmek yedim

SELAM SARACIM bende dun basladım aslında defalarca denemıstım ama olmamıştı. pes etmiştim.

Bende 1 senelık evliyim ve cocuk sahıbı oldugumda korkuyorum daha beter olup esımın benden uzaklasmasından yasım 21 ve dıyetısyene gıtmıstım bı donem yasından dolayı kolay verırsın demıstı. Senın yasın kac merak ettım ?

Her neyse suan da bıle esım rahatsız bu durumdan hem saglık hem gorsel olarak . Birlikte aşalımm !

çok haklısın ama bende irade sıfır hiç biryere gitmesem çok güzel halledeiyorum ama çıkınca mahvoluyo diyet

aleyküm selam tatlım öncelikle aramıza hoş geldin ben 39 yaşındayım beraber bu kilo denen problemden kurtulacaz canım hayatta hiçbişey imkansız değil sadece zor olabilir ama onuda yenebiliriz sen daha çok gençsin daha kolay kilo veririsin kaç kilosun bu arada hedef kilon kaç onlarıda yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
çok haklısın ama bende irade sıfır hiç biryere gitmesem çok güzel halledeiyorum ama çıkınca mahvoluyo diyet

bende öyle zannediyodum iradem güçlü değil diyodum ama gerçekten isteyince beyinde bitiyo iş iraden güçsüz değil böyle söyleyip kendini buna inandırma o kilolar verilecek bu arada ismin neydi sakıncası yoksa tabiki çünkü nikinle hitap etmek tuhaf geliyor

SARACIM YENİ TOPİCİN HAYIRLI OLSUN TATLIM....İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ KİLOYA ULAŞIRSINIZ CANIM....

SARACIM YENİ TOPİCİN HAYIRLI OLSUN TATLIM....İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ KİLOYA ULAŞIRSINIZ CANIM....

sağol canım diyete başladım başlamışken diyet günlüğü topiği açayım didim ama asıl sohbetlerimiz diğer topiğimizde leyloşum

canım ben en son tartıldıgımda 96 yazıodu oda bı kac ay oldu ama daha cok aldıgımı dusunuyorum bı yer bulsam tartılcam da ıs yerındeyım devamlı. Hedefım aslında buyuk dusunmuyorum 70 bıle olsam buyuk fark edıcegımı dusunuyorum.

sağol canım diyete başladım başlamışken diyet günlüğü topiği açayım didim ama asıl sohbetlerimiz diğer topiğimizde leyloşum
İyi yapmışsın saracım...inşallah tez zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz canım...

70 kilo olsan kesinlikle çok farkeder canım tartılarımızı haftada bigün yapıyoruz biz istersen sende öyle yap hergün tartılmak insanı strese sokuyo çünkü
İyi yapmışsın saracım...inşallah tez zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz canım...
sağol canım bildiğim kadarıyla senin kilo problemin yok manken gibisin dimi canım menim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…