ben 3 litleye tamamalamaya çalısıyorum benım kılom daha çok oldugu için ama ben buara diyete uyamıyorum bu hafta kılo almayımda
aynen canım çok haklısın ama bundan sonra ne yapıyoruz su içiyoruz ertelemek yok o su içilecek arkadaş o kadar
nasıl içiyorsun o kadar suyu yahu ben içsem keban barajına dönerim
zorla da olsa içilecek
günaydın canım
su içmek niye bu kadar zor geliyor anlamıyorum kendime kızıyorum ama sanırım bu konuda disiplini sağlayamıyorum ama içecem susuz olmaz
sen bugün neler yedin hala devammı isveç diyetine
aynen canım çok haklısın ama bundan sonra ne yapıyoruz su içiyoruz ertelemek yok o su içilecek arkadaş o kadar
maşallah ne güzel canım üç litre çok iyi ama neden diyete uyamıyosun olmazki hiç bişey sağlığından önde olmamalı
nasıl içiyorsun o kadar suyu yahu ben içsem keban barajına dönerim
zorla da olsa içilecek
evet canım devam
1 fincan kahve 1 dlm ekmek yedim
canım nerelerdesin sen neler yapıyorsun nasıl gidiyo diyet
nasıl olsun canım cok ii bende 75 kilo oldummfazla giremiyorumm
SELAM SARACIM bende dun basladım aslında defalarca denemıstım ama olmamıştı. pes etmiştim.
Bende 1 senelık evliyim ve cocuk sahıbı oldugumda korkuyorum daha beter olup esımın benden uzaklasmasından yasım 21 ve dıyetısyene gıtmıstım bı donem yasından dolayı kolay verırsın demıstı. Senın yasın kac merak ettım ?
Her neyse suan da bıle esım rahatsız bu durumdan hem saglık hem gorsel olarak . Birlikte aşalımm !
çok haklısın ama bende irade sıfır hiç biryere gitmesem çok güzel halledeiyorum ama çıkınca mahvoluyo diyet
SARACIM YENİ TOPİCİN HAYIRLI OLSUN TATLIM....İNŞALLAH İSTEDİĞİNİZ KİLOYA ULAŞIRSINIZ CANIM....
aleyküm selam tatlım öncelikle aramıza hoş geldin ben 39 yaşındayım beraber bu kilo denen problemden kurtulacaz canım hayatta hiçbişey imkansız değil sadece zor olabilir ama onuda yenebilirizSen daha çok gençsin daha kolay kilo veririsin kaç kilosun bu arada hedef kilon kaç onlarıda yazarsan sevinirim
İyi yapmışsın saracım...inşallah tez zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz canım...sağol canım diyete başladım başlamışken diyet günlüğü topiği açayım didim ama asıl sohbetlerimiz diğer topiğimizde leyloşum
70 kilo olsan kesinlikle çok farkeder canım tartılarımızı haftada bigün yapıyoruz biz istersen sende öyle yap hergün tartılmak insanı strese sokuyo çünkücanım ben en son tartıldıgımda 96 yazıodu oda bı kac ay oldu ama daha cok aldıgımı dusunuyorum bı yer bulsam tartılcam da ıs yerındeyım devamlı. Hedefım aslında buyuk dusunmuyorum 70 bıle olsam buyuk fark edıcegımı dusunuyorum.
sağol canım bildiğim kadarıyla senin kilo problemin yok manken gibisin dimi canım menimİyi yapmışsın saracım...inşallah tez zamanda istediğiniz kiloya kavuşursunuz canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?