ben hiç baktırmadım canım insüline baktırmayı bide trioitlere tekrar baktırıcam bakalım inşallahhıııı anladım canım bende insülin direncime baktırmıştım normaşdi bi ara glukofen içtim ama bıraktım bi arada inofolic içtim bıraktım ama şimdi inofolice yeniden başlayacam
ben hiç baktırmadım canım insüline baktırmayı bide trioitlere tekrar baktırıcam bakalım inşallah
baktır canım hipotriodi özellikle kilo verdirmede çok zorluk çıkarıyo biliyosundur
evet canım biliyorum öyle olduğunu..
zaten tedavi sürecinde biliyosun hepsi kontrol ediliyor benm normal cıkmıstı ama yinede hazır insülin direnci için dahiliyeye gideceğim diye onada tekrar baktırayım dedim umarım sorunsuz çıkarda bu yola tekrar başlarım
saol tatlıminşallah sorun çıkmaz canım hiç bi tedaviyle uğraşmadan diyetine başlarsın
saol tatlımbu
arada da sizlerden yardım alayım..
mesela benm işim genelde vaka çıkmazsa masa bası.
spor için ilçede salon yok yürümeye arkadaşım yok..
neler yapabilirim canım spor olarak...
bide coook eskiden bi bislikleim vardı eski tip kondsyn bisikletlerinden onu getireyim annemlerden diyorum ama evde yerim yok balkona koysamda donarım soğukta napsamki
fikirlerini önerilerini bekliyorum canım
hadi ya zeytin kilo yapıyo demek ama çok lezzetli ya hem mideyede iyi geliyor beş altı zeytinden bi zarar olmaz inşallah
evet canım yaa onlara bende baktım daha sonra tüpteki ilaç para deyip almamak için avuttum kendimiyürüme konusunda bende sıkıntılıyım senin gibi aslında en güzel spor yürüyüş bende eve koşu bandı almayı düşünüyorum çünkü sadece diyetle gitmeyecek bu kilolar spor şart evde benimde yerim yok ama şimdi yeni çıkan koşu bantları hiç yer kaplamıyo katlanıp kaldırılabiliyor ama onlarda çok pahalı geçen bi tane sordum 1500 lira dedi
şu internetten lesli mi ne varmış onunla spor yapanlar var videolarını indirip sende araştır bende araştırayım canım en azından hareket olur
gel canım bekliyoruzsaram adet olayım bende sizlerleyim inşallah..
suan cok fazla artılarda görünüyorum o yüzden adet olmayı beklicem..
yalnız bi problemim var vücudum cok fazla ödem topluyor bunun için sizlerden içmesi çokta kötü olmayan ödem attırıcı tarifler istiyorum kendi yapabileceğim
nolcak bu halimis
Olur tabi, genel olarak beton demiştim fayans da betonun kardeşi ya
Sağlık olsun canım, ben de aynı
Afiyet olsun iyi etmişsin, mideni düşünmelisin
Bence de olmamış
Hıh Saracım kaç gündür bunu sana söyleyecektim.Geçen gün İyi Fikir programında doktor Ayça Kaya 5 tane zeytinin 1 yemek kaşığı zeytinyağı yerine geçtiğini, o nedenle öyle leblebi yer gibi zeytin tüketilmemesi gerektiğini söyledi.
Kaç gündür bunu sana söyleyecem hep unuttum ama yeri şimdi gelmiş
Valla ben de ekmeksiz ıııııhhhhhh
saol tatlımbu
arada da sizlerden yardım alayım..
mesela benm işim genelde vaka çıkmazsa masa bası.
spor için ilçede salon yok yürümeye arkadaşım yok..
neler yapabilirim canım spor olarak...
bide coook eskiden bi bislikleim vardı eski tip kondsyn bisikletlerinden onu getireyim annemlerden diyorum ama evde yerim yok balkona koysamda donarım soğukta napsamki
fikirlerini önerilerini bekliyorum canım
evet canım yaa onlara bende baktım daha sonra tüpteki ilaç para deyip almamak için avuttum kendimizaten anca kendmi avutuyorum
canım onlarıda annemlere gittiğimde inidirebilirsem indireyim diyorum bzim iş yerindeki pc acmıyo hiç videoları..
o bisiklet işinide evde hareketlerle ısınıp daha sonra vücudum sıcakken balkona çıkıp yaparım diye düşünüyroum
benimde bildiğim kadarıyla protein ihtiyacını gidermek için günde 2-3 zeytin yiyecekmişsin bir tavuk göğsü yemiş kadar oluyormuşsun fazlası zarar tabiki
canım detoks un tarifi varmı sende deneyebilirim..gel canım bekliyoruz
ayran detoksu yap istersen güzel ödem atıyormuş
leslie yapabilirsin yapması çok zevkli
kilo verecem diye dışarda donma kız evde jimnastik yap en iyisi bu bence
canım detoks un tarifi varmı sende deneyebilirim..
bide leslieyi duydum ama evde net ok o yüzden indirip flaşha atıp DVD payerden ancak izleyebilirim
ammaaaannnn 10-15 dk a yapsam bile faydadır canım donmam herhalde
canım detoks un tarifi varmı sende deneyebilirim..
bide leslieyi duydum ama evde net ok o yüzden indirip flaşha atıp DVD payerden ancak izleyebilirim
ammaaaannnn 10-15 dk a yapsam bile faydadır canım donmam herhalde
prensesim paylaşımın çok güzel olmuş aslında yapılabilir ama bizim kilolar iki günde gi,tmezki bacım iki gün şok diyet sonra normal diyet vücudu yormazmıyız kaş yapayım derken göz çıkarmayalım:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
bide şimdilerde lahana diyeti moda olmuş bizim iş yerindeki arkadaşlarda yapıyo hatta biri 14 günde 8 kilo vermiş oda aslında uygulanabilir nette tarifi var birazdan ekleyecem buraya
bizim arkadaş yedi gün bu diyeti uygulayıp iki gün ara veriyo sonra yeniden başlıyo
bende yapmayı düşünüyorum ama dayanabilirmiyim bilmiyorum
tatlım bu ödem attırıcı detoks
diyetisyenlerde kilo veriminin yavaşladığı dönemlerde detoks önerirler
lahana diyetini hiç önermem
isveç gibi
isveçlede 13 günde 13 kilo veren bile var
ama ben yaptım gördüm anyayı konyayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?