90+ hamile kalan var mı

Kızlar bende yeni hamileyim 94 ile hamile kaldım güzel düşünelim güzel olsun inş. Hayırlı gebelikler hepimize

slm kızlar
Bende 76 ile hamile kaldım 15+3 şuan 80 kiloyum bende korkuyorum çok kilo alıcam diye ama bebeğimin sağlıklı olması daha önemli.Hep balık etliydim zaten fazla sıkıntı yapmamaya çalışıyorum Sadece dışarı çıkarken ne giyeceğimi şaşırıyorum boyumda kısa 160. benim de 2. bebeğim Allah nasip ederse ilki kız ikincisi içinde hayırlı ve sağlıklı olması temennim.

Merhaba bende 90 ile gebe kaldim. Bize surprizz yapti oglum. Calisiyorum dolayisiyla hareket etmeye yurumeye gayret ediyorum ama kilo da aldim 18 haftaligiz suan. Doguma kadar ne olur bilemiyorumm. Tiroid ameliyati oldugum icin ilaci duzenli almam gerek ki daha da sismeyeyim ve bebis icin sorun cikmasin. Ilk gebelikten cok farkli geciyor rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsin.
18 haftaliksiniz?
Kac kg aldiniz acaba?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Arkadaslar markafoni ve trendyolda büyük beden tunik ve gömlekler tişörtler var hamile kıyafeti olarak kullanabiliriz kimse bilmiyorum büyük beden hamile kıyafeti nereden alınır ben arastirdim bulamadım ancak büyük beden alıp giyerim die dusundum

Hayırlı olsun hepimiz siskooooo sisko

Kızlar gnydn
Kıyafet konusunda benimde çok sıkıntılarım var baya araştırdım
Tozlu giyim in büyük bedeni ve hamile kıyafeti var
Bon prix diye yabancı yabancı bi marka var internetten alış veriş yapılabiliyor hamile ve büyük beden için çok şık şeyler var
H&M var bakmadım ama bakıcam
Hala araştırma halindeyiz hala eski düzenimde giyinebiliyorum.
Ama 2 3 ay sonrası beni düşündürüyor.
Herkese mutlu hamilelikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…