canm bnde aynen 94 kilo ile kaldm suan 92 yim azck dikkat ediyorum kac haftalksnKızlar bende yeni hamileyim 94 ile hamile kaldım güzel düşünelim güzel olsun inş. Hayırlı gebelikler hepimize
canm bnde aynen 94 kilo ile kaldm suan 92 yim azck dikkat ediyorum kac haftalksn
?
6 haftalık cnm sen?
Bende canimyarin doktora gidicem insallah
Hayırlı olsun cnm durumundan haberdar et bnide :)
Aa çok sevindim maşallah cnm bnde 16 sın da gidicem insallah cnmSaol cnm iyiymis cok sukur.kalp atislarini dinledik sende durum nasil
Merhaba bende 90 ile gebe kaldim. Bize surprizz yapti oglum. Calisiyorum dolayisiyla hareket etmeye yurumeye gayret ediyorum ama kilo da aldim 18 haftaligiz suan. Doguma kadar ne olur bilemiyorumm. Tiroid ameliyati oldugum icin ilaci duzenli almam gerek ki daha da sismeyeyim ve bebis icin sorun cikmasin. Ilk gebelikten cok farkli geciyor rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsin.
18 haftaliksiniz?
Kac kg aldiniz acaba?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Merhaba kızlar, daha önceden buna benzer bir başlıkla konu açılmış , ve devamı gelmemiş .
Ben şuan 100+ ile 2. Bebeğime 5 haftalık hamileyim, henüz doktora gitmedim kalp atışlarını bekliyorum. Yani 6. Ve 7. Haftayı .
Benim gibi kilolu gebe kalanlar ya da doğum yapmış arkadaşlarla burdan sohbet etmek isterim bizi neler bekliyor kilolar sıkıntımı nerden giyinicez neler yapmalıyız vsvs kilolu olunca her şey sıkıntı oluyor .....
merhaba guzel tatli sevimli hamislerr ben yeni uyeyim 6 hafta iki gunluk hamisim ve malesef 94 kilo ile hamile kaldim ve bunu cok fena kafama taktim sinirim morelim sifir kusma bulanti vs bile yok suan dikkat ediyorum ve bir kilo vrrdim insllah dahada veririm bebeyimin kilolarim yuzunden sagliksiz olmasndan cok korkuyorum ikinci cocugum hepinize bol morelli gunler :)))
5 kilo aldim suan 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aa çok sevindim maşallah cnm bnde 16 sın da gidicem insallah cnm
Hayırlı olsun hepimiz siskooooo sisko
Az kalmis cnm insallah hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucagimiza :) ilk.cocugunmu :))
2. cnm ilk bebeğimi 17 haftlkken kaybettimsenin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?