90+ hamile kalan var mı

Kızlar bişey sorcam. Ben 21+4 günlük hamileyim ama bebeğini hala hissetmiyorum. Yani arada gıdıklanma ya da gaz gibi birşeyler oluyor daha önce hiç hissetmedigim bir şekilde ama net bir tekme ya da hareket hissetmiyorum. Kilodan mi acaba? Siz ne zaman hissettiniz bebislerinizin hareketlerini?

merhabalar,
bende kılo sorunu var malesef ben tup bebek yatıracagım doktorum dollenmeyı yapalım 2 ay bekleyelım kılo ver sonra transfer edelim diyor ama ben cok heyecenlıyım hemen olsun ıstıyorum sımdı dıyet yapıyorum spora falanda basladım acaba transferı hemen yapsak hamılelgımde seker falan olurmu

Biz de olmadı
Ama belli olmaz hayırlısı inş en kısa zamn da dileğin gerçekleşir

Canım herşey yolunda diyorsa doktor dert etme zaten bi krlebeğin kanat çırpışları gibi bir şeyler olur ilk başlarda daha güçlenmesi Lazım

30 yasindayim Allah nasip ederde ilk bebegim olacak
Yaşın güzel canım kaç kilosun ki mesala ben 103 gibi hamile kaldım 10 kiloya yakın kilo aldım ve doğumlar çoğu gitti
Hamile kalamama nedeniniz neymiş kilo hamileliğe engel değil bi sağlık probleminiz yoksa rğer
Ben de tansiyon ve şekerden çok korkuyordum aksine rahat mi hamilelik geçirdim inş sende gğzel bi hamilelik geçirirsin

canım benım kıloyla ılgılı hıc sorunum yok cok sukur tuplerım tıkalı cıktı ondan bebek olmadı yumurtalıklarda falan cok sukur sorun yok

canım benım kıloyla ılgılı hıc sorunum yok cok sukur tuplerım tıkalı cıktı ondan bebek olmadı yumurtalıklarda falan cok sukur sorun yok
Hm bu tipik 90 üstü hamilelikler ile ilgili ya ben seni de kilolu sandım cnm
İnş sende meleğini kısa sürede kucağına alırsın

Hm bu tipik 90 üstü hamilelikler ile ilgili ya ben seni de kilolu sandım cnm
İnş sende meleğini kısa sürede kucağına alırsın
evet var kılo :) sadece kılomun yumurtalarıma etkısı yok demek ıstedım yanlıs yazdım sanırım kusura bakma yanı seker kollestrol tansıyon pko gıbı seyler yok

Saol cnm suyu azalmış belirgin şekilde oyüzden acil sezeryana alındım cnm
Olsun cnm sağ salim kucağına aldım ya
Ben çok uykusuz kalıyorum seninde yazdığın saate bakınca sen de kalıyorsun sanırım... Bebiş nasıl isim ne oldu kaç kğ doğdu , anne sütü alıyor dimi? Ben günde 1 sefer mana veriyorum o da gece uykuya yenik düştüğüm için gelişimi iyi 1 kilo yü geçmiş aşımızıda olduk kırk kontrolunuz var haftaya bakalım doktor ne diyecek ???

Aynen cnm uykusuzluk mafediyor resmen bizim ismimiz Ecrin İkra sizin 3270 doğdu 3 gün boyunca mamayla beslendi sütüm gelmedi bugün 19 günlük olduk daha kilo kontrolumuz var bugün ebede

Aynen cnm uykusuzluk mafediyor resmen bizim ismimiz Ecrin İkra sizin 3270 doğdu 3 gün boyunca mamayla beslendi sütüm gelmedi bugün 19 günlük olduk daha kilo kontrolumuz var bugün ebede
Canım maşallah kilosu güzel
Ismiyle mutlu sağlıklı bi hayat sürer inş.
Bizim ismimiz hiç aklımızda yokken ÖZGÜR oldu biliyorsun benim üçlü taramam riskli çıkmıştı Prof adını koyduk herşey yolunda gitti
Ben de gece 1 sefer mama veriyorum çünkü uykusuzluktan emziremiyorum ... Hemen bitsin uyuyun istiyorum :) gece 3 sefer uyanıyor en sın 6 buçukta uyanıyoruz gün başlıyor
Hafta donu 40 kontrolumuz var
1aylık aşımıDa 4700 çıkmıştı gelişimi iyi
Süt için protein ağırlıklı beslen dedi çocuk doktoru gaz yapar diye yememezlik yapma dedi herşeyi de yedim kuru fasulye nıhut hatta aşûre yaptılar bizimkiler tabak racak yedim:) şimdi de lactamil i deniyorum sütün kalitesi artacak mı bakıcam...

Sayılı gün çabuk bitermiş son 2-3 günün Canım nasıl heyacan var mı ?
Sorma canım heyecan var uyku yok birkaç gün sonra bu günleri mumla arayacağım biliyorum ama uyunmuyor düşünceden arpacı kumrusu gibi yaa oğlumu hayal ediyorum ya doğumu düşünüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…