90+ hamile kalan var mı

Ayy canım elini çabuk tut daha yıkanacak ütülenicek ağırlaşmadan hallet derim...

Ayy canım elini çabuk tut daha yıkanacak ütülenicek ağırlaşmadan hallet derim...
Almak o kadar gözümde büyüyor ki yıkayıp utulemeye henüz gecemedim kafamda.Sehir merkezinden 100 km uzaklıkta oturuyoruz eşimin haftasonları muayeneden sonra gidip ne kadar dolasabilirsem artık. Bu hafta göbeğim beni yere çekmeye başladı sanki belim güçsüzdür zaten ağrılar artıyor dediğiniz gibi. ..

Eee kızlar sırada kim var şimdi????

Cnm bebiş uyutmuyo galiba bizde bekliyoruz bu ay bakalım bugün kontrolden geldik 3 kilo olmuşuz her sey normal gözüküyor sancıda yok hayırlısı nezaman gelmek isticek bizim prenses acaba

Cnm bebiş uyutmuyo galiba bizde bekliyoruz bu ay bakalım bugün kontrolden geldik 3 kilo olmuşuz her sey normal gözüküyor sancıda yok hayırlısı nezaman gelmek isticek bizim prenses acaba
2 gündür hastaneydim uyuyamadık malum
Bugün evimize çıktık çok şükür evim evim güzel evim ... Birazdan banyo yapıcam banyodan sonra kesin süt artıyor aklınızda bulunsun birde sezaryannolucaksanız çantanızda pipet bulundurun sıvı almak kolay oluyor ... Orkidlenpedle uğraşmayın 1 paket hasta bezi alın külot şeklinde olanlardan çok rahat ettim depend olan ince hiç belli olmuyor... Smile dan inciler:)

Son düzenleme:

ohh çok şükür sağ salim evinize geçmişsiniz sezeryanda hemen banyoya izin veriliyormu o bölgeyi kapatıyomusun cnm bnde orkid falan koymadım cantama hasta bezi aldım büyüklerinden en rahatı kokla bebişi bizim yerimizede çok merak ettim acaba nasıl bişi diye özelden atarmısın bize resmini ya

Canım o hasta bezi kilot gibi olanlar büyük bedenlere uygun mu?Sezaryende alttan kanama oluyor mu?

Canım o hasta bezi kilot gibi olanlar büyük bedenlere uygun mu?Sezaryende alttan kanama oluyor mu?
Tabi canım kanama oluyor gemde 40 gün
Ilk günler sonra az az
Ben kullandım onlarda bedenli zaten esnek lastikli kullan at süper temiz çamaşır kirlenme derdi yok sızma derdi yokluğun ped kullanmaya başladım 2 adet koydum
Ilk gün hastane seramiğin yaptılar

Tüm bebeklerine kavuşan arkadaşlarım güle güle büyütün çok tatlılar ya melekler ben 20 şubatta bebeğimi aldım kucağıma 13 günlük oldu hersey yolunda sizler neler yaptınız ben kızımın adını minel koydum sizin bebeklerin adı ne oldu bebeğim 3.300gr doğdu 50cm hersey güzel sürüm bol maşallah bolca sıvı tüketiyor um smile arkadaşım ne kadar zekisin hasta kilot ü harika gerçekten ben pedle uğraştım allah hayırlısı ile kucaklariniza almayi nasip etsin

Merhaba cnm ben ne olur ne olmaz diye orkid te koymuştum hastaneden çıktığım gün ped kullandım evet hemen banyo yaptım sprey sıkılıyor yapıştırıcı özelliği olan resim eklemeye çalışıcam ...

Gnydn kızlar, biz erkenciyiz sizleri ve bebişleri de merak ediyorum iyi haberlerinizi bekliyorum :)

Gnydn kızlar, biz erkenciyiz sizleri ve bebişleri de merak ediyorum iyi haberlerinizi bekliyorum :)
Günaydın smile6081biz de erkenciyiz de gecemiz gündüzümüz karışık, beklemedeyiz son 16 gün. Bu arada sen nasılsın bebiş nasıl? nasıl ağrın sızın kaldı mı? Doğumdan hemen sonra ne kadar kilo gitti bir de onu merak ediyorum canım?

Merhaba canım
Şafak 16 ha süper çok az kalmış :)
Canm biliyorsun benim sezaryan dı 2 gece hastanede kaldım 3. Hün taburcu oldum , ve Eve geldiğim 2. Gün azar azar iş yapmaya başladım mak boşaltma ev toparlana vs. Gibi 5. Gün çamaşır asmaya başladım çok rahat atlattım 7. Gün ev süpürmeye başladım 10. Gün yemek pişirmeye başladım...
Ilk doğumumda kıyaslandığım da bu daha kolay oldu sanki. Evet. Ilk 3. Hün sancı oluyor otururken kalkarken yatarken ama geçiyor.
Bebiş iyi büyüyor bende uykusuz geceler modundayım. Ilk bebeğim emmemişti emiyor beni sevindiren nokta bu
Iyi haberlerinşzi bekliyorum inş ağrısız sancısız kolayca kurtulursunuz

Kiloyu sormuşsun 10 kiloya yakın gitti :) doğum öncesi kiloma döndüm gibi gören herkes hiç kilo almamıştım aynısını diyor ama göbeğin toparlanmadı mi kaç ayı bulur...

Sağol canım moral oldu bana da , benim de genel anestezili sezaryen olacak. Inşallah senin gibi hemen toparlanirim emzirme olayına da çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah. Ara ara gir haberdar et bizi böyle. Bebişini kokla bizim için.

Kızlar bnde melegimi belden uyusturmali sezeryan la kucağıma aldim 20 martta çok şükür iyiyiz 9 günlük olduk bile
Ayy canım benim Allah bağışlansın geçmiş olsun.. Nasıl durumlar neden sezaryan oldu? Sen normal isyiyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…