- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Maşallah size kilosu da boyu posu da iyi maşallah, Allah analı babalı büyütsün canım cok duygulandım. Öp kokla oğlunu doya doyaKızlar merhaba bebeğim dünya ya geldi sağlıklı dünya tatlısı bi oğlum oldu
Spinal sezaryan ile 12:25 te bugün hiç ağrım yok bebişim yavaş emmeye başladı
3550 gr 51 cm çok rahat bi doğumda darısı sizlere inş
Kızlar merhaba bebeğim dünya ya geldi sağlıklı dünya tatlısı bi oğlum oldu
Aserme psikolojisine girip abartma canım hiç. Biz zaten depoları yeterince dolu insanlarız ben 32. Haftama kadar hiç kilo almadım herşeyi yedim ama hiçbir şeyi abartmadan. Bugün tartida 90'ı gördüm ama doktor harika süper dedi. Bebek 2150 gr olmuş zaten. Hareketsiz kalmamaya özen göster bol su iç, et ye her gün sbh kahvaltini sağlam yap, yumurta ye, ekmeği abartma az kilo alimiyla kurtarirsin inş.
Kızlar merhaba bebeğim dünya ya geldi sağlıklı dünya tatlısı bi oğlum oldu
Allah anali babali,saglikli sihhatli büyütsün insallah .Masallah yavruna, darisi bizim basimiza...Kızlar merhaba bebeğim dünya ya geldi sağlıklı dünya tatlısı bi oğlum oldu
Kahvaltıyı hiç aksatmadım ben o yüzden kilo kontrolüm kolay oldu, kendine alternatif şekiller yap misal tam buğday ekmeğinin arasına koca dilim peynir ve yeşillikli domates dilimle bir gün ekmeği biraz bas yumurtayı hafif baharatla üzerinden zeytinyağı gezdir biraz geç vakitte yapmaya çalış bir de kahvaltını miden bulanmaz belki o zaman çok. İnşallah bulantıların çabuk geçer. Normal doğum istiyordum ama Kalp damar Profumla görüştüm sezaryen öneriyorum dedi ona çok güvenirim ölümden kurtardı beni adam. Kadın doğumcumu ikna edeceğim artık.Mide bulantim var ama cikartamiyorum canim hic bisey yemek istemiyo ozellikle kahvaltidan nefret ediyorum.
Massllah bebegine canim normal mi sezeryanmi gelicek bebisin
Sıra sende canım, senin tarih 28 Mart mıydı? :)Ayy cnm inş. bizede sağ salim nasip olur Rabbim analı babalı büyütsün inş. iyi bakın kendinize :)
Kahvaltıyı hiç aksatmadım ben o yüzden kilo kontrolüm kolay oldu, kendine alternatif şekiller yap misal tam buğday ekmeğinin arasına koca dilim peynir ve yeşillikli domates dilimle bir gün ekmeği biraz bas yumurtayı hafif baharatla üzerinden zeytinyağı gezdir biraz geç vakitte yapmaya çalış bir de kahvaltını miden bulanmaz belki o zaman çok. İnşallah bulantıların çabuk geçer. Normal doğum istiyordum ama Kalp damar Profumla görüştüm sezaryen öneriyorum dedi ona çok güvenirim ölümden kurtardı beni adam. Kadın doğumcumu ikna edeceğim artık.
Kan pıhtılaşması var bende normal daha riskli dedi.neden sezeryan önerdi cnm
Sıra sende canım, senin tarih 28 Mart mıydı? :)
Ne güzel risk yoksa normal doğum yap tabi, 1 Nisan da olsa ben senden sonra doğum yaparım sezaryen bile olsa :)Yok cnm 1 Nisan görünüyor doğum tarihimizz doktorumuz normal doğum düşünüyo bakalım bizimkinin canı nezaman gelmek istiycek :)
Ne güzel risk yoksa normal doğum yap tabi, 1 Nisan da olsa ben senden sonra doğum yaparım sezaryen bile olsa :)
Aaah ahh gurbet dedin de ben en son ailemi Ramazan bayramında gördüm annem dışındakileri yine bayramda görmeye gideceğim nasip olursa , anneme gel dedikçe ananeme dedeme bir şey oluyor dedem ayağına kaynar su döktü tam geçirdi iyi etti, dün ananem düşmüş ayağının üstüne basamıyormuş. Dedim doğuracağım sen gelene kadar o da ne yapacağını şaşırdı. İlk doğumum daha çocuğun alışverişini yapmadım inan beşik ve arabasından başka hiç bir şeyi yok, annemi bekliyorum. İnşallah haftaya gelir.Evt cnm bnde çok istiyorum normali çünkü gurbette olduğum için yardımcı kimsem olmıcak çocuğumla ilgilenmem lazım rahat şekilde hayırlısı bakalım :) Senide görmek nasip olur inş.
Kahvaltıyı hiç aksatmadım ben o yüzden kilo kontrolüm kolay oldu, kendine alternatif şekiller yap misal tam buğday ekmeğinin arasına koca dilim peynir ve yeşillikli domates dilimle bir gün ekmeği biraz bas yumurtayı hafif baharatla üzerinden zeytinyağı gezdir biraz geç vakitte yapmaya çalış bir de kahvaltını miden bulanmaz belki o zaman çok. İnşallah bulantıların çabuk geçer. Normal doğum istiyordum ama Kalp damar Profumla görüştüm sezaryen öneriyorum dedi ona çok güvenirim ölümden kurtardı beni adam. Kadın doğumcumu ikna edeceğim artık.
Aaah ahh gurbet dedin de ben en son ailemi Ramazan bayramında gördüm annem dışındakileri yine bayramda görmeye gideceğim nasip olursa , anneme gel dedikçe ananeme dedeme bir şey oluyor dedem ayağına kaynar su döktü tam geçirdi iyi etti, dün ananem düşmüş ayağının üstüne basamıyormuş. Dedim doğuracağım sen gelene kadar o da ne yapacağını şaşırdı. İlk doğumum daha çocuğun alışverişini yapmadım inan beşik ve arabasından başka hiç bir şeyi yok, annemi bekliyorum. İnşallah haftaya gelir.
Allah rahmet eylesin canım, kayınvalidem de gelemiyor hayvancılıkla uğraşıyorlar. hoş benim ne annem ne de kayınvalidem anlamaz alışveriş işinden. buradan sizlerden ne okuyorsam onlardan alacağım artık.Bilirim çok zor Geçmiş olsun onlarda yaşlı iste napcan cnm annen gelince kendini yormadan alışverişini yaparsınız tecrübeli birinin olması şart yanımızda ilk olduğu için bnmde kaynanam gelcek annem vefat etti 5 sene önce
Git git ben ilk üç ay gittim diyetisyene ara ara.Domates salatalik yemiyorum canim suan mevsimi degil hormonlu diye az havalar isinsinda domates peynir cok severim. Acaba diyetisyene mi gitsem aslinda bende gida muhendisiyim ama kafam karisti ne yiyim ne yemiyim sasirdim :)
Git git ben ilk üç ay gittim diyetisyene ara ara.
Amiiin, hepimize nasip etsin inşallah.Sagol canim allah kolaylikla dogum nasip etsin sana insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?