90+ hamile kalan var mı

Maşallah size kilosu da boyu posu da iyi maşallah, Allah analı babalı büyütsün canım cok duygulandım. Öp kokla oğlunu doya doya smile6081 .

Ayy cnm inş. bizede sağ salim nasip olur Rabbim analı babalı büyütsün inş. iyi bakın kendinize :)

Mide bulantim var ama cikartamiyorum canim hic bisey yemek istemiyo ozellikle kahvaltidan nefret ediyorum.
Massllah bebegine canim normal mi sezeryanmi gelicek bebisin

Allah saglik sihhatli uzun ve guzel bir omur versin insallah ogluna darisi basimiza :)

Allah anali babali,saglikli sihhatli büyütsün insallah .Masallah yavruna, darisi bizim basimiza...

Mide bulantim var ama cikartamiyorum canim hic bisey yemek istemiyo ozellikle kahvaltidan nefret ediyorum.
Massllah bebegine canim normal mi sezeryanmi gelicek bebisin
Kahvaltıyı hiç aksatmadım ben o yüzden kilo kontrolüm kolay oldu, kendine alternatif şekiller yap misal tam buğday ekmeğinin arasına koca dilim peynir ve yeşillikli domates dilimle bir gün ekmeği biraz bas yumurtayı hafif baharatla üzerinden zeytinyağı gezdir biraz geç vakitte yapmaya çalış bir de kahvaltını miden bulanmaz belki o zaman çok. İnşallah bulantıların çabuk geçer. Normal doğum istiyordum ama Kalp damar Profumla görüştüm sezaryen öneriyorum dedi ona çok güvenirim ölümden kurtardı beni adam. Kadın doğumcumu ikna edeceğim artık.

neden sezeryan önerdi cnm

Yok cnm 1 Nisan görünüyor doğum tarihimizz doktorumuz normal doğum düşünüyo bakalım bizimkinin canı nezaman gelmek istiycek :)
Ne güzel risk yoksa normal doğum yap tabi, 1 Nisan da olsa ben senden sonra doğum yaparım sezaryen bile olsa :)

Ne güzel risk yoksa normal doğum yap tabi, 1 Nisan da olsa ben senden sonra doğum yaparım sezaryen bile olsa :)

Evt cnm bnde çok istiyorum normali çünkü gurbette olduğum için yardımcı kimsem olmıcak çocuğumla ilgilenmem lazım rahat şekilde hayırlısı bakalım :) Senide görmek nasip olur inş.

Evt cnm bnde çok istiyorum normali çünkü gurbette olduğum için yardımcı kimsem olmıcak çocuğumla ilgilenmem lazım rahat şekilde hayırlısı bakalım :) Senide görmek nasip olur inş.
Aaah ahh gurbet dedin de ben en son ailemi Ramazan bayramında gördüm annem dışındakileri yine bayramda görmeye gideceğim nasip olursa , anneme gel dedikçe ananeme dedeme bir şey oluyor dedem ayağına kaynar su döktü tam geçirdi iyi etti, dün ananem düşmüş ayağının üstüne basamıyormuş. Dedim doğuracağım sen gelene kadar o da ne yapacağını şaşırdı. İlk doğumum daha çocuğun alışverişini yapmadım inan beşik ve arabasından başka hiç bir şeyi yok, annemi bekliyorum. İnşallah haftaya gelir.

Domates salatalik yemiyorum canim suan mevsimi degil hormonlu diye az havalar isinsinda domates peynir cok severim. Acaba diyetisyene mi gitsem aslinda bende gida muhendisiyim ama kafam karisti ne yiyim ne yemiyim sasirdim :)

Bilirim çok zor Geçmiş olsun onlarda yaşlı iste napcan cnm annen gelince kendini yormadan alışverişini yaparsınız tecrübeli birinin olması şart yanımızda ilk olduğu için bnmde kaynanam gelcek annem vefat etti 5 sene önce

Allah rahmet eylesin canım, kayınvalidem de gelemiyor hayvancılıkla uğraşıyorlar. hoş benim ne annem ne de kayınvalidem anlamaz alışveriş işinden. buradan sizlerden ne okuyorsam onlardan alacağım artık.

Domates salatalik yemiyorum canim suan mevsimi degil hormonlu diye az havalar isinsinda domates peynir cok severim. Acaba diyetisyene mi gitsem aslinda bende gida muhendisiyim ama kafam karisti ne yiyim ne yemiyim sasirdim :)
Git git ben ilk üç ay gittim diyetisyene ara ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…