Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne acı ardında bi bebek bırakmak, anneler ölmesin bebekler annesiz kalmasın. defne joy foster ölmüş, üzüldüm, yakıştıramadım, hiç yakışmadı...

Valla arkadaşım ben de görünce şok oldum gerçekten, bir müddet inanamadım ama Allahtan geliyor doğum da ölümde...

ya kizlar ya kocisim sigarayi biakmaya karar verdi dün eve gelir gelmez alisverise gidelim dedi cani bi seyler istiyomus gittik doldurdu evi ya bende kendimi tutacam ve yememeye caisicam isn birakir sigarayi

haklısın canım ben de 4 ayda 25 kilo vemriştim gerçi korumuştum onu 4-5 yıl ama sonra hamile kalınca kat kat aldım bi de çok zayıflama hapı kullanmıştım onlar yüzünden de fazla fazl a aldım şimdi ben de senin gibi yavaş olsun ama sağlam olsun diyorum canımın istediği herşeyden tadıyorum sabah bir avuç kadar patates kızartması yedim:26::26::26: ama böyle de yapmasam hemen bırakıyorum ve dediğin gibi kat kat alıyorum

tebrik ederim ben de bugün çok mutluyum tartıda 101 i gördüm iki rakamlılara inmeye sadeceee 2 kilo kaldı belki bu cumaya veremem ama bir dahaki cumaya inşallah veririm

ay kızlar şok oldum çok üzüldüm DEFNE JOY FOSTER ölmüşşş ((
üç günlük dünya ne kadar yalan bir gün var bir gün yok .. şaka gibi ya

merhaba arkadaşlar ,

ben de tam 105 kiloyum !

100 üstü diye ayrı bölüm mü açılsa ? ne dersiniz?

ben tombul doğdum , tombul büyüdüm ve şuan ,bir yandan da hamile kalmaya çalışan ,fazlasıyla tombul bir kadınım.

30 yaşındayım . 25 yaşımda 23 kg vermiştim . 3 yıl sonra geri aldım . 1 kürtaj geçirdim ve ilaçlarla daha fazla kilo aldım .

ben de zayıflamak istiyorum !

Kızlar bugun carsamba dolayısıyla benım kontrl günüm regl dönemindeyim sabah hiç umudum yoktu sıkıla sıkıla gittim doktora 300 gram vermişimvucudum sıskın oldugu halde verebıldıgıme cok sevindim ınsallahhh haftaya 2 haneli sayılara iniyorum belkidee indimm

dogacıgım cok haklısın ne kadar versek o kadar kar tabıı ama ıste ınsan sabırsızlanıyo
bıde nerelı oldugumu sormus bı arkadas ben van-ıran karısımıyım bızde cıdden cogu kelıme yanlıs soylenır oyle alısmısız napalım:44:
ya kızlar sıze bısı solıcem benım belım her zaman cok ınceydı vucuduma gore 68 falandı ama son bıkac aydır kalınlastı 75e cıktı bende mecburen o twıstmı ne ondan aldım sımdı onunla calısıcam ıns ıncelır belım gercı ınsan yaptıktan sonra bayaa belının ve sırtının yandıgını hıssedıyo ama bakalım ayrıca spor yapamıyorum dıyenlere onerırım hem kucucuk bısı elınle bıle cok rahat tasıyabılıyosun hemde cok ucuz-ben 20 tlye almıstım-

faydası olursa iyi ben kullanmadım hiç bilmiyorum

bende de var twister dönüyorum ama bazen başım dönüyor saatlerce üstünde dönemem yani belim ince ama midemin kenarları için işe yarar diye düşünüyorum.

günaydınn güzel bayanlarrrr

şimdi tartıldım vee kılom 93,7
allahım sana sukurler olsunnnn:79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::79::79::79::79::80::80::80:

tebrik ederim böyle devam eder insalah

süpersin insallah cumaya görürsün istedigin rakami canim

ne acı ardında bi bebek bırakmak, anneler ölmesin bebekler annesiz kalmasın. defne joy foster ölmüş, üzüldüm, yakıştıramadım, hiç yakışmadı...

evet ya cok aci bir gün var birgün yok hayat böyle bisey

ya kizlar ya kocisim sigarayi biakmaya karar verdi dün eve gelir gelmez alisverise gidelim dedi cani bi seyler istiyomus gittik doldurdu evi ya bende kendimi tutacam ve yememeye caisicam isn birakir sigarayi

cnm benim eşimde bıraktı sigarayı şu haplar varya onlardan kullandı 4 aydır içmiyorr

ama abur cubur dersen son gaz devam edıyorr sigara bitti cips kola kuruyemiş başladıı

ortagımm batuuu
bu gun 1322 cal aldımm boza yedım oda mahvettı benı offf
60 dk yürüdümm sen neler yaptınnnnn

Menüm
Sabah 10:00
1 kk peynir, 1 kk kaşar,1 kk helva, 4 zeytin , 2 kaşık krem peynir, 2 dilim çavdar ekmeği
Öğle 15:30
1 kk peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 kk helva
Akşam 18:00
5 kaşık pilav, 1 kepçe kurufasülye, 1 kase salata, 1 dlim çavdar ekmeği

2 lt su, 1.5 lt yeşilçay, 2 kupa doğa slim çay ( 2 tane thylollot )
Spor yok yataktan kalkmaya mecalim yok. Bu grip keçi gribi çıktı çok inatçı geldi gitmiyor burnum silmekten yara oldu ya kulaklarım kaşınıyor offf iyileşmem lazım ben hasta olmayı sevmiyorrrummmm

gelmiyosun tatlım özledik seni de ....
nerelerdesin zeynep ablaaaaa.......
inş. canım hep birlikte verelim....
sporu eksik etme canım daha sıkı olursun ....
günaydınn güzel bayanlarrrr

şimdi tartıldım vee kılom 93,7
allahım sana sukurler olsunnnn:79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::79::79::79::79::80::80::80:
kutlarım sende benim gibi sevindirik olmuşsun......
görüşek tatlım........
tebrik ederim hep böyle devam et.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…