ne acı ardında bi bebek bırakmak, anneler ölmesin bebekler annesiz kalmasın. defne joy foster ölmüş, üzüldüm, yakıştıramadım, hiç yakışmadı...
Sen sonradan almışsın canım kilolarını ben doğduğumdan beri kiloluyum 7-8 yılda aldım bu kadarınıonun için ben yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin isteyenlerdenim yoksa daha önce 3 ayda 30 kilo vermişliğimde var ama bana geri dönüşü 40-50 kilo oldu hemde 2-3 sene içinde onun için bu sefer son olsun istiyorum sindire sindire vermeye çalışıyorum :81:
Günaydın Kızzlaaaarr
Şimdi tartıldım veee basküldeee 116.8 gördümkaç yıldır 116 görmemiştim hatırlamıyorum bile çooook sevindim cumaya kadar o 800 grmıda versemdeeee 115 görsem benden mutlusu olmaz herhalde
Bu arada gece sürekli kulaklarım kaşındı uyuyamadım ama boğazımın ordan kaşınıyor kaşıyamıyorum grip oldum da ondanmı acaba delirmek üzereyim deli gibi kaşınıyor ya
dogacıgım cok haklısın ne kadar versek o kadar kar tabıı ama ıste ınsan sabırsızlanıyo
bıde nerelı oldugumu sormus bı arkadas ben van-ıran karısımıyımbızde cıdden cogu kelıme yanlıs soylenır oyle alısmısız napalım:44:
ya kızlar sıze bısı solıcem benım belım her zaman cok ınceydı vucuduma gore 68 falandı ama son bıkac aydır kalınlastı 75e cıktı bende mecburen o twıstmı ne ondan aldım sımdı onunla calısıcam ıns ıncelır belım gercı ınsan yaptıktan sonra bayaa belının ve sırtının yandıgını hıssedıyo ama bakalım ayrıca spor yapamıyorum dıyenlere onerırım hem kucucuk bısı elınle bıle cok rahat tasıyabılıyosun hemde cok ucuz-ben 20 tlye almıstım-
bende de var twister dönüyorum ama bazen başım dönüyorsaatlerce üstünde dönemem yani belim ince ama midemin kenarları için işe yarar diye düşünüyorum.
günaydınn güzel bayanlarrrr
şimdi tartıldım vee kılom 93,7
allahım sana sukurler olsunnnn:79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::79::79::79::79::80::80::80:
Günaydın Kızzlaaaarr
Şimdi tartıldım veee basküldeee 116.8 gördümkaç yıldır 116 görmemiştim hatırlamıyorum bile çooook sevindim cumaya kadar o 800 grmıda versemdeeee 115 görsem benden mutlusu olmaz herhalde
Bu arada gece sürekli kulaklarım kaşındı uyuyamadım ama boğazımın ordan kaşınıyor kaşıyamıyorum grip oldum da ondanmı acaba delirmek üzereyim deli gibi kaşınıyor ya
ne acı ardında bi bebek bırakmak, anneler ölmesin bebekler annesiz kalmasın. defne joy foster ölmüş, üzüldüm, yakıştıramadım, hiç yakışmadı...
ya kizlar ya kocisim sigarayi biakmaya karar verdi dün eve gelir gelmez alisverise gidelim dedi cani bi seyler istiyomus gittik doldurdu evi ya bende kendimi tutacam ve yememeye caisicam isn birakir sigarayi
merhaba arkadaşlar ,
ben de tam 105 kiloyum !
100 üstü diye ayrı bölüm mü açılsa ? ne dersiniz?
ben tombul doğdum , tombul büyüdüm ve şuan ,bir yandan da hamile kalmaya çalışan ,fazlasıyla tombul bir kadınım.
30 yaşındayım . 25 yaşımda 23 kg vermiştim . 3 yıl sonra geri aldım . 1 kürtaj geçirdim ve ilaçlarla daha fazla kilo aldım .
ben de zayıflamak istiyorum !
hoşgeldin cnmm
cnm benim eşimde bıraktı sigarayı şu haplar varya onlardan kullandı 4 aydır içmiyorr
ama abur cubur dersen son gaz devam edıyorr sigara bitti cips kola kuruyemiş başladıı
cnm hap kullanmiyor daha birakmadida ama ins birakir bugün 4 tane icmis sadece paket almiyo artik bugün arkadaslari sen böle yersen sisersin demisler eve geldi hemen kaslarina calisti kilo manyagi ya 183 boy 70 kilo hemen biraz kilo alsa yemez yarin aksam dikkat eder yani ama ins hem dilo alir hemde birakir
gelmiyosun tatlım özledik seni de ....merhaba kızlar nasılsınız
ben haftasonunun yorgunluğunu bir türlü atamadım
buralarada gelemedim
ne kadar çok şeyler yazılmış
darkolive'de buralara uğramış
herkese müthiş doping olmuş gibi geldi bana
inşallah bizlerde süper dönüşler yaparız
nerelerdesin zeynep ablaaaaa.......darısı başımıza.insan istediği hedefe ulaşınca,ne denli mutlu oluyor.bizimle sevincini ve tecrübelerini paylaştığın için sağolasın..allahım hadi bir gaz,motivasyon ne lazımsa...benide sürüklese.
inş. canım hep birlikte verelim....Canım hiç korkma benim ablam 125 le doğuma girdi hemen o günde kalktı kafana öyle kötü şeyler sokma olmaz Allahın izniyle bişey
Süpersin canım süper bu azimle gidersen hepimizi sollıycan hadi bakalım.......
sporu eksik etme canım daha sıkı olursun ....Kızlar diyetim güzel gidiyorda sporum yok ya arkadaşın yazısını okudum iyice boşverdim sporu az yiyipte olur heralde geçen sefer bende sporsuz vermiştim ama şimdide olur inşallah.
Ortağım nerelerdesin kız yoksa kaçamakmı var hıııı
kutlarım sende benim gibi sevindirik olmuşsun......günaydınn güzel bayanlarrrr
şimdi tartıldım vee kılom 93,7
allahım sana sukurler olsunnnn:79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::79::79::79::79::80::80::80:
görüşek tatlım........sen o 3 kiloyu bir haftada verirsin istersen
çaylar hakkında bi görüşelim hemşerim
bide o 16 kilonun seninle beraber yaza girdiğini düşüngitsinde ne giderse kardan
bende öyle yaptım 40 dk yürüdüm ama 3 defa ara verdim kız altını doldurdu gel agladı gel ayagını bandın üstüne attı durdur
azzz yiyorsun hasta olacaksın :94:
tebrik ederim hep böyle devam et.....Günaydın Kızzlaaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?