Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[
Afiyet olsun ohh atlatmışsın yediler bitti zaten:)

Ahhh yenacımm ne aynısıııı 106.5 olmuşum şimdi tartıldım şok oldumm hemde çoktamı ymedim diycektim ama yedim yaa resmen itiraf oldu.

Tamam canım ekledim....

MAşallah bu hafta çok güzel kilolar verilmiş...

Hayırlısı olsun canım...
almaman bile çok iyi..

sorma cnm allah korudu valla ama çook tırstım gerçekten
cnm ztn dışarıda yürüyorum vakit varsa evdekine çıkmaya daha çok üşeniyorum
o yüzden satayımda en azından kana taksitlerimi kapatayım napim
eşimde söyleniyo bende gördükçe sinirleniyorum
cnm elimden geldiğince yardımcı olurum ben inş. temiz çıkacak hoca bugun yine ugradı yanıma
sizi söyledi nasıl korkutmuşlar dedi
onlar çocuk doktorundan daha mı iyi biliyolar dedi tahliller tekrar tekra boşunamı isteniyo dedi söylendi durdu

HAFTANIN 1.si _______________ - 2.4 kg. _________mmery..:124:

HAFTANIN 2.si _______________ - 2.2 kg. _________WAW..:118:

HAFTANIN 3.sü ______________ -2 kg. ___________ Derin..:119::124::122:

YENA ellerine sağlık teşekkürler.
Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum.

amin

[
Afiyet olsun ohh atlatmışsın yediler bitti zaten:)
evet cnm çok şükür atlattım siz gelen kadar cumaya kadar 96 olsm ohh ohh o da yeter :)

cnm çok çok sevindim inşallah herşey gönlünce dilediğin gibi olur
çok özledim seni p.tesi göreceğim içinde çok sevindim :)

Arkadaslar size birsey danismak istiyorum. Oglusum 7 yasinda ve 1 haftadan uzun süredir geceleri en az 2 3 kere aglayarak uyaniyor. Oglusum bi yerinmi agriyor, kötü rüyami görüyosun yoksa tuvaletinmi geliyor diye sordugumda annecim sadece uyuyamiyorum diyor. Ve bu beni endiselendirmeye basladi. Sizce sünnet buna neden olmus olabilirmi??? Aranizda bu tür problem yasayan olmustur belki diye bide size sorayim dedim. Yoksa benmi abartiyorum :26::26::26:

ellerine kollarına saglık yenacım. cok tsk ederiz emegin için...

tebrik ederim hepinizi arkadaslar helal olsunnnnn

ellerine saglik nilosummmmmmmmm

ayhhh sesli sesli güldüm yena cığım çok hoşsun..
annem bana öyle yapardı ağzımın üstüne patlatırdı yani...:)
hiç nazımı cazımı çekmezdi..benden 14 yas küçük bir kardeşim var şimdi ona tamam başak olur başak..
zaman degiştikçe annemde degişti:)) iimi yapıyor kötü mü bilemem ama..
teşekkürlerrr banummmmmm...inanıyorum sevindigine sen verdiginde de ben cok mutlu oluyorum:)
seni geçtim bu arada
ama bence regl den sonra önümüzdeki hafta bomba gibi olcaksın..
gel gel koltugumda dana her zaman yerr incecik bayanlarız sıgışırızzz

Hadi kızlar bende şimdilik çıkıyorum evdeki işlerimi toplayayım büyük kızın okuluna gideceğim anne gel karne almaya dedi kıramadım aslında 7. sınıf koca kız oldu ama istiyor beni yanında
ne güsel sana böyle baglı bir kızın var..tanıdıgım gençler çogunlukla arkadaslarıyla olmakisteyip anneyle gitmyei utanç sayarken sen çok sanslısın derman ablacıgım.. allah ım bana da böyle bir prenses nasip etsin inşallah
koşu bandım evde boş yere yer kaplıyo üstüne de çıkmıyorum
hala da taksitini ödüyorum en iyisinden aldım 1500 liraya
en iyisi 1000 liraya falan nete ilan verip satayım
aynen benmde evde var..öle bir kösede beklıyor bense spor salonuna yazılma derdindeyim
ahh güzelim ne güsel özeleştiri yapabilmişsin kendine.yinede iyisin bence
tebrikler canm
bende seni tebrk ediyorum güzelim..

Allah kabul etsin canım ve annene uzun ömürler versin inşallah..

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine.Bu arada tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin.Maşallah.Spora başladın mı Meryemcim?Yazıldım diyodun salona...
hayır canm.diyetsyenm sadece 2 gün hafif bi şeklde yap deyince dondurdum..1ay sonra gidicegim.
buay haftada 3gün 40 45dklık yürüyüşlerle spora hazırlayacagım kendimi..
Sağolun ceco ve ece inşallah kızlar iyi sonuç alınır iyi lafmış ece güüldür beni tam maldı yani...
gecmiş olsun banucum ve de Allah ımdan dua edecegim küçük ayşecik için.sonucları dualarla beklıyorum.
öğle yemeğini de kazasız belasız atlattık çok şükür
yanımda içli köfterler, kısırlar, soslu makarna ve tavuk ızgaralar yediler ama ben gayet sağlıklı yedim yaşasın

MAşallah bu hafta çok güzel kilolar verilmiş...
yena cığım teşekkkür ederim. bende sana teşekkür ederim zahmetin için..
YENA ellerine sağlık teşekkürler.
Dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum. Eki Görüntüle 330523
teşekkür ederim ebrumm darısı sana insallahhh

tebrik ederim hepinizi arkadaslar helal olsunnnnn
teşekkür ederim arkadasım

çok mutlu oldum....hatta çokk mutluyumm..
kilo veren veremeyen tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum..Bu zorlu yolda mücadele ettikleri için..

offf öyle bi uyku bastırdı ki anlatamam yaa eve gidip uyumak istiyorum
banucum ya akşam ebrunun getirdiği battaniyenn altına girdik emirle uyumuşum ben öyle sıcak tutuyo ki valla deseniz e çok güzel emir aç aç diyip duruyor oğlum bu açılmıyo diyorum ama anlamıyor
tekrar çok teşekkür ederiz zahmet etmeyin ama bidaha :)

Son düzenleme:

Canım valla o zaman katmerli tebrik ediyorum seni.Ben spora başladın da 2 küsür kilo verdin zannettim.Sırf diyetle süper gitmiş.Spora başladığında kim tutar seni artık.Maaşallahın var yeminle...

Bu arada darısı başına demişsin de biraz zor gibi bu ara.2 hafta önce 1 kilo verip dereceye girmiştim.Sonra kaçamaklarla aldım verdim falan bişeyler oldu.Dereceye girdiğim kiloya düştüm yine bu hafta daha az olmam gerekirken iki hafta kaybım var yani iki kilo daha vermiş olmalıydım en azından.Hala leslieye başlayamadım yanarım da ona yanarım yani...Sırf diyetle yapamıyorum ben başaramıyorum

Canım ben böyle yaşayanlarıda duymamıstım ama fikrimce aksamları sen uyut yavrunu,dualar oku basında..
Ona bu duaların iyi gelecegini gece öyle uyanmayacağını,rahatca uyuyacagını söyle..Belki sünnet psikolojiside olabilir.
Geçmiş olsun canm..

teşekkür ederm canm ama benm senden 20 kilo fazlam var o yüzden tabiki vermem daha kolaylaşıyor.
Bence başaracaksın sende..birde ben 1.5 yılda neredeyse 27kg aldım..Sanırım yeni aldıgım kilolar daha kolay gidiyor moralini bozup umutsuzluga kapılma hiç..Benm hayallermde 89 lu günlere inmek

Sicakkarsilamalar icin cok tesekkur ederim. Hepiniz harikasiniz.

cherry pie.. Naapiosun ortikim sen yaaa... Ben de cozuttum die kendime kizip duruyodum, sen de ve daloki de cozutmusunuz... Ekip olarak 1 çekinin uzerine ciktik ortikler... Beraber asansore binemiycez ya....

Asum, takilmana ragmen azmine hayranim...

Arzu, bandi satma, esine inat, kopeklerle yuruycene evinde yuru iste....

Yena sana da hayranim, niye dersen, kendinle nasil boyle dalga gecebiliyorsun, amma da barisiksin...

beyza seni görmek gerçekten çok sevindirdi beni
yap çizelgeni de şu gelen hainleri gönderelim değilmi
fena takıldım ama yavaştan iniş başladı bakalım

öğle yemeğini de kazasız belasız atlattık çok şükür
yanımda içli köfterler, kısırlar, soslu makarna ve tavuk ızgaralar yediler ama ben gayet sağlıklı yedim yaşasın

seni tebrikk ediyorummmmm..ben hayatta dayanamazzdımmmmm...bravoo sanaaaa

anaaa listeyemi girdikkk şimdi ben şımarıppp yemeye kalkmayayım bu haftaa meryyyy....tebriklerrrrr derin tebrikler

hakkında hayırlısı olsun canımmmm rabbimmm gönlünee göre versinn..inşallah herşey gönlüncee olurrrr.....

kızzz deme öylee sende güsell verdinn...öyle deyip salma kendini vücudun tepki veriyordurr belkiiiii...diyett yapp banada dr..biras kilo ver sonra spor dedii...bi süre sonra durakladığında sporla harekete geçiririz dedii...aynenn devammm et benceee bak ben listemi eklemiştimm ben listemden çokk memnunun drumdanda.... bu arada bendede pko var biliyorsun sendede varr sen metformin kullanıyormusunn....biliyorsunn pkoların kilo vermeside zor...metformin pkonun en iyi dostuu...onu hiç eksik etme....

olsun canım ya haftaya fazlasıyla veririz inşallah, bende cumartesi -300 görmüştüm ve umutlanmıştım ,tüm hafta boyu -300 daha vermişim ve toplamda 600 gitmiş sanırım bu hafta yediğim zararlı mamaların eseri yemeyeceğim bir daha tatlı falan .sözde pazar yemiştim ama hala erimemiş hain :)
canım ellerine sağlık, bizlere zaman ayırdın hakkını helal et ,yüreğine sağlık.
aminnnnnnnn ne güzel bir dilek bu :)

maşallah kızlar ya süpersiniz bu hafta 2 kilonun altında veren yok ,darısı bize inşallah :)

canım ben yaşamadım ama sünnet ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü çocuklarda o kaybetme duygusu daha küçük yaşlarda oluyor yani sünneti kimse 6 yaşından önce önermez tabi doğar doğmaz yapılanlar hariç nedenide kaybetme duygusundandır psikolojik yaklaşım bu şekilde açıklar. ancak bazı çocuklar bir dönemi atlatamadan diğerine geçtiklerinde önceki dönemi yaşamadıkları için sorunlar çıkabilir bu da buna sebep olabilir ama ben senin oğlunda böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…