Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr benim listeyi paylaşmıştım...o liste üzerinden bi kaç ek ve değişimler aldım onlarıda paylaşmak istedim....

kızlarr salatalarıma bazen haşlanmış ince bulgur ekleye bilirmişimm....az yağlı kısır yani..nar eşkisi haftada 1 yada 2 kez dedi....(çook tok tutuyorr)

haftada bir bol yeşillikli 1 patatesli patates salatası az yağlı......

ve bir porsyon meyve yerine bi kase pudinkkkkk

haa bu arada maşallah yaa ne kadar guzel kılo vermışsınız ılk 3 giren arkadaslarr tebrıkler valla
dıger arkadaslarsa cok guzel gıtmışş maşallahh bende gaza geldım valla

Bu ne yaaa bağlantım koptu okadar da çok şey yazmıştım hepsi gitti yaaaaaa :26::26::26:
Neyse artık daha sonra yine laf yetiştiririm nasılsa küçük cadı şu an izin vermiyor

Kızlar ya bizde evdeki koşu bandını satmaya karar verdik birkaç gün evvel cünkü evde çok yer kaplıyor.
Ben yaklaşık 5 sene evvel almıştım 1200 liraya ama şu an hangi fiyata satsak diye karar veremedik eşimle birde size danışmak istedim.
Resmini ekliyorum koşu bandının ve şu anki sıfır fiyatı 1100 lira hala.
Kız kardeşimin eşinin bir akrabası alıcaklardı hesapta ama karısı evde yer yok diye vazgeçtiğini haber vermiş. Şimdi bende nete ilan vericeğim ama kaça versem karar veremedim.

Sizce bu koşu bandı ikinci el kaça gider :26:

kızlar birçok alıntı yaptım ama hiçbirine cevap yazamadım.
dere otu önerisini dinliycem tşk ederim. kolastrole baktırdım hafif yüksek çıktı ama önemli değilmiş
kilo aldım yine bu haftaki kilom 89.7
evde ekmek yapan kimdi hatırlayamadım ama valla senin çocuklar ilerde zorluk çker anne eli değişmiş hesabı
ayşe canım yazdığını okuyunca kalbim sıkıştı valla canım doktorunuz çok densizmiş.
geçmiş olsun diyen arkadaşlara tşk ederim.
kilo veren herkesi tebrik ederim

kocacığımı kandırsamda ben alsam

yena abla ellerine sağlık tşk ederim..

kilo veren arkadaşları da tebrik ederim özellikle dereceye giren arkadaşları

Merhabaa kızlarr... herkesteenn coook özür dilerim.. gec kaldım.. o kadaar yogun bi hafta gecirdimki ne diyet kaldı ne rejim(((
hastanedede kortizon igne vurdularr bilen bilirr azıcıkk kacamak yaptıgında deli gibi kilo aldırırmıs bu igne(
mecbur kalmasam vurdurmazdım agrıdan cıldırıyodu kuyruk sokumum(
bu yuzden kilom aynı bile kalmadıı üstüne aldım bile ne yazıkki ( 101.3 cıktım bu sabah tartıya kendimi berbat hissediyorum cok mutsuzum o kadar mutsuzumkii yüzümde sivilceler cıktı 1 gecede(((
bide stresten kabız oldum 3 gündürr kabızım insallah düzelirimde kilolarda hızlar gider( hepiniz saglıcakla kalın haftaya daha iyi olma ümidiyle(((

canım benim sende öylesin. biz burada belli bir amaç için bulunmaktayız ve birbirimize destek olmak için varız. yoksa bende çoğu kez tökezledim ama sağolsun kızlar her defasında uyardılar, güvendiklerini dile getirdiler.onlara karşı kendimi sorumlu hissettiğim her an ağzıma atacağım şeyi atmadım inan. beyza ablanın bir notu vardı o benim hayat felsefem oldu şu sıra ''istediğini yersen ,istediğini giyemezsin '' bende yaza kadar birşeyleri halletmek istiyorum .bence sende seni motive edecek bir slogan bul ve uygula çok fayda ediyor inan. bence haftaya çok şey değişecek ben sana inanıyorum ebruuummmmmm:) bende senin yerim :) bu haftaki kaçamaklarımız bunlar olsun tatlı niyetine :)
mutlaka bir uzmana götür canım ,sana anlatmadığını başkasına anlatabilir .öğretmeninden yardım alsan yardımcı olmaz mı? ben çok yardımcı olmuşumdur sorunlu çocuklara. hem her çocuk öğretmenini kesin dinler :) ben aileler hakkında neler biliyordum ya duysan şaşarsın ,aklına bile gelmez çocuk dersin umursamazsın ama o gider öğretmenine anlatır inan çok yaşadım .
ohhhhhh keyifte senin bundan sonra ,şimdiden afiyet olsun kuzum :)

ay bir tanede bende var nereye koyacağımı şaşırdım artık ,alan olsada versem ya.
bende 5 yıl önce senin aldığın fiyata aldım ama benzemiyor seninkine :)

İyi akşamlar arkadaşlar.....

Kusuruma bakmayın;geç kaldım spor listesi için...Misafirim vardı.Yeni gittiler....

Çok güzel kilolar verilmiş hepinizi kutluyor ve alkışlıyorum.....

CHERY-PİE VE LEAH Hoş geldiniz;özlemeye başlamıştık....

BAHARCIĞIM;Allah kabul etsin mevlüdünüzü.Nurlarda yatsın babacığın.....

SPORCULARIMIZ

• DERMANABLA..........110 DAK
  • YENA.........155 DAK
  • ASUMANZEYNEP.........60 DAK
  • NURSENA..........150 DAK
  • DERİN..........150 DAK
  • TOKSİN..........210 DAK
  • İLBATUM..........40 DAK
  • ECE78..........110 DAK
  • PAPATYA_ÖZMEN..........70 DAK
  • TOZTOPRAK..........185 DAK
  • İLKNUR83..........120 DAK
  • UMUTTT...........35 DAK
  • EFSUNLU..........120 DAK
  • GULMA...........70 DAK

HAFTANIN BİRİNCİSİ..........TOKSİN..........210 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ...........TOZTOPRAK....185 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.......YENA..............155 DAK

tebrk ediyorum yana totoşumu 6 dakka daha kaldırsam geçecekmişim seni
iiyi iyi ağır ağır ilerliyosun bakkkk
almamışsın tebrik ederim allah kabul etsin mevlütünüzü
amin güzel dileklerin içiin saol
HAFTANIN 1.si _______________ - 2.4 kg. _________mmery..:124:

HAFTANIN 2.si _______________ - 2.2 kg. _________WAW..:118:

HAFTANIN 3.sü ______________ -2 kg. ___________ Derin..:119::124::122:
bravoo valla bana hayal gibi geliyo haftada 2 kilo vermek
bezelye şekerli diye fazla yemiyorum bennn öyle duymuştum
allah bilir orasını kısmet geleceği varsa gelir bebişin tez zamanda nasip etsn inşallah
işlerim yeni bitti kızıda uyuttum şimdi sarma saracağım herşeyi hazır zilli uyanmadan sarayım hemen yarın için....
deriin süper gidiyosuunnnn valllaaa hadi darısı ikili rakamları görmeye inşallah
aman bende merakla bekliyorum o diziyi amma dizideki gelin pek fena çetin ceviz çıktııı:))

bu tarçınlı elmalı sudan tavsiye ederim acayip wc olayları yaratıyoo

İnşallah canım herşey istediğin gibi olur.
Sağol canım yaa yine içim biraz rahatladı ama şu haftayıda atlatsak çok daha rahatlarız inşallah şuan şüphesi bile insanı geriyor ya varsa diye bugün ağlamaktan gözlerim şişti...
Canım dua oku iyi gelir.
Sağol canım inşallah.
Ne demek ayşe ne zahmeti aşk olsun sen ayşe alıyosun bizde emircimizew aldık.Sevdinize sevindim ohh iyi olmuş canım benim yerim ben onu ayşede diyor artık biz kanka olduk dimi emirle battaniyelerimiz aynı diyor.Bu arada bende alıcam bugün ayşede örtündüm cidden sıcacık birde şirin baba başka cazip.Bu arada ebruya köpek maceranı anlattım geçmiş olsun dedi ayşede dedi ee şirin baba korumamışmıo onu diye::))))
İnşallah kaçamaksız bir hafta sonu geçirirsin canım.
Sorma densiz ötesi.
Ellerine sağlık beyzuş abla.

Tebrikler hanımlar karda kışta iyi yürümüşsünüz.

tşk beyzuş abla ellerine sağlık..bu hafta kilo vermede dereceye girememişim ama sporda 2.olmuşum sevindim :)

Leah çığım sanırım başarısızlığımı bu şekil tolore ediyorum..
KEndimle dalga geçerek aslında şişkoluğumu hiçte iplemiyorum mesajı veriyorum..
Gerçekte öyle değil elbet..

Mutluya söylemiştim herkesin yeri çok ayrı kimse gitmesin burdan...
senide dört gözle bekliyoruz..

Çok iyi maşallah...Kızım sınıf birincisi okul üçüncüsü..

Beyzuşum canım eline sağlık...YENA nickini listede görmek acaip şaşıttı beni..
Toksin ve melisin olmadığı belli yoksa onlardan fırsat kalmazdı.:)

tebrk ediyorum yana totoşumu 6 dakka daha kaldırsam geçecekmişim seni

nursenacığım bende çok şaşkınım şu an..)

HAFTANIN 1.si _______________ - 2.4 kg. _________mmery..:124:

HAFTANIN 2.si _______________ - 2.2 kg. _________WAW..:118:

HAFTANIN 3.sü ______________ -2 kg. ___________ Derin..:119::124::122:
yenaa ellerine sağlık canıım..kilo verenleriii kutluyoruum....
deriin harikasın canııım......

ikinci el fiyatlara bak canım bi fikir edinirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…