herkese günaydın.hemen kilo bildirimimi yapayım.bu arada yarın annem ve babamla Güneydoğu turuna gidiyoruz.Urfası Antepi Hatayı derken kesin + ile dönerim ben ordan.ama napayım hayatımda ilk defa gidicem.herkes kebapları baklavaları yerken ben salata çorba mı yeseydim?bu arada çarşambaya kadar yokum haberiniz olsun.hepinize al kalorili bol sporlu günler hoşçakalın
kilo bildirimi:
geçen hafta:91.8
bu hafta:89.3
giden:2.5 kg
spor:315 dk
günaydınnlllaaarrr fıstıklarrr
okula gitmeden bildirim yapayım dedim yoksa okul sonrası yetişemiyorum malesef,
bu hafta adet , grip , serum , iğne , ilaç derken haneme + ları yazmak istiremmm
geçen hafta : 87.7
bu hafta : 88.3
gelen : +0.6
günaydın kızlar kilo bildiriminde bulunmak istiyorum bu hafta bi değişiklik yok ne eksik ne fazla 74 kilo geldim oysay geçen hafta 73 leri görmüştüm niye böyle oldu anlamadım
geçen hafta 74.1
bu hafta 74
akşam diyetisyen randevum var umarım ödemdir bakalım yağ oranım ne çıkacak kilo verenleri tebrik ediyorum benim gibi yerinde sayanlar inşallah haftaya yüzlerimiz güler hepinizi öpüyorum
Günaydın canlarımm
Kilom 94
sporum 230 dk
tüm hafta be bulursam yedim hatta dün dondurmanın dibine vurdum ama bitti regl de geldi bugün muayene de oldum stresimde gitti...allahım azmimizi daim etsin inşallah...
nevinciğim o zaman seni kim tutar haydi hızlanalım
maşallah mutlumasevgili arkadaşlar ben süper bir bildirim yapıyorum tarihim de ilk ya da 2. dir.
öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.
sonunda 8 lerrrrr. hatta pek havalı bir giriş yaptım...
geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
2.2 kg
Günaydın çıtırcıklar.
Çok mutluyum ben yaaa..yine kilo verdim kahretsin.3 hafta üst üste hemde
Allahım inşallah böyle devam eder..yine ayu gibi yeme günlerime dönmem aaamiiinnn..hüüüfffff diyede üfledim kendimi.:)))
Beyzuşum antepfıstıklı çikolatam.( Serde yeme bozukluğu var nede olsa. )
140 dk. yürüdüm..
Artık sende evine dön ama ..
kılo veremıyorum dıye uzuluyodun canım 1 haftada 2.2 kılo ne demek ben sımdıye kadar hıc o kadar veremedım nazar degmesın sanasevgili arkadaşlar ben süper bir bildirim yapıyorum tarihim de ilk ya da 2. dir.
geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
2.2 kg
sevgili arkadaşlar ben süper bir bildirim yapıyorum tarihim de ilk ya da 2. dir.
geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
2.2 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?