yumurta yalışmıyo da soğanı kavururken biber salçası çay kaşığıyla katınca lezetli oluyoherkese günaydın
hayırlı cumalar güzel bildirimler olsun inşallah
çok az olmuş canım bugün eksilerde olursun lor tarifini de denerim muhakkak üstüne de yumurta kırsak mı
canım semoşum sağol tatlım
sevgili arkadaşlar ben süper bir bildirim yapıyorum tarihim de ilk ya da 2. dir.
öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.
sonunda 8 lerrrrr. hatta pek havalı bir giriş yaptım...
geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
2.2 kg
kızlar ben bişeyi anlamadım bir akıl verin
sabah işten geldim üzerimi değişirken tartıldım ( lavaboya falan gittikten sonra tartıldım) 76.800 geldim
sonra eşimle yürüyüşe gittik geri geldik tartıldım 75.900 geldim aradan geçen sadece 1.5 saatte 900 gr nasıl gitti
merhabalar hatunlarrrr şahanesiniz yine maşallah biçok kii kilo vermiş hepinizi canı gönülden tebrik ediyorummmmmmmmbu arada ygs ye giren varmıydı aranızda bilmiyorum amaaaa ben kazanmışımm puanım yüksek olursa psikoloji okucam demiştimmm vee puanımmm yüsekkk geldiii bakalımmm ama henüz maraton bitmediii daha lys varrrr :18::18::18::18::18: bakalım nolcekkkk onuda başarıyla atlatırım inşallahhh
sabah işten geldim üzerimi değişirken tartıldım ( lavaboya falan gittikten sonra tartıldım) 76.800 geldim
sonra eşimle yürüyüşe gittik geri geldik tartıldım 75.900 geldim aradan geçen sadece 1.5 saatte 900 gr nasıl gitti
merhaba arkadaşlar ben daha önce giriyodum belki hatırlarsınız tombulkelebekin ortisiydim yine geliyorum..
sıkı bi rejime başladım bu hafta kilo bildirimi yapiim da beni de alın yine aranıza..
pazar günü 111,600le başladım şuan 110um çok azimliyim bu sefer
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Kadınlar kaybetmeyi sever ama sadece kilolarını diyerek herkese bol kayıplı günler diliyorum:)
cok sevındım canım kac puan aldın?? bu ılk unıversıte mı 2. unıversıte mı olucak. Psıkolojı okuması cok sevklı bır bolumdur üzerıne de bı yuksek lısans doktora patlatırsın:))
Sonunda gelebildin canım
Bundan sonra görevimiz birbirimize gaz vermek ayyy yürüyesim yok diyeti bozdum gibi durumlarda birbirimizi dürtmekzaten hemen hemen aynı kilodayız.
Aramıza hoşdöndün canım beraber nice nice -2 lere -3 lere
ayy ne güzel diyorsunn hedefin kaç kiloysa en kısa zamanda Allah onu göstersinnn inşallaaahhhh bu ilk üniversitem olcek çoluklu çocuklu bi kadın olarakkk yaa banada böyle destekler lazım psikolojiye bayılıyorum ama yapabilirmiyimm bilmiyorumm puanım çok yüksek değil ama benim hedefimden yüksek çünkü ben 180 üzeri alırsam açık okumicam demiştim ama puanım 236 küsürr geldii buda benim için şahane yılalrdır okula gitmeyen biri için yanii
İyi kilo vermişsin tebrikler ama kilonu neden yazmadın..
Listeye eklemem için kilonu yazman gerek..
yağmurumgözüm günden güne eriyosun valla.
birde gülcemalini görsek, gelsen arada..
Söyleyeceğim sitenin yönetimine sana zorunlu + 90 mesaisi yazsınlar böyle olmuyor.:)
puanın ıstedıgın bolume yetıyorsa daha ne oldun canım. benım esımın kuzenının de cocugu var 21 yasında haftada 2,3 gun ıstanbuldan tekırdaga gıdıyor unıversıteye, normalde avukat kız ama ogretmenlık ıstıyordu zıhınsel engellıler ogretmenlıgı. o yapıyorsa sen de yaparsın merak etme
yenacım haklısın olmuyor ama zamanla inş daha iyi olacağım çok zor günler geçirdim kelimelerle tarifi yok kimseye anlatamadım en zoruda üzüntümü kederimi yıkılışımı oğluma belli etmemeye çalışmak herşeyi içimde yaşamaktı
keşke bende 21 de üni ye gitseymişimbenim yaş biraz daha ileride canımm 28 buçukk diyelimm olsun bende gidicem ama bakalım baktımda lgy den alınıyor psikoloji bölümü için ordan yüksek almm lazım canım dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?