bildirim yapmayan arkadaşlar var 3-4 kişi onlarda bildirim yapsalarda yayınlasam listeyi acaip moralim bozuk şu an..
Zaten sevinmeye göreyim bişeye.
günaydınnnnn 2 haftada 2kilo 100 gram gitmiş sonra uğrarım
Günaydın kizlarrr
yenacim 67.6kg. Oleyyyyyyyy
beyzusablscim. 70Dakkk sporum
YA RABBİ; Dertlilere derman,Hastalarına şifa,Borçlu olanlara edalar nasip eyle.RABBİM her kesin gönlüne göre versin.İNŞALLAH.
HAYIRLI CUMALAR...
GÜNAYDINNNN HERKESEE
YENACIM...
KİLOM....96
herkese günaydın.hemen kilo bildirimimi yapayım.bu arada yarın annem ve babamla Güneydoğu turuna gidiyoruz.Urfası Antepi Hatayı derken kesin + ile dönerim ben ordan.ama napayım hayatımda ilk defa gidicem.herkes kebapları baklavaları yerken ben salata çorba mı yeseydim?bu arada çarşambaya kadar yokum haberiniz olsun.hepinize al kalorili bol sporlu günler hoşçakalın
kilo bildirimi:
geçen hafta:91.8
bu hafta:89.3
giden:2.5 kg
spor:315 dk
Günaydın çıtırcıklar.
Çok mutluyum ben yaaa..yine kilo verdim kahretsin.3 hafta üst üste hemde
Allahım inşallah böyle devam eder..yine ayu gibi yeme günlerime dönmem aaamiiinnn..hüüüfffff diyede üfledim kendimi.:)))
Beyzuşum antepfıstıklı çikolatam.( Serde yeme bozukluğu var nede olsa. )
140 dk. yürüdüm..
Artık sende evine dön ama ..
sevgili arkadaşlar ben süper bir bildirim yapıyorum tarihim de ilk ya da 2. dir.
öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.
sonunda 8 lerrrrr. hatta pek havalı bir giriş yaptım...
geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
2.2 kg
geçen hafta benim durumum.bu hafta garanti verirsin.
arkadaşlarım beniiimmm
yaşasın güneş yüzünü gösterdi sonunda, güzel bir güne uyandık, hepimiz için çoook ama çok güzel bir gün olsun ve eksileri bol bir gün geçirelim
Yenacım;
geçen hafta kilom 87.1 di
bu hafta: 86.00
Beyza ablacım;
sporum 310 dakika
Bu azmim devam etsin inşallah, her an kaçamak yapıcak bir tipim var şuandaelimden geldiğince mutfaktan uzak durmaya çalışıyorum
Bildirim yapmayan arkadaşlar var 3-4 kişi onlarda bildirim yapsalarda yayınlasam listeyi acaip moralim bozuk şu an..
Sabah işten geldim diyorsun uykusuzsan vucudun şiş oldugu ıcın fazla cıkmıstır kılon, bır kac saat ıcınde sıslık ındıgı ıcın normale donmustur. Uykunu tam aldıgın zaman tartılsan daha ıyı olmaz mı
merhabalar hatunlarrrr şahanesiniz yine maşallah biçok kii kilo vermiş hepinizi canı gönülden tebrik ediyorummmmmmmmbu arada ygs ye giren varmıydı aranızda bilmiyorum amaaaa ben kazanmışımm puanım yüksek olursa psikoloji okucam demiştimmm vee puanımmm yüsekkk geldiii bakalımmm ama henüz maraton bitmediii daha lys varrrr :18::18::18::18::18: bakalım nolcekkkk onuda başarıyla atlatırım inşallahhh
ayy senin tartında kandırıkçıymış:) geçen hafta bana öyle olmuştu -5 kilo göstermişti sevinçten çıldırıcaktım:)
hep sabit bi yerde tartılmaya dikkat et canım bide dijital tartıysa çok fark ediyor:))
tebrikk ederim...
Bildirim yapmayan arkadaşlar var 3-4 kişi onlarda bildirim yapsalarda yayınlasam listeyi acaip moralim bozuk şu an..
noluyo yawww hayırdır yenoşummm neden moralin bozuldu :26::26::26::26:Bildirim yapmayan arkadaşlar var 3-4 kişi onlarda bildirim yapsalarda yayınlasam listeyi acaip moralim bozuk şu an..
Kızz yanlıs yazmısım 21 degıl 31. Allah benı ne etmesın. 21 yasında avukat olup cocugu olan yoktur heralde:)) 1980 dogumlu deıgım kısı hatta 32 olucak bu sene.
tekrardan hoşgeldin öyelyesemerhaba arkadaşlar ben daha önce giriyodum belki hatırlarsınız tombulkelebekin ortisiydim yine geliyorum..
sıkı bi rejime başladım bu hafta kilo bildirimi yapiim da beni de alın yine aranıza..
pazar günü 111,600le başladım şuan 110um çok azimliyim bu sefer
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Kadınlar kaybetmeyi sever ama sadece kilolarını diyerek herkese bol kayıplı günler diliyorum:)
yenacım noldduuuBildirim yapmayan arkadaşlar var 3-4 kişi onlarda bildirim yapsalarda yayınlasam listeyi acaip moralim bozuk şu an..
kızlar okuldan geldim , tok olmama rağmen 88im şimdi , ben anlamadım gitti bu işi , neyse şu kırmızılar gitsin , sağlığım normale dönsün ondan sonra belli olur
ama bugün Mersine anneciime gidiyorummhaftaya cumartesiye kadar yokummm , haberiniz olsun , inşallah Mersinden dahada +larla dönmem
buarada herkes harika kilolar vermiş ,aayyy valla kendim vermiş gibi sevindim
MUTLUcumm 80lere hoşgeldin bebişimmm
Benim eşim Adanalı geçen yaz Adana'ya gitmeden önce çok korkuyordum artı ile dönücem diye
20 gün kaldım orada o kadar yememe rağmen kilo almadan gelmiştim
hatta şok olmuştum kesin kilo aldım diye korkarken
ama sen yinede dikkatli ol
şekerim benim kocişte Adanalı , bugün Adanaya gitcez, yarın yada pazar Mersine geçecem ,yani her ikiside mayın tarlası gibi
neyse almayacağıma eminim diyorum , ve bu şekilde gidiyorum o halde , şartlandırılmış Aynur modu
sevgili arkadaşlar ben süper bir bildirim yapıyorum tarihim de ilk ya da 2. dir.
öncelikle kilo veren ve sabit kalan herkesi kutlarım.
sonunda 8 lerrrrr. hatta pek havalı bir giriş yaptım...
geçen hafta 90.9
bu hafta 88.7
2.2 kg
evetttt çok dikkatli olmak lazım
ama oraya gidipte o lezzetleri tatmadan dönmekte olmazzzzz
sen bana bakma dikkatli ol
şekerim benim kocişte Adanalı , bugün Adanaya gitcez, yarın yada pazar Mersine geçecem ,yani her ikiside mayın tarlası gibi
neyse almayacağıma eminim diyorum , ve bu şekilde gidiyorum o halde , şartlandırılmış Aynur modu
hayırlı cumalarr kızlar nasılsınızzz ...nasıl gidiyor hayatttt....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?