Geçmiş olsun ve afiyet olsun canım geç saatte yememişsindir zaten
Hafta sonu için benim canım da istiyordu pide ama pazar günü kayınvalideme gideceğiz artık orda Allah ne verdiyse yeriz:)
Ben yaptım ama karnıbaharımı hem de üşenmeyip beşamelleyip fırına bile verdim pırasam da kaldı karnıbahar da var yarına benimmenü tam yine diğerleri için bakacaz artık
İyi geceler kızlar herkese kısa ama sağlıklı bir uyku diliyorum.Unutmayın fazla ve düzensiz uyku kilo almanın baş sebeplerinden biridir..
Uslanmam Asuman abla
Kocam pcyi aldı elimden. Telden de zor oluyor yahu. Ben yatayim en iyisi. Hepinize iyi geceler güzeller :*
Benim kayınvaldem yarın akşam yemeğe çağırıryo..Yurt dışından misafiri var akşam yemeğin de toplaşcaklarmış..Eşimin sevmediği biri o yüzden pek gitmek istemiyor..
Eşim istemiyorsa ben hiç istemiyorum :))
Uslanmam Asuman abla
Kocam pcyi aldı elimden. Telden de zor oluyor yahu. Ben yatayim en iyisi. Hepinize iyi geceler güzeller :*
İyi geceler canım
Ben de birazdan yatarım herhalde
ben bilmem beyim bilir tabii işimize gelirse
İyi geceler size...ben uyumayacağım..
film izlemek istiyorum kola ve çiğdem eşliğin de deeermişim..
Yok artık bunu biz bile destekleyemeyiz değil mi esracım
Hatun gündüz uyumuş şimdi uyumaz tabii
ayy çok yoruldummm ve uykudan ölüyorumm daha menülerimi yazmadım
misafir vardı büyük oğlanın arkadaşları,üst katta oturdular benim mutfak ta altta öldüm in çık in çıkkk
uyumak istiyorum artık ben ya
ayy bende ne kaa güzel totoşum var neden acaba diyodumgenç misafirlerin varmış..
Zoraki spor yapmışsın sen de..dinlenirsin yarın inş.. merdiven inip çıkmak popoyu güzelleştiriyormuş diyorlar doğrumu :)
Yena şaka bir yana kola içme cidden
Gerçekten içiyormusun bilmiyorum da
Ben en çok onu bıraktığım içn mutluyum ne içerdim ama var ya su gibi
Diyete başladıktan sonra bir süre haftada bir kez felan light ya da zero içtim aylardır hiç içmiyorum şükür
Zaten diğer asitlileri sevmem ben şimdi maden suyu içiyorum genelde sade arada meyvelilerden
Şu an içmiyorum şaka yaptım elbet...Zaten miden rahatsız bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum canım da sıkkın..
Bakma böyle neşeli konuştuğuma...
Arada zero içerim,içeceğim de onu saklamayacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?