90'dan 75'e adım adım savaş başlasııın

bugün bu sitedeki 1.ayım tam olarak diyet yapamadım ama şuan güncel kilom 86.1 neredeyse 4 kilo vermişim

Canım ben de deniyorum gerçi ben yeni başladım 2 hafta oldu ama ben çok hızlı veremiyorum hele ki çok az yeyip çok yürüyorum ama yine de senin kadar olmuyor Hem de mezunsun çok güzel. Ben sınav senem 15 kg aldım Sakın şu hatayı yapma derslerim için yeyim sonra veriyim . inan üniversitedeki kızları görünce acayip moral bozuluyor herkes incecik.Benim fakülte de zapzayıf güzel kızlar var.. B ende kazandım ama içeri balina gibi giriyorum. Bu çok kötü o yüzden sakın bırakma çok güzel yapmışsın. Ben de 83 den 70 e diye günlüğümde yazıyorum hayırlısı :)

kahvaltı
4 yeşil zeytin
2 dilim tost ekmeği
1 dilim kaşar pryniri
omlet
ara
çok fazla yedim ama sanırım hastayım ondan
1 kase fıstık + karışık çerez
2 paket oreo biskuvi

teşekkür ederiim umarım sen de verirsin kısa zamanda bende bir ara hiç yemiyordum ama veremiyordum sabır işi biraz dayanmalıyıız
1 aydır yiyorum ama diğer öğün dengelemeye çalışıyorum inşallah 70 i görürüm ben de

reglinden mi bilmem ama 2 tane çikolata yedim yarın gerçekten az yiyeceğim 80 i görmek istiyorum artık

dün çok yediğim için bugün arınalıım
kahvaltı
1 domates
yarım havuç
4 yeşilzeytin
öğle
limonlu yoğurt
ara
yeşilçay
akşam
tavuklu salata

tahmin etttiğim gibi yiyemedim maalesef
öğlen
3 kaşık tavuk göğsü
marul salatası
2 kaşık pilav yedim

tahmin edildiği gibi olmayan günlerde bugün ... nasıl iradeli olup yemeyebilirim yaa
2 ıspanaklı börek
3 elmalı pasta

2 gündür ne varsa yedim tekrar 88 i gördüm ağlayabiliriiimmm
Kusura bakma ama bence haketmişsin. Ben senin konunu elimden geldiğince takip etmeye calısıyorum yardımcı olmak için ama bir ara giremedim bugun bir girdim şok oldum. Kilo vermek istiyorum diye aglayıp senin kadar yanlış besleneni hiç görmedim. Ne varsa yemişsin gerçekten. Ben senin yerinde olsam tartıya bile çıkmazdım. Ne bekliyorsun ki? Börek pasta yiyip kilo vermeyi mi ya da +da olmamayı mı? Üzgünüm ama bu şekilde yersen tekrar 90 da olursun 100 de... Seni üzmek kırmak değil amacım. Sadece bilinçlenmelisin. Sınava hazırlanıyorsun biliyorum, ben de hazırlanıyorum,mezunum demiştim. Ama bunu yemeye vurmak çok saçma. Ben de diyet yapıyorum. 2 gündür tek kaçamağım bir ısırık börek oldu diye kendime kıza kıza bir hal oldum. +da olmamama ragmen. neden sen bunu kendine yapıyorsun bilmiyorum..

haklısınız birden boğazım açıldı sanırım sınav regl stres derken çok yedim bugün dengelemeye çalıştım sanırım iradesizim gerçekten de görünce bazen diyorumki yemiyorum bazen de sanki hiç yememişim gibi abanıyorum

kahvaltım
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane domates
yarım salatalık
biraz maydanoz
öğle
2 kaşık bezelye yemeği
2 kepçe tavuk suyu 1 parça haşlanmış tavuk
1 kaşık yoğurt
ara
şekersiz türk kahvesi
2.5 litre su içtim 30 squat yaptım biraz da video izleyerek egzersiz yaptım

Gayet güzel bir gün. akşam da hafif geçirirsen bu iki günde aldıklarını yerleşmeden verebilirsin

Bence kilo verdiğindeki halini düşün diyet sayfalarına gir bir şeylerle meşgul ol

Eğer istersen seninle özel olarak da konuşabiliriz

Bence kilo verdiğindeki halini düşün diyet sayfalarına gir bir şeylerle meşgul ol
gerçekten çok istiyorum ben iki yıl önce 102 kiloydum. düşünsenize bundan daha kötü yavaş yavaş verdim fakat irade ve hırs çok lazım bana iki gündğr nasıl yediysem şuan acıkmadım türk kahvesi içmiştim en son onun üstüne yarım saat yürüyüş yaptım şuan ders çalışırken yeşilçay +500 ml su içeceğim

Cnm ne kdr sürede verdin kilolarini nasil bir diyet programi uyguluyorsun? Benimde kilo vermem lazim ama hic motive olamiyorum.
aynı ben kilolarımız yakınmış
tam diyet moduna giriyorum evde bir şeyler bulup yiyorum yılbaşında bile az yemişken abarttıö bugünlerde motivasyon çok önemlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…