teşekkür ederiim umarım sen de verirsin kısa zamanda bende bir ara hiç yemiyordum ama veremiyordum sabır işi biraz dayanmalıyıızCanım ben de deniyorum gerçi ben yeni başladım 2 hafta oldu ama ben çok hızlı veremiyorum hele ki çok az yeyip çok yürüyorum ama yine de senin kadar olmuyorHem de mezunsun çok güzel. Ben sınav senem 15 kg aldım Sakın şu hatayı yapma derslerim için yeyim sonra veriyim . inan üniversitedeki kızları görünce acayip moral bozuluyor herkes incecik.Benim fakülte de zapzayıf güzel kızlar var.. B ende kazandım ama içeri balina gibi giriyorum. Bu çok kötü o yüzden sakın bırakma çok güzel yapmışsın. Ben de 83 den 70 e diye günlüğümde yazıyorum hayırlısı :)
Kusura bakma ama bence haketmişsin. Ben senin konunu elimden geldiğince takip etmeye calısıyorum yardımcı olmak için ama bir ara giremedim bugun bir girdim şok oldum. Kilo vermek istiyorum diye aglayıp senin kadar yanlış besleneni hiç görmedim. Ne varsa yemişsin gerçekten. Ben senin yerinde olsam tartıya bile çıkmazdım. Ne bekliyorsun ki? Börek pasta yiyip kilo vermeyi mi ya da +da olmamayı mı? Üzgünüm ama bu şekilde yersen tekrar 90 da olursun 100 de... Seni üzmek kırmak değil amacım. Sadece bilinçlenmelisin. Sınava hazırlanıyorsun biliyorum, ben de hazırlanıyorum,mezunum demiştim. Ama bunu yemeye vurmak çok saçma. Ben de diyet yapıyorum. 2 gündür tek kaçamağım bir ısırık börek oldu diye kendime kıza kıza bir hal oldum. +da olmamama ragmen. neden sen bunu kendine yapıyorsun bilmiyorum..2 gündür ne varsa yedim tekrar 88 i gördüm ağlayabiliriiimmm
haklısınız birden boğazım açıldı sanırım sınav regl stres derken çok yedim bugün dengelemeye çalıştım sanırım iradesizim gerçekten de görünce bazen diyorumki yemiyorum bazen de sanki hiç yememişim gibi abanıyorumKusura bakma ama bence haketmişsin. Ben senin konunu elimden geldiğince takip etmeye calısıyorum yardımcı olmak için ama bir ara giremedim bugun bir girdim şok oldum. Kilo vermek istiyorum diye aglayıp senin kadar yanlış besleneni hiç görmedim. Ne varsa yemişsin gerçekten. Ben senin yerinde olsam tartıya bile çıkmazdım. Ne bekliyorsun ki? Börek pasta yiyip kilo vermeyi mi ya da +da olmamayı mı? Üzgünüm ama bu şekilde yersen tekrar 90 da olursun 100 de... Seni üzmek kırmak değil amacım. Sadece bilinçlenmelisin. Sınava hazırlanıyorsun biliyorum, ben de hazırlanıyorum,mezunum demiştim. Ama bunu yemeye vurmak çok saçma. Ben de diyet yapıyorum. 2 gündür tek kaçamağım bir ısırık börek oldu diye kendime kıza kıza bir hal oldum. +da olmamama ragmen. neden sen bunu kendine yapıyorsun bilmiyorum..
Gayet güzel bir gün. akşam da hafif geçirirsen bu iki günde aldıklarını yerleşmeden verebilirsinkahvaltım
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane domates
yarım salatalık
biraz maydanoz
öğle
2 kaşık bezelye yemeği
2 kepçe tavuk suyu 1 parça haşlanmış tavuk
1 kaşık yoğurt
ara
şekersiz türk kahvesi
2.5 litre su içtim 30 squat yaptım biraz da video izleyerek egzersiz yaptım
Bence kilo verdiğindeki halini düşün diyet sayfalarına gir bir şeylerle meşgul olhaklısınız birden boğazım açıldı sanırım sınav regl stres derken çok yedim bugün dengelemeye çalıştım sanırım iradesizim gerçekten de görünce bazen diyorumki yemiyorum bazen de sanki hiç yememişim gibi abanıyorum
Cnm ne kdr sürede verdin kilolarini nasil bir diyet programi uyguluyorsun? Benimde kilo vermem lazim ama hic motive olamiyorum.Eğer istersen seninle özel olarak da konuşabiliriz
gerçekten çok istiyorum ben iki yıl önce 102 kiloydum. düşünsenize bundan daha kötüBence kilo verdiğindeki halini düşün diyet sayfalarına gir bir şeylerle meşgul ol
çok isterimEğer istersen seninle özel olarak da konuşabiliriz
aynı ben kilolarımız yakınmışCnm ne kdr sürede verdin kilolarini nasil bir diyet programi uyguluyorsun? Benimde kilo vermem lazim ama hic motive olamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?