90'dan 75'e adım adım savaş başlasııın

ara
nescafe 73 kalori
4-5 kaşık patates yemeği
2 kaşık hulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

akşam
1.5 lahmacun
1 tane kuru baklava
kendime inanamıyorum ya gerçekten yemeyecektim yeşilçayımı suyumu içtim sakince ders çalışıyordum ailemi görünce yedim ağlayabilirim

bundan sonra günlük tartılmamaya karar verdim iradem çok zayıf hep akşam olan oluyor 2 litre su ve yeşilçay içtim sizce az önce yediklerimi sindirmek amaçlı maden suyu içmeli miyim daha doğrusu sizce ne yapmalıuım?

Canım benim ben sana bir liste atayım onu yap . evdekilere de şöyle 2 haftaya bir tatlı yapsınlar. Canım benim. Akşam birşey yememek için de ya erken uyuyacaksin yada hayir demeyi öğreneceksin. Ben yemin ederek duruyorum . çünkü yemin edince bozmak istemiyorsun oruç gibi hissediyorsun. yanlış ni doğru mu bilmiyorum ama nefisin korelmesi için 21 gün yememeye karar veriyorum. 21günden sonra vücut zaten alışıyor.

Kahvaltı 7 -7.30
Şekersiz çay
2 ince dilim ekmek
1 yumurta
1 k k peynir
5 zeytin veya 5 fındık ( fındık yenilecek ise ara ogüne kaydırılır )

Ara ogün (10.30)
1 su bardağı ayran ve bir meyve

Öğle yemeği (13- 13.30)
1 kepçe çorba
4 kaşık sebze yemeği
1 çay bardağı yoğurt
2 ince dilim ekmek

Ara ogün (15.30)
2 meyve

Akşam yemeği (19-19.30)
1 kase çorba
4 kaşık susuz sebze yemeği
1su bardak yoğurt
1 ince dilim ekmek
3 köfte büyüklüğünde et .

Son ogün (22.00)
Bir bardak tarçınli süt ve bir elma

Günde 3 su bardağı süt veya yoğurt.
Ayran 2 bardak 1 bardak yoğurt yerine geçiyor
7 dilim ekmek 2 si çorbaya gidecek 5 dilin ekmek yani.
5 et 2 tanesi kahvaltıya gidecek peynir ve yumurta yerine
2 porsiyon sebze
4 porsiyon meyve
1 porsiyon de yağ hakkı var (fındık veya zeytin.

Kurallar şu günde bunları yiyeceksin ama örneğin köfte hakkını öğleye yiyebilirsin. 5 dilim ekmeğin çoğunu sabah yiyebilirsin. Yani yer değiştirebilirsin

liste çok güzel öğlen okuldayım aslında ne varsa yiyorum tek çeşit çıkıyor pilav ve tatlı almadan. akşam ve sanah listeniz çok güzel uygulamaya çalışacağım çok teşekkür ederim

şuan çok şaşkınım akşm yediklerime göre bile 400 gram vermişim hayatımda hiç 88kiloyu görmedim inşallah yılbaşına kadar 86 civarını görürüm şuan 88.2 hayatımdan abur cuburu biraz da olsa çıkarınca değişim ortaya çıktı

günaydınn kahvaltımı paylaşıyorum
kaşarlı yumurta
1 domates
6 zeytin
1 tane yaklaşık 5-6 gram greta 20 kalori civarı
şekersiz bir bardak çay
bu kahvaltı beni öğle yemeğine kadar tok tutuyor sadece nescafe alıyorum ki kantinden başka şeyler yemiyim sizin kahvaltınız nasıl

ara nescafe 73 kalori
öğlen
tavuk dönerin içindeki tavuğu çıkardım 3-4 kaşık kadar
salata
ayran
yarımdan daha az poğaça
şekersiz çay
1.5 litre su içtim akşama kadar 3 olur ve yeşilçaay
bu arada yürüşe gittim ama ayağım rahatsızdı bugün 5.000 adım attım

Limonlu su çok iyi oluyor. Doktor bana günde 2 litre suyu limonlu iç dedi. Birde 2 bardak suya 1' çay kaşığı rezene ve 1 çay kaşığı kimyon tohumu katıyorsun veya 1 bardak suya yarımsar çay kaşığı at günde bir kere iç. ama bazen çok etkili oluyor. Zorlanabilirsin dışarıda. ben zorlanmadım ama

çok teşekkür ederiimm nasılsınız bu aradaa topiğimde hiç konuşmadı kimse bakmıyor

kahvaltı
1 yumurta iki ince dilim sucuk ve bir dilim kaşardan omlet
4 yeşil zeytin
1 tane greta
yarın domates
1 dilim turp
2 bardak şekersiz çay

öğlen sayılır 3000 adım attım akşmda 3000 atacağım
iki küçük peynirli poğaça bir dilim yaşpasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…