92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Selam kızlarrr nasılsınız..ben şuan havuz başındaymm ohhh darısı başınıza..
Sinemcm bırak ya git gez toz hala sana laf edebiliosa yani aklı başına gelir inş..

gülşahcım güzel gecti düğün
gizemcim iyiyim canm bende görmediğini farkettim zaten
eda yerinde olmayı cok isterdiimm
gülsen üzülme canım cok az kaldı bitiriyosunuz askerliği hayırlısıyla..
son olarak sinem, en iyisini yapıyosun gez toz kimseye hesap vermek zorunda degilsin sizin is cok karmasıga dönüstü görüsmek gibi bi niyeti yok belliki bence ümidi kes sen ondan hayır gelmycek sana

canim elbisen ayakkabin yestistimi

Bende senin yerinde olup sevgilimle mehtap yapmak isterm bebegimm

Son düzenleme:
kızlar dün resim cekndik düğünde tlfnumdakilerde hep kırmızı göz cıkmısım yaa programınız varmı düzeltecek olmuyo yaa

cenkle araniz nasil canim mehtap nasil gidiyo
şöyle böyle iste canım bazen biribirimizin kalbini kırsakta farkedip özür diliyoruz gönlümüzü alıyoruz ama onun dısında iyi ben durgunum bayadır yeteri kadar saygı olmadıgını düsünüyorum iliskimde buda beni düsündürüyo evlilik konusunda evliliğin sevgiyle degil saygıyla yürüyceğini düsünüyorum

aynen canim cok haklisin benim bu konuda yasadiklarimi dusunduklerimi biliosun zaten ayyy bizimkiler birbirine cok mu benzio ne yaaa

kızlar artık BİTTİ!
o güvendiğim arkadaşı söyledi şu an o p*ç keranede o.larla düşüp kalkmakta!!!!
Allah onun türlü türlü belasını versin iki yakası bir araya gelmesin.
artık tarih yazmaz onu
ASLA hakkımı helal etmiyorum.
arkadaşınıda ele veremiceğm için şimdi ona tek msj atıcam.
aradım az önce nerdesn dedm
t.dağdaym dedi o p*ç arkadaşyla gitmş ama yalan silivride bi otel varmış karılara gidiolarmş!
bende 1 saat içinde burda olmazsan bu ilişki bitti.
ve şuan 1 saat doldu.deli gibi aradı açmadım bde ne msjlar bana görceksnz.dönemezmş grubu bozamazmş.
bende şimdi bu msjı atcam ona

"ben senin nerde olduğunu, nereye gittiğini herşeyi biliyorum.
kıbrısta yaptığını daha sindirememişken birde şimdi karılara gittiğini öğrenmem bizi bitirdi.
bizi sen, senin pis uçkurun bitirdi.
Senin Allah belanı versin sürüm sürüm sürünürsün inşallah ne bu dünyada ne öbür dünyada iki yakan bir araya gelmesin.
bana karılara doymamış adam değil bana sahip çıkan adam lazım.
hakkımı asla helal etmiyorum."

gönderim mi sizce?içimden geçen şey bu oldu

aynen canim cok haklisin benim bu konuda yasadiklarimi dusunduklerimi biliosun zaten ayyy bizimkiler birbirine cok mu benzio ne yaaa
evet cnm biliyorum seninde düsüncelerini seninki korkuların var degilmi.. saygı olmadan evliliğin yürüyceğini sanmıyorum geçen cenkede söyledim ben seninle bu seklde evlenemem dedim o kadar kendini begenmiski inanamıyorum yaa kendine hic bakmıyo dünyada tek kendisi en yakısıklı en güzel en zeki kendisi. bu nasl bi kendini begenmisliktir yaa beni senle gören şok geciriyo sana daha güzelleri layık diye. ben bunları senin yüzüne vuruyomuyum ya.
2gün önce noldu biliyomusun gülsah, kayınvalidemi sinemaya ardından yemege götürdük cenkle ben, oturuyoruz sinemadan cıktık yemek yiyoruz biyerde annesi resmimizi cekti falan, cenk annesinin telefonu aldı eline beni elestiriyo anca kahkahalar atıyo anne surda cerene bi bak allah askına diye ama nasl dalga geciyo görme yaa nefret ettim artık herşeyi gözüme batar oldu gülşah. bende hic lafımı esirgemem yine esirgemedim annesinin yanında. dedimki sen kendi kafana bakmıyosun heralde kendi kafana bak sekilsiz biseyede benzesen bari dedim. Öyle iste gülsahcım her lafı igne gibi batıyo artık neden bilmiyorum ama ben böyle saygısız bi insanla evlenemem kendisine de dedim zaten.

Son düzenleme:

ahh bitanem benim gonder ya allahindan bulsun pislik ya yaziklar olsun bunu sana nasil yapti hemde senin gibi birine

PES ya ! of sinem kesnlkle bitir .. terbiyesiz ya. allah böylelerinden hepimizi uzak tutsun . öyle olanında yüzünü gecikmeden göstertsin inş..

cnm o mesajın da ilk kısımları tmm da beddua etme boşver seni allaha havale ediyorum de yeter bnce:26: ama o son cümleyi hakediyo beni karılara doymamış adamla başlayan..

canım bu yaptıgı son damlaydı bence kesinlikle az bile yazmıssın gönder ve bidaha yüzüne bakma derim ben keske koca 7 yılını heba etmeseydin bu adama üzülme daha cok gencsin önün aydınlık, sakın bidaha kanma ona sinem karar senin tabiki ama birde bu adamla evlendikten sonra olacakları düsün devamlı seni aldatan eve ugramayan bi koca pesnde ömrünü yıllarını harcamaktan iyidir bu acıyı simdi cekip bitirmek..

o msjı göndercem. bedduada edicem!
hayatı boyunca başına gelen belaları benden bilsin bana yaşattıklarından!
o msjım gözünün önüne gelsn hep!!
faceimide kapatcam kızlar habernz olsn.başkalarından girip takip ediyor sonra.
şimdi şifremi değiştirip kapatıyorum.onun faceinde de hiçbi kızı silmeden bırakcam kendi değiştirir şifresini.

senin bu dediklerini ben o kadar cok yasadimki beni o kadar cok elstirdiki bugune kadar elestiriyi birak bildigin rencide edici sozler beni kompleskse sokmaya calisti hep basardida sonra benim gozum acildi ben gayet guzelim sen kimsinki demeye basladim herkes bana sen bakmasan bunu kimse cekmez bakmaz dio simdi ben onu komplekse sokuyorum kusura bakmasin pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…