evet cnm biliyorum seninde düsüncelerini seninki korkuların var degilmi.. saygı olmadan evliliğin yürüyceğini sanmıyorum geçen cenkede söyledim ben seninle bu seklde evlenemem dedim o kadar kendini begenmiski inanamıyorum yaa kendine hic bakmıyo dünyada tek kendisi en yakısıklı en güzel en zeki kendisi. bu nasl bi kendini begenmisliktir yaa beni senle gören şok geciriyo sana daha güzelleri layık diye. ben bunları senin yüzüne vuruyomuyum ya.
2gün önce noldu biliyomusun gülsah, kayınvalidemi sinemaya ardından yemege götürdük cenkle ben, oturuyoruz sinemadan cıktık yemek yiyoruz biyerde annesi resmimizi cekti falan, cenk annesinin telefonu aldı eline beni elestiriyo anca kahkahalar atıyo anne surda cerene bi bak allah askına diye ama nasl dalga geciyo görme yaa nefret ettim artık herşeyi gözüme batar oldu gülşah. bende hic lafımı esirgemem yine esirgemedim annesinin yanında. dedimki sen kendi kafana bakmıyosun heralde kendi kafana bak sekilsiz biseyede benzesen bari dedim. Öyle iste gülsahcım her lafı igne gibi batıyo artık neden bilmiyorum ama ben böyle saygısız bi insanla evlenemem kendisine de dedim zaten.
en iyisini yaparsın cnm ne kadar kararlı oldugunu görsün imkanın varsa numaranıda degistir derim beno msjı göndercem. bedduada edicem!
hayatı boyunca başına gelen belaları benden bilsin bana yaşattıklarından!
o msjım gözünün önüne gelsn hep!!
faceimide kapatcam kızlar habernz olsn.başkalarından girip takip ediyor sonra.
şimdi şifremi değiştirip kapatıyorum.onun faceinde de hiçbi kızı silmeden bırakcam kendi değiştirir şifresini.
o msjı göndercem. bedduada edicem!
şimdi şifremi değiştirip kapatıyorum.onun faceinde de hiçbi kızı silmeden bırakcam kendi değiştirir şifresini.
o msjı göndercem. bedduada edicem!
bitanem sevgi olmasada olur benim için artık tek mühim olan şey saygı. Bak etrafına görücüyle evlenen insanların evliliği daha uzun ömürlü daha saglıklı. Neden saygı ile yürüttükleri için saygı olduktan sonra zamanla sevgide giriyor işin içine zatencerencimm bende ne saygısız nede sevgisiz yürüyeceğine inanmıyorum .. hani sana takılır gibi mi söyledi dicem ama sen aşağılayıcı bi tavır hissetmşsinki bu çok yanlış.. başka saygısızlık derken ne gibi şeyler mesela? neden soruyorum biliyomusun.. ya nazar değmesin bn cihandanda ilişkimdende memnunum arada bi tabiki ufak tefek şeyler olyo normal ama tek korkum şu an aşkımdan görmediğim şeyler olabilr mi? sizler böyle yazdıkça yazdıkça bende kuruntu yaptım ya.:26:
cerencimm bende ne saygısız nede sevgisiz yürüyeceğine inanmıyorum .. hani sana takılır gibi mi söyledi dicem ama sen aşağılayıcı bi tavır hissetmşsinki bu çok yanlış.. başka saygısızlık derken ne gibi şeyler mesela? neden soruyorum biliyomusun.. ya nazar değmesin bn cihandanda ilişkimdende memnunum arada bi tabiki ufak tefek şeyler olyo normal ama tek korkum şu an aşkımdan görmediğim şeyler olabilr mi? sizler böyle yazdıkça yazdıkça bende kuruntu yaptım ya.:26:
bende aynı durumdayım canım, devamlı elestirmeler karı gibi anca cenesi calısıyo hic susmazmı bi insan erkeksin eksik konus yaa beni devamlı ezmeye kendini de yüceltmeye calısıyo sen kimsin ki yaa ancak benim baktıgım kadarsın bunu unutma. Sonra ben yüzüğü cıkarıp gitmeye kalkıstıgımdada ayaklarıma kapanıyo beni bırakma diye madem bu kadar yücesin ne isin var benim gibi bi basitle git dengine göresini bul gerizekalı, bak gene sinirlendimsenin bu dediklerini ben o kadar cok yasadimki beni o kadar cok elstirdiki bugune kadar elestiriyi birak bildigin rencide edici sozler beni kompleskse sokmaya calisti hep basardida sonra benim gozum acildi ben gayet guzelim sen kimsinki demeye basladim herkes bana sen bakmasan bunu kimse cekmez bakmaz dio simdi ben onu komplekse sokuyorum kusura bakmasin pislik
bitanem sevgi olmasada olur benim için artık tek mühim olan şey saygı. Bak etrafına görücüyle evlenen insanların evliliği daha uzun ömürlü daha saglıklı. Neden saygı ile yürüttükleri için saygı olduktan sonra zamanla sevgide giriyor işin içine zaten
Assagılayıcı demiyo sakayla karısık hani yanagımı sıkarak takılıyo yada öpüyo alınmamam için ama bir zoruma gidiyor ki anlatamam gizem, is ciddiye bindikten sonra anladımki hersey daha zor daha üstesinden gelinmez hale geldi. Cok üzgünüm ya cok, birde yaptıgı yanlısları kabullendiremiyorum kendisine. Gene bi örnek daha veriyim geçen gün kahvaltıya cagırdılar gittim mutfaktayız sofrayı hazırlıyoruz kayınvalidemle cenkte yanımızda duruyo, bi konu acıldı tam hatırlamıyorum da dedimki gizemcim, bende acıktan ünv. okumayı düsünüyorum bos bos oturmak bana göre degil ders calısmaya baslıycam dedim bana ne dedi biliyomusun sen hicbisey beceremezsin o kafa yok sende. o kadar zoruma gittiki annesinin yanında birde, görüceksin dedim sadece sırf ona inadımdan yapıcam bunu.
evet gizemcim gülsah haklı sen sen ol aileni ayrı bi kefeye sevdiğini ayrı bi kefeye koy bende zamanında cenki hep ilk sıraya koydum aileme cok karsı geldim sonra noldu biliyomusun değmediğini anladım bu yüzden cok üzgünüm cenk yüzünden aileme tek bi yanlıs daha yapmayı kaldıramam artık değmez cünkü.yawrum ask insanin gozunu o kadar kor yapioki bak sana anlatmistim babamla yasananlari yaptiklarimi suanki aklim olsa kesinlikle yapmazdim bu kadar fedakarlik ve benim aklimda daha yeni basima geldi herkes ayni degil seninkide hata yapicak veya haketmeyen biri demiyorum ama suanki gozunun korluguyle hayatini sadece sevdigine adayip etrafindakileri aileni kirma herkesin ayri ayri ben bu ayrimi yapamadim
bitanem sevgi olmasada olur benim için artık tek mühim olan şey saygı. Bak etrafına görücüyle evlenen insanların evliliği daha uzun ömürlü daha saglıklı. Neden saygı ile yürüttükleri için saygı olduktan sonra zamanla sevgide giriyor işin içine zaten
Assagılayıcı demiyo sakayla karısık hani yanagımı sıkarak takılıyo yada öpüyo alınmamam için ama bir zoruma gidiyor ki anlatamam gizem, is ciddiye bindikten sonra anladımki hersey daha zor daha üstesinden gelinmez hale geldi. Cok üzgünüm ya cok, birde yaptıgı yanlısları kabullendiremiyorum kendisine. Gene bi örnek daha veriyim geçen gün kahvaltıya cagırdılar gittim mutfaktayız sofrayı hazırlıyoruz kayınvalidemle cenkte yanımızda duruyo, bi konu acıldı tam hatırlamıyorum da dedimki gizemcim, bende acıktan ünv. okumayı düsünüyorum bos bos oturmak bana göre degil ders calısmaya baslıycam dedim bana ne dedi biliyomusun sen hicbisey beceremezsin o kafa yok sende. o kadar zoruma gittiki annesinin yanında birde, görüceksin dedim sadece sırf ona inadımdan yapıcam bunu.
yawrum ask insanin gozunu o kadar kor yapioki bak sana anlatmistim babamla yasananlari yaptiklarimi suanki aklim olsa kesinlikle yapmazdim bu kadar fedakarlik ve benim aklimda daha yeni basima geldi herkes ayni degil seninkide hata yapicak veya haketmeyen biri demiyorum ama suanki gozunun korluguyle hayatini sadece sevdigine adayip etrafindakileri aileni kirma herkesin ayri ayri ben bu ayrimi yapamadim
evet gizemcim gülsah haklı sen sen ol aileni ayrı bi kefeye sevdiğini ayrı bi kefeye koy bende zamanında cenki hep ilk sıraya koydum aileme cok karsı geldim sonra noldu biliyomusun değmediğini anladım bu yüzden cok üzgünüm cenk yüzünden aileme tek bi yanlıs daha yapmayı kaldıramam artık değmez cünkü.
canım cenkte aynı, kendisi lise mezunu bile degil lise terk, ama ben bunu hicbi zaman onun yüzüne vurmadım vurmamda neden vurayımki insan insandır benim için ben cenk tarafından ezildiğim kadar hic kimse tarafından ezilmedim malesefayyy ayni benimkiiii banda oyle yapti ama benim seneye 4.sinifim biticek mezun olucam o lise mezunu olucak iki yillik okulunu 4 yilda biteremedi ben iki yillik radyo tc okudumya kizlar dusunebiliyomusunuz mezuniyetime esofmanla geldi tamam bacagi kirilmisti ama iyilesme asamasindaydi istediginii giyinebiliodu geldi suratini asti ne bi fotograf cekindi ne bi yuzu guldu burnumdan getirdi niye cunku ben mezun oldum o olamadi cekemiyo benim ondan ustun olmmami kaldiramiyo
canım cenkte aynı, kendisi lise mezunu bile degil lise terk, ama ben bunu hicbi zaman onun yüzüne vurmadım vurmamda neden vurayımki insan insandır benim için ben cenk tarafından ezildiğim kadar hic kimse tarafından ezilmedim malesefkendini gelstirmeye dair hicbi planı yok yabancı dil ögrenme dısında bos bos islere takmıs kafayı git unv. oku liseni bitir acıktan yabancı dili zaten ögrenirsin beyinsiz beyin olsa zaten liseyi bitirirdin
patavatsız ne konuscagını bilmiyo bide beni elestiriyo kendine bakmadan ona o kadar sey kattımki gizem bilemezsin benden önce alkolik evine ugramayan karakollardan cıkmayan bi serseriydi Allah yüzüne baktıda beni cıkardı karsısına annesi babası dua ediyo bana iyiki oglumun hayatına girdin diye onu işinde gücünde bi insan yaptım dönüp bana sükretmesi gerekirken yaptıklarına bak gercekten cok zoruma gidiyo artıkya özellkle annesi veya başkası varken bence söyelencek sözler daha fazla seçilerek kullanılmalı..çok kabaca söylemiş ve kırmış seni.. ayrıca yaparsın cern sana gaz vermiş ona inat kaydol açköğretime..:26:
patavatsız ne konuscagını bilmiyo bide beni elestiriyo kendine bakmadan ona o kadar sey kattımki gizem bilemezsin benden önce alkolik evine ugramayan karakollardan cıkmayan bi serseriydi Allah yüzüne baktıda beni cıkardı karsısına annesi babası dua ediyo bana iyiki oglumun hayatına girdin diye onu işinde gücünde bi insan yaptım dönüp bana sükretmesi gerekirken yaptıklarına bak gercekten cok zoruma gidiyo artık
patavatsız ne konuscagını bilmiyo bide beni elestiriyo kendine bakmadan ona o kadar sey kattımki gizem bilemezsin benden önce alkolik evine ugramayan karakollardan cıkmayan bi serseriydi Allah yüzüne baktıda beni cıkardı karsısına annesi babası dua ediyo bana iyiki oglumun hayatına girdin diye onu işinde gücünde bi insan yaptım dönüp bana sükretmesi gerekirken yaptıklarına bak gercekten cok zoruma gidiyo artık
Kabulleniyoda ne şekilde kabulleniyo biliyomusun senin için degistim istedim ve olunması gereken bi insan oldum diyo. Cok tehlikeli bi insan yaa anlatamam hep ben yaptım ben degismek istedim ben istedim oldu istemeseydim olmazdı benm sayemde falan ayaklarında.. korkuyorum artık akli dengemi kaybedicembi nevi sen onu normal hayata çekip çıakrıp bağlamışsın.. bunu neden kabullenmyo ki??
insan bazen bekler yani ssayende değiştm denilmesini:26:
canım gayette bakımlı ve güzelsin kıskanıyo senin ondan gösterisli ve daha dikkat cektiğini bildiği için kendisini sönük hissediyo yanındaceren benim resmimi gordun makyaj ruj bana kotumu olmus makyaj yapmami istemio dioki su haline bak igrenc olmussun tiksiniyorum ben makyajdan dio sirf yapmamam icin ve herkeste bana bayilio bi tek bu laflari soyleyen bu yani bende umursamiyorum yapmaya devam edicem artik yaptiklari bana batmaya basladi yani
Ceren ve Gülşah ben sizin yerinizde olsam size yaptıklarının aynısını yaparım sizde onlara onlar gibi davranın aşalayıcı konuşun bazen bazı insanlar güzellikle anlamaz onlara onlar gibi davranmak gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?