92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızlaar müjdemi isterim içim içime sığmıyo, bahriyelim 21inde yemin töreni varmıs ve gitmem olanaksızdı abisi gidecekmiş yemin törenine dönüşte de getirecekmiş onu izmire :) bugün bana dedi ki sen de gel sürpriz olsun, evdekilere de ayar cektim beklesin beni iskenderuun :) nolur dua edin toslamayayım duvara

anüüüü çok çok sevindim, hadi hayırlısı olsun kadercim... iyi düşün iyi olsun güzelim toslamakta neyyymiş

gülşenim, iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyom emmeeee güzel yaptım düşünsün orda acık, tippp

Elleri üşüyordu, kalbi sanki karda..
Aldım sardım, sarıldım ona
Dedim ki artık hiç korkma
Durdu, sustu, dokundu saçlarıma
Bir kirpik düştü yanağına..
Özledim, özledim..Saçlarımda oysa hala ellerin..
Özledim, çok özledim...o kirpik hala bende sevgilim..

[video=youtube;ilEIhDHy2KI]http://www.youtube.com/watch?v=ilEIhDHy2KI[/video]​

sanırım bu gece ağlamaktan dibim düşecek..kendi ellerimle uçağa bindirip usta birliğine yolladığımdan beri ilk defa bu kadar çok ağladım..yüzümde süzülmüyor bile gözyaşlarım direk ellerime düşüyorlar..sıkıca tuttuğun ellerimi artık gözyaşlarım ıslatıyor..sevginle ısıttığın yüreğimiyse hasret..çok yaktın canımı, biliyorum yanmaya da devam edecek..ah edesim var, ahh sende benim kadar yan diyesim var da kıyamıyorum..ben senin kadar katı değilim demek ki..benim katılığım senin alt dudağının titrediği an bitti..sana doyamamışken göndermek, kendi ellerinle uğurlamak ne kadar zor, nasıl ağır bir yük biliyor musun..yemin törenine geldiğinde söylemiştim yüzüne...'bıktım artık vedalardan, beni bırakıp gitmenden - seni bırakıp gitmekten.'.nerden sevdim seni, nerden buldum da sevdim..başımın püsküllü belası..

ve içimden bir ses diyor ki; biz, hiç bir zaman tam anlamıyla biz olamayacağız..bu ayrılık bitince biz kalmayacak..sen.. ben... yollar olacak...

Seven seveni bulur diyorlar
Umudumu kestiğimi söyleme, yâre söyleme.

Kadercim senin adına çok sevindim ne güzel bir süpriz

Türkü herşey olacağına varır. Düşünüp kendini yıpratma.Sadece bana kalırsa normal davran normal dediysem normal konuş ama öyle sıcak davranma.Düşünsende olacak olan oluyor.Düşünmesende.Ben hep derimki sen doğruysan elinden geleni yaptıysan üzülmene gerek yok çünkü sen doğru olanı yapmışsındır karşındaki bırak üzülsün

Güüünlerdir bu sitedeyim. 92\3 yrnlerini grnce sevndmm. üye olma zamanım gelmş de geçiyo dedim iyi mi ettim bilmyrum :) aranıza kabl edersenz sevinirim:)
Kabul etmek ne demekk hoşgeldn araıza,gün geçtikçe büyüyoruz ne güzel.Ben de Merve, sevdiceğim acemisni Burdur'da yaptı,şimdi de İskenderun da beklıyoruzz bakalım:) Senin yarin nerde napıyo sen nerdesin tanışalım:)

rküüü yapma bebeğim böyle,isyankar moda geçme.Bu günler de bitecek Allahın izniyle yapmamız gerekn tek ve en önemli şey ' beklemekkkk..

Yehhu çok sevindim Kadercim,yemin törenıne ben gidemedim ama o resimleri görüp videoları görünce bile çok heyecanlanmıştım,çok çok gururlanmıştım.Eminım sende öyle olacaksın.Bu arada İskenderun'a benden bolca selam götürr:)

iyi canım benim yarimde tüm gece telefonun başında oturuyor işte
türkü nolduuuu?kaç gündür giremiyorum uzak kaldım biraz

ayy çok sevindim gidebilmene :) çok güzel oluyor çok gurur verici hem seni orda görünce çok sevinicek kesin

Güüünlerdir bu sitedeyim. 92\3 yrnlerini grnce sevndmm. üye olma zamanım gelmş de geçiyo dedim iyi mi ettim bilmyrum :) aranıza kabl edersenz sevinirim:)

hoş geldin aramıza :) zaman burda daha hızlı geçiyormuş gibi geliyor emin ol..beni kimse anlamıyor diye düşnürken herkes sayılı zaman çabuk geçer diye zırvalarken sen burda teselli buluyorsun çünkü burdaki herkesin derdi aynı
ben kamile bu arada sevgilim mardinde şimdi..senin askerin nerde?

hepinize tesekkürler kızlar, ama ben sırf annemden gizli iş yapmamak icin yalan söylemek istemedim. normalde ben ege ekibindeyim yarısmalara falan gidiyoruz illere yurtdısına. izin vermez diye bu da onlardan biri dedim, sonra da arkandan iş cevirmek istemiyorum dedim ve anlattım, beni idare etmesi icin babama karsı rica ettim. izin vermedii, doğruyu soyledigin icin ayrıca tesekkür ederim ama gidemezsin, basta soyleseydin de gidemezdin dedi. bayağ agladım.. hala zor tutuyorum kendimi..

yaktın kavurdun be.. okudukca kötü oldum. nedir sana bunu yazdıran ?

Canım gitsen iyidi ama demek kısmet değilmiş üzme kendini görüceksin ya hep onu düşün mutlu ol

Tuğbaa kibrisa yiyecek kargosu gondersem askeriye kabul edermi bilgin varmi

cnm yiyecek kargosunu kabul etmeyebilirler, kendileri çarşıdan dönerken bile askeriyeye yiyecek sokamazlar genelde... Askerinin orda kafa dengi birini bulmasıyla yada komutanının izniyle belki sokarlar... Kilo vermesine de üzülme cnm, Kıbrıs burdan daha sıcak oluyor, benim nişanlım askere gittiğinden beri toplamda 15 kg falan verdi, alışıyorlar, kendine sıkıntı yapma tatlım, haftasonu carsıya cıktıgında da ztn canı ne isterse yer

tatlim ya bugun nisanlim carsiya cikmisti zaten yuzundende belli oluo tartilmis 8 kg verdim dedi yemekler kotu seninkiler gibi degil cok ozledim felan dedi uzuldum bide zayif erkekten hic hoslanmiom yaa boyuna gore bu kilosu zayif geldi biraz babayiğit olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…