Kızlaar müjdemi isterim içim içime sığmıyo, bahriyelim 21inde yemin töreni varmıs ve gitmem olanaksızdı abisi gidecekmiş yemin törenine dönüşte de getirecekmiş onu izmire :) bugün bana dedi ki sen de gel sürpriz olsun, evdekilere de ayar cektim beklesin beni iskenderuun :) nolur dua edin toslamayayım duvara
Kızlaar müjdemi isterim içim içime sığmıyo, bahriyelim 21inde yemin töreni varmıs ve gitmem olanaksızdı abisi gidecekmiş yemin törenine dönüşte de getirecekmiş onu izmire :) bugün bana dedi ki sen de gel sürpriz olsun, evdekilere de ayar cektim beklesin beni iskenderuun :) nolur dua edin toslamayayım duvara
sanırım bu gece ağlamaktan dibim düşecek..kendi ellerimle uçağa bindirip usta birliğine yolladığımdan beri ilk defa bu kadar çok ağladım..yüzümde süzülmüyor bile gözyaşlarım direk ellerime düşüyorlar..sıkıca tuttuğun ellerimi artık gözyaşlarım ıslatıyor..sevginle ısıttığın yüreğimiyse hasret..çok yaktın canımı, biliyorum yanmaya da devam edecek..ah edesim var, ahh sende benim kadar yan diyesim var da kıyamıyorum..ben senin kadar katı değilim demek ki..benim katılığım senin alt dudağının titrediği an bitti..sana doyamamışken göndermek, kendi ellerinle uğurlamak ne kadar zor, nasıl ağır bir yük biliyor musun..yemin törenine geldiğinde söylemiştim yüzüne...'bıktım artık vedalardan, beni bırakıp gitmenden - seni bırakıp gitmekten.'.nerden sevdim seni, nerden buldum da sevdim..başımın püsküllü belası..
ve içimden bir ses diyor ki; biz, hiç bir zaman tam anlamıyla biz olamayacağız..bu ayrılık bitince biz kalmayacak..sen.. ben... yollar olacak...
Seven seveni bulur diyorlar
Umudumu kestiğimi söyleme, yâre söyleme.
Kabul etmek ne demekk hoşgeldn araıza,gün geçtikçe büyüyoruz ne güzel.Ben de Merve, sevdiceğim acemisni Burdur'da yaptı,şimdi de İskenderun da beklıyoruzz bakalım:) Senin yarin nerde napıyo sen nerdesin tanışalım:)Güüünlerdir bu sitedeyim. 92\3 yrnlerini grnce sevndmm. üye olma zamanım gelmş de geçiyo dedim iyi mi ettim bilmyrum :) aranıza kabl edersenz sevinirim:)
sanırım bu gece ağlamaktan dibim düşecek..kendi ellerimle uçağa bindirip usta birliğine yolladığımdan beri ilk defa bu kadar çok ağladım..yüzümde süzülmüyor bile gözyaşlarım direk ellerime düşüyorlar..sıkıca tuttuğun ellerimi artık gözyaşlarım ıslatıyor..sevginle ısıttığın yüreğimiyse hasret..çok yaktın canımı, biliyorum yanmaya da devam edecek..ah edesim var, ahh sende benim kadar yan diyesim var da kıyamıyorum..ben senin kadar katı değilim demek ki..benim katılığım senin alt dudağının titrediği an bitti..sana doyamamışken göndermek, kendi ellerinle uğurlamak ne kadar zor, nasıl ağır bir yük biliyor musun..yemin törenine geldiğinde söylemiştim yüzüne...'bıktım artık vedalardan, beni bırakıp gitmenden - seni bırakıp gitmekten.'.nerden sevdim seni, nerden buldum da sevdim..başımın püsküllü belası..
ve içimden bir ses diyor ki; biz, hiç bir zaman tam anlamıyla biz olamayacağız..bu ayrılık bitince biz kalmayacak..sen.. ben... yollar olacak...
Hoşgeldİn Bahar Aramıza
Beni yarimde acemiliğine ankara etimesgutta başladı jandarma tankcıydı refüze ettirdi kendini bilecikde devam etti usta birliğimiz muş
Türkücüm bence iyi yapmışsın sert tavrını koruyarak oh kıskandırmaklada iyi yapmışsın ayagını denk alsın bakalım
Kamilecim iyiyim sen nasılsın yarin nasıl?
Güüünlerdir bu sitedeyim. 92\3 yrnlerini grnce sevndmm. üye olma zamanım gelmş de geçiyo dedim iyi mi ettim bilmyrum :) aranıza kabl edersenz sevinirim:)
Kizlar yarim 8 kg vermişş
hepinize tesekkürler kızlar, ama ben sırf annemden gizli iş yapmamak icin yalan söylemek istemedim. normalde ben ege ekibindeyim yarısmalara falan gidiyoruz illere yurtdısına. izin vermez diye bu da onlardan biri dedim, sonra da arkandan iş cevirmek istemiyorum dedim ve anlattım, beni idare etmesi icin babama karsı rica ettim. izin vermedii, doğruyu soyledigin icin ayrıca tesekkür ederim ama gidemezsin, basta soyleseydin de gidemezdin dedi. bayağ agladım.. hala zor tutuyorum kendimi..
Tuğbaa kibrisa yiyecek kargosu gondersem askeriye kabul edermi bilgin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?