Evet cerencm yaa ne yazsam dıye dusunuyorm boyle heyecan şeyyaptım:) darısı basınza inşallah bunu tadı da bi ayrı oluyomuş. Sen nasılsn bakımm
inşşş darısı bizim basımızaaa.. cok özledim askımın msjlarınıı, iyiym sekerim bende bitanemle konustum az önceyeni acemiler gelmiss bölük iyice kalabalıklasmıs uzun dönemmi acaba aralık askerleri yoksa kısa dönemmi oluyor?
Nie yazıyorlarki canım gittiği yerde izin kullanmak zorunlumu ? :44:
canım kusura bakma dün gece nette sorun oldu bende sinir oldum bilgisayarı kapattım.
hani bizim beyfendi çok rahattı yaa arayabiliyodu ya sürekli dün gece hiç aramadı nasıl sinir oldum anlatamam amaa..eğer 12 ye kadar aramasaydı nasıl çenkireceiğimi düşünüyodum amaaa neyse ki 11:30 da aradı :) komutanı varmış arayamamış.ya bilyorum askerde sürekli konuşamayız ama geceleri alıştırdı aramayınca kötü oldum
Kızlaarr nasılsınzz?geçmişi okuyamadım yoktur umarım bi problem.
Beni sorarsanız nasıl mesudum anlatamam sevdiceğim msj attı arkadşndan mesajlaşıyoruz yemın ederm ilk gğnkü gibi oldum oyle bi heyecanlı oyle bi saf aşııkk:)) Allahım bu gunlerı de gosterdın ya şükürlerr olsunn:))
Cerencim kisa donem oluo galiba canimm merveee evet yaa cok guzel oluo sanki ilk defa mesajlasion gibi heyecan yapio insan gulsen tatlim insallah yazmazlar izin yaa ama yinede hayirlisi neyse o olsun
inşşş darısı bizim basımızaaa.. cok özledim askımın msjlarınıı, iyiym sekerim bende bitanemle konustum az önceyeni acemiler gelmiss bölük iyice kalabalıklasmıs uzun dönemmi acaba aralık askerleri yoksa kısa dönemmi oluyor?
Güllsenn subatta beraberr mehtap mii yasicazz :)
Ya canim bari mayis gibi yazsalardi izini resmen vicdansizlik daha yeni geldi sonra yazalim demiolar ama insallah yanlis anlasilma vardir canim yinede oyleyseyde canini sıkma bitanem anin tadini cikar baska yapabilecegin bisi yok
Ya canim bari mayis gibi yazsalardi izini resmen vicdansizlik daha yeni geldi sonra yazalim demiolar ama insallah yanlis anlasilma vardir canim yinede oyleyseyde canini sıkma bitanem anin tadini cikar baska yapabilecegin bisi yok
Ameliyat hava degisimi olup safaktan gidicek dimi canim aman uzamasinda
Gidecek canım kasım son günlerinde tezkere alacak.
Kullandığı izinlerde öyle şafak atacak canım çünkü zaten biz 30 gün izin kullanmış gibi şafak sayıyoruz.
Seninde mehtapta şafakların atacak
tatlim neyseki safak atiyo Allah korusun bide uzasa napariz ole ozledimki benn burnumda tütüyo resmenn
Türkü acma konuyu bir daha bırak o gelsin sana.Ama canım iş ters olmuşSen kıskandırcağına ona ne kadar değer verdiğini kaybetmekten korkutğun bu sözlerinden anlaşılıyor ondan onun hoşuna gitmiş olmalı gülüyor
demir pençem haklı çıktın bak
bırak o gelsin demiştin geçen mesaj attığında gerçekten dediğin gibi olduğunu anladım.annem babama söz mevzusunu bi daha açsın, annene söyle dedi gazi. o da babasına çıtlatmış önce izne gel bi sen sonra türkünün babası olur diyorsa öyle yaparız demiş...bende bu konuyu kapattığımı o askerliğini bitirip gelene kadar da açmayacağımı söyledim, izinmiş oymuş buymuş umurumda değil deyip kasımda konuşuruz bunları dedim. afalladı bi anda sen evlenmek istemiyon moduna girdi.bende kızdım allahtan istemiyorum ay bi de istesem pılı pırtı toplayıp annenin evine kaçmam lazım gelirdi dedim.. öyle işte azıcık sıkıyı gördü mü topluyo tiiyizini bu çocuk. yoksa bi dönüm bostan yan gel yat osman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?