92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Evet cerencm yaa ne yazsam dıye dusunuyorm boyle heyecan şeyyaptım:) darısı basınza inşallah bunu tadı da bi ayrı oluyomuş. Sen nasılsn bakımm

inşşş darısı bizim basımızaaa.. cok özledim askımın msjlarınıı, iyiym sekerim bende bitanemle konustum az önce yeni acemiler gelmiss bölük iyice kalabalıklasmıs uzun dönemmi acaba aralık askerleri yoksa kısa dönemmi oluyor?

Cerencim kisa donem oluo galiba canimm merveee evet yaa cok guzel oluo sanki ilk defa mesajlasion gibi heyecan yapio insan gulsen tatlim insallah yazmazlar izin yaa ama yinede hayirlisi neyse o olsun

Oyy şimdi ankesorlu telefon basında daha çok beklesin artık senın içinn:) valla canım ben şu askerliğn a sından anlamıyorum onu gülşen iyi bilir ama eğer uzun donem olsalardı sızınkıyle aynı dnemde giderlerdi o yzden kısa dönemdir galiba

Gülşahcm vaal oyle oluyo he cidden:)

Nie yazıyorlarki canım gittiği yerde izin kullanmak zorunlumu ? :44:

Cerencim kisa donem oluo galiba canimm merveee evet yaa cok guzel oluo sanki ilk defa mesajlasion gibi heyecan yapio insan gulsen tatlim insallah yazmazlar izin yaa ama yinede hayirlisi neyse o olsun

Ebrucum evet zorunluymuş herkese izin yazıyorlarmış.
Kamilecim aramasına çok sevindim tatlım
Mervecim ne güzel artık mesajlaşabiliyorsun tatlımCerencim darısı başına
Gülşahcım maalesef izin yazmışlar şubatta artık bana kasıma kadar beklemek farz oldu

Aralık askerleri kısa dönem

Güllsenn subatta beraberr mehtap mii yasicazz :)

Canım inşallah birlikte şubatta mehtap yaparız senle
Bir arkadaşı ocak yazdı dedi bir arkadaşı şubat yarın aramalarını bekliyoruz resmen şaka gibi birde tüm iznini kullandırıyorlar.
Bıktım bu doğu olayından en sonunda isyan edicem töbe allahım bozmamaya çalışıyorum moralimi ama kocaman 1 yıl var muş yani kimsede gidemiyor bilemiyorum böyleymiş demek kısmet

Ya canim bari mayis gibi yazsalardi izini resmen vicdansizlik daha yeni geldi sonra yazalim demiolar ama insallah yanlis anlasilma vardir canim yinede oyleyseyde canini sıkma bitanem anin tadini cikar baska yapabilecegin bisi yok

Ya canim bari mayis gibi yazsalardi izini resmen vicdansizlik daha yeni geldi sonra yazalim demiolar ama insallah yanlis anlasilma vardir canim yinede oyleyseyde canini sıkma bitanem anin tadini cikar baska yapabilecegin bisi yok

Canım kesin yazmış komutan izin ya ocak yada şubatta
Mayıs haziran gibi gelicek çünkü burnundan ameliyat olacak

Ameliyat hava degisimi olup safaktan gidicek dimi canim aman uzamasinda

Gidecek canım kasım son günlerinde tezkere alacak.
Kullandığı izinlerde öyle şafak atacak canım çünkü zaten biz 30 gün izin kullanmış gibi şafak sayıyoruz.
Seninde mehtapta şafakların atacak

Gidecek canım kasım son günlerinde tezkere alacak.
Kullandığı izinlerde öyle şafak atacak canım çünkü zaten biz 30 gün izin kullanmış gibi şafak sayıyoruz.
Seninde mehtapta şafakların atacak

tatlim neyseki safak atiyo Allah korusun bide uzasa napariz ole ozledimki benn burnumda tütüyo resmenn

tatlim neyseki safak atiyo Allah korusun bide uzasa napariz ole ozledimki benn burnumda tütüyo resmenn

Evet canım aman allah korusun uzamasın zaten yeterince uzun 15 ay
Özlemez olurmusun
Canım zaman geçtikçe ben daha sabırsız oluyorum şu şafak konusunda sendede oluyor mu?
200 lere yaklaştık şimdide demeye başladım 100 lere gelseydik keşke diye.
400 lerdede 200 lere gelseydik diyordum

gözlerin şen çocuk sesleri açıyor / gözlerin yelkenimin fenerleri / bir sana titriyor gönüllü yaprağım / ellerim bir seni terliyor..

sana içlensin şimdi o melekler / sende dursun akrep ve yelkovan / içimdeki en acı suların bile şimdi bir tadı var..

uykular masal uykular sapsarı / şimdi güz yüzünün en güzel yanı / ay gümüş geceler şarkılarda mey / ahh teninle konuşur tenim uyanır..

uykular büyü uykular bilmece / şimdi gül diken için bi kül hece / ay tutuklu geceler yürekte kor / ah ne fayda gün ayaz / tenim adını üşüyor.

[video=youtube;nHKs6lSKQJY]http://www.youtube.com/watch?v=nHKs6lSKQJY[/video]

1,5 senedir kendileri cep telefonu melodimdir.çok severim.gazi'yede sözlerini çok yakıştırırım..içime doğmuş demek ki hiç değiştirmedim..

demir pençem haklı çıktın bak
bırak o gelsin demiştin geçen mesaj attığında gerçekten dediğin gibi olduğunu anladım.annem babama söz mevzusunu bi daha açsın, annene söyle dedi gazi. o da babasına çıtlatmış önce izne gel bi sen sonra türkünün babası olur diyorsa öyle yaparız demiş...bende bu konuyu kapattığımı o askerliğini bitirip gelene kadar da açmayacağımı söyledim, izinmiş oymuş buymuş umurumda değil deyip kasımda konuşuruz bunları dedim. afalladı bi anda sen evlenmek istemiyon moduna girdi.bende kızdım allahtan istemiyorum ay bi de istesem pılı pırtı toplayıp annenin evine kaçmam lazım gelirdi dedim.. öyle işte azıcık sıkıyı gördü mü topluyo tiiyizini bu çocuk. yoksa bi dönüm bostan yan gel yat osman

Oh iyi yapmışsın canım
Kız evi naz evidir
Telaşlansın bırak canım iyi oldu ona
Bence gazi izne geldiğinde siz dayanamaz söz yaparsınız türkücüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…