Oh iyi yapmışsın canım
Kız evi naz evidir
Telaşlansın bırak canım iyi oldu ona
Bence gazi izne geldiğinde siz dayanamaz söz yaparsınız türkücüm
iyiyim canım sen nasılsın?
tüm gün evdeyim bugün keyif yapıcam
daha evlenme teklifi etmedi danaaa, nereye evlenmem hayatta
bu arada ben geceden beri uyumadım haa
günaydın kamileee nassın
hadi neşemiz yerine gelsin acıcıkkk
Dün gece birkaç film seyrettim canım çıktı ağlamaktan
O Türkan yok mu ahh o Türkan
Yine öptürmedi dudaktan
[video=youtube;SAHpTN4F0AY]http://www.youtube.com/watch?v=SAHpTN4F0AY[/video]
daha evlenme teklifi etmedi danaaa, nereye evlenmem hayatta
bu arada ben geceden beri uyumadım haa
günaydın kamileee nassın
hadi neşemiz yerine gelsin acıcıkkk
Dün gece birkaç film seyrettim canım çıktı ağlamaktan
O Türkan yok mu ahh o Türkan
Yine öptürmedi dudaktan
[video=youtube;SAHpTN4F0AY]http://www.youtube.com/watch?v=SAHpTN4F0AY[/video]
Ne güzel kamilecim keyif günün bugün demek
Türkü eder eder.
Ama senin dananın aklna gelmez sen çktrmadan mesela şu şuna çok güzel evlenme teklifi etmiş falan de belki uyanır
Öyle bir yatmışım gibi telefon çalmasa haytta uyanmazdım.
Paket arıyorum ayar oldum gördüğüm paketi bulamıyorum
iyiyim türkü sen nasılsın?
hayırdır neden uyumadın ki bir şey mi oldu yoksa?
sabah sabah iyi oldu şarkı
Ne güzel kamilecim keyif günün bugün demek
Türkü eder eder.
Ama senin dananın aklna gelmez sen çktrmadan mesela şu şuna çok güzel evlenme teklifi etmiş falan de belki uyanır
Öyle bir yatmışım gibi telefon çalmasa haytta uyanmazdım.
Paket arıyorum ayar oldum gördüğüm paketi bulamıyorum
kız adam imadan anlamıyo
direk söyleyince de anlamamazlığa yatıyo. 9 bbuçukta girneyi aradım bu arada nöbetteymiş telefonu uzman mustafa açtıadama iyi teskereler dedim yanluşluklan aradığımda tele geleydi evlenme teklifi edecektim, şansıma nöbetteydi. serdara sordum böyle böyle ne diyon müdür diye. sen edersen o etmez ona göre dedi ımhh açmam ağzımı hayatta
hala pakettemin balım seeen
kız dün gece 1 buçuk gibi bi uyandım 10da uyumuştum. aha da şu saat oldu ayaktayım hala.kahvaltı hazırladım ahaliye, topladım, yemek yaptım, temizlik yaptım geldim.
kız adam imadan anlamıyo
direk söyleyince de anlamamazlığa yatıyo. 9 bbuçukta girneyi aradım bu arada nöbetteymiş telefonu uzman mustafa açtıadama iyi teskereler dedim yanluşluklan aradığımda tele geleydi evlenme teklifi edecektim, şansıma nöbetteydi. serdara sordum böyle böyle ne diyon müdür diye. sen edersen o etmez ona göre dedi ımhh açmam ağzımı hayatta
hala pakettemin balım seeen
kız dün gece 1 buçuk gibi bi uyandım 10da uyumuştum. aha da şu saat oldu ayaktayım hala.kahvaltı hazırladım ahaliye, topladım, yemek yaptım, temizlik yaptım geldim.
aynen canım rahatım bugünne paketi gülşen :26:
Canım türküye kıbrıs paketi arıyorum.
Kaldım tabi bulucam
Sakın sen etme bırak o etsin
Canım türküye kıbrıs paketi arıyorum.
Kaldım tabi bulucam
Sakın sen etme bırak o etsin
maşallahsabah sabah ne hamaratlık bu böyle :) (gerçi öğlen oldu ama olsun) ben hala oturuyorum öyle boş boş
dimi etmeyeyim huh kendi başını yisin
kamile sorma, bişi bulaştı bana ben normalde hiiç böyle değilimdir. öğlene kadan uyumam lazım benim normalde 1 haftadır sistem bu şekilde gidiyo
dimi etmeyeyim huh kendi başını yisin
kamile sorma, bişi bulaştı bana ben normalde hiiç böyle değilimdir. öğlene kadan uyumam lazım benim normalde 1 haftadır sistem bu şekilde gidiyo
Kizlar gunaydin gerci benim icin pek aydin bi gun olmadi ama kardesim universite okuyo evdeki laptipu o goturmustu bizede eski masaustu bilgisayar kalmisti ole kotuki ses gelmio donuyo insani cildirtiyo bende dort gozle laptopu bekliodum carsi izni icin sabah geldiki getirmemis hala agliyorum sinir oldum
Kizlar gunaydin gerci benim icin pek aydin bi gun olmadi ama kardesim universite okuyo evdeki laptipu o goturmustu bizede eski masaustu bilgisayar kalmisti ole kotuki ses gelmio donuyo insani cildirtiyo bende dort gozle laptopu bekliodum carsi izni icin sabah geldiki getirmemis hala agliyorum sinir oldum
Türkü ne biçim yermiş bu kıbrıs hiç bir tarife kıbrısta geçerli değil
kızlar ben çıkıyorum şimdi oturdum kaldım bilgisayarın başına gideyim atkımı öreyim biraz
kendinize iyi bakın görüşürz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?