92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Oh iyi yapmışsın canım
Kız evi naz evidir
Telaşlansın bırak canım iyi oldu ona
Bence gazi izne geldiğinde siz dayanamaz söz yaparsınız türkücüm

daha evlenme teklifi etmedi danaaa, nereye evlenmem hayatta
bu arada ben geceden beri uyumadım haa
günaydın kamileee nassın

hadi neşemiz yerine gelsin acıcıkkk

Dün gece birkaç film seyrettim canım çıktı ağlamaktan
O Türkan yok mu ahh o Türkan
Yine öptürmedi dudaktan
[video=youtube;SAHpTN4F0AY]http://www.youtube.com/watch?v=SAHpTN4F0AY[/video]

iyiyim canım sen nasılsın?
tüm gün evdeyim bugün keyif yapıcam

Ne güzel kamilecim keyif günün bugün demek
Türkü eder eder.
Ama senin dananın aklna gelmez sen çktrmadan mesela şu şuna çok güzel evlenme teklifi etmiş falan de belki uyanır
Öyle bir yatmışım gibi telefon çalmasa haytta uyanmazdım.
Paket arıyorum ayar oldum gördüğüm paketi bulamıyorum

iyiyim türkü sen nasılsın?
hayırdır neden uyumadın ki bir şey mi oldu yoksa?
sabah sabah iyi oldu şarkı

kız adam imadan anlamıyo
direk söyleyince de anlamamazlığa yatıyo. 9 bbuçukta girneyi aradım bu arada nöbetteymiş telefonu uzman mustafa açtı adama iyi teskereler dedim yanluşluklan aradığımda tele geleydi evlenme teklifi edecektim, şansıma nöbetteydi. serdara sordum böyle böyle ne diyon müdür diye. sen edersen o etmez ona göre dedi ımhh açmam ağzımı hayatta

hala pakettemin balım seeen

iyiyim türkü sen nasılsın?
hayırdır neden uyumadın ki bir şey mi oldu yoksa?
sabah sabah iyi oldu şarkı

kız dün gece 1 buçuk gibi bi uyandım 10da uyumuştum. aha da şu saat oldu ayaktayım hala.kahvaltı hazırladım ahaliye, topladım, yemek yaptım, temizlik yaptım geldim.

Son düzenleme:

aynen canım rahatım bugün ne paketi gülşen :26:

maşallah sabah sabah ne hamaratlık bu böyle :) (gerçi öğlen oldu ama olsun) ben hala oturuyorum öyle boş boş

aynen canım rahatım bugün ne paketi gülşen :26:

Canım türküye kıbrıs paketi arıyorum.
Kaldım tabi bulucam
Sakın sen etme bırak o etsin

Canım türküye kıbrıs paketi arıyorum.
Kaldım tabi bulucam
Sakın sen etme bırak o etsin

maşallah sabah sabah ne hamaratlık bu böyle :) (gerçi öğlen oldu ama olsun) ben hala oturuyorum öyle boş boş

dimi etmeyeyim huh kendi başını yisin

kamile sorma, bişi bulaştı bana ben normalde hiiç böyle değilimdir. öğlene kadan uyumam lazım benim normalde 1 haftadır sistem bu şekilde gidiyo

kamile sorma, bişi bulaştı bana ben normalde hiiç böyle değilimdir. öğlene kadan uyumam lazım benim normalde 1 haftadır sistem bu şekilde gidiyo

Sakın ola etme bırak o etsin
Benimkide etmedi yani ettide ben özel birşey istiyorum güya askerlik bitince olacakmış o özel şey beklemekteyim

Kizlar gunaydin gerci benim icin pek aydin bi gun olmadi ama kardesim universite okuyo evdeki laptipu o goturmustu bizede eski masaustu bilgisayar kalmisti ole kotuki ses gelmio donuyo insani cildirtiyo bende dort gozle laptopu bekliodum carsi izni icin sabah geldiki getirmemis hala agliyorum sinir oldum

ee dengemiz bozuldu canım ama sen yinede dinlenmeye çalış güçsüz falan düşersin amannn dikkat et

Günaydın Canım
Hiç bir komşunuz falan yok mu laptopu ödünç alıp akşam verebileceğin?Varsa rica et al tatlım üzme kendni

sakin olmaya çalış canım.masaüstünden görüntülü konuşamıyor musun?kardeşinde bi daha gelirken getirir.güne ağlayarak başlama ama bak

kızlar ben çıkıyorum şimdi oturdum kaldım bilgisayarın başına gideyim atkımı öreyim biraz
kendinize iyi bakın görüşürz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…