92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Yokki ole bi komsu canim goruntulu konusabiliyoruz ama surekli donuo sesli konusamioz ses gitmiyo bilio ama bu konuda cok hassas oldugumu getirmio walla kardeste olsa herkes kendini dusunuo

Yokki ole bi komsu canim goruntulu konusabiliyoruz ama surekli donuo sesli konusamioz ses gitmiyo bilio ama bu konuda cok hassas oldugumu getirmio walla kardeste olsa herkes kendini dusunuo

Canım öyle deme unutmuştur belki.
Unutmaması gerek ama olabilir bir kereliğine mahsus affedersin.
Bir daha unutmaz.
Haftaya çarşı var mı?

Ben bulamadım full size falan nerede o tatlım ,=?
Tamam tamam buldm Kör gibi bakıyor muşum

Son düzenleme:
Canım bitecek bitecekk umutsuzluk yok ustaya geçin sizin alt devreniz gelsin rahat etmeye başlıyacaksınız:13:
Bizde siz ustaya geçince rahat edicez inşallah:26:

Evet şu olay canımı sıkıyor zaten.Geçen diyoki yemekhanede servis yaptım bulaşık yıkadım koğuş temizledim.Allahım diyorum bu benim sevgilimin yapcağı şeyler miydi...Ki evinde yapar annesine yardım eder ama orda...Çok tuhaf geldi...Birde çok soğuk Çanakkale yüreğim sızlıyor vallahi.

Canım bunları tüm askerler yapıyor.Herkes bu yoldan geçiyor mıntıka oluyor.Yer temizlemek tabak canak yıkamak.Alt devreysen hepsi sende sonra üst devre oldukça senin alt devren bunları yapıcak.Canım çanakkaleden kat ve kat soğuk yerler var.Özellikle doğu şükret haline en azından iyi bir yerde

Canim kardesim haftaya gelmicekki sadece bu hafta sonu icin geldi o kadar hafta eziyetle gecio bari bu hafta rahat edelim dedim getirmemis

Canim kardesim haftaya gelmicekki sadece bu hafta sonu icin geldi o kadar hafta eziyetle gecio bari bu hafta rahat edelim dedim getirmemis

Canım sen iyisi kendine takstile bir laptop al kardeşinide bekelemek zorunda kalmaz kurtulursun.
Üzme kendini lütfen
Telefonunuzda 3g varsa ordanda bağlanın ttlım grşrsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…