Canım bunları tüm askerler yapıyor.Herkes bu yoldan geçiyor mıntıka oluyor.Yer temizlemek tabak canak yıkamak.Alt devreysen hepsi sende sonra üst devre oldukça senin alt devren bunları yapıcak.Canım çanakkaleden kat ve kat soğuk yerler var.Özellikle doğu şükret haline en azından iyi bir yerde
Walla getirmedini gorunce agliya agliya babami aradim uzulme ben sana alicam dedi :)
Insallah alabilirde rahat ederim canim ha diincede alinicak biisi diilki ondan beri agliom :)
Insallah alabilirde rahat ederim canim ha diincede alinicak biisi diilki ondan beri agliom :)
Ayhh çıldiriciiim resmen.Bi konu okudum kısa dönem asker yarenleri şafak sayıyor 153 gunumuz var of pof nasıl gecicek bilmem ne. Biz napak ölek mi bacım daha 12 13 ayımız var.Cidden insanlar hallerine şükretmesini bilmiyolar.Kısa döneme karşı değilm ama 150 gun şafak sayan insanların boyle ağlayp sızlaması çok sinir bozucu.Tabiki özlersin edersn ona bi lafım yok ama de bari şükürler olsun ki 460 gun değil de be kardeşimm ama yok yoook.
Ya resmen bizimkilerden sonra gittiler bzimkilerden önce gelecekler resmen 2 katından bile fazla benım safağım çok koyuyorr yaa gülşenn. Neyse sabır acıdır meyvesi tatlıdır diyelim.Atlarım dersen gelirm valla anca beraber kanca beraber:)
Sen bunları yazıyorsun ya bak benim yüzüm bu şekle geliyor
Birde ben kısa dönemlerdekileri teslli ediyorum
Beni kim teselli edicek 343 yahu 154 ün lafımı olur değil mi
Ah ah farkında değiller o 154 ü öpüp başlarına koysunlar
Atlamayalım biz boşver onlar atlasın hıhhh bizim aşkımız daha büyük biz daha çooook sabır edip bekliyoruz
Boşver teselli etme hıh (ay birden ne çirkefleştim ben böyle:)) İşte insan buldukça bunuyo diye buna diyorlar.Aynen öyle seviyorumm ve de beklicem beklicem ne kadar zor olsa da bu gunler geçecekk:)
canım bi mp3 arıyorum sabahtandır hala bulamadımbununla ugrasıyorum 1 saattir vallahi
Ayhh çıldiriciiim resmen.Bi konu okudum kısa dönem asker yarenleri şafak sayıyor 153 gunumuz var of pof nasıl gecicek bilmem ne. Biz napak ölek mi bacım daha 12 13 ayımız var.Cidden insanlar hallerine şükretmesini bilmiyolar.Kısa döneme karşı değilm ama 150 gun şafak sayan insanların boyle ağlayp sızlaması çok sinir bozucu.Tabiki özlersin edersn ona bi lafım yok ama de bari şükürler olsun ki 460 gun değil de be kardeşimm ama yok yoook.
Tatlım herkes kendi yaşadığını biliyor işte
Yeni gittiler ya zorlanıyor onlarda biz ne yapalım atlasak mı
Ya resmen bizimkilerden sonra gittiler bzimkilerden önce gelecekler resmen 2 katından bile fazla benım safağım çok koyuyorr yaa gülşenn. Neyse sabır acıdır meyvesi tatlıdır diyelim.Atlarım dersen gelirm valla anca beraber kanca beraber:)
kızlarr napıyosunuzz bakıım
böyle olunca bende çok gıcık oluyorum yaaazor tutuyorum kendimi ..153 gün ne yaaaa otur şükret haline dimiiiiii biz napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?