92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Haaklısın ama tuhaf geliyor işte ne bileyim...Aynen doğuda değil buna her gün şükrediyorum zaten...

Walla getirmedini gorunce agliya agliya babami aradim uzulme ben sana alicam dedi :)

Canım herşerde bir hayır var deler ya demek doğruymuş.
Kardeşin getirseydi bak kendine ait bir laptopun olmayacaktır.
Sadece 1 hafta rahat knşcaktın.
Şimdi baban alınca hep rahat konuşacaksın

Insallah alabilirde rahat ederim canim ha diincede alinicak biisi diilki ondan beri agliom :)

Canım üzülme bencede. 500 Tl ye falan minibooklar var laptopun ufağı oluyor.Daha uygun sadece internete giriyorsan işini görür fazla program kaldırmıyor oyun falan o bilgisayarlar o kadar.Onlarada bak daha ekonomik hemde heryere taşıyabilirsin ufacık :)

Ayhh çıldiriciiim resmen.Bi konu okudum kısa dönem asker yarenleri şafak sayıyor 153 gunumuz var of pof nasıl gecicek bilmem ne. Biz napak ölek mi bacım daha 12 13 ayımız var.Cidden insanlar hallerine şükretmesini bilmiyolar.Kısa döneme karşı değilm ama 150 gun şafak sayan insanların boyle ağlayp sızlaması çok sinir bozucu.Tabiki özlersin edersn ona bi lafım yok ama de bari şükürler olsun ki 460 gun değil de be kardeşimm ama yok yoook.

Tatlım herkes kendi yaşadığını biliyor işte
Yeni gittiler ya zorlanıyor onlarda biz ne yapalım atlasak mı

Ya resmen bizimkilerden sonra gittiler bzimkilerden önce gelecekler resmen 2 katından bile fazla benım safağım çok koyuyorr yaa gülşenn. Neyse sabır acıdır meyvesi tatlıdır diyelim.Atlarım dersen gelirm valla anca beraber kanca beraber:)

Sen bunları yazıyorsun ya bak benim yüzüm bu şekle geliyor
Birde ben kısa dönemlerdekileri teslli ediyorum
Beni kim teselli edicek 343 yahu 154 ün lafımı olur değil mi
Ah ah farkında değiller o 154 ü öpüp başlarına koysunlar
Atlamayalım biz boşver onlar atlasın hıhhh bizim aşkımız daha büyük biz daha çooook sabır edip bekliyoruz

Son düzenleme:

Boşver teselli etme hıh (ay birden ne çirkefleştim ben böyle:)) İşte insan buldukça bunuyo diye buna diyorlar.Aynen öyle seviyorumm ve de beklicem beklicem ne kadar zor olsa da bu gunler geçecekk:)

Boşver teselli etme hıh (ay birden ne çirkefleştim ben böyle:)) İşte insan buldukça bunuyo diye buna diyorlar.Aynen öyle seviyorumm ve de beklicem beklicem ne kadar zor olsa da bu gunler geçecekk:)

Evet tatlım şubatta biz 200 lerdeyiz
Sende canım martta 200 lerdesin sanırım:44:
Biticek canımmm bitecek allahın izniyle

böyle olunca bende çok gıcık oluyorum yaaa zor tutuyorum kendimi ..153 gün ne yaaaa otur şükret haline dimiiiiii biz napalım

Tatlım herkes kendi yaşadığını biliyor işte
Yeni gittiler ya zorlanıyor onlarda biz ne yapalım atlasak mı

kızlarrrrr bende gelirim yer ve zamn söyleyin yeter

kızlaaaarrrrrr cook mutluyumm askımın usta birliği sivas'a cıktı bizde tokattayız aramız toplasan 1 saat oohh gercekten cok mutlu oldum komutanları cagırmıs benimkiyle birlikte toplam 3 kişi koğuştan sizin buralara cıktı demis acemi birliğinden sonra 1 hafta izinlisiniz sonrada ustaya geciyorsunuz demis sansa bakk yaa olamaz yemin ederim Allahım sen ne kadar yüce bir varlıksın kurban oldugum yaa ama şöyle bi sorun var.. kaydırma yapılabilirmiş, sivasa usta birliğine geçecek, 1 2 ay sonra dogu sınır'a gitme ihtimali olblrmiş oda tam bilmiyor yarın komutanından ögrenicek olabilirmi kaydırma sizce kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…